ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Meyer χθες να τελειώνει πάστα μεγάλου παιχτου πακέτο με Αλεις. Πουλάς Αουγκουστο όσα τον πήρες και δίνεις Εσιτι. Οι δύο πρώτοι με 1 μυριο μισθό σύνολο έρχονται. Από τους άλλους δύο γλυτώνεις 1.4.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Κυρ 17 Ιαν 2021, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρουμάνοι γιατί δεν τον κράτησαν τον Γκαρσία;23 μικρός για ελεύθερος και έχει καλό βιογραφικό.
Βλέπω ξανά τα highlights , πήραμε τον Κολερ...
Φέρτε κ τον Νεντβεντ...
Φέρτε κ τον Νεντβεντ...
Και εγώ Μάτος θέλω πίσω για 1,5 χρόνο και ένα χαφ παιχταρας.
Και αν γίνεται να μας αδειάσουν την γωνία Εσιτι, Μπισεσβαρ, Ρέι, Ροντρίγκο και Τσολάκ (αν και δεν τον θεωρώ κακό παίχτη)!
Και ποιος Αλεις Γκαρσία, κολλήσατε από το καλοκαίρι; Ελεύθερος που κατέληξε στη Ρουμανία όλο το καλοκαίρι;Είπαμε να φέρουμε καλύτερους από αυτούς που εχουμε
Και αν γίνεται να μας αδειάσουν την γωνία Εσιτι, Μπισεσβαρ, Ρέι, Ροντρίγκο και Τσολάκ (αν και δεν τον θεωρώ κακό παίχτη)!
Και ποιος Αλεις Γκαρσία, κολλήσατε από το καλοκαίρι; Ελεύθερος που κατέληξε στη Ρουμανία όλο το καλοκαίρι;Είπαμε να φέρουμε καλύτερους από αυτούς που εχουμε
- bersekeros
Πότε ανοίγει το transfer window στη Βραζιλία να σπρώξουμε κανέναν που θέλει να πάει εκεί;;;
Ξέρει κανένας;
Ξέρει κανένας;
Ναι αλλά ολόκληρο καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και κατέληξε εκεί. Με τέτοια σωματοδομη Ελλάδα δεν θα μπορέσει που πέφτει ξυλοΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εφυγε γτ δεν τον πληρώναν.
Για τον Γκαρσία, αν τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που ψάχνει ο συνεπώνυμος προπονητής μας, μας παίρνει να κινηθούμε και οικονομικά, αλλά και ως ένας θελκτικός και φιλόξενος προορισμός για τον ποδοσφαιριστή.chri5ti9 έγραψε:Meyer χθες να τελειώνει πάστα μεγάλου παιχτου πακέτο με Αλεις. Πουλάς Αουγκουστο όσα τον πήρες και δίνεις Εσιτι. Οι δύο πρώτοι με 1 μυριο μισθό σύνολο έρχονται. Από τους άλλους δύο γλυτώνεις 1.4.
Για το ΜΑΧ όμως νομίζω ότι απλά και η σκέψη μάλλον παρεξηγεί τις δικές του προθέσεις για το πως θα προσπαθήσει να σώσει την καριέρα του. Πήρε μια δύσκολη απόφαση να λύσει το συμβόλαιό του για να βρει, μάλλον γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον, για να παίζει. Για τα επόμενα 2 χρόνια θα έπαιρνε από τους Εγγλέζους 20 εκ ευρώ.
Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι τον έχει διασφαλίσει από πριν αυτό τον προορισμό και νομίζω ότι 100% αυτός θα είναι στη Μπουντεσλίγκα.
Καλά για Ελλάδα, ούτε από λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 17 Ιαν 2021, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Matos ρε φίλε ναι. Πέρα από το αγωνιστικό πόσο καλό κάνει σε μια νεανική ομάδα να έχεις ηγετικές φιγούρες στα αποδυτήρια... Είμαστε και λίγο σοφτ άσε που είναι κακός αθλητής, 2-3 χρονάκια τα έχει!
sotos26 έγραψε:Matos ρε φίλε ναι. Πέρα από το αγωνιστικό πόσο καλό κάνει σε μια νεανική ομάδα να έχεις ηγετικές φιγούρες στα αποδυτήρια... Είμαστε και λίγο σοφτ άσε που είναι καλός αθλητής, 2-3 χρονάκια τα έχει!
Μάρτιο.bersekeros έγραψε:Πότε ανοίγει το transfer window στη Βραζιλία να σπρώξουμε κανέναν που θέλει να πάει εκεί;;;
Ξέρει κανένας;
Αλλά αν ο ζωγράφος θέλει το τεκνό μας, να το πάρει από τώρα να το ετοιμάσει μέχρι τότε.
Με λεφτά όμως και χωρίς πολλά παζάρια
-
makispaspartou
Ίσως να έχεις δίκιο . Απλά και μόνο τον σκέφτομαι σαν περίπτωση Zivkovic. Είναι και η ROGON από πίσω.
Αλλά ο Garcia έπρεπε λογικά να περνάει ήδη ιατρικές εξετάσεις.
Αλλά ο Garcia έπρεπε λογικά να περνάει ήδη ιατρικές εξετάσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα απασχολήσει ο Γκαρσία.
Θεωρητικά αφού απασχόλησε το καλοκαίρι, τον έχουν στα υπόψιν και αν δεν πάμε σε κάτι άλλο, πολύ πιθανό να κινηθούμε.
Απλά πρέπει να κλείσουν και αυτές οι τρύπες σύντομα..
Θεωρητικά αφού απασχόλησε το καλοκαίρι, τον έχουν στα υπόψιν και αν δεν πάμε σε κάτι άλλο, πολύ πιθανό να κινηθούμε.
Απλά πρέπει να κλείσουν και αυτές οι τρύπες σύντομα..
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος είναι αυτός ο Γκαρσία;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk