Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Ο γιορεντε της Μπιλμπάο ακόμα και στα 34 θα έκανε πλάκα... Το θέμα όμως είναι ότι εκτός Ισπανίας ποτέ δεν δικαιολόγησε την αξία του ενώ κατά καιρούς εμφάνιζε τραυματισμούς.. καλή κίνηση θα είναι όμως αν γίνει και πιστεύω πως είναι και στο επίπεδο και τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε για φορ.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά είναι για το τέλος Αυγούστου. Τότε έχουν απελπιστεί κάποιοι καλοί "βετεράνοι" και δέχονται με λογικά χρήματα να πάνε σε ωραία μέρη.
- anekfrastos
Μπερμπατοβ νο 2Mitsospaoki4 έγραψε:Ο γιορεντε της Μπιλμπάο ακόμα και στα 34 θα έκανε πλάκα... Το θέμα όμως είναι ότι εκτός Ισπανίας ποτέ δεν δικαιολόγησε την αξία του ενώ κατά καιρούς εμφάνιζε τραυματισμούς.. καλή κίνηση θα είναι όμως αν γίνει και πιστεύω πως είναι και στο επίπεδο και τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε για φορ.
-
Αν θέλουμε παίκτη που δικαιολόγησε την αξία του σε τοπ 3 ομάδα Αγγλίας και φιναλίστ Τσάμπιονς λιγκ, η οποία έχει για βασικό στην θέση του τον καλύτερο Άγγλο παίκτη, τότε μάλλον μπήκαμε όλοι στο Μπαρσελόναμανια και σπαμαρουμε ελληνικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτή την στιγμή πάντως πρέπει να καιγόμαστε περισσότερο για αριστερό Μπακ παρά για φορ.. εκεί όπου έχεις μόλις 1 παίχτη και αυτός αν και στα τελευταία φιλικά έχει πραγματικά ανέβει δεν παύει να αποτελεί μια λύση ρίσκου.. προφανώς πρώτος στόχος είναι ο κοεντραο και τον περιμένουμε (που όσο δεν ακούγεται κάποια καλύτερη πρόταση για αυτόν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να έρθει σε μας όπως πέρσι με βερμπλουμ) αλλά μου φαίνεται δύσκολο να κοιτάμε και εκεί περιπτωσειε μη κοινοτικών πχ αρανα.. επιπλέον για τον αρανα όσο και αν τον θέλω γιατί είναι παιχταρας πιστεύω πως η Σεβίλλη θα ζητήσει πολλά για την αγορά του μιας και τον πήρε πριν 1,5 χρόνο με 11εκ.. ακόμα και ο δανεισμός του δεν νομίζω πως αφήνει πολλά περιθώρια αγοράς του μετά..
Το ότι κάποιοι επιμένουν να αναφέρουν τον Σφιντερφσκι ως αναπληρωματικό του Ακπομ στη θέση του φορ με ξεπερνά. Δεν είναι η ευχέρεια στο γκολ που αναπληρώνει τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη αλλά οι απαιτήσεις της θέσης ΣΥΝΟΛΙΚΑ και ο Σφιντερφσκι ΔΕΝ τα πληρει κάτι που είμαι σίγουρος ότι έχει αντιληφθεί ο Φερειρα και για αυτό αναφέρεται συνεχώς στις 2 ισάξιες λύσεις σε κάθε θέση, εκτός και αν νομίζει κανείς ότι κάνει τη συγκεκριμένη αναφορά μετά από ΚΑΘΕ παιχνίδι μόνο και μόνο για το αριστερό μπακ...
-
Σε ποιον ρόλο τον βλέπεις καλύτερα το Σβιντερσκι με βαση το πως παίζει ο Φερειρα στα μέχρι τώρα φιλικά;
- Μπαρκαρούτσος
Για Swiderski μιλάμε στο topic του Swiderski.
Από εδώ και πέρα εγώ θα σβήνω ό,τι off-topic βλέπω, άμεσα. Ούτε μεταφορά, ούτε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι mods.
Από εδώ και πέρα εγώ θα σβήνω ό,τι off-topic βλέπω, άμεσα. Ούτε μεταφορά, ούτε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι mods.
