Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από theo-drama »

marsantos έγραψε:Παιδιά καλημέρα.
Ο Λουτσέσκου είναι 4η χρονιά στην ομάδα.
Κάθε πλευρά έχει τα δίκια της.
Εγώ είμαι μεγάλος φαν του Λουτσέσκου. Όχι προσωπολάτρης.
Προσωπολάτρης είμαι μόνο με τον γίγαντα Φερνάντο Σάντος.
Για τον Λουτσέσκου έχω να πω τα εξής.
Πιστεύω πολύ στις προπονητικές του ικανότητες. Δε χρειάζεται να μακρηγορώ με τα επιχειρήματά μου.
Σίγουρα όμως δεν ξέρω πόσο ψηλά φτάνουν αυτές.
Δηλαδή προπονητικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερος του Τούντορ ή του Φερέιρα. Μπορεί και οι 2 προκάτοχοί του να είναι καλύτεροι.
Όμως δεν είναι εκεί το ζουμί.
Στον ΠΑΟΚ αυτός που κάθεται δεν αρκεί να είνα απλά προπονητής για να πετύχει υψηλούς στόχους.
Αν είσαι σε ομάδα του ΠΟΚ μπορεί να μην είσαι καν προπονητής και να πετυχαίνεις. Βλέπε Λεμονής, Κόλλιας, Νιόπλιας και πάει λέγοντας.
Για να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ στο τοξικό περιβάλλον που λέγεται Ελλάδα πρέπει να έχεις και άλλα προσόντα.
Ο Τούντορ την ημέρα που μας έσφαζε ο Παππάς στον ημιτελικό της Τούμπας έβγαινε και θαύμαζε το ρόστερ του Ολυμπιακού.
Ο Φερέιρα όταν έπαιξε στο Καραϊσκάκη με παράλυτες πόρτες και έβλεπε μπροστά στα μάτια του να προπηλακίζουν τον Πασχαλάκη βγήκε και εξέφρασε το θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Στο ματς με τον Βόλο που ανακοινώθηκε η απόφαση για την πολυιδιοκτησία αυτός έκανε χειρονομίες στον κόσμο.
Όσο καλός προπονητής και να είσαι, αν είσαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως παίζεται το παιχνίδι
και αν το αντιλαμβάνεσαι να έχεις τα κότσια να το αντέξεις.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν και αφού συμφωνούμε όλοι πως ο Λουτσέσκου είναι στη χειρότερη των περιπτώσεων ένας κανονικός προπονητής πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει και όλο το υπόλοιπο εξωπροπονητικό πακέτο για να κρατάει την ομάδα σταθερά ανταγωνιστική και να αποκρούει τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας.
Δε σας κάνει εντύπωση που όλο το ΠΟΚ έχει λυσσάξει εναντίον του επικοινωνιακά αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει μια χαραμάδα μήπως και μας τον αρπάξει; Το ίδιο είχαν κάνει και με τον Φερνάντο που όταν είδαν ότι δημιουργεί σιγά σιγά μια ομάδα ανίκητη, έβαλαν τον Καρπετόπουλο να τον κράζει μέρα νύχτα και όταν είδαν ότι αυτό δεν πιάνει τόπο τον άρπαξαν και τον πήγαν στην Εθνική και ξαφινκά άρχισε τους ύμνους ο Καρπετόπουλος.
Μόνο και μόνο η λύσσα εναντίον του από το ΠΟΚ πρέπει να αποτελεί για μας ένδειξη ότι ο Ρασβάν είναι κάποιος που δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.
Όπως είχε πει πολύ εύστοχα κι o rainmaker μια φορά μετά από ένα αντίστοιχο ποστάρισμά μου, ο ΠΑΟΚ είναι πόλεμος και θυσία.
Αν αυτό δεν το έχουμε στο νου μας τότε δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για αυτόν που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας..

