Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Pr.Jon έγραψε:Δώστου το τηλ να σε πάρει να σε ζητήσει συγνώμη...
άσε μας ρε φίλε αν είσαι ΠΑΟΚ εσύ, τότε σίγουρα είσαι κανένας ΑΡΔΙΑΣ που έχασε τα ινφο
Καλά, δεν μπορείς να του πεις καλύτερα του φίλου αυτό που θες να πεις; Πρέπει σώνει και καλά να προκαλέσουμε τον άλλο, ρε γμτ;

Μην απαντάς, Αθηναίε, σε παρακαλώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

οσο εσεις μπριζώνεστε εγω ζηταω Τοιβόνεν
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο Τοιβονεν πιστεύω δεν είναι στη μέχρι τώρα λογική των μεταγραφών.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως και οι ΠΑΟΚ24 και ο Τσακαλεας που γραφει στο contra, εγραψαν οτι ο Αρνεσεν τωρα θελει να γεμισει το ροστερ και στο τελος Αυγουστου θα παει για μερικους απο το πανω ραφι. Τωρα ενας θα ειναι, δυο θα ειναι, δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εγω θα ακολουθησω τη λογικη που ξεκινησε χθες ο κγεο οτι δηλ αντογραφουμε γιουβε

Ο χαιρο ειναι
Τανκσακι γρηγορος με καλη τεχνικη και τελειωματα
Ποιον σας θυμιζει για το επιπεδο μας σε σχεση με τη γιουβε

Σαμπο πογκμπα ειπε χθες ο κγεο

Χαιρο....
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Pr.Jon έγραψε:Δώστου το τηλ να σε πάρει να σε ζητήσει συγνώμη...
άσε μας ρε φίλε αν είσαι ΠΑΟΚ εσύ, τότε σίγουρα είσαι κανένας ΑΡΔΙΑΣ που έχασε τα ινφο
Καλά, δεν μπορείς να του πεις καλύτερα του φίλου αυτό που θες να πεις; Πρέπει σώνει και καλά να προκαλέσουμε τον άλλο, ρε γμτ;

Μην απαντάς, Αθηναίε, σε παρακαλώ πολύ.
έχεις δίκιο συγνώμη αλλά πάμε να κάνουμε κάτι με αγάπη απ την αρχή και ένιωσα την ανάγκη να προστατεύσω αυτή την καινούρια αρχή...Εντάξει και εμείς δηλαδή τι να κάνουμε?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

che4 έγραψε:Εγω θα ακολουθησω τη λογικη που ξεκινησε χθες ο κγεο οτι δηλ αντογραφουμε γιουβε

Ο χαιρο ειναι
Τανκσακι γρηγορος με καλη τεχνικη και τελειωματα
Ποιον σας θυμιζει για το επιπεδο μας σε σχεση με τη γιουβε

Σαμπο πογκμπα ειπε χθες ο κγεο

Χαιρο....
Τεβεζ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ρον ειμαι σιγουρος οτι το σκεφτηκες πριν το ποστ μου

