Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

"Το μόνο που έχω 100% τσεκαρισμένο, είναι πως ο ΠΑΟΚ έκανε μία διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Άναστασίου, τον πιο εμπορικό Έλληνα ελεύθερο προπονητή αυτή τη περίοδο. H τοποθέτηση Σαββίδη στους συνεργάτες του, με κάνει απλά να απορώ για το αν υπάρχει τόσο θράσος μέσα στη ΠΑΕ πλέον, ώστε να μην ερωτάται ο ηγέτης του κλαμπ, ο άνθρωπος που πληρώνει, για τόσο κρίσιμες αποφάσεις και κινήσεις. Σαν να γίνεται προσπάθεια να διοικηθεί ο ΠΑΟΚ στη πλάτη του Ιβάν. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο."

Αυτά που γράφει ο Κολκας είναι ηλιθιότητες. Εβγαλε το σάιτ του πρώτο το" θέμα" με Αναστασίου ( αποκλειστικό ) και τώρα μας λέει ότι ο Βεζυρτζής - γιατί αυτον φωτογραφίζει το ρεπορτάζ του - μίλησε με τον Αναστασίου με δική του πρωτοβουλία χωρίς να ξέρει κάτι ο Σαββίδης. Είναι αστείοι οι άνθρωποι πραγματικά.

Ο Μίνος βέβαια ξέρει ότι αν φύγει ο Τούντορ θα αναλάβουν Ιβιτς/Γκαρσία. Για να δούμε λοιπόν ποιος από τους δύο θα δικαιωθεί. :roll:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο πρώην μίλησε...
johnys999 έγραψε:Δηλαδή οι παίχτες, επειδή δεν πήραν ένα πριμ, αποφάσισαν να μην κερδίζουν για να χάσουν και τα υπόλοιπα... Μάλιστα... Πολύ λογικό!
Κι όταν έφυγε τι έγινε? Γιατί συνέχισαν να σέρνονται?
Έλα μου ντε!
johnys999 έγραψε:Άρρωστο κλίμα φυσικά υπήρχε, φαινόταν και τότε ότι κάτι συμβαίνει και είπε κάποια πράγματα κι ο Κλάους. Είναι σίγουρο ότι οι σχέση του Αναστασιάδη με κάποιους από τους παίχτες από κάποια στιγμή και έπειτα ήταν κακές, άλλωστε γράφτηκαν αρκετά πράγματα γι αυτά. Αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να δικαιολογήσουμε την αγωνιστική καθίζηση ενός ολόκληρου γύρου με την ιστορία του πριμ. Δε μπορεί να είναι ο μοναδικός λόγος. Είναι ο λόγος που βγάζει λάδι τον Αναστασιάδη και γι αυτό τον αναφέρει.
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.
Mapogo έγραψε: Αυτό που δεν είκε ΚΑΜΙΑ λογική , ήτανε το να φέρουν προπονητή πέρσυ τον Αγγελο.
Εκεί έγινε η μεγάλη γκέλα.
Από κει κ μετά κ τα παράλογα μοιάζουν λογικά...
Enough said!

Είναι κρίμα όταν ο άνθρωπος χάνει και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που του έχουν απομείνει..
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

vs40 έγραψε:Απίστευτες οι δηλώσεις του Άγγελου που λέει μόνο αλήθειες. Αγνός παοκτσής από το 70'. Αλλά ξέχασα, ο Τζαβέλλας αγαπάει περισσότερο τον ΠΑΟΚ που ανάρτησε ότι ο προπονητής του είναι βλαξ. Τι λέγατε τότε για το θεσμό του προπονητή? Πραγματικά μετά από αυτές τις δηλώσεις κατάλαβα πολλά, και επιβεβαιώθηκαν οι κρυφοί μου φόβοι. Οι παίκτες αυτό είναι και το έχουν αποδείξει τα τελευταία 3-4 χρόνια στον ΠΑΟΚ: μισθοφόροι. Έτσι εξηγείται και η πτώση του Ρατς, που ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος στο 2ο γύρο. Δυστυχώς πάντα όταν μια εταιρία πάει κατά διαόλου, φταίει κατά 95% το κεφάλι. Μας έσωσε, πράγματι, να του κάνουμε άγαλμα, αλλά δυστυχώς δεν το έχει...