++++++

Συμφωνώ μέχρι τέλειας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να του φτιάξουν ένα αισθητά καλύτερο ρόστερ οι υπεύθυνοι και τα ξαναλέμε. Όχι ότι δεν κάνει κι ο ίδιος λάθη, σε επιλογές, διαχείριση κλπ. Κι είναι και το λογικό. Αλλά πλέον δε χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν αν και κατά πόσο "το 'χει". Το γνωρίζουμε όλοι, το έχουμε βιώσει. Κι εμείς και τα ποκεμον. Κοντός ψαλμός αλληλούια, λοιπόν. Έρχεται η ώρα που πρέπει να αποδείξεις σαν επίσημος ΠΑΟΚ πόσο διατίθεσαι να συνδράμεις τον Ρουμάνο στο καθ' ομολογία πολύ δύσκολο έργο του. Και προς τούτο απαιτείται τεχνογνωσία και χρήματα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

aivas19 έγραψε:Μα καλα δεν ειδες την μπαλαρα που επαιξε η ομαδα του Γιοβανοβιτς ολη την χρονια; Και προχτες (που πρωτη φορα δεν πηρε πεναλτι και δεν μας κερδισε) εκανε την συστηματαρα «Γιομα στην πλατη της αμυνας»
Τρια τετ α τετ εβγαλε ο δικος σου
τερματοφυλακας ομως μ αυτες τις
"γιομες" κι οχι εκεινος του βαζελου
αφου εφαγες κι ενα γκολ απο νωρις.-

Εσυ πες οτι εγινε αλλιως να δω κατι!

Ο Γιοβανοβιτς αυτο το ροστερ διαθετει
και σ αυτο προσαρμοζει και το συστημα.-

Ο Λουτσεσκου τι σοι προσαρμογες εχει κανει
δηλαδη οταν εχει βγαλει "αχρηστους" τοσους
παιχτες του ροστερ μας που τους βαζει μονο
οταν ολοι υπολοιποι καιγονται-τραυματιζονται
και που φυσιολογικοτατα ειναι ανετοιμοι αφου
μπαινουν να παιξουν διχως αγωνιστικο ρυθμο
κι αφου ολη τη χρονια στηριζεται σε 15-16;

Δεν γινεται "μονα-ζυγα δικα μας".- Ολα κι ολα!

ΥΓ. Τελειως διαφορετικο θεμα το εξωαγωνιστικο
για το οποιο θα τον ηθελα πολυ για αντικυρκυρ.-
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