Για ταεπιπεδ μς αυτο προσπαθει ν κανει ο τουντορας ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τσε τον "Μορατα" τωρα αναμενουμε ;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είναι απίστευτο να χαρακτηρίζεται ως μαύρος ένας Βραζιλιάνος. Καμία σχέση με αφρικάνος. Μοιάζει πολύ στον Ριβάλντο στη φάτσα στο κοντινό. Εννοώ το δέρμα - χρώμα. Για μένα όσο πιο μαύρος ο Βραζιλιάνος τόσο περισσότερα τα γούστα. Επιτέλους ξανά στην ομάδα ένας από Brazil. Εγώ τον βλέπω να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός στην ομάδα και όχι σαν εξτρέμ. Θα πάρει τη θέση του Λουκά. Έχει τελειώματα, 2 πόδια, ταχύτητα, ντρίπλα, μοιράζει πολλές ασίστ. Θα με τρελάνει ο Φρανκ πάλι. Επιτέλους έχουμε ΤΔ που ψάχνει από υποτιμημένες αγορές και όχι από τις Ρώσικες ομάδες που οι μεγιστάνες χώνουν μαύρο χρήμα. Αυτός ο Τσιτσιακόφ τεράστια λαίλαπα. Νομίζω ξεπερνά και τον ΖΒ! Πέρα από αυτήν την κίνηση θα ήθελα να χτυπήσουμε και ένα τεράστιο ταλέντο πάλι από υποτιμημένη αγορά (πχ Κροατία) που να χρειαστεί να πληρώσουμε αρκετά, και να μιλάμε για παίκτη που θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ. Καλύτερο του Βιεϊρίνια. Για μένα αυτός είναι ο Andrija Balić. Δεν ξέρω όμως αν ο Τούντορ θα θέλει να κάνει τέτοια ζημιά στην πρώην ομάδα του. Θα τον μισούσουν οι οπαδοί τους. Δε λέω όμως να τον πάρουμε τσάμπα. 5εκ + 25-30% ποσοστό μεταπώλησης. Στο κάτω κάτω τόσα δίνει και η κάθε Μπενφίκα. Γιατί να μην είμαστε μια φορά εμείς.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

thanos-xanthi έγραψε:τσε τον "Μορατα" τωρα αναμενουμε ;)

Εγω περιμενω τον πιρλο των φτωχων ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

5 εκ;
Με τπτ δεν ειμαστε για τετοια τωρα.. Πρεπει να μπούμε στις αγορές

Ας ερθει και ο λεοβατς και ένας χαφ να χουμε μια ομαδα γεμάτη αρκετή στην αρχη
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

6εκ κοστολογείται σήμερα. Αλλά με ποσοστό μεταπώλησης θα πέσουν στα 5. Βασικά είναι σίγουρη περίπτωση παίκτη και για αυτό η μεταπώληση έχει τεράστια αξία για την ομάδα του. Έτσι είναι η αγορά το καλό το πλερώνεις. Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει πολλά από πωλήσεις και αποδεσμεύσεις. Νομίζω μπορεί να γίνει μία τέτοια επένδυση με 5ετές συμβόλαιο μόνο και μισθό σχετικά χαμηλό. Το budget φέτος έχει πέσει αισθητά και οπότε άνετα μπορούμε να ξοδέψουμε συνολικά 8 μύρια σε έξοδα μεταγραφών. Δε βάζω όσες μεταγραφές γίνανε ήδη. 8 μύρια επιπλέον. Αφού δε μας κάθονται παίκτες έτοιμοι, γιατί να μην πάμε σε εξαιρετικούς νέους που θα φέρουν και τον κόσμο στο γήπεδο? Ο Κούδας μόνος του το γέμιζε όταν ήταν 18 χρονών. Το να βλέπεις ένα μικρό να σπέρνει δίνει ελπίδες και θετική αύρα για το μέλλον. Μετά θα ψάχνουμε να κάνουμε άμεσα επέκταση γηπέδου γιατί θα πάμε σε 30,000 διαρκείας.

Επίσης τα τεράστια ταλέντα δημιουργούν οπαδούς. Ακόμη και στην Αθήνα θα γεννηθούν Παοκτσάκια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν σκεφτεις ομως οτι πηραμε τον πρωτο σκορερ της νταμπλούχο σλοβακίας
ο οποιος δεν ειναι καθαρο φορ ,αλλα και περιφερειακός
σε καλη ηλικια ( 23 )

τοτε καναμε καλη μεταγραφη :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Έρχεται και άλλο Σέντερ Φορ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOKVOICE μετά τον Χάιρο ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ακόμα ένα Σέντερ φορ.

Το PAOKVOICE μετά το ναυάγιο με τον Ρούντνεβς και το άκυρο του ΠΑΟΚ στον παίκτη σας είχε ενημερώσει ότι ο Δικέφαλος είναι κοντά σε άλλον παίκτη για την επίθεση δείτε ΕΔΩ.

Αρχικά υπήρχαν κάποιες δυσκολίες με τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο παίκτης πλέον είναι μια ανάσα από τον Δικέφαλο και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και ανακοίνωση του παίκτη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”