τραγικο εχεις δίκιο.... ''πράσσειν άλογα''nunies4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57 Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author magdy for the post:
- keep_paokizein
Εννοεί είτε πράσινα οικολογικά άλογα με σεβασμό στο περιβάλλον, είτε είναι από το παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ καταπράσινα με το λαδάκι τους.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Apil44, magdy, paok apo epilogi
- thomas Murg
Όσοι ζήσαμε την εποχή του ολετήρα Δρόσου νομίζω ότι άνετα παραμένουμε ψύχραιμοι.
Κι όσοι άγχεσθε να ξέρετε ότι στη Σαλόνικα το μεγαλύτερο άγχος το βιώνουν τα γκαλάκια. Πάνω που πίστεψαν ότι ο temu θα τους κάνει ομάδα ευρωλίγκας και θα ρίχνουν κατοστάρες στον ΠΑΟΚ στράβωσε το σενάριο.
Κι όσοι άγχεσθε να ξέρετε ότι στη Σαλόνικα το μεγαλύτερο άγχος το βιώνουν τα γκαλάκια. Πάνω που πίστεψαν ότι ο temu θα τους κάνει ομάδα ευρωλίγκας και θα ρίχνουν κατοστάρες στον ΠΑΟΚ στράβωσε το σενάριο.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- george188

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 22):
- Kabamaru11, george188, Мир, leomatos88, eorptol1, zissos, dim72, gervasio artigas, Psaras, icue and 12 more users
Τσαλοπουλε μορφή
- These users thanked the author george188 for the post (total 7):
- eorptol1, Maklaz, Psaras, st4this, paok apo epilogi, lkosmid, navigator11
- Kabamaru11
Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
- eorptol1, Maklaz, george188, st4this, paok apo epilogi, alp920, lkosmid, navigator11
Νομίζω ότι μετά το σχόλιο Τσαλοπουλου περαιτέρω σχόλια για τον τραγελαφο που ζούμε, περιττεύουν
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- demo4, paok apo epilogi, eorptol1, lkosmid, navigator11
Ο Πανάκας πάντως λέει ότι θα κρατήσει(κάτω από 1% έχει) για να συνεχίσει να ασκεί έλεγχο και στη επόμενη διοίκηση της ΚΑΕ
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μας κάνει πλάκα, κάτι χάλασε, κάτι στράβωσε.
Τα 100 χρόνια μας θέλουμε να γιορτάσουμε, όχι να τα ζήσουμε όλα μαζεμένα σε μία χρονιά... λυπηθείτε μας!

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μας κάνει πλάκα, κάτι χάλασε, κάτι στράβωσε.
Τα 100 χρόνια μας θέλουμε να γιορτάσουμε, όχι να τα ζήσουμε όλα μαζεμένα σε μία χρονιά... λυπηθείτε μας!
Πραγματικά αυτό που έχει γίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο...Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 23:59 Ο Πανάκας πάντως λέει ότι θα κρατήσει(κάτω από 1% έχει) για να συνεχίσει να ασκεί έλεγχο και στη επόμενη διοίκηση της ΚΑΕ![]()
- Montrealiotis
Αφού για να πληρώσει τα χρέη ο χ Μυστακίδης, θα κάνει ΑΜΚ και το οποίο ποσοστό θα έχουν οι μικρομετοχοι θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, γιατί σκίζονται όλοι να δώσουν δωρεάν, τις σύντομα ασήμαντες μετοχές τους;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- lkosmid
- Jean Valjean
Επειδή δεν έχουν φράγκο!
Τις δίνουν δωρεάν ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθεί η κίνηση και ίσως τσιμπήσουν έτσι μια θεσούλα στο νέο σχήμα. Απ'τ'ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα...
Τις δίνουν δωρεάν ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθεί η κίνηση και ίσως τσιμπήσουν έτσι μια θεσούλα στο νέο σχήμα. Απ'τ'ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα...
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 4):
- alp920, Apil44, lkosmid, leomatos88
Συγνώμη κιόλας αλλά με αυτές τις βλακειες θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και κυρίως των ιδρυτων μας που ήρθαν σφαγμενοι από την Πόλη επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 21:16Wtf? Καλύτερα γαύροςfossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
- These users thanked the author kostasff for the post (total 4):
- gervasio artigas, Iznogoud4, Pater, Montrealiotis
- KalamarGiannis
παιδιά έρχεται το δολλάριο (Μυστακίδης)
και επειδή θα σπρώξει χρήμα και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΩΗΝ αλλά και φερέλπιδες:
Παράγοντες, υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι, παλαίμαχοι,μανατζαρέοι, "κοντινοί" στην ομάδα κλπ κλπ (βάλτε ότι άλλο τίτλο θέλετε) :
η χαρά του απελπισμένου.
Σε ένα φάσμα από τους πραγματικούς ανθρώπους του μπάσκετ (πχ Κόρφας, Μπουντούρης) μέχρι κάτι άλλους δήθεν που πουλάνε μούρη αλλά είναι φελλοί (μη με προκαλείτε να πω όνομα, έχω ένα χοντρούλη που ακολούθησε το χρήμα στην Πελοπόννησο) , και μέχρι κάτι άλλους που είναι μεν μπασκετάνθρωποι αλλά για την τσέπη τους (ένας καταδυνάστευσε τις ακαδημίες ας πούμε),
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ , θέλουν θέση στο νέο σχήμα.
Εξ ου και άρχισαν οι κινήσεις, (βλέπε Κωνσταντινίδη που χαρίζει ανορθόγραφα τις τζάμπα μετοχές).
Ποιος δε θα θελε; οι προοπτικές είναι λαμπρές.
ΥΓ μπράβο στον Πανάκα. Θέλει καρύδια να πεις ότι όπως έκανα πριν, με αυτούς που μας χρεώνανε, έτσι και τώρα όποιος κι αν έρθει εγώ θα είμαι εκεί να ασκώ έλεγχο στις Συνελεύσεις. Μπράβο , μπράβο.
έτσι θα έπρεπε να είμαστε πολλοί : θεματοφύλακες.
και επειδή θα σπρώξει χρήμα και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΩΗΝ αλλά και φερέλπιδες:
Παράγοντες, υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι, παλαίμαχοι,μανατζαρέοι, "κοντινοί" στην ομάδα κλπ κλπ (βάλτε ότι άλλο τίτλο θέλετε) :
η χαρά του απελπισμένου.
Σε ένα φάσμα από τους πραγματικούς ανθρώπους του μπάσκετ (πχ Κόρφας, Μπουντούρης) μέχρι κάτι άλλους δήθεν που πουλάνε μούρη αλλά είναι φελλοί (μη με προκαλείτε να πω όνομα, έχω ένα χοντρούλη που ακολούθησε το χρήμα στην Πελοπόννησο) , και μέχρι κάτι άλλους που είναι μεν μπασκετάνθρωποι αλλά για την τσέπη τους (ένας καταδυνάστευσε τις ακαδημίες ας πούμε),
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ , θέλουν θέση στο νέο σχήμα.
Εξ ου και άρχισαν οι κινήσεις, (βλέπε Κωνσταντινίδη που χαρίζει ανορθόγραφα τις τζάμπα μετοχές).
Ποιος δε θα θελε; οι προοπτικές είναι λαμπρές.
ΥΓ μπράβο στον Πανάκα. Θέλει καρύδια να πεις ότι όπως έκανα πριν, με αυτούς που μας χρεώνανε, έτσι και τώρα όποιος κι αν έρθει εγώ θα είμαι εκεί να ασκώ έλεγχο στις Συνελεύσεις. Μπράβο , μπράβο.
έτσι θα έπρεπε να είμαστε πολλοί : θεματοφύλακες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τρί 09 Σεπ 2025, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απαίτηση να τελειώσουν όλα γρήγορα, το πολύ στο χρόνο που πήρε ο λαμπούμπου τους δίπλα. Εμείς (υποτίθεται οτι) είμαστε πιο νοικοκυρεμένοι στα οικονομικά, ο επενδυτής μιλάει με έναν (λογικά) για το ντηλ. οποιαδήποτε καθυστέρηση πέρα από ξενέρωμα, για εμένα δεν κολλάει να υπάρξει (τώρα αν τα χρέη είναι 4 ή 5, αν ο ιβάν θα ζητήσει τα 2.2, αν οι υπόλοιποι μέτοχοι ζητήσουν χρήματα κλπ. δεν θα πρέπει να ενδιαφέρουν έναν δισεκατομμυριούχο).
απαίτηση όχι να αναλυθεί το ΟΡΑΜΑ (το όραμα είναι απλό: κατάκτηση eurocup και ευρωλίγκα), αλλά το ΣΧΕΔΙΟ. το οικονομικό. το πώς θα διαχειριστεί την ομάδα, θεωρώ οτι είναι δικιά του δουλειά όταν πάρει την ΚΑΕ στα χέρια του (By the way, GM - σικ- θα πρέπει να μπεί άνθρωπος που έχει ΞΑΝΑφτιάξει ομάδα τοπ τύπου Γκεραρντίνι). Αλλά πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ το μπάτζετ των επόμενων 10 χρόνων: θα ρίξει 250 εκατομμύρια (λέω εγώ τώρα) και θα πάρει πίσω τα 150 (πάλι λέω εγώ τώρα). Αν είναι να κάνουμε μπάτζετ 1.5 όπως ο άγιος Θωμάς Αμαρουσσίου, να μείνει και ο Χατζόπουλος που κάνει τζίρο πάνω από 100 μύρια το χρόνο στην εταιρεία του.
και το τελευταίο (που ήταν και ο λόγος που μπήκα στο paokmania πίσω το νοέμβρη του 2008): έχω κάνει 500 φορές την ίδια ερώτηση, έρχεται ο Χ Τέλης (Δρόσος), φέρνει τον Εμπίντ και τον Λιλαρντ (εφικτές περιπτώσεις
) με 25 εκατομμύρια έκαστος, και τον Γενάρη λέει παιδιά έχει πολλή υγρασία στο Πανόραμα και δεν στεγνώνουν οι πετσέτες μετά το μπάνιο, πάω πίσω στην Μάλτα (ή Ελβετία), πουλάω την ΚΑΕ, ελάτε. Δεν υπάρχει αγοραστής, αφήνω ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές μου στον ΑΣ, διοίκηση πρωτοδικείου, και μένουνε 50 εκατομμύρια χρέη στην ΚΑΕ και όχι στον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ?
απαίτηση όχι να αναλυθεί το ΟΡΑΜΑ (το όραμα είναι απλό: κατάκτηση eurocup και ευρωλίγκα), αλλά το ΣΧΕΔΙΟ. το οικονομικό. το πώς θα διαχειριστεί την ομάδα, θεωρώ οτι είναι δικιά του δουλειά όταν πάρει την ΚΑΕ στα χέρια του (By the way, GM - σικ- θα πρέπει να μπεί άνθρωπος που έχει ΞΑΝΑφτιάξει ομάδα τοπ τύπου Γκεραρντίνι). Αλλά πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ το μπάτζετ των επόμενων 10 χρόνων: θα ρίξει 250 εκατομμύρια (λέω εγώ τώρα) και θα πάρει πίσω τα 150 (πάλι λέω εγώ τώρα). Αν είναι να κάνουμε μπάτζετ 1.5 όπως ο άγιος Θωμάς Αμαρουσσίου, να μείνει και ο Χατζόπουλος που κάνει τζίρο πάνω από 100 μύρια το χρόνο στην εταιρεία του.
και το τελευταίο (που ήταν και ο λόγος που μπήκα στο paokmania πίσω το νοέμβρη του 2008): έχω κάνει 500 φορές την ίδια ερώτηση, έρχεται ο Χ Τέλης (Δρόσος), φέρνει τον Εμπίντ και τον Λιλαρντ (εφικτές περιπτώσεις