marsantos έγραψε:Παιδιά καλημέρα.
Ο Λουτσέσκου είναι 4η χρονιά στην ομάδα.
Κάθε πλευρά έχει τα δίκια της.
Εγώ είμαι μεγάλος φαν του Λουτσέσκου. Όχι προσωπολάτρης.
Προσωπολάτρης είμαι μόνο με τον γίγαντα Φερνάντο Σάντος.
Για τον Λουτσέσκου έχω να πω τα εξής.
Πιστεύω πολύ στις προπονητικές του ικανότητες. Δε χρειάζεται να μακρηγορώ με τα επιχειρήματά μου.
Σίγουρα όμως δεν ξέρω πόσο ψηλά φτάνουν αυτές.
Δηλαδή προπονητικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερος του Τούντορ ή του Φερέιρα. Μπορεί και οι 2 προκάτοχοί του να είναι καλύτεροι.
Όμως δεν είναι εκεί το ζουμί.
Στον ΠΑΟΚ αυτός που κάθεται δεν αρκεί να είνα απλά προπονητής για να πετύχει υψηλούς στόχους.
Αν είσαι σε ομάδα του ΠΟΚ μπορεί να μην είσαι καν προπονητής και να πετυχαίνεις. Βλέπε Λεμονής, Κόλλιας, Νιόπλιας και πάει λέγοντας.
Για να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ στο τοξικό περιβάλλον που λέγεται Ελλάδα πρέπει να έχεις και άλλα προσόντα.
Ο Τούντορ την ημέρα που μας έσφαζε ο Παππάς στον ημιτελικό της Τούμπας έβγαινε και θαύμαζε το ρόστερ του Ολυμπιακού.
Ο Φερέιρα όταν έπαιξε στο Καραϊσκάκη με παράλυτες πόρτες και έβλεπε μπροστά στα μάτια του να προπηλακίζουν τον Πασχαλάκη βγήκε και εξέφρασε το θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Στο ματς με τον Βόλο που ανακοινώθηκε η απόφαση για την πολυιδιοκτησία αυτός έκανε χειρονομίες στον κόσμο.
Όσο καλός προπονητής και να είσαι, αν είσαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως παίζεται το παιχνίδι
και αν το αντιλαμβάνεσαι να έχεις τα κότσια να το αντέξεις.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν και αφού συμφωνούμε όλοι πως ο Λουτσέσκου είναι στη χειρότερη των περιπτώσεων ένας κανονικός προπονητής πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει και όλο το υπόλοιπο εξωπροπονητικό πακέτο για να κρατάει την ομάδα σταθερά ανταγωνιστική και να αποκρούει τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας.
Δε σας κάνει εντύπωση που όλο το ΠΟΚ έχει λυσσάξει εναντίον του επικοινωνιακά αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει μια χαραμάδα μήπως και μας τον αρπάξει; Το ίδιο είχαν κάνει και με τον Φερνάντο που όταν είδαν ότι δημιουργεί σιγά σιγά μια ομάδα ανίκητη, έβαλαν τον Καρπετόπουλο να τον κράζει μέρα νύχτα και όταν είδαν ότι αυτό δεν πιάνει τόπο τον άρπαξαν και τον πήγαν στην Εθνική και ξαφινκά άρχισε τους ύμνους ο Καρπετόπουλος.
Μόνο και μόνο η λύσσα εναντίον του από το ΠΟΚ πρέπει να αποτελεί για μας ένδειξη ότι ο Ρασβάν είναι κάποιος που δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.
Όπως είχε πει πολύ εύστοχα κι o rainmaker μια φορά μετά από ένα αντίστοιχο ποστάρισμά μου, ο ΠΑΟΚ είναι πόλεμος και θυσία.
Αν αυτό δεν το έχουμε στο νου μας τότε δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για αυτόν που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας..
μ' αρέσουν ρε μάγκα αυτά που γράφεις
και σε άλλα τόπικ
ποδοσφαιρικά ταυτίζομαι με τις απόψεις σου σχεδόν πάντα

+1 κι από μένα
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δυστυχώς δεν είμαστε πλέον δυνατοί στο παρασκήνιο και κάπου εκει παίχτηκε το πρωτάθλημα...

Όπως λένε και οι προπονητές μεγάλη σημασία έχουν οι στιγμές και εμείς στις δικές μας στιγμές χρεωθήκαμε μαιμού γκολ απο πέναλτι απο φάουλ απο οφ σάιτ , μας ακυρώθηκαν γκολ που δεν έπρεπε .

Όλες οι ομάδες ήταν κοντά και όταν είδαν ότι τους απειλούμε μας καθάρισαν στο λεπτό.

Αν θυμάμαι σωστά.....τα χανούμια σέρνονταν μέχρι να < βγάλουν φτερά> και αρχίσουν να πετάνε.......να παίζουν κατς αντί για ποδόσφαιρο...να σφυρίζουν υπέρ τους 90-10 κτλ.

Στο δε βάζελο έπεφταν βροχή τα πέναλτι μαρς τρίποντο και κάπως έτσι αυτοί οι δυο έμειναν όρθιοι στις δύσκολες στιγμές τους.

Εμείς ότι καταφέραμε το καταφέραμε με προσπάθεια και ατελείωτο ιδρώτα.

Δεν υπάρχουν ομάδες χωρίς ατέλειες, χωρίς λάθη , χωρίς παραβλέψεις.

υγ. Ούτε καν τύχη δεν είχαμε στις στιγμές <<δοκάρι και μέσα>>.

υγ. Αν έσπαγε ο διάβολος το πόδι του και δεν μας έκλεβαν στα 2 τελευταία ματς θα βλέπαμε αν κατέρρεε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ή οι άλλοι 2...

