Μάλιστα, δεκτό και σωστόcartman έγραψε:Ογκος, πρωτη πασα , δεν του παιρνεις την μπαλα με τιποτα, κερδιζει ολες τις μονομαχιες
Πόσες φορές κουτουλησε πάνω σε αντίπαλο; Αρκετές
Είναι ζήτημα ποιότητας του παίκτη το ότι είναι μεγαλόσωμος; Όχι, αλλά ας πούμε τον βοηθάει να κερδίζει σημεία και μάχες
Πρώτη πάσα άμα δεν έχει οποιοδήποτε χαφ του 1.5 εκατομμυρίου κι αν φέρουμε, είμαστε για τα σκυλιά
Εγώ λοιπόν που θα ήμουν όπως είπα τόσες φορές οκ άμα μείνει ο μειτε, για την ομοιογένεια και τη χαρά του ραζβαν, λέω για αντίλογο:
Τεχνική έχει μέτρια. Όχι κάτι κακό αλλά δε θα τον θυμόμαστε κιόλας τι αυτή
Πνευμόνι για τον όγκο του έχει καλό, αλλά για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ ειδικά στο τσ λ, μέτριο
Μακρινές μεταβιβάσεις οριακά ανύπαρκτες
Σουτ ανύπαρκτο
Κεφαλιές οριακά ανύπαρκτες σε άμυνα και σε επίθεση, αντί να κόβει κώλους, ούτε θυμάμαι μια κεφαλιά του όλη τη σεζόν
Τάκλιν κάποιες φορές θετικά, αλλά γενικώς γουατεβερ
Οργάνωση παιχνιδιού οκ, αλλά δε τον θεωρώ μετρονόμο ή εγκέφαλο της ομάδας
Στημένα γιοκ
Καλύψεις έξω από την περιοχή μας τιποτα το άξιο αναφοράς
Ανακτήσεις μπάλας, τοποθετήσεις, πίεση ή όπως θέλεις πες το, έξω απ' την αντίπαλη περιοχή, θα έλεγα καλές
ΑΛΛΑ σε όλα αυτά μεγάλο ρόλο παίζει το τι ζητάει ο προπονητής, καθώς και πως ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ το παιχνίδι της ομαδας πάνω στον παίκτη ο προπονητής
Άρα, επειδή αυτό είναι δύσκολο να το κρίνουμε, εγώ εστιάζω στο τι δείχνει ατομικά ο παίκτης, αυτά που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας ως θεατές δλδ
Άποψη μου είναι ότι ο Μεϊτε κάνει αρκετά πράγματα και συγκεντρώνει αρκετά στοιχεία σε ΟΚ βαθμό. Δηλαδή άνω του μετρίου, απλά όχι σούπερ.
Δηλαδή μ.ο. ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 7.5/10
Απλά σε συνδυασμό με τον όγκο και τις δυνάμεις του, δείχνει κολώνα στο κεντρο
Προσοχή λέω μ.ο. στοιχείων, όχι μ.ο. απόδοσης.
Και ο τζανδαρης όσο έπαιξε μέσο όρο απόδοσης είχε... 11. Γιατί τον βόλευε ο Άγγελος