Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Parolos »

Εσείς οι δυο σίγουρα έχετε από καμια δεκαριά διαρκείας ο ένας στα VIP κι όλας, και καμια 20αρια φανέλες ΝΙΚΕ.
Τι είναι αυτά που γράφετε ρε τα σκέφτεστε καθόλου?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειναι πολλοί οπαδοί της πολυθρόνας που μετά τα ματς (και οχι μονο )σκίζουν τον ΠΑΟΚ στα σάιτ και στα ραδιόφωνα εσυ τι θιχτηκες δεν ανέφερε κανένας εσένα ;
Μιλάει για πλειοψηφία όχι για όλους εσυ διάλεξε που ανήκεις .....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όταν θιγεις οποιονδήποτε θέτοντας τον εαυτό σου αυθεντία, θίγομαι κι εγώ.
Αν θες να σου στείλω σκαναρισμένα τα διαρκείας που έχω πάρει και τις αποδείξεις της μπουτικ όσο ήμουν Θεσνικη.
Φέτος δεν αγόρασα διαρκείας γιατί και είμαι άνεργος και δεν θα είμαι Θεσνίκη. 7-8 ματσάκια θα τα πάω όμως. Βάζω και βενζίνες αμα θες να σε παίρνω μαζί μου κοντά είναι τα Καϊλάρια..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε φίλε μίλησε κανένας για σένα προσωπικά ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
Αυθεντία δεν ειναι κανεις απλα δεν υπάρχει μονο άσπρο η μονο μαύρο στα πράγματα ειναι αδύνατο κα μαθηματικά αυτο δεν μπορείς δηλαδή να τα βλέπεις όλα μαύρα και ποτέ άσπρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε μου αρέσει να βγαίνει ΠΑΟΚόμετρο, αυτό και τίποτα άλλο. Ας το λήξουμε κουράσαμε ήδη πολύ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για μένα ο πραγματικός κριτής ειναι ο λαός στην τούμπα και μόνο αυτός ,όχι τα ραδιόφωνα κλπ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Gazetta dello sport: Η Γιουβέντους θα δίνει παίκτες στον ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Metrosport.gr Δημοσίευση:Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 17:23Gazetta dello sport: Η Γιουβέντους θα δίνει παίκτες στον ΠΑΟΚ
Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί το σημερινό φύλλο της Gazetta dello sport. H ιταλική εφημερίδα, στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους, αναφέρει πως πήρε την απόφαση από τον προσεχή Γενάρη να ενισχύσει με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ τους, συγκεκριμένες ομάδες και από την Ελλάδα έχει επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο: «Η Γιουβέντους θέλει να αξιοποιήσει την πληθώρα παικτών που έχει στην ιδιοκτησία της και οι άνθρωποι της έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού αρκετούς απ? αυτούς σε συγκεκριμένες ομάδες. Έτσι έχουν συνάψει συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Γερμανία, την Εβιάν από την Γαλλία, την Ρέντινγκ από την Αγγλία, την Αούστρια Βιέννης από την Αυστρία, την Ναϊμέγκεν από την Ολλανδία την Λιρς από το Βέλγιο, την Εστορίλ από την Πορτογαλία ενώ από την Ελλάδα η ομάδα που μπορεί να πάρει παίκτες τον προσεχή Γενάρη είναι ο ΠΑΟΚ». Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η συμφωνία της «Μεγάλης Κυρίας» με αυτές τις ευρωπαϊκές ομάδες αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έπειτα.
http://www.paokplanet.gr/2528/gazetta-d ... -ston-paok
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ok μαλλον για να εχω αποψη για την ομαδα που υποστηριζω πρεπει να εχω αγορασει ολα τα διαρκειας στη 5 , την μιση 6 μπαλες , ζελε μαλλιων , τετραδια , γομολαστιχες ΠΑΟΚ και ο παππους μου να ειχε βοηθησει στο χτισιμο της Τουμπας.

Δυστυχως απο τις παραπανω προυποθεσεις δεν τηρω πολλες. Παω σε 2-3 ματς το χρονο στην Τουμπα σε 4-5 εκτος σε Κρητη και Αθηνα. Φανελα παιρνω τα τελευταια 3 χρονια μονο ενω στην πενταημερη που ειχαμε παει Σαλονικη ειχα παρει κασκολ-σκουφο-μπλουζακι απο την μπουτικ.