υγ. Μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει φέτος πρωτάθλημα? η απάντηση μου είναι ΟΧΙ ( λόγω πολλών αλλαγών στο ρόστερ και κακού ξεκινήματος ) αλλά αυτός ο προπονητής κατάφερε να πάει την ομάδα εκει...στο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

giapas έγραψε:papwolf μπορείς να μου ορίσεις τι σημαίνει μονοδιάστατο build up;
Υποψιάζομαι , από το επίθετο "μονοδιάστατο" , ότι υπάρχει μια αρνητική χροιά σε αυτό.

Θα μπορούσες να μου περιγράψεις τι το αρνητικό υπάρχει και , στον αντίποδα, πως θα ήταν το "πολυδιάστατο" build up ;
Καλά τώρα σίγουρα με κοροϊδεύεις. Ναι είναι κακό να ακολουθείς ΜΟΝΟ ένα τρόπο ανάπτυξης κι ακόμη χειρότερο όταν συνεχίζεις να το κάνεις ενώ ο αντίπαλος το έχει αντιληφθεί και πιέζει τη πρώτη πάσα.
Θες πολυδιάστατη ανάπτυξη?
- Η μπάλα από το τερματοφύλακα προς τα πλάγια μπακ για να προωθήσουν το παιχνίδι μπροστά τους ή να αλλάξουν παιχνίδι προς την άλλη πλευρά
- Η μπάλα σε κάποιο από τα σέντερ μπακ για να τη κατεβάσουν ή να πασάρουν στα χαφ ή τα πλάγια μπακ
- Πάσα του τερματοφύλακα στα χαφ στο χώρο του κέντρου
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα σε κάποιο από τα δύο εξτρέμ που κάνει κίνηση στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα στο φορ για να σπάσει τη μπάλα αριστερά ή δεξιά στα χαφ ή μπροστά του στο δέκα
Γρήγορα γρήγορα να άλλοι 5 τρόποι ανάπτυξης από πίσω. Σε κάθε αγώνα συνδιασμός όλων αυτών ή κάποιων ώστε ο αντίπαλος να μη μπορεί να σε μπλοκάρει. Αλλά όχι εμείς εκεί, από το τερματοφύλακα στο χαφ που έχει κατέβει λίγο έξω από τη περιοχή μας για να πάρει μπάλα κι από κει δεξιά ή αριστερά στο σέντερ μπακ, κτλ, κτλ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Special 4 έγραψε:
Ο βαζελος μας εκανε προχθές 15 τελικες κ εμεις 6
Αν δεν ειχαμε τον καλυτερο τερματοφυλακα του πρωταθλήματος π τον εφερε ο Μποτο δυσκολα θα γλιτωναμε την ηττα λογω του πρωτου ημιχρονου
Η ομαδα ανεβηκε στο δευτερο ημιχρονο π εβαλε τον κωνσταντελια στο 10 κ οχι στα ακρα οπως στο 1ο ημιχρονο κ ενισχυσε το κεντρο μ Σβαμπ κ εβαλε τον Ζιβκοβιτς να συγκλινει κ να βοηθαει στο κεντρο

Αυτος ο βαζελος μας νικησε 2 φορες μεσα στην τουμπα απο τα λαθη του Λουτσεσκου
Την πρωτη φορα που ο Αιτορ εκανε πάρτυ με τον αργο Βιερινια που ειχε μεσα ο Λουτσεσκου
στο ματς που εβαλε σεντερ φορ τον Μπισεσβαρ
Σε ματς που επαιζες με τον αργο κουρτιτς κ ειχες παγκο τον Σβαμπ

Στα playoffs ξαναχασαμε απο αυτη την ομαδα γιατι ο Λουτσεσκου ηθελε ν παιξει με 2 δεξια μπακ κ οχι τον Κουλιερακη
Ο Γιοβανοβιτς εβαλε ενα χαφ παραπανω στο κέντρο κ πηρε τ πορτοφολι του Λουτσεσκου
Κ δεν παιρνει 2 εκατομμυρια μισθο ο γιοβανοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ειναι το δευτερο μπατζετ κ ο βαζελος ειναι το τεταρτο μπατζετ
Ο βαζελος οταν μας κερδισε
μας κερδισε τακτικα
Γιατι εμεις εχουμε καλυτερο ροστερ απο τον βαζελο αλλα λιγοτερο ευελικτο προπονητη π παιζει μονο ενα σχηματισμο κ τις πιο πολλες φορες μ αυτο το απαρχαιωμενο build up κ τις ατελειωτες σεντρες στην επιθεση

