Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ζούμε μάγκες ένα πόλεμο και θέλει συσπείρωση. Πρώτη φορά διαβάζω δημόσιο θέση της ΠΑΕ και σταζω καυλα. Ακούω πολλούς που λέτε θα μαλώσω με φίλους για αυτά που μου λένε. Αν ειναι τοσο πρόβατα δεν αξίζουν να είναι φίλοι σας. Όταν σου ρίχνουν λάσπη για την καψούρα σου δεν θεωρούνται φίλοι. Να τους στείλετε στον αγύριστο ήδη το έπραξα με δύο "αντικειμενικά" σκουλήκια φίλους ο ένας μάλιστα κουμπάρος. Η φαλαινιτσα ως τι βγήκε να δήλωσει για την υπόθεση; υπόθεση παίκτη του Άρη; άρα μήπως δεν είναι παίκτης του Άρη και θίχτηκε η γαυριελα;
Αυτό το γαϊδούρι το ξεκαπιστρωτο ο Σιαμπανης δεν πρέπει να απαγορευτεί να παίζει. Έτσι θα φύγει να παίξει εξωτερικό. Άστον εδώ να φάει καμμια επίσκεψη από 10-15 καλόπαιδα χωρίς να το περιμένει. Να στιγματίστει στην Ελλάδα, να φάει γιούχα και δύο τρεις ψιλές όταν είναι σε αποστολές άλλων ομάδων. Τον δολοφόνο δεν πρέπει να τον εκτελεί αλλά να τον εξευτελίζεις σαν ύπαρξη. Η ΠΑΕ είναι αθώα. Εδώ μας έλεγαν ότι πούλησαμε Πρεσπες για πρωτάθλημα. Εγώ λέω να τις μετοικησουμε κιόλας αφού το κάναμε. Ξεφτίλες χαβουζαιοι. Ξεφτίλα Νεοέλληνα. ΠΑΟΚ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΏΣΕΙ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Tο μεγαλύτερο σκανδάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διπλό:

Α) Η ίδρυση του σωματείου οσφπ
Β) Η μη διάλυση του σωματείου οσφπ
ariskatiforos

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από ariskatiforos »

chri5ti9 έγραψε:Ζούμε μάγκες ένα πόλεμο και θέλει συσπείρωση. Πρώτη φορά διαβάζω δημόσιο θέση της ΠΑΕ και σταζω καυλα. Ακούω πολλούς που λέτε θα μαλώσω με φίλους για αυτά που μου λένε. Αν ειναι τοσο πρόβατα δεν αξίζουν να είναι φίλοι σας. Όταν σου ρίχνουν λάσπη για την καψούρα σου δεν θεωρούνται φίλοι. Να τους στείλετε στον αγύριστο ήδη το έπραξα με δύο "αντικειμενικά" σκουλήκια φίλους ο ένας μάλιστα κουμπάρος. Η φαλαινιτσα ως τι βγήκε να δήλωσει για την υπόθεση; υπόθεση παίκτη του Άρη; άρα μήπως δεν είναι παίκτης του Άρη και θίχτηκε η γαυριελα;
Αυτό το γαϊδούρι το ξεκαπιστρωτο ο Σιαμπανης δεν πρέπει να απαγορευτεί να παίζει. Έτσι θα φύγει να παίξει εξωτερικό. Άστον εδώ να φάει καμμια επίσκεψη από 10-15 καλόπαιδα χωρίς να το περιμένει. Να στιγματίστει στην Ελλάδα, να φάει γιούχα και δύο τρεις ψιλές όταν είναι σε αποστολές άλλων ομάδων. Τον δολοφόνο δεν πρέπει να τον εκτελεί αλλά να τον εξευτελίζεις σαν ύπαρξη. Η ΠΑΕ είναι αθώα. Εδώ μας έλεγαν ότι πούλησαμε Πρεσπες για πρωτάθλημα. Εγώ λέω να τις μετοικησουμε κιόλας αφού το κάναμε. Ξεφτίλες χαβουζαιοι. Ξεφτίλα Νεοέλληνα. ΠΑΟΚ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΏΣΕΙ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξεφτίλας νέο Έλληνας σκουλίκια κομμένα κ από μένα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το πιό τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο πιτσιρικάς που έπαιξε δεξί μπάκ κατέστρεψε το γόνατό του για να σώσει τον ΠΑΟΚ σε μάτς που ήταν στημένο. Και επειδή το έχω περάσει ακριβώς το ίδιο που έπαθε το παιδί και ξέρω πόσο επώδυνο είναι, θα ήθελα πραγματικά να το πάει αυτό ο ΠΑΟΚ μέχρι το CAS την ΦΙΦΑ και δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλο οργανισμό μπορεί.