για το ΖΒ δε λέει κάτι, αλλά ήταν ολοφάνερο ότι του ροκάνιζε τη θέση, τροφοδοτώντας πληροφορίες ότι δήθεν δεν ήθελε παίκτες. Στην τελική Ζήση μου γιατί δεν του έκλεισες τσανδάρη - Κατσικά? Σε τόσες συνεντεύξεις είπε ο Άγγελος ότι θέλει να τελειώσουν τα θέματα αυτά γρήγορα... Του πήρε Κόστα τελευταία μέρα των μεταγραφών με 3πλάσια λεφτά. Ντροπή!!!

Μετά ξεχάσατε όλοι τις διαιτησίες που είχε ο Άγγελος? Ακριβώς μετά το παιχνίδι στο τηγάνι? Του πρότεινε ο Μαρινάκης εθνική Ελλάδος και μετά από αυτή την απόρριψη τον τελειώσανε. Τότε δε θυμάμαι να υπερασπιζόσασταν τον θεσμό του προπονητή (που έχει φέρει και χαρές στο παρελθόν - τίτλο) και να μιλάτε για τις σφαγές, που ήταν σφαγές του αιώνα. Τώρα βάζουμε γκολ οφσάιτ και πέναλτι σε άλλα παιχνίδια (κερδισμένα) και παρουσιαζόμαστε σφαγμένοι... Έλεος... Ο Άγγελος καλά κάνει και στηρίζει Τούντορ ρίχνοντας τις ευθύνες πρώτα στα αποδυτήρια γιατί κάτι ξέρει... Με Μακ (το μυαλό του στο εξωτερικό), Κλάους, Τζαβέλλα τι αποδυτήρια να κάνεις? Μετά έκατσε και ο Μπέρμπα με το δίκιο του.

Αυτό δε σήμαίνει ότι ο Άγγελος ήταν καλός στη διαχείριση της κρίσης του ΠΑΟΚ. Δεν έκανε αυτό που έπρεπε και δε μίλησε όταν έπρεπε. Σήμερα θέλει να μας ξυπνήσει και δεν είναι τυχαίο το τίμινγκ. Για μένα δεν υπάρχει πλέον προπονητής Άγγελος, αλλά δεν παύει να λέει αλήθειες. Ομοίως δεν αφαιρώ τις ευθύνες του Τούντορ για φέτος.
Πολλά ++++++ απο μένα, ακριβώς αυτά και ας κάνουν πολλοί πως δέν καταλαβαίνουν
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

desperando έγραψε:
CCCP έγραψε:Με ολα αυτα που γινονται παντος πιστευω οι φιλοι εδω μεσα που τελευταια ασχολουταν πολυ με τον Τουντορ και το πως να φυγει ο Τουντορ να καταλαβαν λιγο το οτι ειναι τουλαχιστον λιγο αφελης να ασχολεισαι με τον προπονητη οταν ειμαστε ενα ατελειωτο μπουρδελο.
να φανταστω οτι ο φρανκ τον κανει πολεμο οπωςο ζησης τον αγγελο
και παικτες οπως ο μακ,ο τζιολης,ο τζαβελλας,ο κλαους, ογκαρυ του σκαβουν τον λακο γιατι τους βαζει πολυ

εγω αυτα τα μισολογα δεν τα καταλαβαινω

Καμμία σχέση δεν έχει ο φετινός ΠΑΟΚ με αυτά που γίνονταν πέρσι. Το πρόβλημα έιναι ότι ο Σαββίδης πρέπει να πάρει σκούπα και να μην κάνει πισωγυρίσματα τύπου Βεζυρτζή. Αν θέλει να κρατήσει επαφή με τον ΠΑΟΚτσήδικο σφυγμό ( dna όπως θέλετε πείτε του ) ας δοκιμάσει κάτι πιο σύγχρονο και λιγότερο εκτεθειμένο. Ας βγει στο δρόμο στην τελική κι ας ρωτήσει τα αγνά ΠΑΟΚτσάκια - όχι αυτούς που βρίζουν χυδαία τον προπονητή του ΠΑΟΚ βέβαια.

Αλλά την διοίκηση της ομάδας και τον αγωνιστικό της σχεδιασμό τον αναθέτεις σε τεχνοκράτες και επαγγελματίες, όχι σε συνταξιούχους παράγοντες. Το ξεκίνησε καλά με Αγγελίδη πέρσι, με Αρνεσεν και Μιχελ φέτος ας το ολοκληρώσει του χρόνου να τελειώνουμε επιτέλους.

Κι ας βρει έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται που να τον συγκρατεί από το να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και με βάση το τι λένε οι φήμες και τα δημιουργήματα ττων αρδ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γμω την πτανα τη διαισθηση εχω δυο μερες που λεω οτι θα γινουμε μπρδελο

απο που να αρχισω ξεκατινιασμα αρδ με ιτ και διοικηση , ντου στον ιτ και στους παιχτες , ιβιτς αναστασιου κολκας μινος , ντεσπε κατ :lol: :lol: :lol: και κερασακι ο αα

ηρεμια ολοι μαγκες αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ

να δουμε σημερα τι εκπληξεις θα εχουμε παλι....

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Ναι επιφανειακη φιλε μου...να βλεπω τον σκονδρα μπροστα στα ματια μου να κοντευει να πεσει κατω στο ματς με τον πανιωνιο,να βλεπω τον πελκα χαλαρο τρεξιματακι χωρις να πιεζει και να λεω οκ...

Εγω αυτο ζηταω και αυτο ανεβασα στο κειμενο στην κεντρικη..δε ζητησα απο το σκονδρα να μαθει μπαλα η απο τον πελκα να γινει κουδας..ζητησα να παθιαζονται και να τιμουν τη φανελα...

Μιλαμε για επαγγελματιες..μην ξεχνιομαστε...
Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια....

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

aspromaura ioannina έγραψε:Επιτελους μαθαινουμε ολη την αληθεια για το πως λειτουργουσαν (λειτουργουν) τα πραγματα στον ΠΑΟΚ. Η πυραμιδα εχει ως εξης.. Διοικηση που δρα συμφωνα με τα συμφεροντα της .. μισθοφοροι και εκβιαστες παιχτες απο κατω , και καπου στη μεση προπονητες ερμαια, με μοναδικη αρμοδιοτητα να κοουτσαρουν την ομαδα χωρις να εχουν περαιτερω δικαιωματα.

Οχι οτι δεν τα ξεραμε, αλλα ειναι διαφορετικο οταν βγαινει ο πρωην προπονητης σου και τα λεει εξω απο τα δοντια οτι ο Φακουντο πχ δεν ηθελε ουτε να βλεπει τον προπονητη του, εξαιτιας μια φημης ότι δηθεν αρνηθηκε να δοθει πριμ στους παιχτες ή οτι η διοικηση του ανακοινωνε χωρις την συγκαταθεση του την νεα μεταγραφη.

Παντως θα ηθελα να εχει αναφερει ονοματα εκ των ανωθεν. Αλλα... κατι τον φοβησε και δεν το εκανε.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. :redcard: :redcard: :redcard:
Κοντά είσαι...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αστειες καταστασεις αλλα εδω φτασαμε να βαλουμε τον Λεβεντη στην βουλη, τον ΑΑ δεν θα επαιρναν καποιοι στα σοβαρα? Βαρεθηκα να ακουω στον ΠΑΟΚ πως οι κακοι παικτες θελουν να φανε τον εκαστοτε προπονητη,τι και αν εχουν αλλαξει 100 παικτες τα τελευταια 7-8 χρονια,ολοι με το που παιρνανε το κατωφλι της τουμπας βαζουν σκοπο να πριονιζουν τον προπονητη...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

K_geo έγραψε:τι δεν καταλαβες;

το συν ενα απο εμενα; σε κολοδαχτυλο αναφερομουν, προφανως.
Προφανως ε;

Προφανως λοιπον η ομονοια μεταξυ των ΠΑΟΚτσηδων που ευαγγελιζεσαι ειναι μονο σε όσα σε συμφερουν αγαπητε μοντ!

Προφανως όσοι κραξανε( και μόνο) τον Κροατη ηταν αρρωστακια σαν όλους μας που δε γουσταρουν την εικονα της ομαδας και αντιδρουν ετσι!

Προφανώς δε συμφωνω μ'αυτου του ειδους την αντιδραση,γι'αυτο και μετα το τελος του αγωνα και μεσα στην τρελα μου πηγα να παρω την επετειακη απ'τη μπουτικ( εκει εμαθα οτι θα την φερουν μετα τις 12/2) και όχι να περιμενω τον μαθητευομενο.

