Abel Fernando Moreira Ferreira
- PAOK_Antarctica
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Τώρα μπορώ να λέω ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο; Ή μόνο τον Σεπτέμβριο απαγορευόταν; Εσένα ρωτάω boujr.
Αν θες σε φάση άμυνας είναι 4-4-2 αφού ο καντουρι ανεβαίνει πιο ψηλά κοντά στον σβι
Δεν είδα το παιχνίδι, δεν ξέρω πως παίξαμε.
Η ενδεκάδα που κατέβασε πάντως ήταν αυτή που ζητούσαμε όλοι μας. 4-3-3, με εσιτι Μαουρίτσιο καντουρι, και μπροστά τζολη στοχ σβι. Φάγαμε 2 με κατεβασμένα χερια.
Αν ο αμπελ είναι ασχετος, άσχετοι είμαστε κι εμείς.
Μπούλο πάντως.
Η ενδεκάδα που κατέβασε πάντως ήταν αυτή που ζητούσαμε όλοι μας. 4-3-3, με εσιτι Μαουρίτσιο καντουρι, και μπροστά τζολη στοχ σβι. Φάγαμε 2 με κατεβασμένα χερια.
Αν ο αμπελ είναι ασχετος, άσχετοι είμαστε κι εμείς.
Μπούλο πάντως.
Στείλτε τον πακέτο με μια τούρτα Πορτογαλία
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Μην το γελάτε μπορεί να του πήραν τούρτα οι παίκτες, ζάχαρη περνάνε με αυτόν, ξεκούραστα όλοι και πληρώνει ο μ@λ@κ@ς
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Τι θελεις ρε μεγάλε για να φύγεις; Να σε πάμε σηκωτό η με κλωτσιές στο αεροδρόμιο;Δεν άφησες τίποτα για τίποτα όρθιο.....η απόλυτη καμμένη γη!Στα 43 μου χρόνια δεν έχω δει χειρότερο προπονητή στην ομάδα!Που να μην παρουσιάσει το ελάχιστο...Ακόμα και τον Stanojevic πέρασες....(Beretta δεν βάζω, δεν ήταν σε επίσημο αγώνα)Δηλώσεις είχε το μενού σήμερα για τίτλους; Τι τίτλους;Το μπουρδελο της χρονιάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 01 Ιούλ 2020, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
που σε γιούχαρε ο κόσμος και έκανες και χειρονομίες
είσαι πολύ τυχερός που δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες
είσαι πολύ τυχερός που δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες
Είμαι πλέον σίγουρος ότι η περίπτωση σου αποτελεί την μεγαλύτερη προπονητική απάτη της ιστορίας μας.
Βέβαια στην ιστορία μας υπήρξαν αρκετοί άλλοι τουρίστες που πέρασαν απ' τον πάγκο μας αλλά τόσα λεφτά όσα ξοδεύτηκαν για πάρτη σου, δεν δόθηκαν για κανέναν.
Αλλά έτσι είναι αυτά, οι μαλακίες πληρώνονται και μερικές φορές αδρά.
Αύριο κιόλας πρέπει να σου απαγορευτεί η είσοδος σε ότι έχει σχέση με την ομάδα και να πας από κει που ήρθες, όποιο κόστος κι αν έχει αυτό.
Είσαι τόσο κακός προπονητής που είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα αποδειχθεί και στην επόμενη ομάδα που θα έχει την ατυχία να σε εμπιστευθεί. Αλλά στα π@π@ρι@ μου το προπονητικό σου μέλλον, εδώ δεν έχεις να προσφέρεις πλέον το παραμικρό, παρά μόνο αρρώστια.
Κανείς δεν σε πιστεύει, έχεις χάσει τον σεβασμό μέχρι και απ' τις ντουζιέρες στα αποδυτήρια.
Η φυγή σου θα είναι το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της ομάδας αλλά όχι το μοναδικό καθώς και εντός αγωνιστικού χώρου χρειάζεται μεγάλο ξεσκαρταρισμα.
Ελπίζω αυτό να είναι ένα τελευταίο μεγάλο μάθημα στον Ιβάν ότι όταν βρίσκεις έναν προπονητή μετά από τόσα χρόνια αποτυχημένων πειραμάτων, κανείς το παν για να τον κρατήσεις, δεν τον διώχνεις επειδή πρέπει να έχει κάτι να παίζει ο Γιωργάκης.
