Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Aeon

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Aeon »

Πόσες ομάδες υποβιβάζονται? 3 ή 2?

:|
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

miburosaito έγραψε:Φιλε Κουβανε δεν ηθελα να τη κρινω αρνητικα απο την αρχη, αφου ηταν σε φαση προσαρμογης. Αλλα εχοντας φτασει μεσα Νοεμβριου στα ματια μου κανει μπαμ οτι χρειαζομαστε αλλαγη σε αυτη τη θεση.

Το προβλημα δεν ειναι τοσο τακτικης μεσα στο παιχνιδι (που κι εκει υπαρχουν θεματα..), αλλα το μεγαλο μου θεμα ειναι με την αθλητικοτητα της...

Υπαρχουν λεπτομερειες στο πως 'γυριζει' το σωμα της σε καλες συνθηκες υποδοχες ή ακομα και σε λιγο χειροτερες (κυριως στις υποδοχες που ερχονται ψηλα) που μαρτυρουν το που θα παιξει τη μπαλα, δινοντας ετσι hint στον αντιπαλο κεντρικο. Καλα εκει που κανει τις πασες με τα ποδια στο εδαφος (χωρις αλμα) μου γυρνανε τα μυαλα, να ξερεις... :lol:

ΥΓ. Ξερω οτι θελεις να δωσεις χρονο στον νεο πασαδορο, αλλα να ξερεις εχω στειλει ηδη μηνυμα στο IG του Γουολς 'γυρνα στην ΠΑΟΚΑΡΑ χθες' 8-)
Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θα την πατήσεις όπως την πάτησα εγώ που εκραζα τον Ουολς εκείνο το διάστημα. ;)

Γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ του Μπλανκενάου και της Βίγγαρς. Στην πρώτη περίπτωση ο Καναδός δεν έχει δείξει να είναι στατικός ή "κολλημένος" στο ταραφλεξ (να ξέρεις έχουμε το ίδιο βίτσιο με τα πόδια στο έδαφος). Το ζητούμενο στον Τζέυ είναι να διαχειριστεί καλύτερα την υποδοχή που διαθέτει και να μάθει καλύτερα τους παίκτες του.Μην ξεχνάμε ότι με άλλους ακραίους υποτίθεται θα έπαιζε και με άλλους βρίσκεται. Επίσης δεν έχει δείξει να είναι αργός στο γήπεδο. Θα πάρει τα τρεξίματα του και θα πάρει τις πάσες ακόμα και εκτός θέσεις. Όλα είναι θέμα χημείας.

Η Βρετανίδα από την άλλη δε θα σταθώ τόσο στην κακή αθλητικοτητα της αλλά στην τακτική. Γιατί η αθλητικοτητα μπορεί να διορθωθεί. Όμως όταν δεν είσαι καλή στην κακή υποδοχή και ουσιαστικά δίνεις στον αντίπαλο το που θα παίξεις, εκεί είναι το θέμα. Πόσο μάλλον όταν ακόμα και αυτό δεν το παίζεις καλά. Γιατί εγώ βλέπω και πρόβλημα στην ποιότητα της πάσας. Επίσης μη ξεχνάμε ότι η Βίγγαρς έχει παίξει πολλά περισσότερα παιχνίδια από τον Μπλανκενάου επομένως το δείγμα είναι ακόμα πιο μεγάλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Κυρ 19 Νοέμ 2023, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

1-1 στα σημεία...το ματς είναι εμφανώς ντέρμπι μέχρι τώρα, ας ελπίσουμε να ανεβάσουμε απόδοση γιατί θα είναι δύσκολα...

Παίζουμε με 1 ξένη, και αυτή μέτρια σήμερα.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

23-25 και 1-1 η Λαμια

Δεν το αξιζαμε το σετ κανοντας παλι πολλα λαθη...

Φιλε Aeon ας μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι λολ, αλλα μιας και ρωτησες η προκηρυξη αναφερει:

Εικόνα

Η φαση των playout ειναι η εξης:

Εικόνα

Θυμιζω πως για τα playoff (1-8) ισχυει:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ρε συ δεν συγκρινω τους δυο! Αυτα που εγραψα ισχυουν για τη Βιγκαρς, οχι για τον Μπλανκενάου...

Φωτια να πεσει να με καψει αν τους συγκρινω :lol:

Ο Μπλανκενάου εχει τα δικα του θεματα προς το παρον αλλα πιστευω οτι θα τα λυσει, σε πειραζω με τον Γουολς

Για τη Βιγκαρς συμφωνω στο σχολιο σου για τις τακτικες επιλογες (αν και τελευταια αρχισε να παιζει περισσοτερο πρωτο χρονο), αλλα η ελλειψη αθλητικοτητας βγαζει ματια.

Αυτο με τα ποδια κατω το ειχα πρωτο-ακουσει απο τον κοουτς Κουτουλεα στο Λονδινο, ουτε που το προσεχα εγω πριν μου το πει...

