Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dev

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από dev »

εγω δεν βλεπω η παε να εχει ετοιμη λυση και αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα

οπως και φορ

μην γυρισουμε στις γνωστες παθογενειες

δεν υπαρχει ενα φορ στοχος καθε καλοκαιρι αυτος ο περιορισμος μας οδηγει σε λαθη

και οταν κατ στραβωνει πρεπει να υπαρχει και λυση.

Ο ιβαν δινει 2 εκ για αγορα + 1,3 καθε ετος για χαφ.

πρεπει σε λιγες ημερες η διοικηση να εχει βρει λυση .-
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ο Τσόρμπα είπε ότι ενδιαφέρει ο Ραζβαν Μαριν γιατί είπε ο ίδιος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ! Τώρα πως θα μείνει ελευθερος δεν ξέρω είναι πάντως στο ίδιο γραφείο με τον Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ο Πάμπλο έβαλε υπογραφή σε λευκό συμβόλαιο και είπε, βάλτε ότι ποσό θέλετε, εγώ θα παίζω για τον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο περιμένουμε και απο τον Μειτε. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήμα και ικανότητες.Φέτος είναι ξεκάθαρο...για όσους νιώθουν.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Εγω μιλάω για το χορτάρι. Άμα περιμένουμε απο το Μεϊτέ και τον οποιοδήποτε Μεϊτέ να κάνει στα 30-31 ότι έκανε ο Γκαρσία στα 33-34 είναι κατα 90% βέβαιο οτι θα απογοητευτούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τετ 19 Ιουν 2024, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Ο Τσόρμπα είπε ότι ενδιαφέρει ο Ραζβαν Μαριν γιατί είπε ο ίδιος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ! Τώρα πως θα μείνει ελευθερος δεν ξέρω είναι πάντως στο ίδιο γραφείο με τον Λουτσέσκου.
Αρχίσαμε.....
Δεσμεύεται αλλά "είπε" ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος....κλπ κλπ κλπ
Maezono Masakiyo

PAOK1LIFE έγραψε:Ο Τσόρμπα είπε ότι ενδιαφέρει ο Ραζβαν Μαριν γιατί είπε ο ίδιος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ! Τώρα πως θα μείνει ελευθερος δεν ξέρω είναι πάντως στο ίδιο γραφείο με τον Λουτσέσκου.

Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη περίπτωση είναι το πότε θα είναι διαθέσιμος καθώς και το ενδεχόμενο να προσελκύσει και άλλους ενδιαφερόμενους αμα κάνει καλές εμφανίσεις στο Euro.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μεϊτέ έπαιζε με τον γεροσβαμπ κ με τον οσντοεφ που ήταν αλλού κ τους κατάπινε.
Ένας against τρεις
Αν είχε κ ο μεϊτέ έναν ακόμα καλό δίπλα του θα έκανε θαύματα.
Απ όλα τα αμυντικά χαφ που έπαιξαν φέτος ( κ όχι μόνο) στην Λίγκα ήταν δύο επίπεδα πάνω.
Αν δεν είχε κ 2-3 μικρό ελαττώματα θα έπαιζε καραβασικουρα στο τοπ 20 κ δεν θα περνούσε ούτε στα 40 του από εδω.
Μόνο εύκολη δεν είναι η αντικατάσταση του
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Έχω πει τα μύρια όσα για τον Ραζβαν, αλλά η επιρροή του Μειτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι έργο Ραζβαν και μόνο.
Ο παίκτης ήταν υπεριτιμημένος στα 1,7 συμβόλαιο. Για τον επόμενο χρόνο, θα μπορούσε κάποιος να τα δώσει αλλά για τα επόμενα 2 θα είναι πολλά, γιατί λογικά θα βαρύνει.
Ο Μειτε ταίριαξε στο σύστημα του Ραζβαν, αλλά σίγουρα κ της Λίγδας. Στα ματς με την Μπριζ όμως φάνηκαν οι αδυναμίες του.
Με τον Καμαρά φέτος να καλύπτει πιο πολλούς χώρους, θα καλυφθούν οι αδυναμίες του στα τρεξίματα. Όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον με καλύτερη μακρινή πάσα, καλύτερες κεφαλιές και πιο επικίνδυνο στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Έλα ρε παιδιά στα ματς με την Μπριζ αφού ήταν άρρωστος. Θυμηθείτε τα ματς με την Άιντραχτ για αντιπαραβολή.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Maezono Masakiyo έγραψε:

Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη περίπτωση είναι το πότε θα είναι διαθέσιμος καθώς και το ενδεχόμενο να προσελκύσει και άλλους ενδιαφερόμενους αμα κάνει καλές εμφανίσεις στο Euro.
Εντάξει και να έρθει στην Τούμπα πες 15 Ιουλίου και παίξει λίγο μόνο στον δεύτερο αγώνα με την Εγνατία δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Ενδιαφερόμενους θα έχει εμείς έχουμε σαν ατού τον Ραζβαν . Ο Μισιτς πάντως αν τα βρουν με την ομάδα του μπορεί να έρθει πριν της αρχές του Ιουλίου.

Τώρα βασικά όλοι οι παίχτες που είναι ελεύθεροι γιατί να βιαστούν να απαντήσουν τόσο γρήγορα με αυτή την λογική όλοι μπορεί να περιμένουν.

Αλλά το ξανα λέω το θέμα είναι φέτος αργά ή γρήγορα να έχεις στο ροστερ έναν καλό επιθετικό επιτέλους. Τα χαφ και τα άλλα θα βρεθούν . Έναν κίλερ η φανέλα με το 9 ο Τσορτσογλου έχεις χρόνια να δεις.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ok, έχει κάποια μειονεκτήματα.
οκ, δεν χρειάζεται να τα ωραιοποιούμε ή να πιστεύουμε ότι ήρθε το τέλος....
την δουλειά που έκανε και ζητά ο προπονητής θα την κάνει ο επόμενος?
ή έχουμε τέτοιες ικανότητες να βρίσκουμε στο άψε σβήσε καλύτερες ή και ισάξιες εναλλακτικές?
τώρα απλά να γράφουμε για να αποσβένουμε την πίεση, δεν βλέπω το λόγο, φίλε μοντ.
γιατί σύμφωνα με την δική σου συλλογιστική θα πρέπει να γράφουμε και να ανοίγουμε κουβέντες για τον κάθε έναν που θα έρχεται και θα φεύγει.

το ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απώλειες είναι γνωστό. κι ο ντέλιας θα φύγει κι ο κουλιεράκης επίσης, κι άλλοι, άλλοι θα έρθουν και πάει λέγοντας.
βάσιμη η αγωνία και η ανησυχία για την πιθανή μη παραμονή του.
ένα είναι το ζητούμενο. η ομάδα θα πρέπει φέτος να έχει πιο πολλές επιλογές όπως επίσης να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω ποιοτικά, ποσοτικά άρα και παικτικά.
Maezono Masakiyo

Ίσως και κανα 2-3 χρόνια νεότερο. Θέλει ψάξιμο και αντανακλαστικά όμως.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μην εκθειάζετε τόσο πολύ τον παίχτη. Σιγά την καριέρα που έκανε έως ότου έρθει. Έργο Λουτσε και ΠΑΟΚ ήταν η αναγέννησή του. Είδαμε κ τους πρωταθλητές και αναντικαταστατους Μαουρισιο και Κανιας τι έκαναν αφού έφυγαν από τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Μην υποτιμάτε τόσο την ομάδα μας. Ο Μεϊτε έχει απίστευτη δύναμη και όγκο στο κέντρο. Ως εκεί. Οποίος θέλει ας αραδιασει τα δυνατά του υπολοιπα χαρακτηριστικά. Είμαι ολος αυτιά. Το μόνο που με καίει είναι η συνέχεια της ομαδας για το τσουλου, τιποτα παραπάνω. Ειναι πολύ κομβική η θέση.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Εγώ γιατί επιμένω ότι θα μείνει σε μας;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Maezono Masakiyo έγραψε:Ίσως και κανα 2-3 χρόνια νεότερο. Θέλει ψάξιμο και αντανακλαστικά όμως.
ΘΈΛΕΙ ΨΥΧΉ ΚΑΙ... ΜΥΑΛΌ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”