Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
σούπερ η μεταγραφη. Μαθατε ποσα δωσαμε?
Βασικά ειναι 23, αλλά είναι σαν 20χρονος, γιατί έχει μόλις 1,5 σεζόν στα πόδια του λόγω τραυματισμών. Την επόμενη σεζόν θα εκτοξευτεί - αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Μου θυμίζει Αντελίνο περίπτωση.
Βασικά ειναι 23, αλλά είναι σαν 20χρονος, γιατί έχει μόλις 1,5 σεζόν στα πόδια του λόγω τραυματισμών. Την επόμενη σεζόν θα εκτοξευτεί - αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Μου θυμίζει Αντελίνο περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 07 Αύγ 2015, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vs τέτοιες κινησεις η λιγο πιο λιγο ίσως απο του χρονου οταν δε θα θελουμε τόσους παικτες όπως τωρα ... Τωρα παμε να γεμίσουμε ενα ρόστερ
Το ξέρω - δε βιάζομαι. Ο Άρνεσεν γουστάρει τέτοιες κινήσεις εξάλλου. Απλά επειδή έχουμε τον Σαββίδη που καίγεται να ξοδέψει το λέω. Κάθε φορά που βλέπει τον Φρανκ του λέει ξόδευε μη μασάς και ο Φρανκ παραμένει συντηριτικός γιατί θέλει να φτιάξει ομάδα πρώτα. Εγώ μόνο 1 νεαρό θα ήθελα στην ομάδα (αυτόν που είπα βασικά), γιατί έχουμε πολλούς ήδη. Θα χρειαστούμε και εμπειρία. Αυτό που ξεχωρίζω στο Balic είναι ότι τακτικά παίζει σαν να είναι 27 ετών. Μου θυμίζει πολύ την ωριμότητα του Μέσι. Έχει δύναμη και κράτημα μπάλας και μπορεί να παίξει αμέσως βασικός. Είναι όσο έτοιμος είναι ο Πέλκας.
Edit: Ένα ακόμη θετικό είναι ότι επειδή ο παίκτης είναι 17, μπορεί να γίνει γηγενής επειδή απαιτούνται 3 σεζόν στην ομάδα σε ηλικία 15-21.
Edit2: https://www.youtube.com/watch?v=WQOc161a5NQ γκολαρα πριν μια εβδομάδα στα προκριματικά.
Edit: Ένα ακόμη θετικό είναι ότι επειδή ο παίκτης είναι 17, μπορεί να γίνει γηγενής επειδή απαιτούνται 3 σεζόν στην ομάδα σε ηλικία 15-21.
Edit2: https://www.youtube.com/watch?v=WQOc161a5NQ γκολαρα πριν μια εβδομάδα στα προκριματικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 07 Αύγ 2015, 15:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο φακ την ταχύτητα του, μόνο σε ριπλέι...Dimitris_L4 έγραψε:Παντως απο κανα δυο βιντεακια που κοιταξα ο τυπος το εχει..Ειναι γρηγορος με πολυ καλη επιταχυνση, ειναι μπουκαδορος και μου κανει περισσοτερο για περιφερειακο παρα για φορ. Κατι σαν φακουντο δλδ, αλλα πιο δυνατος. Επισης παρ'ολο που πηγε εκει ως μεγαλο αστερι ειναι αρκετα ομαδικος. Αυτα απο τα λιγα βιντεακια βεβαια. Θα φανει και in Frank we trust. Παντως ο Φρανκ αποδεικνυει οτι ειναι τρομερα ψαγμενος και εχει χιλιαδες παιχτες στα υποψιν του. Το ατι της Σουηδιας Φρανκ..Θα το γραφω μεχρι να κολλησουν τα δαχτυλα στο πληκτρολογιο.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Panos Fanfaras
Φαίνεται καλή κίνηση, στα πλαίσια της ομάδας που φτιάχνεται. Νομίζω ότι για αντι-Φακούντο προορίζεται και πως εξακολουθούμε να ψάχνουμαι σέντερ φορ για να πλαισιώσει Κλάους και Κουλούρη. Είμαστε σε καλό δρόμο.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιο πίσω έγραψες ότι ξέρεις τον - καλύτερο του Φίνμπο - σέντερ φορ που θέλει ο Φρανκ και ότι είχε πολλούς τραυματισμούς.paoktzis έγραψε:πιο πισω κοιταMANIAKOS έγραψε:paoktzis έγραψε:δεν θα πω κατι μονο γυριστε πισω και δειτε τι ελεγα για τον φορ
Οτι η λίστα κατηφόρισε εννοείς
Προφανώς δεν εννοούσες τον Χαιρο, αφού ούτε πολλούς τραυματισμούς είχε (ελπίζω δηλαδή), ενώ μόνο σουρωμένος θα τον αποκαλούσε «καλύτερο του Φινμπόγκασον».
Οπότε περιμένουμε τον επόμενο.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραία! Το δεξί μπακ έμεινε!

