Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Δεν βρηκα κάποιο σχετικό τοπικ, οπότε το γράφω εδώ αν γνωρίζει κάποιος….γιατι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν στην μπουτίκ δεν σηκώνουν ποτέ τηλέφωνο, έχει βγει μια προσφορά στις φανέλες 1+1 αλλά όταν πας να πάρεις δυο ίδιες εμφανίσεις στο ίδιο νούμερο μπλοκάρει κ με πετάει από το καλάθι, αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει κάποια πολιτική από την μπουτίκ ή επειδή το σίτε είναι τσίρκο ;;;
Κ αν ισχύει η προσφορά στο φυσικό κατάστημα, ευχαριστώ!
Κ αν ισχύει η προσφορά στο φυσικό κατάστημα, ευχαριστώ!
Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η 1η εμφάνιση. Ριγέ δλδ.
Μήπως για αυτό στην πετάει εκτός;
Ρε παιδιά οι παιδικές έχουν τελειώσει; Ήθελα για τον μικρό για τα γενέθλιά του, αλλά δεν βρήκα τίποτα.
- Montrealiotis
Η μπουτικ είναι ψιλό αποτυχημένη και το site πολύ χειρότερο. Ειδικά στα παιδικά και μωρουδιακά δεν έχει τίποτα. Κρίμα.
theo86 έγραψε:Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η 1η εμφάνιση. Ριγέ δλδ.
όχι ακριβώς. Το πολύ η μία από τις δύο φανέλες της προσφοράς μπορεί να είναι ριγέ.
Επειδή πήγα την Παρασκευή στην μπουτίκ να πάρω 1+1 μπορείς να πάρεις την ριγέ κανονικά ,απλά δεν έχουν μείνει πολλά νούμερα κυρίως σε παιδικά .κ όταν ρώτησα μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά με είπαν μέχρι εξαντλήσεως.τα παιδιά που δουλεύουν εκεί τρεχανε είχε πολύ κόσμο συνέχεια δύσκολα να κάτσει κάποιος πάνω από το τηλ
- Σουριναμέζος
Για επετειακή φανέλα για το αντίο του Αντρέ διαβάζουμε, μια απορία την έχω
Ε δε νομίζω να βγάλουν φανέλα καινούρια απλά θα έχει κάποια λεπτομέρεια λογικά με τον Βιερίνια.
Στη Forza γράφουν ότι η επετειακή φανέλα σχεδιάστηκε και αποφασίστηκε τώρα οπότε να υποθέσω δεν θα φοράμε όλη τη σεζόν τέτοιες φανέλες αλλά μόνο το 2026;
Ελπίζω να μη τη φορέσουμε μόνο για ένα ματς όπως ο γαύρος... Θα προτιμούσα να είχαμε τουλάχιστον δύο ρετρό αφιερωμένες στα 100 μια ριγέ και τη πρώτη μαύρη με άσπρο σορτς...Ίδωμεν.
Ελπίζω να μη τη φορέσουμε μόνο για ένα ματς όπως ο γαύρος... Θα προτιμούσα να είχαμε τουλάχιστον δύο ρετρό αφιερωμένες στα 100 μια ριγέ και τη πρώτη μαύρη με άσπρο σορτς...Ίδωμεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Τρί 10 Ιουν 2025, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Chatgpt PAOK αφού μου βγάλε τη πίστη με τα λάθη του ενώ του περιέγραφα πώς τη θέλω