Ο Γιορεντε τι συμβόλαιο θα ήθελε για να έρθει? Σίγουρα κοντά στα 2 μύρια και ίσως και να λέω λίγα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έδινε τόσα λεφτά για να τον έχει στον πάγκο όπως λέτε. Σίγουρα θα έκανε πλάκα και στα 34 του στη σουπαλιγκ αλλά θεωρώ θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν μπούμε ομίλους τσουλου και δεν έχει και καμιά πρόταση από Αγγλία/Ισπανία.
@ Joshua
Σε όλα τα φιλικά αλλαγή του Ακπομ ήταν ο Σβιντέρφσκι.
Και στο τελευταίο με τους Αραβες ως CF αγωνίστηκε.
@ Ryan
Ελεύθερος είναι, 34, έπαιρνε 3.700.000, συζητάει με Θέλτα, όπως γράφεται στην Ισπανία. Μέχρι κα ιγια τον Μαρινάκη γράψανε ότι ενδιαφέρθηκε.
Εγώ το αντίθετο θα έγραφα, για κάποιους φίλους που γράφουν ότι ΔΕΝ μας κάνει, είναι βετεράνος αλά Σαραβάκο κλπ.
@ Afanas
Επαιρνε 3.700.000 λίρες στο Αγγλία, αλλά πλέον δεν του τα δίνει η Τόττεναμ και δεν νομίζω να μπορεί να τα βρει στην Ευρώπη.
Αλλούς ελεύθερους κάποιας λογικής επιφάνειας δεν βλέπω (για Μπαλοτέλι κλπ. νομίζω δεν μπορούμε να συζητάμε).
Από το να σου στοιχίσει μεταγραφή 2.500.000 - 4.000.000 + 1.000.000 μισθό Χ 2 έτη (σύνολο 3.500.000 - 4.000.000) μπορείς να συζητήσεις γύρω στο 1.500.000 τον χρόνο με αυτόν και να κάνεις ντόρο στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ευρώπης.
@ Renegade
Ηταν πάντα "τεμπελάκος" αθλητικά o Berbatov. Αλλά μην μου πει κάποιος ότι τροφοδοτήθηκε από τα χαφ ... . Μπαλιά δεν σταύρωνε, προφανώς λόγω χαρακτήρα. Οπως γράφτηκε το ποσό που πήρε ήταν 1.500.000.
Τέλος πάντων δεν είναι δικά μας τα λεφτά.
Φυσικά θα βρει αλλού ο άνθρωπος να παίξει και μάλλον με περισσότερα χρήματα, αλλά κάτι τέτοιο (προφανώς φθηνότερο) χρειαζόμαστε. Κάτι σαν τον Βούκιτς.
Εάν πάλι κρίνουν ότι μπορεί ο Γαιτανίδης, εγώ είμαι μαζί τους. Οπως επίσης για την αγορά κάποιου μικρού Ελληνα (π.χ. Δουβίκα).
Αν πάλι βρεις κάτι σαν τον Ακπομ σε καλή τιμή (έως 4.000.000) και μπορέσεις να τον εξελίξεις, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, αφού όλος ο πλανήτης ψάχνει για ταλέντα στην θέση αυτή. Απλά έχεις 2 +1 νεαρούς αυτή την στιγμή και 3ος ως επένδυση για το μέλλον δεν θα έλθει εύκολα.
Τελικά απορώ με πώληση Κουλούρη, γιατί είχε χαμηλό συμβόλαιο και μπορούσε να υπηρετήσει το σύστημα αυτό. Αν τελικά έτσι έκριναν, θα είχαν λογικά στο νου τους κάτι άλλο για την θέση. Αν δεν είχαν τίποτα (και πολλές χρονιές μείναμε με τις προσευχές μην χτυπήσει ή αποβληθεί κάποιος χωρίς αντικαταστάτη) ας κάνουμε πάλι προσευχές και δεήσεις υπέρ υγείας.
Από την άλλη, το να ακυρώνουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας είναι αρνητικό δείγμα αντίληψης.
Σε όλα τα φιλικά αλλαγή του Ακπομ ήταν ο Σβιντέρφσκι.
Και στο τελευταίο με τους Αραβες ως CF αγωνίστηκε.
@ Ryan
Ελεύθερος είναι, 34, έπαιρνε 3.700.000, συζητάει με Θέλτα, όπως γράφεται στην Ισπανία. Μέχρι κα ιγια τον Μαρινάκη γράψανε ότι ενδιαφέρθηκε.
Εγώ το αντίθετο θα έγραφα, για κάποιους φίλους που γράφουν ότι ΔΕΝ μας κάνει, είναι βετεράνος αλά Σαραβάκο κλπ.