- Dimitris_L4
Εννοουσα το στυλ του φακ..καμια σχεση με ταχυτητα εννοειται..pilotos έγραψε:Ο φακ την ταχύτητα του, μόνο σε ριπλέι...Dimitris_L4 έγραψε:Παντως απο κανα δυο βιντεακια που κοιταξα ο τυπος το εχει..Ειναι γρηγορος με πολυ καλη επιταχυνση, ειναι μπουκαδορος και μου κανει περισσοτερο για περιφερειακο παρα για φορ. Κατι σαν φακουντο δλδ, αλλα πιο δυνατος. Επισης παρ'ολο που πηγε εκει ως μεγαλο αστερι ειναι αρκετα ομαδικος. Αυτα απο τα λιγα βιντεακια βεβαια. Θα φανει και in Frank we trust. Παντως ο Φρανκ αποδεικνυει οτι ειναι τρομερα ψαγμενος και εχει χιλιαδες παιχτες στα υποψιν του. Το ατι της Σουηδιας Φρανκ..Θα το γραφω μεχρι να κολλησουν τα δαχτυλα στο πληκτρολογιο.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αντε ρε τοιβονεν τελειωνε κ ελα...
-
μια χαρα παιχτης ειναι ο χαρος και σε πολυ καλη ηλικια....καποιοι ηδη εχετε ξεκινησει να τον εχετε στους αναπληρωματικους και για γεμισμα του ροστερ εγω παλι πιστευω πως θα ειναι αναντικαταστατος αυτος ο τυπακος στην ενδεκαδα...παμε για αλλες 3 προσθηκες....μπακ χαφ σεντερ μπακ...υπο προυποθεσεις και αλλο φορ!!!

Jairo,Rodriguez γεμίζουμε ζογκλέρ βλέπω....Θα φέρω τους ελέφαντες ένας να φέρει τα λιοντάρια

Ο Λόγος που ακούστηκε για τον Κάκτας είναι ότι θέλουν να τον ξεφορτωθούν παίρνοντας και χρήματα. Είναι καλος ο Κάκτας αλλά η μετοχή του έπιασε τοπ. Φέτος προορίζουν για βασικούς τους Balic kai Vlasic. O Nikola Vlašić είναι ο νεότερος σκόρερ της ιστορίας του Κροατικού πρωταθλήματος και οι οπαδοί της Χάιντουκ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Έχει ακόμη πιο ώριμη σωματοδομή, αλλά τακτικά είναι καλύτερος ο Μπάλιτς. Παίζει 10άρι, 8άρι και στις πλευρές αν χρειαστεί. Δηλαδή είναι λίγο πιο επιθετικογενής από τον Andrija Balić που παίζει στο 8 και στο 6.
Εγώ το είπα βλέπω τον jairo για αντι-λούκας και απ τα στοιχεία που είδα φαίνεται μεγάλη παικτούρα...
Θα φανεί στο χόρτο βέβαια...Ο Ροντρίγκεζ είναι πιο εξτρεμοειδές χωράει μόνο αν πάμε σε 3-4-2-1 για να τραβιέται και στα πλάγια και να δίνει πλάτος..Και μια φοράκλα τώρα μπροστά είμαστε κομπλε!
Θα φανεί στο χόρτο βέβαια...Ο Ροντρίγκεζ είναι πιο εξτρεμοειδές χωράει μόνο αν πάμε σε 3-4-2-1 για να τραβιέται και στα πλάγια και να δίνει πλάτος..Και μια φοράκλα τώρα μπροστά είμαστε κομπλε!
Εγω περιμενα και περιμενω 2 προσθηκες μπροστα απλα περιμενα δυνατο ονομα περιφερειακου και κατι σαν τον χαιρο φουνταριστο να μην πεφτει πανω στον Κλαους,τωρα λογικα και ο δευτερος παρομοια περιπτωση θα ειναι.Παμε τωρα για χαφ χαφ χαφ χαφ.
Νομίζω ότι ξεχνάτε μία παράμετρο όσοι ζητάτε νεαρούς-φτασμένους με 5 μύρια , ότι εμείς ακόμη δεν είμαστε το βήμα παραπάνω.
Πολλώ δε μάλλον όταν μπορούν να πετύχουν πώληση η ομάδες τους και συμβόλαια αυτοί ( παίκτες ) απευθείας σε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα και ομάδες.
Δεν χρειάζονται έναν επιπλέον μεσάζοντα, που θα βγάλει και αυτός.
Μόνο εξαιρέσεις και υπό προυποθέσεις.
Πολλώ δε μάλλον όταν μπορούν να πετύχουν πώληση η ομάδες τους και συμβόλαια αυτοί ( παίκτες ) απευθείας σε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα και ομάδες.
Δεν χρειάζονται έναν επιπλέον μεσάζοντα, που θα βγάλει και αυτός.
Μόνο εξαιρέσεις και υπό προυποθέσεις.
Ήθελα να στο γράψω και χτες. Μη αγχεσαι φίλε Josh. Δεν έχεις Βρυζα πλέον στο τιμόνι. Απλά απόλαυσε το...joshua έγραψε:Εγω περιμενα και περιμενω 2 προσθηκες μπροστα απλα περιμενα δυνατο ονομα περιφερειακου και κατι σαν τον χαιρο φουνταριστο να μην πεφτει πανω στον Κλαους,τωρα λογικα και ο δευτερος παρομοια περιπτωση θα ειναι.Παμε τωρα για χαφ χαφ χαφ χαφ.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- john4serres
η Τρέντσιν ( συνεργασια με Αγιαξ για νεαρους παικτες )
πουλαει τον 18χρονο επιθετικο Wesley στην Chelsea για 1,5 χαρτί
καλοι μάγκες αυτοι ρε :ugeek:
πουλαει τον 18χρονο επιθετικο Wesley στην Chelsea για 1,5 χαρτί
καλοι μάγκες αυτοι ρε :ugeek: