Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
theodoros

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από theodoros »

Κι αυτή :yellowcard: για μένα που έγραψα χωρίς να έχω διαβάσει για την επιστολή!
Τραγικό ατόπημα η θέση του ΠΑΟΚ ούτε λευκό ούτε ψήφος είναι. Μου θύμισε τη θέση του ανδρέα παπανδρέου για την εοκ: και μέσα και έξω και έξω και μέσα και μέσα και έξω, έξω- μέσα, μέσα- έξω!!!!!!!!!! αλα χάρρυ κλύνν αμα λάχει να ούμε!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πρόεδρε,μήπως παραείναι επαναστατική η στήριξη στον Μπέο;
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Εικόνα

REVOLUTION
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παραεισαι σκληρος ρε αδερφε ... Οχι και μαριονετα ...Δηλαδη αν ψηφιζε , επρεπε να τον αποκεφαλισουμε.. 8-)
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

αν έχεις την θέληση δες πως αντέδρασε ο βάζελος σε κάτι που όλοι καταλάβαμε ότι είναι αηδία!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Φίλε ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης δεν εμπλέκονται σε κασέτες και εκβιασμούς όπως έκαναν οι Πατέρας και Μπέος.
Οπότε γιατί να αντιδράσει έτσι???για να δόσει άλλοθη στον βάζελο???
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε μου , δηλαδη αν υποστηριξεις το αυτονόητο και σταθείς απέναντι στο αρχιλαμογιο Μπεο , σημαινει οτι δινεις άλλοθι στο βάζελο?

Τι με νοιάζει εμένα ο βαζελος...
Και να στο πω αλλιως? Τις βρωμοδουλειές περυσι ο πατερας με ποιον τις έκανα? Το Σπάθα ποιος τον εστειλε?
Μονος του επαιρνε τηλ ο φαδερ ή μηπως ηταν το παχυδερμο παλι ο μεσάζων?
Απλά φέτος άλλαξε στρατόπεδο.

Στο Βολο οταν μιλησε για κοπριτες?
Δηλαδή αν πεις και πράξεις το αυτονόητο ( καταψήφιση Μπεου) , παίρνεις το μέρος του βάζελου?
Συγγνώμη αλλά μου φάινεται πολύ ανισχυρο επιχείρημα!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Φίλε μου το το αυτονόητο θα ήταν οι δικαστές να έφτιαχναν σωστά την δουλειά τους όπως στην Ιταλία και να μας απάλλαζαν από όλους αυτούς τους μαφιόζους.
Ο Μπέος είναι αθερίνα μπροστά στους άλλους καρχαρίες και κακός ασχολούμαστε μαζί του.
Θα δεχόμουν να κάνουμε κριτική στον κύριο Ζαγοράκη για την όλη στάση του στο κασέτα γκέιτ αλλά όχι για μία επιστολή που ζητούσε να γίνουν τα αυτονόητα όπως την περίπτωση Βιολίδη Ζαζοράκη.Η επιστολή δεν έχει καμία σχέση μα τον Μπέο αλλά με την διαδικασία εκλογής νέου μέλους.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν ξέρω αν είχε σχέση ή όχι αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μάλλον έχει χάσει τη μπάλα ο πρόεδρος αυτό λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bob έγραψε:αν έχεις την θέληση δες πως αντέδρασε ο βάζελος σε κάτι που όλοι καταλάβαμε ότι είναι αηδία!
αυτος που αντεδρασε μεχρι προπερσυ ειχε κολλητο τον μπεο θα μας τρελλανεις παραδειγμα το σιχαμα τον βαζελο βαζεις ? πλακα μας κανεις ? ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ.....Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.......
Ο ΜΠΕΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ? ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τα πραγματικα λαμογια οι γαβροβαζελοι ειναι πατερες μαρινακηδες και σια ο μπεος εξυπηρετησεις κανει οπου τον βολευει ειναι ενα τιποτα αν τιμωρηθει ο μπεος δεν λυνεται το προβλημα μονο αν χτυπηθουν οι γαβροβαζελοι μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλο....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ουτε επιτηδες να το εκανε φετος, για να μας ξενερωσει εντελως και να μας διωξει απο το γηπεδο..τι να πω πια..αντε τωρα να πεισεις τον κοσμο να ερθει στα play-ωχ.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

καθεστε και ακουτε τι λεει η καθε φυλλαδα που σκοπο εχει να πληξει τον ΠΑΟΚ
σας πειραζει τι λενε τα φερεφωνα για να ξεχαστει το κασσετα γκειτ και τα 150 μυρια της κουλας44

δεν εχετε πραγματικη αποψη απλα υιοθετειτε τα αθηναικα κωλοχαρτα

αν εκανε οτι εκανε ο βαζελος θα τον βγαζανε κολλημενο στο αρμα βαζελου και σεις παλι θα τον κατακρινατε, λευκο εριξε και απλα ειπε οτι περσι ηταν ο ΠΑΟΚ στην ιδια θεση και το δεχτηκανε

δινω ως υποκινητες στην κριτικη σας τις αθηναικες φυλλαδες και οχι εσωτερικους εχθρους, αυτους που οπλισαν 50 κομμαντα να πανε πανοπλοι στο ματς κυπελου με την κουλα...γιατι οταν καποιος κουβαλαει κροτιδες το κανει με σκοπο και οχι αυθορμητα..που σημαινει οτι καποιος του εκανε πλυση πριν του δωσει το εισιτηριο..

δεν θελω να πιστεψω το τελευταιο γιαυτο λεω φυλλαδες..
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Το κύρος του Ζαγόρ το χτυπάει ο ίδιος πρώτος απ' όλους
εκτος κι αν είναι πόλεμος εναντιον του και ψέμα η ψήφος σε Μαρινακη
εκτος κι αν είναι πόλεμος εναντιον του και ψέμα το λευκο στη προταση μομφης Μαρινακη
εκτος κι αν είναι πόλεμος εναντιον του και ψέμα το λευκο και η επιστολη στηριξης Μπέου

το επιχειρημα δεν ψηφίσαμε κατα γιατι θα σημαινε δεσιμο στο αρμα το πρασινο ειναι αστειο.

δυστυχώς δεν αρκεί να είσαι τίμιος για να είσαι επαναστατική δύναμη.
το πολύ πολύ να είσαι αντιιμπεριαλιστικός συμμαχος με ταλαντέυσεις 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”