@ Afanas
Επαιρνε 3.700.000 λίρες στο Αγγλία, αλλά πλέον δεν του τα δίνει η Τόττεναμ και δεν νομίζω να μπορεί να τα βρει στην Ευρώπη.
Αλλούς ελεύθερους κάποιας λογικής επιφάνειας δεν βλέπω (για Μπαλοτέλι κλπ. νομίζω δεν μπορούμε να συζητάμε).
Από το να σου στοιχίσει μεταγραφή 2.500.000 - 4.000.000 + 1.000.000 μισθό Χ 2 έτη (σύνολο 3.500.000 - 4.000.000) μπορείς να συζητήσεις γύρω στο 1.500.000 τον χρόνο με αυτόν και να κάνεις ντόρο στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ευρώπης.
@ Renegade
Ηταν πάντα "τεμπελάκος" αθλητικά o Berbatov. Αλλά μην μου πει κάποιος ότι τροφοδοτήθηκε από τα χαφ ... . Μπαλιά δεν σταύρωνε, προφανώς λόγω χαρακτήρα. Οπως γράφτηκε το ποσό που πήρε ήταν 1.500.000.
Τέλος πάντων δεν είναι δικά μας τα λεφτά.
Φυσικά θα βρει αλλού ο άνθρωπος να παίξει και μάλλον με περισσότερα χρήματα, αλλά κάτι τέτοιο (προφανώς φθηνότερο) χρειαζόμαστε. Κάτι σαν τον Βούκιτς.
Εάν πάλι κρίνουν ότι μπορεί ο Γαιτανίδης, εγώ είμαι μαζί τους. Οπως επίσης για την αγορά κάποιου μικρού Ελληνα (π.χ. Δουβίκα).
Αν πάλι βρεις κάτι σαν τον Ακπομ σε καλή τιμή (έως 4.000.000) και μπορέσεις να τον εξελίξεις, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, αφού όλος ο πλανήτης ψάχνει για ταλέντα στην θέση αυτή. Απλά έχεις 2 +1 νεαρούς αυτή την στιγμή και 3ος ως επένδυση για το μέλλον δεν θα έλθει εύκολα.
Τελικά απορώ με πώληση Κουλούρη, γιατί είχε χαμηλό συμβόλαιο και μπορούσε να υπηρετήσει το σύστημα αυτό. Αν τελικά έτσι έκριναν, θα είχαν λογικά στο νου τους κάτι άλλο για την θέση. Αν δεν είχαν τίποτα (και πολλές χρονιές μείναμε με τις προσευχές μην χτυπήσει ή αποβληθεί κάποιος χωρίς αντικαταστάτη) ας κάνουμε πάλι προσευχές και δεήσεις υπέρ υγείας.
Από την άλλη, το να ακυρώνουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας είναι αρνητικό δείγμα αντίληψης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΧΑΛΙΑΣ την Κυρ 28 Ιούλ 2019, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Μάλλον όχι αλλά σιγά μη ξέρει η ΠΑΕ. Εμείς ξέρουμε καλύτερα πως η ομάδα θέλει φορ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατι μιλαμε για Γιορεντε; Υπαρχει ενδιαφερον της ΠΑΕ;
Edit Τα έσβησα όλα... δεν αξίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Κυρ 28 Ιούλ 2019, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Όχι. Υπάρχει των ... παΠΑΕ όμως. Σύντομα, αν όχι ήδη, να μη βγάλει κανένα "αποκλειστικό" για Γιορέντε καμιά σφήκα, κανένας πετροτοστ και πάει κλαίγοντας;ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατι μιλαμε για Γιορεντε; Υπαρχει ενδιαφερον της ΠΑΕ;
μπορει καποιος φιλος να μου εξηγησει τον κανονισμο με τους ξενους?gvpaok89 έγραψε:8 αλλα Αουγκουστο Ζαμπα και Αρανα (αν έρθει ) ειναι κάτω των 23
ευρωπη ειναι free? ελλαδα ειναι 5 και οσους θελεις κατω απο 23?
δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ πανω απο 5 ή στην αποστολη?
ο αουγκουστο που ειναι γεννημενος 1/97 μεχρι τον γεναρη δεν μετραει στους 5 και απο γεναρη και μετα μετραει?
κανενα καλο βιντεακι απο αρανα σε σεβιλλη υπαρχει?