Κ κατι τελευταιο για τον καργα κ τις αλλες μεταγραφες
Ο Καργας δεν ειναι μεταγραφη Μποτο
Ειναι μεταγραφη Λουτσεσκου οπως κ ο Κεντζιορα
Δε νομιζω οτι ο Μποτο ειχε στις λιστες τον Καργα κ τον εφερε
Σε κάθε περιπτωση ολες οι μεταγραφες ειχαν τις ευλογιες κ τη συμφωνη γνωμη τ Λουτσεσκου

Οι απουσιες σ αυτο το σημειο τ πρωταθληματος δεν ειναι δικαιολογια για τον Λουτσεσκου
Ολοι εχουν απουσιες κ τραυματισμους
Δεν εχουν καταρρευσει οπως εμεις

Εμεις ειναι η δευτερη φορα π καταρρεουμε στα playoffs
Περσι η δικαιολογια ήταν η κακια Ευρωπη
Φετος αλλες καινουριες δικαιολογιες
Παλευουμε φετος ν μην βγουμε τεταρτοι π τεταρτος εβγαινε ο Αγγελος Αναστασιαδης μ τον Τζαβελλα, τον κατσικα, τον σκονδρα , τον γλυκο κ τον τσανδαρη
Κριτική όχι αστεία, άμα το κατέχεις το άθλημα και το παίζεις στα δάχτυλά σου...

Και τώρα να περάσουμε και στα σοβαρά: γιατί ρε φίλε δεν γράφεις με τον προηγούμενο λογαριασμό σου, ή με τον πιο προηγούμενο (έχω χάσει και τον λογαριασμό με μερικούς από σας); Για να φαίνεστε πολλοί εδώ μέσα;
montekristo

Μηπως κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

papwolf έγραψε:
giapas έγραψε:papwolf μπορείς να μου ορίσεις τι σημαίνει μονοδιάστατο build up;
Υποψιάζομαι , από το επίθετο "μονοδιάστατο" , ότι υπάρχει μια αρνητική χροιά σε αυτό.

Θα μπορούσες να μου περιγράψεις τι το αρνητικό υπάρχει και , στον αντίποδα, πως θα ήταν το "πολυδιάστατο" build up ;
Καλά τώρα σίγουρα με κοροϊδεύεις. Ναι είναι κακό να ακολουθείς ΜΟΝΟ ένα τρόπο ανάπτυξης κι ακόμη χειρότερο όταν συνεχίζεις να το κάνεις ενώ ο αντίπαλος το έχει αντιληφθεί και πιέζει τη πρώτη πάσα.
Θες πολυδιάστατη ανάπτυξη?
- Η μπάλα από το τερματοφύλακα προς τα πλάγια μπακ για να προωθήσουν το παιχνίδι μπροστά τους ή να αλλάξουν παιχνίδι προς την άλλη πλευρά
- Η μπάλα σε κάποιο από τα σέντερ μπακ για να τη κατεβάσουν ή να πασάρουν στα χαφ ή τα πλάγια μπακ
- Πάσα του τερματοφύλακα στα χαφ στο χώρο του κέντρου
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα σε κάποιο από τα δύο εξτρέμ που κάνει κίνηση στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα στο φορ για να σπάσει τη μπάλα αριστερά ή δεξιά στα χαφ ή μπροστά του στο δέκα
Γρήγορα γρήγορα να άλλοι 5 τρόποι ανάπτυξης από πίσω. Σε κάθε αγώνα συνδιασμός όλων αυτών ή κάποιων ώστε ο αντίπαλος να μη μπορεί να σε μπλοκάρει. Αλλά όχι εμείς εκεί, από το τερματοφύλακα στο χαφ που έχει κατέβει λίγο έξω από τη περιοχή μας για να πάρει μπάλα κι από κει δεξιά ή αριστερά στο σέντερ μπακ, κτλ, κτλ...
Να ξαναπώ ότι εμείς οι οπαδοί ξέρουμε απλά την αλφαβήτα του ποδοσφαίρου, κάποιοι ούτε αυτήν.
Από αυτά που γράφεις, εγώ καταλαβαίνω ότι ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, και δεν είναι κακό. Το κακό είναι όταν θέλεις να δείξεις ότι είσαι στην πρώτη και κάνεις τον έξυπνο και τον ειδήμονα.
Παρεμπιπτόντως, τα μισά που γράφεις είναι build up, που το εφαρμόζουμε, με επιτυχία ή όχι, ανάλογα και την πίεση του αντιπάλου, ενώ εσύ το παρουσιάζεις σαν κάτι εύκολο, "θα πάρει την μπάλα ο στόπερ και θα τη δώσει στον χαφ" - χαίρω πολύ! Το προτελευταίο εφαρμόζεται δύσκολα έως καθόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

