Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Την καφρίλα του αγαπημένου σας προπονητή στην ομάδα μας την γράψατε στο χιόνι,εγώ σου φταίω Ναβι,

Εχει ο καιρος γυρισματα, ο ανθρωπος δεν αλλαζει και ειδικα αυτος.Θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παοκοβιε δεύτερη σερί μέρα προειδοποίηση

Τρίτη δεν θα έχει

Άλλο η άποψη άλλο τα επιθετικά μηνύματα κατά μελών
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Οταν ο ακατανομαστος Μοντ με αποκαλει ουσιαστικα γαυρο,και ο αλλος με αποκαλει καφρο σε μενα βλεπεις μονο τα επιθετικα μηνυματα?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στην ομαδα ο Λουτσος δεν ηρθε μονος του...
Ουτε τον εφερα εγω η ο αιβας η ο ρειν η ο τζος η ο Χ η ο Ψ...
Καποιος τον επελεξε και τον πληρωνει...και τον πληρωνει καλα...
Το να προσπαθειτε καποιοι συνεχεια να αποδομηται τον προπονητη πιο ειναι το ωφελος;
Το να τον βριζεται και να αναφερεστε υποτιμητικα προς το προσωπο του πιο ειναι το ωφελος;

Και οταν στραβωνουν τα πραγματα μπαινετε εδω για να την πειτε σε μερικους που τον υποστηριζαν...
Που οπως ειπε και ο αιβας το μεγαλυτερο ποσοστο υπερασπιζεται τον θεσμο και οχι το προσωπο...και προσπαθει να κρινει τον προπονητη οσο πιο αντικειμενικα μπορει...
Εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απο Λουτσικους που να λεει οτι ο Λουτσος δεν εχει κανει λαθη...η οτι ειναι τελειος...
Ως τωρα εχω υπερασπιστει σχεδον ολους τους προπονητες του ΠΑΟΚ...αντιθετα μερικοι βγαζουν μια κακια λες και ο αλλος ηρθε με δολο να μας καταστρεψει....
Ο καθε προπονητης εχει καποιες δυνατοτητες...δεν φταιει αυτος αν δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους...