Δεν τον διώχνεις...
Βέβαια στην ιστορία μας υπήρξαν αρκετοί άλλοι τουρίστες που πέρασαν απ' τον πάγκο μας αλλά τόσα λεφτά όσα ξοδεύτηκαν για πάρτη σου, δεν δόθηκαν για κανέναν.
Αλλά έτσι είναι αυτά, οι μαλακίες πληρώνονται και μερικές φορές αδρά.
Αύριο κιόλας πρέπει να σου απαγορευτεί η είσοδος σε ότι έχει σχέση με την ομάδα και να πας από κει που ήρθες, όποιο κόστος κι αν έχει αυτό.
Είσαι τόσο κακός προπονητής που είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα αποδειχθεί και στην επόμενη ομάδα που θα έχει την ατυχία να σε εμπιστευθεί. Αλλά στα π@π@ρι@ μου το προπονητικό σου μέλλον, εδώ δεν έχεις να προσφέρεις πλέον το παραμικρό, παρά μόνο αρρώστια.
Κανείς δεν σε πιστεύει, έχεις χάσει τον σεβασμό μέχρι και απ' τις ντουζιέρες στα αποδυτήρια.
Η φυγή σου θα είναι το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της ομάδας αλλά όχι το μοναδικό καθώς και εντός αγωνιστικού χώρου χρειάζεται μεγάλο ξεσκαρταρισμα.
Ελπίζω αυτό να είναι ένα τελευταίο μεγάλο μάθημα στον Ιβάν ότι όταν βρίσκεις έναν προπονητή μετά από τόσα χρόνια αποτυχημένων πειραμάτων, κανείς το παν για να τον κρατήσεις, δεν τον διώχνεις επειδή πρέπει να έχει κάτι να παίζει ο Γιωργάκης.
Δεν τον διώχνεις...
Το αρχικό σχέδιο ήταν με δύο μπροστά,αλλά έσπαγε πολύ εύκολα η πίεση με τον κριστισιτς να παίζει πολύ έξυπνα με αποτέλεσμα να κατεβαίνει μετά ο καντουρι πιο κάτω.Napoli4 έγραψε:Αλλες φορες ναι, σημερα οχι. Τουλαχιστον ετσι το ειδα εγω.
Βέβαια όλα αυτά μικρή σημασία έχουν αφού στην ουσία παίζουμε κουτουρου και τουρλουμπουκι
-
η ομαδα θελει ηλεκτροσοκ με αλλαγη προ ωστε ο νεος να εχει κ χρονο για την νεα χρονια ...
Ναι αλλά είναι δικιά του η ομάδα. Αν δεν παίξει αυτός ποιός θα παίξει?Bono. έγραψε: Ελπίζω αυτό να είναι ένα τελευταίο μεγάλο μάθημα στον Ιβάν ότι όταν βρίσκεις έναν προπονητή μετά από τόσα χρόνια αποτυχημένων πειραμάτων, κανείς το παν για να τον κρατήσεις, δεν τον διώχνεις επειδή πρέπει να έχει κάτι να παίζει ο Γιωργάκης.
Δεν τον διώχνεις...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η αλήθεια είναι πως αν θέλουμε να σώσουμε ότι σώζεται από την επόμενη χρονιά, πρέπει να έρθει νέος προπονητής άμεσα..
Να αξιολογήσει το ρόστερ και 20 Ιουλίου να κάνει τις μεταγραφικές του εισηγήσεις ώστε να μην χάνουμε χρόνο..
Μονάχα με αλλαγή προπονητή όμως δεν σώζεται η κατάσταση.
Μαζί με αυτόν τον απατεώνα θα πρέπει να ακολουθήσουν και αρκετοί παίχτες..
Να αξιολογήσει το ρόστερ και 20 Ιουλίου να κάνει τις μεταγραφικές του εισηγήσεις ώστε να μην χάνουμε χρόνο..
Μονάχα με αλλαγή προπονητή όμως δεν σώζεται η κατάσταση.
Μαζί με αυτόν τον απατεώνα θα πρέπει να ακολουθήσουν και αρκετοί παίχτες..
Ας πάει να βρει άλλο παιχνιδάκι κι αν δεν μπορεί ας ψάξει πάνω του.kos έγραψε: Ναι αλλά είναι δικιά του η ομάδα. Αν δεν παίξει αυτός ποιός θα παίξει?