Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
WOLFMANN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Andrew R έγραψε:Δε νομίζω ότι ο κ μποτο θα φέρει Κροάτη τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Βραζιλιάνος η Πορτογάλος θα είναι ο τερματας
Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπότο ήταν ο Σλοβένος Jan Oblak (Αθλέτικο Μαδρίτης) που τον έφερε στην Μπενφίκα στην ηλικία των 17 ετών και τώρα είναι ένας από τους 5 καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου.

Αν όμως επιβεβαιωθεί η διαίσθησή σου, μπορεί να είναι ο Daniel Fuzato, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ρόμα, που ακούστηκε χρονικά μαζί με τον Κοτάρσκι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Oχι εισαι λαθος bane.Το τι παικτης θα ερθει δεν εχει καμια σχεση με τον Ζιφκοβιτς.Ο Ζιφκοβιτς ειναι ενας αποδεδειγμενα μετριος εως κακος τερματοφυλακας που ληγει το συμβολαιο του.Πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος για να ανανεωσει εναν αποδεδειγμενα μετριο παικτη και ακομα περισσοτερο τερματοφυλακα.Αν εχεις σκοπο να πονταρεις σε νεαρους ,παιρνεις δυο νεαρους για να αυξησεις τις πιθανοτητες σου να σου βγει ο ενας.Αν παρεις εμπειρο τερματοφυλακα με παραστασεις, στη θεση του δευτερου βαζεις ειτε εναν νεαρο,ειτε καποιο μεγαλο σε ηλικια αλλα καλο τερματοφυλακα που η εμπειρια του θα τον βοηθησει αν γινει στραβη και πρεπει να παιξει να ειναι ετοιμος σε πνευματικο επιπεδο.

Κατά βάσει δεν διαφωνώ,απλά λέω ότι αν είναι να μπει ένας τερματοφύλακας για 5 παιχνίδια στη σεζόν,ας είναι ο Ζιφκοβιτς.
Δηλαδή στην Ελλάδα δεν ξέρω πολλούς καλύτερους από τον Ζιφκοβιτς που θα δέχονταν να έχουν διακοσμητικό ρόλο.
Ο Κουρτουα πόσα παιχνίδια χάνει τη σεζόν,ο Αλισον,ο Γιορις;
Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχουμε ένα παιδί από τις ακαδημίες μας για δεύτερο.
Αυτός ο ξένος που είναι στον ΠΑΟΚ Β;
Έχει άποψη κάνεις να μας πει;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σδνα - φήμες

«Έχω περίπου επιλέξει που θα συνεχίσω την καριέρα μου» τόνισε ο Γιούρι Λοντίγκιν μετά το τέλος του τελευταίου ματς της φετινής σεζόν με τα γάντια του ΠΑΣ Γιάννινα. Την ώρα που 31χρονος κίπερ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με κλαμπ εντός κι εκτός Ελλάδας, για τις εσωτερικές υποθέσεις, φαίνεται πως υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση σε σουπερλιγκάτη ομάδα «α΄ταχύτητας». Όχι από τον ίδιο, αλλά από πρόσωπο του οποίου…μετράει το λόγο ο Λοντίγκιν και συζητάει για το μέλλον της καριέρας του. (SDNA)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

obanebane έγραψε:Δηλαδή στην Ελλάδα δεν ξέρω πολλούς καλύτερους από τον Ζιφκοβιτς που θα δέχονταν να έχουν διακοσμητικό ρόλο.
Συμφωνώ με Τζόσουα
Ο Ζίφκο έχει διακοσμητικό ρόλο και τον δέχεται γιατί είναι ΚΑΚΙΣΤΟΣ
(και το ξέρει)
Αν είχαμε β' της προκοπής θα έπαιζε καμια 15-20 από τα 59 φέτος
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Γι'αυτό να πάρουμε Λοντίγκιν αρχικά για πρώτο (στα προκριματικά του Κόνφερενς) που και εμπειρία έχει, και ξέρει που έρχεται και διεθνείς παραστάσεις και δε πιάνει θέση ξένου.
Και όσο θα προχωράει η μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να βρούμε ή κάποιον τερματοφύλακα από το πάνω ράφι που θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι ή κάποιον ταλαντούχο νεαρό, από αυτούς που ακούγονται, με οψιόν αγοράς να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Λοντίγκιν. Αν μας βγει τον κρατάμε για πρώτο, αν όχι τον αντικαθιστούμε με κάποιον άλλον. Όπως και να χει θα υπάρχει πίσω του αξιόπιστη λύση.
Το σίγουρο είναι ότι Πασχαλάκης (για τα λεφτά που ζητάει) και Ζ.Ζίφκοβιτς (για τις ικανότητες του) πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πριν 4 χρόνια ρεπορταζ:
Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον εξαιρετικά χαρισματικό τερματοφύλακα, Γιούρι Λοντίγκιν, στο Metropolis 95,5, προκάλεσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις τάξεις των οπαδών του Δικεφάλου. «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον Λοντίγκιν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Πρώτα απ’όλα θα πρέπει να μιλήσουμε με τον παίκτη, δευτερευόντως πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη του», τόνισε ο κ. Σαρσάνια.

