Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμένα πάντως δεν μου μοιάζει να υπολογίζεται ο Κουρτιτς. Ασχέτως τραυματισμου. Αυτό διαισθανομαι
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Σλοβενος προσφερε πολλα περσυ. Φετος με την ομαδα να πηγαινει να παιξει ποιο γρηγορα χρειαζομαστε τελειως αλλου τυπου χαφ στο κεντρο. Το προβλημα ειναι οτι αυτος προσφερε και υψος που χρειαζεται και στο κεντρο και στα στημενα. Τεσπα τωρα δνε γινεται τιποτα. Δεν προλαβαινουμε να φερουμε χαφ και να μπουνε να παιξουν αμεσα. Και δυστυχως τον επομενο μηνα κρινονται πολλα. Αλλα ολα αυτα αναμενομενα ηταν. Ας δουμε τωρα τι θα σκαρφιστει η αλεπου του παγκου μας και ας κανουμε υπομονη με την ομαδα μας.

Υ.Γ. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι τον ειχαμε τον βαζελο στους αγωνες για το κυπελο και μετα πηγαιναμε τελικο. Τωρα σφιξαμε λιγο αλλα και παλι τους εχουμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φερε τον Χαρη πισω και πες του θα κανει 10-15 συμμετοχες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μόνος λόγος για να μην υπολογίζεται ο σλοβένος είναι να έχει παιχτεί κάτι άσχημο εξωαγωνιστικά
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

nunies4 έγραψε:Εμένα πάντως δεν μου μοιάζει να υπολογίζεται ο Κουρτιτς. Ασχέτως τραυματισμου. Αυτό διαισθανομαι
Ο Κουρτιτς δεν υπολογίζεται ακριβώς γιαυτο το λόγο. Λόγω τραυματισμού. Όπως ο Ελ Καντουρι, ο λυρατζης και ο φελιπε από σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα πίσω απο την κουρτίνα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν υπονοησα τίποτα σκοτεινό. Αγωνιστικούς λόγους εννοούσα. Η αίσθηση μου είναι ότι και υγιής να ήταν, αγωνιστικά για τον Ραζβαν είναι ο 5ος χαφ της ομάδας
Προφανώς τώρα με τον τραυματισμό του Φελίπε θα ήταν υπέρχρήσιμος
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Θα φέρουν στο τέλος τον Λιασο του ΠΑΣ και αριθμητικά θα είμαστε οκ. Έλληνας με καλά στοιχεία και χωρίς μεγάλο κόστος.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ένας Κάργας δεν μας φτάνει, θέλουμε και δεύτερο?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως.....και σημερα μετα τον τραυματισμο του Φελιπε συνεχιζονται τα δημοσιευματα περι αποχωρησης του Κουρτιτς
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Με σοαρες έξω 1,5 μήνα λογικά με υποτροπή στο προσαγωγό και κουρτιτς φευγάτο - τραυματία .. νομίζω είναι επιτακτική η ανάγκη για παίκτη .. ας φέρουν πίσω τσιγγαρα , δεν νομίζω να έχει αντίρρηση η τουλουζ..
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

renegade έγραψε:
Sardan έγραψε:Εγώ ξέρω ότι έπεφτε γκρίνια γιατί ήρθαν πιτσιρίκια το καλοκαίρι. Μετά έπεφτε γκρίνια γιατί δεν θα γίνουν μεταγραφές. Τώρα πέφτει γκρίνια γιατί θα γίνει μόνο μία και άμα γίνει και του φορ μετά θα γκρινιάζουμε γιατί δεν έγινε τρίτη ή γιατί δεν αδειάζει το ρόστερ και κρατάμε παίχτες.

Εν ολίγοις....παίζουμε 1 2 Χ και πάλι κουβάς πέφτει.....πουθενά δεν πιανόμαστε. Και έχει βελτιωθεί θεαματικά η ομάδα...που να σερνόταν όπως Ιούλιο - Οκτώβριο...

ΥΓ πιστεύω θα έρθει φορ και θα το μάθουμε πάλι αλά Τάισον, αφού κλείσει.

ΥΓ1. Με τον Τόμας τι ντουβρουτζάς μας έπιασε και κράζουμε? φορ των 300Κ είναι τι περιμέναμε να κάνει? Μπαίνει ένα 20' να πιέζει μπροστά, προφανώς και γι αυτό τον έφεραν. Φορ που είχε κάθε χρονιά 6-7 γκολ είναι, ρολίστας ειδικών συνθηκών. Σειρά νομίζω θα πάρουν τα πλακάκια της Τούμπας μόλις εξαντληθεί το θέμα.
Έχεις πάρει τις απόψεις διαφορετικών ανθρώπων, με διαφορετικές αντιλήψεις και θέλω, τις έχεις ενώσει ως κάτι ενιαίο και σε κάνει εντύπωση που υπάρχουν τόσα πολλά θέλω.

Diversity λέγεται

Ρενε δυστυχώς όμως αυτοί οι αριθμητικά λίγοι (?) δημιουργούν περισσότερο "θόρυβο" από τους πολλούς. Οι δε απόψεις, άσχετα εάν ανήκουν σε πολλά άτομα, έχουν σύγκλιση σε μεγάλο βαθμό. Κατά την άποψή μου, η οποία μπορεί να είναι και λανθασμένη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

NikLiverpool έγραψε:Ένας Κάργας δεν μας φτάνει, θέλουμε και δεύτερο?
Δεν είναι άσχημος ο Κάργας. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο του επίσημο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Λέφσκυ, που δεν τα πήγε καλά, θεωρώ ότι αποτελεί μια τίμια αλλαγή του Ingason.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περιεργη η κατασταση που εχει διαμορφωθει στο ροστερ...Ο Ραζβαν με τον τροπο που μιλαει για τις μεταγραφες μοιαζει να εχει καποιο πλανο στο μυαλο του αλλα μετα τα χτεσινα δεν ξερω πως αυτο μπορει να εξελιχθει...Ο Κουρτιτς μαλλον χαιρεταει και την ιδια στιγμη υπαρχουν 4 χαφ, ολα με συμβολαιο και για την επομενη χρονια, με τον ενα να χανει σημαντικο μερος της υπολοιπης σεζον...Πονοκεφαλος...Πονοκεφαλος θα ελεγα οτι υπαρχει πλεον και στα ακραια μπακ αν ο Λυρατζης μπει χειρουργιο...Τι καλα...Το ροστερ δυστυχως εκει που η ομαδα επερνε τα πανω της αδειασε ξαφνικα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Λογικά θα πάμε με Σαστρε-Βιειρινια δεξιά και Ραφα-Σελιμαι αριστερά.

Στο κέντρο Σβαμπ, Ντουγκλας και Νταντας θα μοιραστούν τον χρόνο... Ίσως εκεί να έχουμε το πιο μεγάλο θέμα. Χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Κουρτιτς, δύσκολα τον δίνεις σε αυτή τη φάση.

Μεσοεπιθετικά με τον Τάισον είμαστε καλύτερα... Αλλά κι εκεί δεν έχουμε πολλές λύσεις

Λυρατζης, Τσαούσης, Κουρτιτς, Φελίπε, Μουργκ, Καντουρι, Κουαλιατα.. 7 απώλειες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα με βαση τα οσα ειπε ο Ραζβαν για τον Κουρτιτς χτες ουσιαστικα ειναι εκτος ομαδας.Συνηθως ο Λουτσεσκου υπερασπιζεται τους παικτες και μιλαει διπλωματικα.Χτες αναφερθηκε στον Σλοβενο με τροπο που μαλλον τον θετει εκτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”