Δεν μας αρεσει ενας προπονητης η παικτης και αρχιζουμε τα μπινελικια...
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ;;; ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ;;; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Psykoman κανείς ένα άλμα λογικής όταν τσουβαλιάζεις τον τύπο που έφτυσε τον προπονητή της ομάδας με όσους απλά πιστεύουν πως ο Λουτσέσκου δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής που θα βγάλει το κάρο από την λάσπη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paokovios1974 έγραψε:Οταν ο ακατανομαστος Μοντ με αποκαλει ουσιαστικα γαυρο,και ο αλλος με αποκαλει καφρο σε μενα βλεπεις μονο τα επιθετικα μηνυματα?
Δηλαδή πώς θες να σε χαρακτηρίσω, βρε παλικάρι μου; Έχεις επιδοθεί, τουλάχιστον μετά τον τελικό κυπέλλου, δεν ξέρω για πιο πριν, σε μια προσπάθεια να ξεφτιλίσεις τον Λουτσέσκου με ένα τσούρμο χαρακτηρισμούς. Οκ, έχεις εμπάθεια με την πάρτη του. Βέβαια, δε φταις εσύ που συνεχίζεις. Αυτό στο δίνω. Και, εννοείται, θα συνεχίσεις με την ίδια ένταση. Κι εγώ στη θέση σου το πιθανότερο το ίδιο να έκανα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Yποστηρίζω το θεσμό του προπονητή όσο αυτός προπονεί.
Τώρα που είναι σε διακοπές λέω ότι θα πανηγυρίσω στο λευκό τον πύργο αν φύγει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ τον νιώθω κάπως τον paokovio, δεν συμφωνώ φυσικά σε ακραίους χαρακτηρισμούς..
Ακόμα και τώρα, δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω πως χάσαμε το συγκεκριμένο κύπελο και μάλλον ούτε ποτέ θα το διευθετήσω στο μυαλό μου. Πραγματικά σε ΚΑΜΙΑ ομάδα του πλανήτη δεν θα είχαν κρατήσει τον οποιοδήποτε παρόμοιο προπονητή, μετά από ανάλογο στραπάτσο! Έχω ένα μόνιμο πόνο στο στήθος, πως να το εξηγήσω ρε παιδί μου. Δεν γίνεται ρε παιδιά, απλά δεν γίνεται να τον ξαναδώ αυτόν τον άνθρωπο σαν παράγοντα της ομάδας.
Θέλω να τον υποστηρίξω, ΠΡΕΠΕΙ να τον στηρίξω, ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ, αλλά θα το κάνω με το ζόρι, θα το κάνω για το καλό της ομάδας. Απλά θα συνεχίσω από μέσα μου να έχω θέμα και δεν ξέρω πως θα το διορθώσω.
Μας βλέπω σε ψυχιάτρους μέσα στην χρονιά.... :lol: :(
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Λεμεσος4 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι στηριζουν Λουτσεσκου με μανια. Λες και δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα Λουτσεσκου.
Δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες μονο ο μεγας Ραζβαν. Μονο ενας δρομος του Ραζβαν ή το χαος.
Το ερωτημα ποιος προπονητης θα εκανε κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ δεν στεκει. Μεγαλο παραμυθι.
Το ερωτημα ειναι -ποιος σοβαρος προπονητης θα εφτιαχνε αυτο το ροστερ. Ποιος θα εκανε επιλογη φορ τον Ολιβειρα , και ποιος θα ηθελε τον Μπισε σε αυτη την κατασταση στην ομαδα. Και αντε αφου δεν εχετε επιχειρηματα δημιουργειτε υποθεσεις να σας βοηθησω. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εβαζε Κωνσταντελια για να βαζει δεκαρι τον καλυτερο του χαφ Αουγκουστο και εξτρεμ τον Μπισε. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εδινε χρονο σε ασημαντα παιχνιδια στον Τζιμα ενω εχει τελικο και ξερει οτι εχει μισο φορ. Κατι τετοια εκανε και στο κακο τερας τον 18χρονο Κουτσια. Ποιος θα εβαζε ενα αργο παικτη να μαρκαρει τον αιτορ σε μισο γηπεδο. Ποιος θα εβαζε φορ τον συμπαθη Μπισε γιατι φοβαται να δοκιμασει κατι ποιο λογικο. Ο ανθρωπος εφτασε μια ανασα να αποκλειστει απο Ιρλανδικη μπυραρια και την επομενη χρονια τα καταφερε και αποκλειστηκε απο κατι Βουλγαρους που τους απεκλεισε η Σπαρτανς. Τι περιμενεται απο αυτον φετος; Υπαρχει κατι καλυτερο απο την τεταρτη θεση; Εδω στον τελικο εκανε τρεις αλλαγες παικτων που μετα απο εμας δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα για να ξαναπαιξουν ποδοσφαιρο. Εκανε αλλαγες για να χασουμε και εσεις ζειτε στον ρομαντικο συναισθηματικο κοσμο Ραζβαν ή θανατος.
Ξερω οτι η αλλη αποψη οχι μονο δεν αρεσει σε πολλους αλλα δεν αντεχεται. Αγαπημενοι μου συνοπαδοι δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια καλυτερα να παει στο καλος ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ηλεκτροσοκ και καποιον που εχει φλογα και τρελα για ποδοσφαιρο για να επαναφερει την ομαδα απο το κωμα.
Mπράβο Λεμεσό, πες τα!

Σε απάντηση στην απορία σου είναι λογαριασμοί βαλτοί. Έχω προτείνει για καθε λογαριασμό που ανοίγει να υπάρχει σύσταση από προηγούμενο μέλος για να διασφαλίζεται η ΠΑΟΚτσίδικη άποψη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Ενταξει mbison ζητα και πιστοποιητικα φρονηματων αφου το θελεις. Τελειως δημοκρατικο επειδη δεν αντεχετε αλλες αποψεις αλλα κλαιγεστε οτι δεν ακουν την δικια σας. Συγχαρητηρια

ΥΓ: Λεμεσος καταλαβες τι εννοω τωρα με τα ΠΑΟΚομετρα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ρασβαν είναι το μηδενικό flexibility που διαθέτει, η μηδενική προσαρμοστικότητα σε διαφορετικές καταστάσεις... κάτι που σε αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα.
Ο ρασβαν αν και νεαρός ηλικιακα για προπονητής έχει μία στάση λες και είναι γηραιότερος του πατέρα του.
Επίσης έχει δείξει ότι πανικοβάλλεται σχετικά εύκολα όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως θα ήθελε.
Τώρα συμφωνείς με την απόκτηση του κάθε ετεμπο ή του κάθε Τόμας μόνο και μόνο μην ξεμείνεις από παίκτες στην αρχή της προετοιμασίας δείχνω έναν άνθρωπο πολύ κοντόφθαλμο Και φυσικά έχοντας πάρει ήδη την απόφασή του το ερχόμενο καλοκαίρι να φύγει
mbison

