11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με 20 μύρια θα τον έδινα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εχω πει, Ντορτμουντ και Λειψια ας τον παρουν με πανω απο 20 μυρια και μεταπωληση 30%. Δεν εχει βγαλει η Ελλαδα τετοιον επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε ‘σείς θα με τρελανετε εντελώς ... έχει καταντήσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ πλασιέ παιχτών ...;;;;;;

Αφήστε ρε σείς τις πωλήσεις και τα χρήματα με τους παίχτες της ομάδας μας ...

Παίξτε μάνατζερ κάντε ότι θέλετε ... αλλά όχι ρε σείς δημοσίως εδώ μέσα ... νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι εναντίον εντελώς σε αυτό που ήταν κάποτε ο οπαδός του ΠΑΟΚ ... στον καλώς εννοούμενο οπαδό του ΠΑΟΚ

αυτά ρε σείς είναι τα παιδιά μας ... συζητάς για το παιδί σου σαν να πουλάς ένα άλογο ;;;

Δεν ξέρω ... πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό που γίνεται πλεον
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tad έγραψε:Ρε ‘σείς θα με τρελανετε εντελώς ... έχει καταντήσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ πλασιέ παιχτών ...;;;;;;

Παίξτε μάνατζερ κάντε ότι θέλετε ... αλλά όχι ρε σείς δημοσίως εδώ μέσα ... νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι εναντίον εντελώς σε αυτό που ήταν κάποτε ο οπαδός του ΠΑΟΚ ... στον καλώς εννοούμενο οπαδό του ΠΑΟΚ

αυτά ρε σείς είναι τα παιδιά μας ... συζητάς για το παιδί σου σαν να πουλάς ένα άλογο ;;;

Γιατι ρε φιλε δεν καταλαβα; Οπως ειπες παιδια μας ειναι, δεν θελεις να δεις τον Τζολη σε ομαδα του εξωτερικου; Εγω χαρηκα που ο Γιαννουλης παει στην Τσαμπιονσιπ και του χρονου στην Πρεμιερ. Θελει να δοκιμαστει το παλικαρι σε δυσκολο πρωταθλημα και ο ΠΑΟΚ τον ετοιμασε για αυτο. Ησουν αντιθετος με πωλησεις Σταφυλιδη Πελκα Λημνιου Γιαννουλη Κουλουρη; Και φυγαν για διφραγκα οι περισσοτεροι. Εχουμε βραχνα FFP εδω και 2 χρονια, μια καλη πωληση βοηθαει και τους 2. Σιγα μην βγαλουμε τα ΠΑΟΚομετρα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε:Ρε ‘σείς θα με τρελανετε εντελώς ... έχει καταντήσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ πλασιέ παιχτών ...;;;;;;

Έλα πάρε πάρε πάρε :lol:

Μην το ψάχνεις Tad, το κεφάλι σου θα τρως.

Ο Χρήστος σε σχέση με πέρσι έχει δείξει τεράστια βελτίωση στο παιχνίδι του. Το μόνο που μένει είναι να βελτιώσει την τακτική του προσήλωση, για να μην του φωνάζουν σε όλο το ματς ο πάγκος και οι συμπαίκτες του για τις επιστροφές του.

Κατά τα άλλα αν συνεχίσει έτσι θα γίνει ο ηγέτης του νέου ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντάξει, δεν γίνεται να μην πουλάς τίποτα ή να πουλάς μόνο τους Β' διαλογής. Το καλό το πράμα πουλάς.
Δεν θα ήμασταν τόσο διστακτικοί αν υπήρχε η εμπιστοσύνη πως τα χρήματα μιας ενδεχόμενης πώλησης Τζόλη θα πιάσουν τόπο. Απλώς, επειδή είναι πιθανό να δούμε να έρχονται 4 Τσόλακ και Εσίτι το φοβόμαστε.

Ο Τζόλης είναι αναμφισβήτητα παίκτης του 10. Από το να έχω όμως έναν παίκτη του 10 και τρεις παίκτες του 6, προτιμώ να έχω τέσσερις παίκτες του 8. Αν είχα τη σιγουριά πως η πώληση Τζόλη θα το έκανε αυτό, θα ήμουν μέσα με τα χίλια. Δεν την έχω όμως.