Προφανως αποδεχομαι,ακομη κι αν και διαφωνω καθετα την διαφορετικοτητα στην αποψη και την εκδηλωση της,εκτος απ'τη βια.

Και προφανώς δε θα εκανα κωλοδακτυλο σε αδερφο μου που μεσα στη ζοχαδα του για την ομαδα εκραξε εμμισθο υπαλληλο της!κι αν εβλεπα αυτον τον υπαλληλο να το κανει στον πικραμενο οπαδα θα τον θεωρουσα το λιγότερο 'στον κοσμο του'!

Προφανως κι εσυ θα ειχες απο ενα κωλοδακτυλο για όλους αυτους τους χιλιαδες που μετα τη ληξη του αγωνα φωναζαν το 'βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα' και εκραζαν τους παικτες,ε;

Να χαρω εγω!!...

Προφανώς και δεν κατάλαβες γρι απο όσα είπα, απλά αντέδρασες. Αν, ξαναλέω, ισχύει ότι επιτέθηκαν προς τον ίδιο και προκάλεσαν φθορές στο όχημα του, καλά έκανε και εγω είμαι μαζί του. Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο δυσνόητο αλλά είναι απόλυτα προφανές το τι λέω. kgeo.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κανένα παίκτης δεν χάνει το πρωτάθλημα επειδή δεν πήρε 10000 πριμ το παραμύθι σου τσομπσνε δεν έχει δράκο στο τέλος.ΜΟΝΟ και μόνο που βγήκες χθες και έκανες ακόμη ποιο άνω κάτω την ομαΔα και τον κόσμο εισαι χειρότερος και από τον χειρότερο γαύρο άσε που είναι ποινικά κολασιμο αυτό που λες γιατί λες ευθέως οτι οι παίκτες είχαν επίτηδες μειωμένη απόδοση .Η ομάδα και ποιο πολυ ο κόσμος θέλει ηρεμία καΙ οποιος την χαλάει ειναι εχθρός του ΠΑΟΚ.Ρε συ τσομπσνε πριν από ντέρμπι με γαύρο βγήκες να το παίξεις οσία παΡθενα που εσυ ήσουν αθωός και σε αποπλάνησαν οι κακοί παίκτες .ΒΡΕ ΟΥΣΤ
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

CCCP έγραψε:Με ολα αυτα που γινονται παντος πιστευω οι φιλοι εδω μεσα που τελευταια ασχολουταν πολυ με τον Τουντορ και το πως να φυγει ο Τουντορ να καταλαβαν λιγο το οτι ειναι τουλαχιστον λιγο αφελης να ασχολεισαι με τον προπονητη οταν ειμαστε ενα ατελειωτο μπουρδελο.
πόσο δίκιο έχεις δυστυχώς.
η γάγγραινα είναι πολύ κακιά αρρώστια.Όσο δεν αποφασίζεται να κοπούν τα μολυσμένα και άρρωστα μέλη ,τόσο θα συνεχίζει να μολύνεται και το υπόλοιπο σώμα.Μέχρι που στο τέλος να μην μείνει τίποτα υγιές.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Αστειες καταστασεις αλλα εδω φτασαμε να βαλουμε τον Λεβεντη στην βουλη, τον ΑΑ δεν θα επαιρναν καποιοι στα σοβαρα? Βαρεθηκα να ακουω στον ΠΑΟΚ πως οι κακοι παικτες θελουν να φανε τον εκαστοτε προπονητη,τι και αν εχουν αλλαξει 100 παικτες τα τελευταια 7-8 χρονια,ολοι με το που παιρνανε το κατωφλι της τουμπας βαζουν σκοπο να πριονιζουν τον προπονητη...
Για Άγγελο δεν ξέρω τι παίχτηκε,αλλά οτι μπήκε ο Λεβέντης στην βουλή ήταν ότι πιο λογικό έχει γίνει από την μεταπολίτευση και μετά. :pano: :pano:

Είπα να πετάξω και εγώ ένα off topic..Παίδες είστε πολύ off topic..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

