33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από aquila »

Βασικά ο Κλάους θα μπορούσε να βρίσκεται πάγκο σ εναν καλο παοκ γιατί παρα το ότι ειναι αργός κ χωρίς τριπλά έχει αίσθηση του γκολ. Εγώ όμως θέλω να τον πουλήσουμε κυρίως γιατί ειναι ο αρχηγός του παοκ και το επίπεδο του αρχηγού πρέπει να ειναι τέτοιο που να μη χαμηλώνει το ταβάνι της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του πάγκου. Χρειαζόμαστε 22 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Εξάλλου, αν μπούμε στους ομίλους θα παίζουμε Πέμπτη - Κυριακή, θα έχουμε και το κύπελλο και γενικά θα χρειαστούμε ξεκούραστους παίκτες. Για να μην μιλήσω για τους τραυματισμούς, που φέτος άρχισαν νωρίς (Στέφανος, Χαρίσης). Επιπλέον είναι και οι κάρτες που όμως θα φανούν αργότερα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aquila έγραψε:Βασικά ο Κλάους θα μπορούσε να βρίσκεται πάγκο σ εναν καλο παοκ γιατί παρα το ότι ειναι αργός κ χωρίς τριπλά έχει αίσθηση του γκολ. Εγώ όμως θέλω να τον πουλήσουμε κυρίως γιατί ειναι ο αρχηγός του παοκ και το επίπεδο του αρχηγού πρέπει να ειναι τέτοιο που να μη χαμηλώνει το ταβάνι της ομάδας.
Με μια ομαδα οτι να ναι ο κλαους εχει 10 15 γκολ...ας μπει σε μια σοβαρη ομαδα και τα λεμε...

Επισης το ΠΑΟΚ κεφαλαια αδελφε...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Σε σοβαρή ομάδα δε νομίζω να έχει και πολλά λεπτά συμμετοχής και μακάρι να με διαψεύσει. ΠΑΟΚ οκ αν και άνευ ουσίας για μένα ο τρόπος γραφής δε θα σου χαλασω το χατίρι.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Όποιος είδε το γκολ του Bendner ή πώς γράφεται τεσπα στο γερμανικό σουπερ καπ, θα καταλάβει ότι ο Κλάους είναι για τέτοια ακριβώς γκολ. Είναι ο τύπος επιθετικού που παρεπιμπτόντως είχε μια ζωή η Μπ. Μονάχου. Ψιλοάμπαλοι και αργοί παστελωτές που έκαναν ένα βήμα όταν έπρεπε και ο αμυντικός τούς έβλεπε με κυάλια. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές του, μη σας μπερδεύει ο τρόπος παιχνιδιού που του ταιριάζει. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να παίζεις ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλοί. Και εφόσον η φετινή ομάδα όπως φαίνεται θα είναι ενισχυμένη με ταχύτατα άκρα και θα παίζει από εκεί, ο κλάους ταιριάζει γάντι στην κορυφή.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

DarkBishop έγραψε:Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να παίζεις ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλοί.
Αυτήν την τεράστια αλήθεια, που ισχύει και για το μπάσκετ, δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ. Αυτό ξεχωρίζει τον ποδοσφαιριστή και τον μπασκετμπολίστα από έναν αθλητή του στίβου. Ο Μπέρι δεν σούταρε με τον "σωστό" τρόπο, και πιθανότατα θα τον είχαν κόψει οι προπονητές του σε μικρή ηλικία, αν μάθαινε μπάσκετ στην ελλάδα. Το ίδιο κι ο Μποντιρόγκα της ζέλας.

Ο Κλάους μπορεί να μην είναι το πρώτο βιολί, αλλά αυτό το "επαφή και γκολ" που έχει τον κάνει απίστευτα χρήσιμο!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τον γουστάρω πολύ τον Κλάους , αλλά η τελευταία πολύμηνη (αγωνιστική) κοιλιά που έκανε , αν βάλεις και τον τραυματισμό, νομίζω θα τον επηρεάσει για κάποιους μήνες ακόμα! Ελπίζω το αλάνι που έχουμε για προπονητή να τον επαναφέρει σύντομα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

aquila έγραψε:<br />Βασικά ο Κλάους θα μπορούσε να βρίσκεται πάγκο σ εναν καλο παοκ γιατί παρα το ότι ειναι αργός κ χωρίς τριπλά έχει αίσθηση του γκολ. Εγώ όμως θέλω να τον πουλήσουμε κυρίως γιατί ειναι ο αρχηγός του παοκ και το επίπεδο του αρχηγού πρέπει να ειναι τέτοιο που να μη χαμηλώνει το ταβάνι της ομάδας.
<br />Με μια ομαδα οτι να ναι ο κλαους εχει 10 15 γκολ...ας μπει σε μια σοβαρη ομαδα και τα λεμε...<br /><br />Επισης το ΠΑΟΚ κεφαλαια αδελφε...
μακάρι να ισχύει αυτό που γράφεις για τον Κλάους, αλλά, και για τον Άγγελο λέγανε κάποιοι, ας έρθει μια φορά στην ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα και με επενδυτή και είδαμε που καταλήξαμε..μακάρι το παιδί να είναι γερός και να βάλει πολλά γκολ για τον ΠΑΟΚ μας..αλλά ποδόσφαιρο δεν ξέρει..

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και να μην ξεχναει να βγαινει να διασκεδαζει μετα απο ηττες!!.....
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πραγματικά δε βλέπω που διαφωνουμε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο Ινζάγκι με την τεράστια καριέρα είναι μια τρίχα από τα @@ του Κλάους, όσο αιρετικό κι αν ακούγεται αυτό.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ένας καλός παγκιτης, εάν βέβαια πάρουμε φορ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με τετοιες νοοτροπιες δε θα παμε μπροστα...
αν ξεκιναμε οτι ο κλαους ειναι παγκιτης ποιον πρεπει να φερουμε για βασικο???
αντιστοιχα ποιο εξτρεμ πρεπει να φερεις?ποιον αμυντικο,ποιο χαφ??
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Με διάθεση συζήτησης και όχι αντιπαράθεσης να το δούμε λίγο από την άλλη οπτική. Με νοοτροπία ότι παίκτες δυνατοτήτων κλαους κάνουν για βασικοί και όχι για παγκιτες τι έχουμε καταφέρει ως ομάδα; κατά τη γνώμη μου καταφέραμε να έχουμε την πιο αποτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα από άποψη τίτλων. Γιατί τέτοια δυσαναλογία τίτλων σε σχέση με μέγεθος ομάδας δεν υπάρχει άλλη. Και όταν λέω μέγεθος εννοώ λαο ιστορία εμπορικη αξια κ.ο.κ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Με τετοιες νοοτροπιες δε θα παμε μπροστα...
αν ξεκιναμε οτι ο κλαους ειναι παγκιτης ποιον πρεπει να φερουμε για βασικο???
αντιστοιχα ποιο εξτρεμ πρεπει να φερεις?ποιον αμυντικο,ποιο χαφ??
Όταν έβαλε εκείνο το γκολ στον ρουλη, όλοι περιμέναμε να έχει εξέλιξη... Έχει;
Ας ψάξει ο ίδιος τις απαντήσεις για τον εαυτό του και την πορεία του

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”