montekristo έγραψε:Μηπως κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια;
Θίχτηκες από την πρώτη παράγραφο ή από τη δεύτερη; Εγώ βάζω στοίχημα και από τις δύο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

montekristo έγραψε:
aivas19 έγραψε:Μα καλα δεν ειδες την μπαλαρα που επαιξε η ομαδα του Γιοβανοβιτς ολη την χρονια; Και προχτες (που πρωτη φορα δεν πηρε πεναλτι και δεν μας κερδισε) εκανε την συστηματαρα «Γιομα στην πλατη της αμυνας»

Το θεμα ειναι οτι αν παιζαμε το ιδιο ποδοσφαιρο με τον βαζελο αυτοι που παραπονιουνται για την «ποιοτητα του ποδοσφαιρου» που παιζει ο ΠΑΟΚ θα λεγανε τα ιδια ακριβως, ακομα και αν κερδιζαμε και ειμασταν πρωτοι. «Σιγα τον Ρουμάνο μας φλομωσε στη γιομα». Οσο για τα υπολοιπα, 9 απο τα 17 γκολ που εχει φαει ο Γιοβανοβιτς τα εχει φαει απο τον ΠΑΟΚ. Αλλα εσυ λες οτι δεν προσαρμοζεται. Βγαλε ακρη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε:Να του φτιάξουν ένα αισθητά καλύτερο ρόστερ οι υπεύθυνοι και τα ξαναλέμε. Όχι ότι δεν κάνει κι ο ίδιος λάθη, σε επιλογές, διαχείριση κλπ. Κι είναι και το λογικό. Αλλά πλέον δε χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν αν και κατά πόσο "το 'χει". Το γνωρίζουμε όλοι, το έχουμε βιώσει. Κι εμείς και τα ποκεμον. Κοντός ψαλμός αλληλούια, λοιπόν. Έρχεται η ώρα που πρέπει να αποδείξεις σαν επίσημος ΠΑΟΚ πόσο διατίθεσαι να συνδράμεις τον Ρουμάνο στο καθ' ομολογία πολύ δύσκολο έργο του. Και προς τούτο απαιτείται τεχνογνωσία και χρήματα.
Παρα πολλα λαθη εχει κανει ο Λουτσε, πολλα ο Μποτο και ακομα περισσοτερα η διοικηση. Αλλα βολευει τους υμνητες να αποδιδουν ευθυνες μεμονωμενα για στοχοποιηση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Special 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Είσαι 13 πόντους πίσω από το βαζελο που με 6 αλλαγές προχθές του έκανες πλάκα!

Τοσο απλά...

Οι ομάδες δε στήνονται έτσι.

Ξεκινήσαμε μια χρονιά με 6 αλλαγές στην 11αδα και πάρα πολλούς παίκτες να μην μπορούν να ανταποκριθουν.

Την ίδια ώρα δεν έφερες τον κρεσπο στα 32 του. Έφερες έναν κάργα.

