Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές και δεν "πληρώσαμε" την καθυστέρηση τους. Μετά και το 1-2 του 1ου αγώνα, δεν υπάρχει θέμα υλικού για αυτή την πρόκριση.
Στη θέση του εξτρεμ σίγουρα πονούσαμε και με την πώληση Ναρει πλέον και αριθμητικά υπάρχει πρόβλημα. Ο Μουργκ υπολογίζεται περισσότερο στη θέση 10 αλλά και δεξιά ως αλλαγή του Ζιβκοβιτς. Αριστερά έχουμε τον Ταισον και αν υπολογιστεί σοβαρά για τη θέση αυτή και ο Βρακας, κάτι γίνεται. Σε αυτό το σενάριο ίσως τη βγάλουμε και με 1 τοπ εξτρεμ, αντί για 2.
Πάντως η πώληση Ναρει ήταν σωστή, και ο παίκτης μόνο χειρότερος θα γίνεται μεγαλώνοντας.
Στη θέση του εξτρεμ σίγουρα πονούσαμε και με την πώληση Ναρει πλέον και αριθμητικά υπάρχει πρόβλημα. Ο Μουργκ υπολογίζεται περισσότερο στη θέση 10 αλλά και δεξιά ως αλλαγή του Ζιβκοβιτς. Αριστερά έχουμε τον Ταισον και αν υπολογιστεί σοβαρά για τη θέση αυτή και ο Βρακας, κάτι γίνεται. Σε αυτό το σενάριο ίσως τη βγάλουμε και με 1 τοπ εξτρεμ, αντί για 2.
Πάντως η πώληση Ναρει ήταν σωστή, και ο παίκτης μόνο χειρότερος θα γίνεται μεγαλώνοντας.
-
Ρε παιδια κανας παπας παιζει μεχρι να αρχισει το ματς;
Τι παπαδοξηρασια είναι αυτη;
Τι παπαδοξηρασια είναι αυτη;
Ξερεις μαλλον εχουμε δυσκολια στο να αποδεχτουμε αυτο που μας συμβαινει φετος. Τοσες μεταγραφες σε θεσεις που πονουσαμε και οπου δεν πονουσαμε τοσο φεραμε πολυ καλους παικτες. Δεν μπορουμε να γκρινιαξουμε. Δεν μπορουμε να πουμε πχ «τι ειναι αυτος που εφεραν» «στα τρωνε Ιβαν» κλπ κλπ.rainmaker έγραψε:Μάστορες έχετε καταλάβει πόσο των άκρων είστε;
Τόσο καιρό φωνάζουμε και λέμε υπομονή, έγκλημα με τα χαφ, τεράστια καθυστέρηση με το φορ αλλά κάπου εκεί τελείωνε και η δίκαιη κριτική.
Όλα τα άλλα ήταν μια αρνητική υστερία χωρίς προηγούμενο. Ότι σκατα κακώς κείμενο μαζεύτηκε τόσα χρόνια, ήρθε όλο μαζί συμπυκνωμένο φέτος.
Το ρεζουμε για βγει στο τέλος των μεταγραφικων κινήσεων της ομάδας.
Προφανεστατα έχουμε κενά στα εξτρεμ. Άμα δεν έρθει κανείς, πάλι πρόβλημα θα είναι.
Μετα απο ολα οσα γιναν τα τελευταια χρονια η φετινη κατασταση ειναι πρωτογνωρη. Δεν μπορουμε να την διαχειριστούμε καθολου. Και κυριως δεν μπορουμε φαινεται να την χαρουμε οσο θα επρεπε.
Ας περιμενουμε τωρα να τελιωσει η περιοδος και θα κανουμε απολογισμο μετα. Μεχρι τωρα παντως ολα καλα. (Περαν βεβαια της καθυστερησης που ισως αξιζε τον κοπο).
Εγω παντως εχω αραξει και το χαιρομαι λιγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 30 Αύγ 2023, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βάζετε σχηματισμούς χωρίς φορnunies4 έγραψε: Άλλη η 3αδα Ζιλε-Ντελιας-Καστιγιεχο με πίσω τους χαφ Μειτε - Μαρκαντωνη και Οζντοεφ και άλλη η 3αδα Ζιλε,- Ντελια - Νάρεϊ με χαφ πίσω Σβααμπ Νταντας Ντάγκλας
- navigator11
Δε νομίζω πως στοίχισε σε κανέναν εντός ΠΑΕ.joshua έγραψε:O Ρεινιερ παντως πηγε Ιταλια στη Φροζινονε.Παμε παρακατω...
Θα φανει αυτο απο το τι θα αποκτησουμε...Εγω απορω γιατι δεν ασχολουμαστε με τον chouiar...Ταμαμ ειναι για τη δευτερη λυση που θελουμε.
Η διακοπή και η επιστροφή σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 17/09 δίνει ίσως την δυνατότητα να ασχοληθούμε και με αξιόλογους ελεύθερους αν οι πρώτοι μας στόχοι (πχ Μουλεκα) δεν επιτευχθούν τις επόμενες 1-2 μέρες
- WeWillRockYou
Σε αμφιβόλου ποιότητας ελληνόφωνο μπλοκ (δεν βάζω λινκ γτ δεν γνωρίζω την αξιοπιστία του) γράφτηκε το όνομα του Τετε Μορεντε της Ελτσε που βρίσκεται και στην λίστα του ΟΣΦΠ.
Τον πουλάει η ομάδα του στα 2,5 εκ., αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή στη λίστα μας.
Τον πουλάει η ομάδα του στα 2,5 εκ., αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή στη λίστα μας.
- navigator11
Καλή ηλικία. Γάλλος. Τουρκία βλέπω ότι έπαιζε. Πώς και έμεινε ελεύθερος;;joshua έγραψε:Θα φανει αυτο απο το τι θα αποκτησουμε...Εγω απορω γιατι δεν ασχολουμαστε με τον chouiar...Ταμαμ ειναι για τη δευτερη λυση που θελουμε.
- john4serres
-
O Tοσκίτσαρος πριν απο λίγο έγραψε οτι υπάρχουν ελπίδες και για Καστιγιέχο και για Μουλέκα. Λογικά τους ξεχνάμε;
Εγω παντως οσο περνανε οι ωρες χωρις ειδησεις χανω σιγα σιγα τις ελπιδες μου για δυο παικτες...
Ετσι φαινεται.Ας ερθει ενας αλλα να ειναι επιπεδου Ζιφκο απο αριστερα. Και να μην χρειαζεται 2-3 μηνες να επανελθει σε φουλ ρυθμο. Ολο το κολπο μεχρι τελη Νοεμβρη ειναι τωρα.