Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
- WeWillRockYou
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πανέμορφη η 4η εμφάνιση, μακάρι να την φορέσουμε έστω σε 1 αγώνα.
Γενικά η macron για άλλη μια χρονιά έκανε πολύ καλή δουλειά.
Γενικά η macron για άλλη μια χρονιά έκανε πολύ καλή δουλειά.
- john4serres
Ε θα μπει αλλά ευτυχώς στης μπουτίκ βάζουν μόνο τον κεντρικό χορηγό.
Δική μου κριτική για τις 4 φανέλες φέτος
Ριγέ - φετινή καλύτερη από τη περσινή και γενικά μία απ'τις καλύτερες των τελευταίων 20 χρόνων.
Μαύρη - η περσινή με την άσπρη ρίγα μου άρεσε περισσότερο, η φετινή οκ μια μαύρη φανέλα με ωραία σχεδιάκια μέσα.
Άσπρη - ωραία αλλά φαίνεται σαν να είναι μια μπλούζα που διαφημίζει τον χορηγό και αχνοφαίνεται ο ΠΑΟΚ.
Μωβ - τα σπάει και θυμίζει ωραίες φανέλες τέλη 90's μέχρι 2003 και umbro 2013. Θέλω να τη φοράμε συχνότερα και όχι μόνο σε ένα ματς τον χρόνο.
Δική μου κριτική για τις 4 φανέλες φέτος

Ριγέ - φετινή καλύτερη από τη περσινή και γενικά μία απ'τις καλύτερες των τελευταίων 20 χρόνων.
Μαύρη - η περσινή με την άσπρη ρίγα μου άρεσε περισσότερο, η φετινή οκ μια μαύρη φανέλα με ωραία σχεδιάκια μέσα.
Άσπρη - ωραία αλλά φαίνεται σαν να είναι μια μπλούζα που διαφημίζει τον χορηγό και αχνοφαίνεται ο ΠΑΟΚ.
Μωβ - τα σπάει και θυμίζει ωραίες φανέλες τέλη 90's μέχρι 2003 και umbro 2013. Θέλω να τη φοράμε συχνότερα και όχι μόνο σε ένα ματς τον χρόνο.
- WeWillRockYou
Νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου, αλλά εν τέλει το βρήκα σε ρεπορτάζ:
Εδώ και χρόνια απορούσα, γιατί δεν είχαμε συμμετοχή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου σε παρουσιάσεις εμφανίσεων αντί διάφορων άλλων μοντέλων.Στο VIDEO το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Δικέφαλος ο Λευτέρης Λύρατζης είναι ο πρωταγωνιστής, μαζί με τις Μήτκου, Στράντζαλη και Βαρδαλή, παίκτριες της ομάδας γυναικών.
- pirate_salonica
Θα ήταν ωραίο αν αυτό σήμαινε, επιτέλους, πως η γυναικεία ομάδα θα χρησιμοποιεί της ίδιες φανέλες με την αντρική και όχι κάτι... πανέρια που είχε μέχρι πρότινος - που το λες και ντροπή...
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
Ναι 14/8Μαυρο Χιονι έγραψε:Από τον προχθεσινό αγώνα είναι; Γιατί βαρούσε σαρανταρια στη περιοχή
Είδα τα στιγμιότυπα και ο καιρός ήταν μια χαρά.
H puma φέτος στις αυθεντικές φανέλες δηλαδή των παικτών τουλάχιστον σε κάποιες κορυφαίες ομάδες χρησιμοποιεί υλικό ανακυκλώσιμο, πιο ελαφρύ απ'τις άλλες, με μια αίσθηση τραγική σαν χαρτί.john4serres έγραψε:
Μιας και λέμε για φανέλες, γνωρίζει κανείς τι έπαθαν αυτές της Valencia;
Είναι σχεδόν φανέλες μιας χρήσης -που λέει ο λόγος- δηλαδή επειδή πωλούνται γύρω στα 120-140 ευρώ και οι κλασικές 90, χίλιες φορές να πάρει ένας οπαδός τις απλές που είναι πολύ καλύτερες παρά αυτές τις βλακείες και καλά συλλεκτικές.
- john4serres