Καλα κανουμε και εχουμε αυτο το βιτσιο, να ξερεις 8-)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

miburosaito έγραψε:

Αυτο με τα ποδια κατω το ειχα πρωτο-ακουσει απο τον κοουτς Κουτουλεα στο Λονδινο, ουτε που το προσεχα εγω πριν μου το πει...
Αν θυμάμαι καλά το έκανε και η Λι αυτό, σωστά?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

miburosaito έγραψε:Ρε συ δεν συγκρινω τους δυο! Αυτα που εγραψα ισχυουν για τη Βιγκαρς, οχι για τον Μπλανκενάου...

Φωτια να πεσει να με καψει αν τους συγκρινω :lol:

Ο Μπλανκενάου εχει τα δικα του θεματα προς το παρον αλλα πιστευω οτι θα τα λυσει, σε πειραζω με τον Γουολς

Για τη Βιγκαρς συμφωνω στο σχολιο σου για τις τακτικες επιλογες (αν και τελευταια αρχισε να παιζει περισσοτερο πρωτο χρονο), αλλα η ελλειψη αθλητικοτητας βγαζει ματια.

Καλα κανουμε και εχουμε αυτο το βιτσιο, να ξερεις 8-)
Εικόνα

Σε παρακολουθεί ο κύριος παραπάνω. :lol:

Ο Ουόλς θα πάρει χρόνο να σου απαντήσει, μιας και στην Πουατιέ τα πράγματα δεν πάνε καλά. :lol:

Αυτό με τα πόδια το θυμάμαι στα τοπικά που ο βασικός πασαδόρος της ομάδας κυνηγούσε τον δεύτερο που το έκανε αυτό. Με τα πόδια στο έδαφος αμέσως χάνει το στοιχείο του απρόβλεπτου και ουσιαστικά δεν μπορείς να παίξεις με χαμηλή μπάλα. Αμέσως προδίδεις τι θα κάνεις.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Ευτυχώς το πήραμε, αν και περισσότερο από λάθη/ανικανότητα των αντιπάλων.

Άντε να πάρουμε το επόμενο και να ηρεμήσει (κάπως) η ομάδα.

Δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη με τίποτε πάντως
Άβαταρ μέλους
miburosaito

25-23 και 2-1 σετ για τον ΠΑΟΚ

Η Λι δεν το εκανε πολυ, γενικα το ειχε το αλματακι στη πασα. Ειδικα μετα τον Λαβαρινι και τη προπονητρια που ειχε στο Hillstate βελτιωθηκε αρκετα σε τετοιες λεπτομερειες.

Φετος κανει ωραια παιχνιδια με τις Καννες και στο πρωταθλημα και στην Ευρωπη!

Αν μπορω να το εξηγησω σωστα, τα ποδια στον αερα βοηθανε - τη μεση βασικα - αλλα και ολη τη κινηση του σωματος ωστε να λυγισεις το κορμι οσο γινεται τελευταια στιγμη και να μην 'προδωσεις' την επιλογη που θα κανεις. Ενω με τα ποδια στο εδαφος 'καρφωνεσαι' νωριτερα. Στο λεω μπακαλικα αλλα ετσι το ειχα καταλαβει :roll:

Ισως ο Nickpower ως πασαδορος μας βοηθησει στο τεχνικο κομματι...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

miburosaito έγραψε:
Ισως ο Nickpower ως πασαδορος μας βοηθησει στο τεχνικο κομματι...
Ας μας το εξηγήσει σε 40 διαδοχικά ποστς, για να πιάσει και τα 100... :D
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε: Εικόνα

Σε παρακολουθεί ο κύριος παραπάνω. :lol:

Για να ειμαστε ειλικρινεις σαν τον Καναδο Σατανα δεν εχει, ακομα και ο Ματ με τον Τρει τον φοβουνται :lol:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

fuzztone έγραψε:
Δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη με τίποτε πάντως

Καλυτερα δεν θα μπορουσα να το θεσω..
Άβαταρ μέλους
miburosaito

25-17 και 3-1 σετ, καθαρη νικη για την ομαδα μας

:pano:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι, είναι πολύ σημαντική η νίκη.

Η ομάδα όπως είναι τώρα, δηλαδή με αυτές τις ξένες και χωρίς διαγώνιο, δεν έχει σημαντικές διαφορές από ομάδες όπως η Λαμία.

Άρα, μέχρι να επανέλθει η Τσούμπα (που μοιάζει πιο κοντά απο την Οικονομίδου), τα πράγματα θα είναι δύσκολα και απρόβλεπτα.

Η Μιλάνοβα σήκωσε την ομαδα στο τελευταίο σετ, αν και παίχτηκε πάρα πολύ από τη Βίγκαρς.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Κι ο Ζακοτς ανεφερε Τσουμπα και Οικονομιδου, τις περιμενει μπας και κανουμε τιποτα...

Εμενα μου φανηκε απαγοητευμενος παρα τη νικη...

Το match report του αγωνα:

Ενα σχολιο μονο εχω:

30 + 30 λαθη απο τις δυο ομαδες, 60 συνολο σε 4 σετ....

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”