Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΝΑΙ
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Κίτσιου δανεικός στην Ανκαραγκουτσού (ή κάπως έτσι τέλος πάντως). Πλέον ο Λύραντζης θα θεωρείτε ο τέταρτος πλάγιος μπακ. Καλή κίνηση, κατά την γνώμη μου. Ο Κίτσιου δυστυχώς δεν το έχει. Καλή λύση για ρεζέρβα, αλλά όταν έχεις τρελό πουλέν στις ακαδημίες δεν μπορείς να του κόψεις τον δρόμο.

Όσο για την υπόθεση Τζήλου, η εισαγγελία φέρεται να έχει δέσει την υπόθεση. Η εντολή του χτυπήματος φέρεται να έχει δωθεί από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κουντούρη Μιχάλη. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει κάνει φυλακή και εκεί έχει γνωρίσει τον Δ.Μ. που ήταν ο καθοδηγητής του χτυπήματος. Άγνωστος ο ακριβής χρόνος που θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.
Πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύρριο να κουκουλωθεί το θέμα. Αν ήθελαν να το κουκουλώσουν δεν θα άφηναν αυτές τις πληροφορίες να διαρεύσουν.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λεβεκ τέλος δικαιωθηκαμε δικαστικά.
T16

Δημοσίευση από T16 »

Mauricio-8- έγραψε:Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
ο λεβεκ δεν ανοικει πλεον στο ροστερ μας
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Προφανώς και θα πάρουμε μόνο ένα παίκτη αν φύγει ο χατσε... αμυντικό χαφ τώρα δεν βλέπω ,ούτε το καλοκαίρι .. σακοφ (έρωτας λουτς κ ανεβασμένος ) ,κανιας ,μαουρισιο,μισιτς.. δεν χωράει άλλος τώρα .. και το καλοκαίρι αν ανανεώσουν όλοι ,πάλι δύσκολο το βλέπω ..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αρα στον Κιτσιου πήγαινε η αναφορά του Λουτσου στην απάντησή του για τις μεταγραφές.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Anthimox έγραψε:Κίτσιου δανεικός στην Ανκαραγκουτσού (ή κάπως έτσι τέλος πάντως). Πλέον ο Λύραντζης θα θεωρείτε ο τέταρτος πλάγιος μπακ. Καλή κίνηση, κατά την γνώμη μου. Ο Κίτσιου δυστυχώς δεν το έχει. Καλή λύση για ρεζέρβα, αλλά όταν έχεις τρελό πουλέν στις ακαδημίες δεν μπορείς να του κόψεις τον δρόμο.

Όσο για την υπόθεση Τζήλου, η εισαγγελία φέρεται να έχει δέσει την υπόθεση. Η εντολή του χτυπήματος φέρεται να έχει δωθεί από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κουντούρη Μιχάλη. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει κάνει φυλακή και εκεί έχει γνωρίσει τον Δ.Μ. που ήταν ο καθοδηγητής του χτυπήματος. Άγνωστος ο ακριβής χρόνος που θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.
Πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύρριο να κουκουλωθεί το θέμα. Αν ήθελαν να το κουκουλώσουν δεν θα άφηναν αυτές τις πληροφορίες να διαρεύσουν.

Καλα μη βαζεις και στοιχημα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

T16 έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
ο λεβεκ δεν ανοικει πλεον στο ροστερ μας
Στο transfermarkt σε εμας τον έχει!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.

Εγώ δεν βλέπω να παίρνουμε χαφ ούτε τώρα, ούτε το καλοκαίρι, που θα γυρίζει και ο Βερνμπλουμ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Toσκα ειναι με οψιόν ή τον έχουμε αγορασει?
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δανεικός με οψιον...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δανεικός με option 1,3χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.
:arrow: Αυτή την εμμονή με τον Skakhov που έφαγε ο Lucesku λες και δεν θέλει να πάρουμε άλλο καλύτερο.
Τι να πω!

Για εμένα είναι ένας μέτριος παίχτης που απλά παίζει στο 2ο γύρο αυτά που μπορεί το παιδί όχι να τον κάνουμε και Iniesta + πιάνει θέση ξένου αν μείνει ήρθε και ο Henrique είμαστε τίγκα στους ξένους.

Εγώ θα τον ήθελα μέχρι Μάιο μετά όχι :arrow: Προσωπική μου γνώμη θέλω εκεί να είναι στις θέσεις '8' Mauricio Misic
και μετά 6άρια Wernbloom + μεταγραφή επιπέδου CL + να'χεις και 5ο να υπάρχει τον Χαρίση(Έλληνας είναι και να δίνει λύσεις με χωριά στην σούπα λίγδα + Κύπελλο)

Τέλος πάντων!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”