όλη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι off topic
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: μονο οι ηλιθιοι γενιουνται και πεθαινουν με την ιδια αποψη
αλλα τι λεω τωρα...και τι να καταλαβεις
επισης ποτε δεν διεκδικησα το αλαθητο
εχω αποψη οπως ολοι οσοι γραφουν εδω μεσα αλλοτε ειναι σωστη και αλλοτε ειναι λαθος
εδω ανθρωποι που πληρωνονται εκατομμυρια κανουν καθημερινα λαθη εγωτο μελος ενος φορουμ δεν θα κανω.
επισης ποτε δεν εκρυψα οτι ειμαι παρορμητικος και οταν γραφω μετα απο ενταση τα σχολια μου να ειναι πολυ πιο επιθετικα απ οταν οταν ειμαι καλμα.
δεν δικαιολογουμε απλα προσπαθω ακομα και τωρα να σου εξηγησω καποια πραγματα που δεν θες να τα καταλαβεις γιατι εχεις απλα προβλημα με την αντιθετη αποψη
εισαι ο κλασικος τυπος που βλεπεις τον αλλο καλο μονο οταν συμφωνει μαζι σου
οπως γινοταν την εποχη στεφενς...τοτε ολα καλα

και να σου πω και κατι τελευταιο ρε σερλοκ...δεν δεχομαι κριτικη απο καποιον που λεει οτι δεν βλεπει τον ΠΑΟΚ επειδη και καλα δεν ειχαμε ελπιδες.
αλλα δυστυχως για σενα ΠΑΟΚ ειναι το ξεκατινιασμα και το πως θα φυμωσεις την αντιθετη αποψη
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
και πολυ ασχοληθηκα
μπορει και να τα καταφερετε μια μερα να κανετε το μερος αυτο ενα φορουμ χειροκροτητων της μετριοτητας,κοντα ειστε και σε αυτο,εξαλλου τις περισσοτερες αντιθετες φωνες τις διωξατε γιατι σας χαλουσαν τα ονειρα
Ντεσπε καταλαβαινω τον εκνευρισμο αλλα δε θα γραφα τιποτα αν δε τα φορτωνες αλλου.Τοσες μερες γραφεις για Σαντος δε μιλησα.Δεν ειναι κακο να μη γουσταρεις Σαντος ,δεν ειναι κακο να μη γουσταρεις Τουντορ
Το να ριχνεις το φταιξιμο αλλου ενω το χεις κανει κι εσυ ειναι που με γυρισε τα μυαλα,λαλακια μου γιατι εχουμε και προιστορια και δε γουσταρω αλλα δε κρατηθηκα.Τους χαρακτηρισμους και την προσωπικη επιθεση τα προσπερναω αλλα δωσε λιγο προσοχη στη συμπεριφορα σου στα λενε κι αλλοι εδω και καιρο.
.δεν δεχομαι κριτικη απο καποιον που λεει οτι δεν βλεπει τον ΠΑΟΚ επειδη και καλα δεν ειχαμε ελπιδες.
:lol: :lol: Ε αφου εισα πιο ΠΑΟΚ αφου

Τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Επειδή δεν ξέρω, τι γίνεται στα εσωτερικά της ομάδας, θα επικεντρώσω στα καθαρά αγωνιστικά.
Όταν ένας παίχτης μας, την μια στιγμή δίνει μια καταπληκτική πάσα, που αποφέρει γκολ και μετά έχει τρεις προσπάθειες, που αντί για πάσα σε συμπαίκτη για δεύτερο και τρίτο γκολ, κάνει ατομικές ενέργειες, που δεν αποφέρουν τίποτα και όταν αυτό ισχύει για όλους τους επιθετικούς μας ή όταν δεν μπορούν ούτε στα τρια μέτρα να βρουν συμπαίχτη τους με πάσα, φταίει ο προπονητής, ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι;
Αυτό φυσικά δεν απαλλάσσει τον προπονητή των ευθυνών του, αλλά έλεος, όταν δεν έχουμε καλούς παίχτες, φταίει πάλι ο προπονητής;
Ο προπονητής θα μάθει στους παίχτες να κάνουν κοντρόλ και να μη τους αναπηδά η μπάλα ή πως να δίνουν σωστές πάσες;
Αυτά είναι τα βασικά, που μαθαίνεις μέχρι τα δεκάξι, μετά αν δεν το κατέχεις το τόπι, το παρατάς.
Σε μας με 25 είναι ακόμα ταλέντα, που αν κάνουν μεταγραφή σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ ή γαύρο παίζουν και Εθνική ειδικά στον τελευταίο.
Φέρε παίχτες και κάνε ομάδα. Με μέτριους παίχτες θα έχεις μέτρια ομάδα. Ετσι. :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”