Δημοσίευση από mbison »

aivas19 έγραψε:Ενταξει mbison ζητα και πιστοποιητικα φρονηματων αφου το θελεις. Τελειως δημοκρατικο επειδη δεν αντεχετε αλλες αποψεις αλλα κλαιγεστε οτι δεν ακουν την δικια σας. Συγχαρητηρια

ΥΓ: Λεμεσος καταλαβες τι εννοω τωρα με τα ΠΑΟΚομετρα;
Υπάρχουν ποσταρίσματα που δεν θα τα γραφε ούτε η μάνα του Ραζβάν. Αυτό μ ενοχλεί.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Λεμεσος4 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι στηριζουν Λουτσεσκου με μανια. Λες και δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα Λουτσεσκου.
Δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες μονο ο μεγας Ραζβαν. Μονο ενας δρομος του Ραζβαν ή το χαος.
Το ερωτημα ποιος προπονητης θα εκανε κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ δεν στεκει. Μεγαλο παραμυθι.
Το ερωτημα ειναι -ποιος σοβαρος προπονητης θα εφτιαχνε αυτο το ροστερ. Ποιος θα εκανε επιλογη φορ τον Ολιβειρα , και ποιος θα ηθελε τον Μπισε σε αυτη την κατασταση στην ομαδα. Και αντε αφου δεν εχετε επιχειρηματα δημιουργειτε υποθεσεις να σας βοηθησω. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εβαζε Κωνσταντελια για να βαζει δεκαρι τον καλυτερο του χαφ Αουγκουστο και εξτρεμ τον Μπισε. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εδινε χρονο σε ασημαντα παιχνιδια στον Τζιμα ενω εχει τελικο και ξερει οτι εχει μισο φορ. Κατι τετοια εκανε και στο κακο τερας τον 18χρονο Κουτσια. Ποιος θα εβαζε ενα αργο παικτη να μαρκαρει τον αιτορ σε μισο γηπεδο. Ποιος θα εβαζε φορ τον συμπαθη Μπισε γιατι φοβαται να δοκιμασει κατι ποιο λογικο. Ο ανθρωπος εφτασε μια ανασα να αποκλειστει απο Ιρλανδικη μπυραρια και την επομενη χρονια τα καταφερε και αποκλειστηκε απο κατι Βουλγαρους που τους απεκλεισε η Σπαρτανς. Τι περιμενεται απο αυτον φετος; Υπαρχει κατι καλυτερο απο την τεταρτη θεση; Εδω στον τελικο εκανε τρεις αλλαγες παικτων που μετα απο εμας δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα για να ξαναπαιξουν ποδοσφαιρο. Εκανε αλλαγες για να χασουμε και εσεις ζειτε στον ρομαντικο συναισθηματικο κοσμο Ραζβαν ή θανατος.
Ξερω οτι η αλλη αποψη οχι μονο δεν αρεσει σε πολλους αλλα δεν αντεχεται. Αγαπημενοι μου συνοπαδοι δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια καλυτερα να παει στο καλος ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ηλεκτροσοκ και καποιον που εχει φλογα και τρελα για ποδοσφαιρο για να επαναφερει την ομαδα απο το κωμα.
Είσαι ωραίος......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:Οταν ο ακατανομαστος Μοντ με αποκαλει ουσιαστικα γαυρο,και ο αλλος με αποκαλει καφρο σε μενα βλεπεις μονο τα επιθετικα μηνυματα?

Δεν σε αποκάλεσα γαύρο. Είπα ότι προκειμένου να φύγει ο Lucescu, θα έλεγες "είμαστε όλοι γαύρος". Άλλωστε, ακουγόταν για γαύρο τις προάλλες ο Lucescu.

Δεν σε αποκάλεσα γαύρο, αλλά σε αποκαλώ ψεύτη.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Είμαστε όλοι Κλουζ
Εσύ προκειμένου να φύγει ο Ρουμάνος, και γαύρος θα γίνεις!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σιγα μην εδινε η Κλουζ απο τη Ρουμανια εφταψηφιο νουμερο για συμβολαιο τ Λουτσεσκου
Δεν το συζητω για τ ρητρα των 7 εκατομμυριων

Γελανε κ οι πετρες

Αρδορεπορταζ απο τη ρουμανια π μαλλον απευθυνεται σ προβατα
Εξισου αστειοι κ οι ντοπιοι ΑΡΔ π εσπευσαν ν το διαψευσουν
Αστειοτητες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”