Δεν έφερες ένα πλάγια μπακ σούπερ. Έφερες μέτριους παίκτες. Δεν έφερες εξτρεμ,δεν έφερες δεκάρι.

Την ομάδα την ξαναεστησες από το μηδέν με πολλές λάθος επιλογές φέρει ευθύνη και ο λουτσεσκου και ο μποτο αλλά και τα χρήματα που δε δίνουμε σε συγκεκριμένες θέσεις.

Από κει και πέρα ο βαζελος πήρε πάρα πολλούς ανύπαρκτους πόντους και τον πάνε τρένο διαιτητικά. Και σενα σου έχουν. Κλέψει 4 πόντους καθαρά μέσα στο γήπεδο.

Επίσης ο βαζελος δεν παίζει μπάλα. Και το είδαμε και προχθές.

Ο λουτσεσκου κάνει λάθη όπως όλοι οι προπονητές. Αλλά οι ομάδες δε συγκρίνονται έτσι.

Το ότι έχουμε καταρρεύσει είναι μέρος της υπόθεσης γιατί έχουμε μείνει με 3 παίκτες σε κάθε γραμμή.
Επίθεση μόνο τομας

Εξτρεμ μόνο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Στο 10 μόνο ο ντελιας Αντε και καντουρι.

Χαφ μόνο ΝΤΑΝΤΑΣ σβαμπ

Άμυνα;; έμεινε κάνεις;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο βαζελος μας εκανε προχθές 15 τελικες κ εμεις 6
Αν δεν ειχαμε τον καλυτερο τερματοφυλακα του πρωταθλήματος π τον εφερε ο Μποτο δυσκολα θα γλιτωναμε την ηττα λογω του πρωτου ημιχρονου
Η ομαδα ανεβηκε στο δευτερο ημιχρονο π εβαλε τον κωνσταντελια στο 10 κ οχι στα ακρα οπως στο 1ο ημιχρονο κ ενισχυσε το κεντρο μ Σβαμπ κ εβαλε τον Ζιβκοβιτς να συγκλινει κ να βοηθαει στο κεντρο

Αυτος ο βαζελος μας νικησε 2 φορες μεσα στην τουμπα απο τα λαθη του Λουτσεσκου
Την πρωτη φορα που ο Αιτορ εκανε πάρτυ με τον αργο Βιερινια που ειχε μεσα ο Λουτσεσκου
στο ματς που εβαλε σεντερ φορ τον Μπισεσβαρ
Σε ματς που επαιζες με τον αργο κουρτιτς κ ειχες παγκο τον Σβαμπ

Στα playoffs ξαναχασαμε απο αυτη την ομαδα γιατι ο Λουτσεσκου ηθελε ν παιξει με 2 δεξια μπακ κ οχι τον Κουλιερακη
Ο Γιοβανοβιτς εβαλε ενα χαφ παραπανω στο κέντρο κ πηρε τ πορτοφολι του Λουτσεσκου
Κ δεν παιρνει 2 εκατομμυρια μισθο ο γιοβανοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ειναι το δευτερο μπατζετ κ ο βαζελος ειναι το τεταρτο μπατζετ
Ο βαζελος οταν μας κερδισε
μας κερδισε τακτικα
Γιατι εμεις εχουμε καλυτερο ροστερ απο τον βαζελο αλλα λιγοτερο ευελικτο προπονητη π παιζει μονο ενα σχηματισμο κ τις πιο πολλες φορες μ αυτο το απαρχαιωμενο build up κ τις ατελειωτες σεντρες στην επιθεση

Κ κατι τελευταιο για τον καργα κ τις αλλες μεταγραφες
Ο Καργας δεν ειναι μεταγραφη Μποτο
Ειναι μεταγραφη Λουτσεσκου οπως κ ο Κεντζιορα
Δε νομιζω οτι ο Μποτο ειχε στις λιστες τον Καργα κ τον εφερε
Σε κάθε περιπτωση ολες οι μεταγραφες ειχαν τις ευλογιες κ τη συμφωνη γνωμη τ Λουτσεσκου