Θεωρώ πάντως πως ο Τζόλης την υψηλότερη τιμή του στην αγορά θα την πιάσει αυτό το καλοκαίρι, άντε το επόμενο. Ελπίζω πως στην ΠΑΕ συμπεριφέρονται σαν σοβαρό κλαμπ και έχουν στο μυαλό τους κάποιο σχέδιο για αυτή τη συνεργασία.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε Antarctica διάβασε σε παρακαλώ ξανά τι λέω και τι γράφεις ...

γράφω να μην γράφετε δημοσίως και συνεχώς για πωλήσεις των καλύτερων παιχτών μας ...
και εσύ γράφεις ότι ο Τζόλης θα πιάσει την υψηλότερη τιμή του φέτος άντε του χρόνου ...

αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ... ότι δεν συνεννοούμαστε.

σου λέω λοιπόν ότι, ότι καλύτερο βγάζεις μην αρχίζεις και το πουλάς δημοσίως ενώ ακόμα δεν πέτυχε μαζί σου. Δεν πέτυχες μαζί του. Αυτό θέλει το λιγότερο 3-4 χρόνια ... Δηλαδή εσύ που πιστεύεις στο μέλλον αυτού του παιδιού, γιατί να μην φτιάξει ο ΠΑΟΚ γύρω από αυτό το παιδί μία ομαδάρα που θα πάρει 2 πρωταθλήματα σερί ?

ΔΗλαδή στα 18 του ή στα 19 θα έχει μεγαλύτερη αξία χωρίς τίτλους και χωρίς να δοκιμαστεί ή στα 22 του με τίτλους και 80 γκολ ασίστ ? Προφανώς το δεύτερο ...

εμείς όμως ακόμα δεν τον είδαμε τον βγάζουμε μόνοι μας οι οπαδοί στην βιτρίνα για πούλημα ... αντί να λέμε στην διοίκηση καθήστε καλά κρατήστε τον να γουστάρουμε ...

έβλεπα εχθές τον τσιγγάρα που όργωνε το γήπεδο ... μπήκε ο Κωσταντέλιας ... πάμε ρε 'σείς να φτιάξουμε ένα κλίμα οπαδικό να γουστάρουν αυτά τα παιδιά ... κράξτε τους μάνατζερ ... ας φεύγουν όπως ο Γιανούλης κια ο Πέλκας μετά τα 25. Μια χαρά limit up πιάνει η τιμή και τότε ...

βλέπω την φάτσα του Τζόλη όταν δεν του βγαίνει μία ενέργεια και λέω από μέσα μου αυτό είναι ΠΑΟΚ ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μπράβο παιχταρά μου.
Το μυαλό στο κεφάλι και δουλειά!

Εδώ στην Αθήνα όλοι μου λένε για σένα και τους τρέχουν τα σάλια!
Τους απαντώ... δεν είναι για τα μούτρα σας, και που να δείτε τους επόμενους!

ΥΣ. Δεν είναι κακό να πουλάς... κακό είναι να το κάνεις πριν πάρεις πράγματα από αυτούς και να μην έχεις έτοιμους τους επόμενους "Τζόληδες".
Αν το κάνεις σωστά μόνο κέρδος θα έχει και ο ΠΑΟΚ και τα παιδιά από αυτό.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Χθες ειδα οτι και οι κεφαλιες σου ηταν πολυ καλυτερες,απο οτι πριν,βλεπω οτι φαινεται η δουλεια που κανεις και οι προσπαθειες σου,γενικα να βελτιωθεις,σε πραγματα που υστερεις.
Πολυ καλη και η διαχειρηση του προπονητη σου,σε οτι αφορουσε τον αγωνα με τον γκ@υ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στα 18 δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Εγώ λέω πως θα πιάσει τώρα τη μεγαλύτερη αξία του γιατί είναι μια υπερταλεντάρα η οποία είναι ακόμα σε ηλικία που μπορεί να δουλευτεί πολύ. Μετά από 4 χρόνια δεν θα είναι πια ταλέντο, θα είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Αυτό που βλέπεις αυτό θα πάρεις με κάποιες μικροδιορθώσεις.

Εγώ δεν διαφωνώ πως μπορούμε να χτίσουμε γύρω από τον Τζόλη. Σου ξαναλέω όμως πως ο Τζόλης μόνος του περιτρυγισμένος από μετριότητες είναι δώρον άδωρον. Είναι καλύτερο να έχεις 6 καλούς παίκτες παρά 1 παικταρά και 5 σαπάκια. Οι καλοί παίκτες θα έρθουν με πωλήσεις.