Προφανως με βαση το ΠΑΟΚομετρο δεν εχω δικαιωμα να κανω κριτικη. Δεν νομιζω οτι γκρινιαζω , ουτε ζηλευω που ο γαυρος πηρε τον Σαβιολα (χεστηκα αλλα μην τον απαξιωνουμε κιολας γιατι ειναι τουλαχιστον γελοιο) αλλα δεν μπορω να μου λενε πηγα να φερω Ροναλντινιο με 6,5 εκ. (οχι πως το πιστεψα) και μετα να μην κραταω τον Σιλντεφελντ επειδη λεει ειναι ακριβος στα 800.000 (που ενδεχομενως να χρειαζεται πιο πολυ και απο τον Ροναλντινιο)
Αλλωστε ΟΛΟΙ κρινονται απο αυτα που λενε και (κυριως) απο αυτα που κανουν (η δεν κανουν)

Τα γραφω αυτα επειδη νομιζω πως πολυ κοσμος την ιδια αποψη με εμενα εχει. Δεν ζηταμε να φερει τον Κακα , ουτε ειμαστε αγνωμονες . Πηραμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ και ειναι το σημαντικοτερο , αλλα εχω την εντυπωση πως δεν φτανει μονο ο προπονητης. Ουτε απαξιωνουμε κανενα παικτη απο αυτους που πηραμε , ουτε αεροδρομια ζηταμε (οι πιο πολλοι τουλαχιστον)
Ουσιαστικη ενισχυση και λιγοτερο παπα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πολλά + ο Κρητικός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Που δεν αποκλείεται να επισυμβεί μέχρι τέλους της μετεγγραφικής περιόδου η ενίσχυση.
Πλέον υπομονή από κάποιους δε δείχνει να υπάρχει ούτε μέχρι τότε.Ας κουλάρουμε και ας επικεντρωθούμε στους 2 αγώνες,απ'τους οποίους,εφόσον προκριθούμε,πιστεύω πως θα'χουμε μετεγγραφικές εξελίξεις και δη άμεσες.
Μόνο μη φέρει καμιά άλλη παιχτούρα εν τω μεταξύ ο πρόεδρας των τίτλων στο κόκκινο λιμάνι και έχουμε μαζικές πτώσεις στο Θερμαϊκό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΤΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Και όλη τη μέρα ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ διάφοροι εδώ μέσα.

Κόψτε το και ασχοληθείτε με την ομάδα, οχι με τις ορέξεις σας.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Parolos έγραψε:Πολλά + ο Κρητικός.
Για μενα λες? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kritikos44 έγραψε:αλλα δεν μπορω να μου λενε πηγα να φερω Ροναλντινιο με 6,5 εκ. (οχι πως το πιστεψα) και μετα να μην κραταω τον Σιλντεφελντ επειδη λεει ειναι ακριβος στα 800.000 (που ενδεχομενως να χρειαζεται πιο πολυ και απο τον Ροναλντινιο)
Αλλωστε ΟΛΟΙ κρινονται απο αυτα που λενε και (κυριως) απο αυτα που κανουν (η δεν κανουν)
ποιος σου ειπε εσενα οτι τον σιφο δεν τον κρατησες επειδη ηταν ακριβος?
ο παικτης επεσε στα μισα για να μεινει στην ομαδα αλλα δυστυχως γι αυτον δεν τεριαζε στον φετινο ΠΑΟΚ.
εχεις δει στα φετινα φιλικα που στηνεται η αμυνα?ο ΠΑΟΚ φετος παιζει πολυ ψηλα γι αυτο και αμυντικοι σαν τον σιφο δεν ταιριαζουν καθολου.
καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε και να λεμε πραγματα που πραγματικα γνωριζουμε και οχι γιατι απλα ετσι πιστευουμε οτι ειναι
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σωστό. Η άμυνα λειτουργεί πολύ επιθετικά και θέλει ευλύγιστους παίκτες με γρήγορες επιστροφές που πρέπει να ξέρουν να κάνουν και παιχνίδι. Ο Σίφο δεν ήταν τέτοιος, αν και ως κλασικό σεντερ μπακ ήταν πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

navigator11 έγραψε:Που δεν αποκλείεται να επισυμβεί μέχρι τέλους της μετεγγραφικής περιόδου η ενίσχυση.
Πλέον υπομονή από κάποιους δε δείχνει να υπάρχει ούτε μέχρι τότε.Ας κουλάρουμε και ας επικεντρωθούμε στους 2 αγώνες,απ'τους οποίους,εφόσον προκριθούμε,πιστεύω πως θα'χουμε μετεγγραφικές εξελίξεις και δη άμεσες.
Μόνο μη φέρει καμιά άλλη παιχτούρα εν τω μεταξύ ο πρόεδρας των τίτλων στο κόκκινο λιμάνι και έχουμε μαζικές πτώσεις στο Θερμαϊκό.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να επικεντρωθεί στους αγώνες. Εμείς οπαδοί θα είμαστε. Σαν τι θα έπρεπε να κάνουμε δηλαδή? Ομαδικές συνεδρίες διαλογισμού με παίκτες-προπονητή-πρόεδρα-καντινιέρη και συνοπαδούς να συγχρονίσουμε σαν κολλητές τις περιόδους μας?? Ήμαρτον με το "έχουμε αγώνα μπροστά μας και εσείς ασχολείστε με το τάδε θέμα". Δεν έχει καμία λογική βάση. Να πούμε και τον κυρ-μήτσο τον καφετζή της γειτονιάς μου να βγάλει ένα αποκλειστικό πρόγραμμμα οφέλιμων συζητήσεων για την ομάδα στο καφενείο, μπας και περάσουμε την μέταλιστ. Έλεος.

edit: δεν πάει προσωπικά σε σένα navi, με αφορμή τα λεγόμενά σου το είπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”