Αν «λυθεί» η συνεργασία σου με τη Ζενίτ, θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να αγωνιστείς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν επέστρεφα, θα έλεγα ναι στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα πολύ μεγάλου βεληνεκούς και ο κόσμος της είναι υπέροχος. Αν ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπορεί να περιμένει να περάσει αυτή η βδομάδα, τότε έχει καλώς. Πρώτα, όμως, θέλω να δω τι μέλλον έχω στη Ζενίτ και μετά όλα τα άλλα.
Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα και την Ξάνθη, Γιούρι Λοντίγκιν, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στα Τρίκαλα.

Ο Λοντίγκιν εκμεταλλευόμενος της διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πήγε στην Τούμπα για να δει από κοντά τον Χοσέ Μαουρίσιο και τον Ρόμπερτ Μακ με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πριν από λίγο καιρό ο Ρώσος τερματοφύλακας είχε μιλήσει για τις επαφές που είχε με τον Λουτσέσκου, ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τη Ζενίτ όπου δεν είναι βασικός, αλλά στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον απασχολήσει η περίπτωση του, με τόσους τερματοφύλακας που υπάρχουν στο ρόστερ του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ τον Λοντιγκιν δε τον έχω σε εκτίμηση,ούτε όταν ήταν στα ντουζενια του.
Έγραψα όμως πριν λίγο καιρό ότι όσο τον είδα φέτος στον ΠΑΣ ήταν αξιοπρεπεστατος,σταθερός χωρίς ιδιαίτερα λάθη.
Αν γινόταν να έρθει για αντι Ζιφκο,θα ήταν ιδανικό για μένα.
Δε το βλέπω όμως να δέχεται.
Βέβαια το χρήμα μιλάει,αν ας πούμε του προταθεί μια γενναία αύξηση απολαβών με υποβαθμισμένο ρόλο,ποτέ δεν ξέρεις.
Ο Άρης χάνει τον Κουεστα και ψάχνει για 1ο τερματοφύλακα,πιστεύω ότι θα τους προτιμήσει,αν τον θέλουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που ο Πασχαλακης χαιρέτησε εχθές,ο τερματοφύλακας που θα τον αντικαταστήσει έχει κλείσει ήδη.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Bane,διαφωνω,παλι εμας θα προτιμησει,για 1926 λογους.Καλα οταν ηταν στα ντουζενια του,απλα ηταν απλησιαστος για ελληνικη ομαδα,εγω τον εχω σε τρομερη εκτιμηση και για την αξια του κ για το ηθος του αλλα και για την προσωπικοτητα του.Ευχομαι να κλεισει για 2ος,που ομως θα πιεσει τον οποιο 1ο ερθει και θα ειναι λογικα νεαρος ταλαντουχος.Θα ειναι το ιδανικο διδυμο απο θεμα ηλικιας αλλα και αξιας.
Παιδια,κακα τα ψεμματα,η θεση του κιπερ στην ομαδα μας,ειναι ηλεκτρικη καρεκλα,θελει προσωπικοτητα.Δεν ξερω κατα ποσο μπορει ενας νεαρος τερματοφυλακας να αντεπεξελθει καποιες κακες στιγμες μεσα στην Τουμπα,γι αυτο μετραει να εχουμε εναν εμπειρο με κακαλα που να ξερει τι εστι Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο πολυ εγκριτος γνωστος μη fake δημοσιογραφος του γνωστου αθλητικου σκυλου,ονοματι Λαζαρος Γεωργιδης,γραφει πως υπαρχει ανατροπη ναι μεν αλλα με τον Πασχαλακη,απο βδομαδα θα υπαρχουν νεα,χωρις να ειναι σιγουρο αν θα μεινει η οχι.Δημοσιογραφια ρε μαγκες......
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Πασχα φετος ηταν πολυ καλος. Φαινοτανε βελτιωμενος σε εμενα. Εγω προσωπικα θελω να μεινει το παλικαρι γιατι και τερματοφυλακαρα ειναι και γενικα καλος χαρακτηρας.
Εχουμε μια ταση ολοι να θυμομαστε τα κακα αλλα αν κανεις δει με καθαρο μυαλο τι ματς εχει κανει ο σουπερμαν τι αποκρουσεις. Φετος γκρινια γκρινια γκρινια. Αλλα το επιαεε το πεναλτυ με την Μιντιλαντ και εβγαλε και το απιστο με την Μαρσειγ εκει.

Δεν θα βρουμε ευκολα τετοιας ποιοτητας τερμα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ βλέπω ότι πάμε να μπλέξουμε άσχημα με το τέρμα.

Αν από τους 2 καταφέρουμε να διώξουμε τον Πασχαλάκη και να κρατήσουμε τον Ζιφκοβιτς, είμαστε για γέλια.
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Τον Πασχα ειναι βλακεια να τον χασεις,πρεπει να φερεις εναν καλυτερο του και να μοιραστουν τους αγωνες.
Πες οτι τραυματιζεται ο πρωτος σου,πως θα βγαλεις την χρονια μετα ?
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να μείνει. Αλλά αν όντως ζητάει μυριο το χρόνο κάπου όπα. Δεν έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ανανέωση Ζίφκο όπως και να προσπαθήσω να το εξηγήσω δε βρίσκω καλό επιχείρημα υπέρ του. Ο χειρότερος τερματοφύλακας της λίγκας τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ με βάση τα διαστήματα που έπαιρνε σερί παιχνίδια. Με στόχο τα 50+ παιχνίδια θελουμε σίγουρα ένα καλό δεύτερο που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια όταν χρειαστεί. Δε βλέπω πως μπορεί να το κάνει ο ζιφκο αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”