5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
.........
Για το πότε ο Γκαρσία θα είναι έτοιμος, σημείωσε: "Δεν έχει ούτε εβδομάδα που συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις. Ακόμη και όταν γύρισε από τις διακοπές του, έκανε δυο μέρες προπόνηση και μετά ξανά ατομικό πρόγραμμα. Πρέπει να βρει ρυθμό, να τον δούμε στην προπόνηση και να γίνει ενεργός και πάλι. Θέλουμε την ποιότητα του Πάμπλο και τον χρειαζόμαστε...".
.............
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%AF%CE%B1
Για να τελειώνουν κάπου και οι παραμύθες και τα "ξέρω άλλα δεν θέλω να μιλήσω".
Για το πότε ο Γκαρσία θα είναι έτοιμος, σημείωσε: "Δεν έχει ούτε εβδομάδα που συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις. Ακόμη και όταν γύρισε από τις διακοπές του, έκανε δυο μέρες προπόνηση και μετά ξανά ατομικό πρόγραμμα. Πρέπει να βρει ρυθμό, να τον δούμε στην προπόνηση και να γίνει ενεργός και πάλι. Θέλουμε την ποιότητα του Πάμπλο και τον χρειαζόμαστε...".
.............
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%AF%CE%B1
Για να τελειώνουν κάπου και οι παραμύθες και τα "ξέρω άλλα δεν θέλω να μιλήσω".
άμα δεν παίξει την άλλη βδομάδα θα σημαίνει ότι ο Δώνης τον παραγκωνίζει
άμα παίξει την άλλη βδομάδα θα σημαίνει ότι ο Δώνης προσπαθεί να τον βγάλει νοκ άουτ με τραυματισμό
[youtube]VN3YVTzDDXE[/youtube]

άμα παίξει την άλλη βδομάδα θα σημαίνει ότι ο Δώνης προσπαθεί να τον βγάλει νοκ άουτ με τραυματισμό
[youtube]VN3YVTzDDXE[/youtube]

- Μπαρκαρούτσος
Την άλλη φορά θα πάθει λάστιχο και δεν θα μπορεί να πάει στη προπόνηση, την άλλη φορά δεν θα βρίσκει τα παπούτσια του και δεν θα μπορεί να κάνει προπόνηση... Τα πάντα θα συμβούν ώστε να μην είναι έτοιμος να παίξει ο Garcia! 

Τα πραγματα νομιζω οτι (πλεον) ειναι απλα.Ο Παμπλο δεν γουσταρει να παιξει για τον Δωνη και ειναι ξεκαθαρο αυτο.

Ναι ρε φίλε, τελευταία σαιζόν της καριέρας του και κάθεται πάγκο για να μη πάει καλά ο Δώνης

- ΑποστόληςΑ
H αυτο συμβαινει ή δεν τον υπολογιζει ο Δωνης.Το 2ο ειναι ακομα χειροτερο...eleos έγραψε:![]()
![]()
![]()
Ναι ρε φίλε, τελευταία σαιζόν της καριέρας του και κάθεται πάγκο για να μη πάει καλά ο Δώνης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Σιγά μη τρέχει ο Πάμπλο Τρίπολη για ένα αδιάφορο κι εν πολλοίς χαμένο ματς.
Όχι οτι απλά δεν είναι έτοιμος να παίξει..Αλλά όχι πρέπει κάτι να κρύβεται..