Φυσικά από τους δικούς μας δικαστές δεν περιμένω τίποτα, αλλά επειδή ξέρουμε όλοι τί έχει παιχτεί εδώ με την δωροδοκία, μακάρι να το κυνηγήσουνε και να βγεί τί ακριβώς έχει συμβεί. Διαφορετικά του χρόνου, μιά από τα ίδια μέχρι να δούνε τον ΠΑΟΚ να καταστρέφεται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ανατριχιασα πραγματικα απο το ποστ του ρουλη...Μιλαμε για τρομερη στηριξη στον Σιαμπανη,ασε που η επιθεση στον ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα τρομακτικη...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εφόσον τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης με διετή αποκλεισμό, εκτιμώ ότι αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες ομοσπονδίες της UEFA/FIFA, μέλος των οποίων είναι και η ΕΠΟ.
Δεν είμαι σίγουρος, ούτε το έχω δει κάπου γραμμένο αυτό που λέω,
αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το λογικό να ισχύει.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

τα κωλοσαιτς τους λενε οτι : γιατι ζηταμε σαν ΠΑΟΚ τιμωρια δυο χρονια αφου ταυτοχρονα πιστευουμε οτι δεν υπαρχει προσπαθεια δωροδοκιας ..αν εστησαν βρε μπαγλαμαδες οι δικοι σας την υποθεση προσπαθεια δωροδοκιας δεν ειναι παλι αυτο ;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

joshua έγραψε:Ανατριχιασα πραγματικα απο το ποστ του ρουλη...Μιλαμε για τρομερη στηριξη στον Σιαμπανη,ασε που η επιθεση στον ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα τρομακτικη...
Εντωμεταξύ, τι πάει να πει "πως αλλιώς να δικαιολογούσατε την ήττα"; Δηλαδή για να δικαιολογήσουμε την ήττα μας βάλαμε τον Καραπαπά να λέει ότι δωροδοκήσαμε τον Σιαμπάνη;
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ
ALEXANDRO_4

Δημοσίευση από ALEXANDRO_4 »

Για άλλη μια φορά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί απλά μπορούν..μπορεί κάποια ποστ όπως του giapas, του sera και μερικών ακόμη, να με "εκνευρίζουν" γιατί είναι απαισιόδοξα αλλά αν τα βάλουμε κάτω και σκεφτούμε σύμφωνα με την ιστορία,όχι μόνο απαισιόδοξα δεν είναι αλλά αντιθέτως πολύ λογικά. Για άλλη μια φορά σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να αποδείξει ο καταγγελλομενος την αθωότητα του και όχι ο καταγγέλλων τον ισχυρισμό του... και για άλλη μια φορά αυτό που θα μείνει θα είναι η λάσπη.

Δεν ξέρω αν είναι πρώιμα σημάδια παρακρουσης,αλλά στο τέλος θα αρχίσω να απολαμβάνω ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι υποστηρίζω αυτόν τον σύλλογο.

Όταν σε θέσεις εξουσίας βάζεις ανίκανους, άχρηστους που σε άλλη χώρα δεν θα ήταν ικανοί ούτε να ξυσουν το κεφάλι τους ούτως ώστε να μπορείς να τους χρησιμοποιείς και από την άλλη όποιον πάει να κάνει τη δουλειά του να του σπας τα πόδια και να τον στέλνεις Αμερική,τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο απτό αναμενόμενο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

laska4 έγραψε:τα κωλοσαιτς τους λενε οτι : γιατι ζηταμε σαν ΠΑΟΚ τιμωρια δυο χρονια αφου ταυτοχρονα πιστευουμε οτι δεν υπαρχει προσπαθεια δωροδοκιας ..αν εστησαν βρε μπαγλαμαδες οι δικοι σας την υποθεση προσπαθεια δωροδοκιας δεν ειναι παλι αυτο ;;
Αυτό το επιχείρημά τους είναι σαθρό, γιατί δωροδοκία μπορεί να στηθεί και από τρίτους, όπως πχ στοιχηματζήδες ή άλλες ΕΟ.

Εμείς λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται.

Αφού δεν το κατήγγειλε όμως εντός 48 ωρών πρέπει να υποστεί ότι προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ
Άρθρο 30 και να φάει διετή αποκλεισμό.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

διοτι οποιος προσβαλει τον ΠΑΟΚ πρεπει να τιμωρειται εξοντωτικα προς γνωσιν και συμμορφωσιν και οταν γινεται με δικα τους "οπλα" εχει και πιο πολυ πλακα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαβαζω και την ανακοινωση της λαρισας για τον Κριστιανσος και αναρωτιεμαι...Διεκδικει τροφεια η πρωην ομαδα ενος 32 χρονου που εφυγε απο την ομαδα πριν 6 χρονια και εκτοτε εχει αλλαξει 4 ομαδες?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

bersekeros έγραψε:
laska4 έγραψε:τα κωλοσαιτς τους λενε οτι : γιατι ζηταμε σαν ΠΑΟΚ τιμωρια δυο χρονια αφου ταυτοχρονα πιστευουμε οτι δεν υπαρχει προσπαθεια δωροδοκιας ..αν εστησαν βρε μπαγλαμαδες οι δικοι σας την υποθεση προσπαθεια δωροδοκιας δεν ειναι παλι αυτο ;;
Αυτό το επιχείρημά τους είναι σαθρό, γιατί δωροδοκία μπορεί να στηθεί και από τρίτους, όπως πχ στοιχηματζήδες ή άλλες ΕΟ.

Αφού δεν το κατήγγειλε όμως εντός 48 ωρών πρέπει να υποστεί ότι προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ
Αυτο ακριβως !!μιλαμε για διανοιες
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Παντως αν οντως ο νωντας εχει σχεσεις με τον γκαγκατση τοτε τα καστρα πεφτουν απο μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τρί 15 Δεκ 2020, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

laska4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:

Αυτο ακριβως !!μιλαμε για διανοιες
Μάλλον αυτοί απευθύνονται σε "διανοιες"...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”