Οι απουσιες σ αυτο το σημειο τ πρωταθληματος δεν ειναι δικαιολογια για τον Λουτσεσκου
Ολοι εχουν απουσιες κ τραυματισμους
Δεν εχουν καταρρευσει οπως εμεις

Εμεις ειναι η δευτερη φορα π καταρρεουμε στα playoffs
Περσι η δικαιολογια ήταν η κακια Ευρωπη
Φετος αλλες καινουριες δικαιολογιες
Παλευουμε φετος ν μην βγουμε τεταρτοι π τεταρτος εβγαινε ο Αγγελος Αναστασιαδης μ τον Τζαβελλα, τον κατσικα, τον σκονδρα , τον γλυκο κ τον τσανδαρη
Αααα.. Αφού είχε 15 τελικές είναι καλύτερος..

Εφόσον κρίνουμε έτσι το ποδόσφαιρο, οκ.

Να φανταστώ στα 2ματς στην Τούμπα που είχαμε 15 ευκαιρίες εμείς θα είπες ότι ήμασταν καλύτεροι.

Δεν είσαι καθόλου εμμονικος με τον Λουτσέσκου. Μήπως να σου θυμίσω την γκάφα κοταρσκι στο 1ο ματς;;

Στο 2ο ματς πριν 2 βδομάδες πόσες τελικές είχαμε εμείς;;

Προχθές το 1ο γκολ ποιανου ευθύνη είναι;

Οπως λες εσύ ότι σε έσωσε ο κοταρσκι έτσι λέω και γω ότι αν δε δίναμε δώρο το 1ο γκολ δε θα βγαζανε φάση.

Οπως και στο 1 2 στην Τούμπα. Αν δεν έκανε δώρο το πεναλτυ θα το παίρναμε το ματς.

Αλλά φταίει ο λουτσεσκου.

Εγώ λέω ότι αναγνωρίζω την απειρία του κοταρσκι και τα λάθη, όπως και τις καλές επεμβάσεις.

Αντίστοιχα λέω ότι και ο λουτσεσκου έχει αδυναμίες αλλά δεν παραποιω για να τα βγάλω όλα σκάρτα.

Εσύ λες ότι ο λουτσεσκου έφερε τον κάργα;
Εγώ λεω όχι!

Για πες μου εσύ...

Το ότι η ομάδα δεν είχε 2ο σέντερ μπακ ποιανου ευθύνη;; του λουτσεσκου;;

Αλλά λέμε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

aivas19 έγραψε:
montekristo έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι αν παιζαμε το ιδιο ποδοσφαιρο με τον βαζελο αυτοι που παραπονιουνται για την «ποιοτητα του ποδοσφαιρου» που παιζει ο ΠΑΟΚ θα λεγανε τα ιδια ακριβως, ακομα και αν κερδιζαμε και ειμασταν πρωτοι. «Σιγα τον Ρουμάνο μας φλομωσε στη γιομα». Οσο για τα υπολοιπα, 9 απο τα 17 γκολ που εχει φαει ο Γιοβανοβιτς τα εχει φαει απο τον ΠΑΟΚ. Αλλα εσυ λες οτι δεν προσαρμοζεται. Βγαλε ακρη
Εγω λεω τα προσωπικα μου συμπερασματα
απ οσα βλεπω κι εχω δει επι τεσσερεις σεζον
με αυτον τον προπονητη κι ας ειμαι ασχετος.-

Εσυ ομως εικαζεις και τσουβαλιαζεις αυθαιρετα.-

Τι συμπερασμα να βγαλω και πως να συζητησουμε;
montekristo

Miles έγραψε:
montekristo έγραψε:Μηπως κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια;
Θίχτηκες από την πρώτη παράγραφο ή από τη δεύτερη; Εγώ βάζω στοίχημα και από τις δύο.
Δεν απαντησες ομως!

Απλα ακολουθεις την αγαπημενη σου
τακτικη της "δολοφονιας χαρακτηρων"
γι αυτο δεν θα πιασω και συζητηση.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”