Δεν είμαι ούτε μεταγραφολάγνος ούτε από αυτούς που τον παίζουν με νούμερα και πωλήσεις. Μακριά από εμένα.
Αλλά κάπου ας είμαστε και ρεαλιστές. Ο Τζόλης δεν θα μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι για Ελλάδα το παιδί. Κάποια στιγμή θα πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν είναι πια 18. Υπενθυμίζω ότι έχει γεννηθεί 30.01.2002, επομένως σε 12 μέρες γίνεται ακριβώς 19.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

tad έγραψε:Ρε Antarctica διάβασε σε παρακαλώ ξανά τι λέω και τι γράφεις ...

γράφω να μην γράφετε δημοσίως και συνεχώς για πωλήσεις των καλύτερων παιχτών μας ...
και εσύ γράφεις ότι ο Τζόλης θα πιάσει την υψηλότερη τιμή του φέτος άντε του χρόνου ...

σου λέω λοιπόν ότι, ότι καλύτερο βγάζεις μην αρχίζεις και το πουλάς δημοσίως ενώ ακόμα δεν πέτυχε μαζί σου. Δεν πέτυχες μαζί του. Αυτό θέλει το λιγότερο 3-4 χρόνια ... Δηλαδή εσύ που πιστεύεις στο μέλλον αυτού του παιδιού, γιατί να μην φτιάξει ο ΠΑΟΚ γύρω από αυτό το παιδί μία ομαδάρα που θα πάρει 2 πρωταθλήματα σερί ?

ΔΗλαδή στα 18 του ή στα 19 θα έχει μεγαλύτερη αξία χωρίς τίτλους και χωρίς να δοκιμαστεί ή στα 22 του με τίτλους και 80 γκολ ασίστ ? Προφανώς το δεύτερο ...

εμείς όμως ακόμα δεν τον είδαμε τον βγάζουμε μόνοι μας οι οπαδοί στην βιτρίνα για πούλημα ... αντί να λέμε στην διοίκηση καθήστε καλά κρατήστε τον να γουστάρουμε ...

έβλεπα εχθές τον τσιγγάρα που όργωνε το γήπεδο ... μπήκε ο Κωσταντέλιας ... πάμε ρε 'σείς να φτιάξουμε ένα κλίμα οπαδικό να γουστάρουν αυτά τα παιδιά ... κράξτε τους μάνατζερ ... ας φεύγουν όπως ο Γιανούλης κια ο Πέλκας μετά τα 25. Μια χαρά limit up πιάνει η τιμή και τότε ...

βλέπω την φάτσα του Τζόλη όταν δεν του βγαίνει μία ενέργεια και λέω από μέσα μου αυτό είναι ΠΑΟΚ ...
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Οι καλοί παίκτες θα πουληθούν κάποια στιγμή. Όσο και να θέλουμε να τους κρατήσουμε δεν γίνεται. Τώρα το πότε θα πουληθούν εξαρτάται από τις συγκυρίες της στιγμής. Από το ύψος της πρότασης και την ανάγκη για έσοδα.
Αν πχ έρθει πρόταση για Τζόλη στα 5 μύρια, προφανώς δεν θα τον πουλήσεις.
Αν έρθει πρόταση στα 10 μύρια θα τον πουλήσεις;
Αν έρθει πρόταση πάνω από 10 (πχ 12) θα τον πουλήσεις;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

GiorgosAtha έγραψε:Μπράβο παιχταρά μου.
Το μυαλό στο κεφάλι και δουλειά!

Εδώ στην Αθήνα όλοι μου λένε για σένα και τους τρέχουν τα σάλια!
Τους απαντώ... δεν είναι για τα μούτρα σας, και που να δείτε τους επόμενους!

ΥΣ. Δεν είναι κακό να πουλάς... κακό είναι να το κάνεις πριν πάρεις πράγματα από αυτούς και να μην έχεις έτοιμους τους επόμενους "Τζόληδες".
Αν το κάνεις σωστά μόνο κέρδος θα έχει και ο ΠΑΟΚ και τα παιδιά από αυτό.
ακριβώς
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tad έγραψε:Ρε Antarctica διάβασε σε παρακαλώ ξανά τι λέω και τι γράφεις ...

μα αυτό είναι ......εμένα και όλους τους οπαδούς πρέπει να μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε αγωνιστικά από τα φυντάνια μας αυτό και μόνο ,τα αλλα δεν πρέπει να μας αφορούν.....τι να το κάνω να φύγει ο Τζολης του χρόνου δεν θα έχω κερδίσει τίποτε από αυτόν......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”