Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Κίτσιου δανεικός στην Ανκαραγκουτσού (ή κάπως έτσι τέλος πάντως). Πλέον ο Λύραντζης θα θεωρείτε ο τέταρτος πλάγιος μπακ. Καλή κίνηση, κατά την γνώμη μου. Ο Κίτσιου δυστυχώς δεν το έχει. Καλή λύση για ρεζέρβα, αλλά όταν έχεις τρελό πουλέν στις ακαδημίες δεν μπορείς να του κόψεις τον δρόμο.
Όσο για την υπόθεση Τζήλου, η εισαγγελία φέρεται να έχει δέσει την υπόθεση. Η εντολή του χτυπήματος φέρεται να έχει δωθεί από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κουντούρη Μιχάλη. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει κάνει φυλακή και εκεί έχει γνωρίσει τον Δ.Μ. που ήταν ο καθοδηγητής του χτυπήματος. Άγνωστος ο ακριβής χρόνος που θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.
Πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύρριο να κουκουλωθεί το θέμα. Αν ήθελαν να το κουκουλώσουν δεν θα άφηναν αυτές τις πληροφορίες να διαρεύσουν.
Όσο για την υπόθεση Τζήλου, η εισαγγελία φέρεται να έχει δέσει την υπόθεση. Η εντολή του χτυπήματος φέρεται να έχει δωθεί από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κουντούρη Μιχάλη. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει κάνει φυλακή και εκεί έχει γνωρίσει τον Δ.Μ. που ήταν ο καθοδηγητής του χτυπήματος. Άγνωστος ο ακριβής χρόνος που θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.
Πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύρριο να κουκουλωθεί το θέμα. Αν ήθελαν να το κουκουλώσουν δεν θα άφηναν αυτές τις πληροφορίες να διαρεύσουν.
- Mauricio-8-
Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
ο λεβεκ δεν ανοικει πλεον στο ροστερ μαςMauricio-8- έγραψε:Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
Προφανώς και θα πάρουμε μόνο ένα παίκτη αν φύγει ο χατσε... αμυντικό χαφ τώρα δεν βλέπω ,ούτε το καλοκαίρι .. σακοφ (έρωτας λουτς κ ανεβασμένος ) ,κανιας ,μαουρισιο,μισιτς.. δεν χωράει άλλος τώρα .. και το καλοκαίρι αν ανανεώσουν όλοι ,πάλι δύσκολο το βλέπω ..
Αρα στον Κιτσιου πήγαινε η αναφορά του Λουτσου στην απάντησή του για τις μεταγραφές.
-
Anthimox έγραψε:Κίτσιου δανεικός στην Ανκαραγκουτσού (ή κάπως έτσι τέλος πάντως). Πλέον ο Λύραντζης θα θεωρείτε ο τέταρτος πλάγιος μπακ. Καλή κίνηση, κατά την γνώμη μου. Ο Κίτσιου δυστυχώς δεν το έχει. Καλή λύση για ρεζέρβα, αλλά όταν έχεις τρελό πουλέν στις ακαδημίες δεν μπορείς να του κόψεις τον δρόμο.
Καλα μη βαζεις και στοιχημα...
Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.
- Mauricio-8-
Στο transfermarkt σε εμας τον έχει!T16 έγραψε:ο λεβεκ δεν ανοικει πλεον στο ροστερ μαςMauricio-8- έγραψε:Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε τους Τούρκους και να στείλουμε μαζί με τον Κιτσιου δώρο άλλον έναν? Στον Λεβεκ αναφέρομαι.
joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.
Εγώ δεν βλέπω να παίρνουμε χαφ ούτε τώρα, ούτε το καλοκαίρι, που θα γυρίζει και ο Βερνμπλουμ.
joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παρουμε στοπερ ακομα και αν χρειαστει να φυγει ο Τοσκα και οχι ο Χατσεριδι,ακομα και αν δεν φυγει κανενας.Χαφ ειχα πει οτι δυσκολα, πολυ δυσκολα,το καλοκαιρι παντως πλεον θεωρω πιο πιθανο να φυγει ο Κανιας παρα ο Σαχοφ για να αποκτηθει αμυντικο χαφ.

Τι να πω!
Για εμένα είναι ένας μέτριος παίχτης που απλά παίζει στο 2ο γύρο αυτά που μπορεί το παιδί όχι να τον κάνουμε και Iniesta + πιάνει θέση ξένου αν μείνει ήρθε και ο Henrique είμαστε τίγκα στους ξένους.
Εγώ θα τον ήθελα μέχρι Μάιο μετά όχι

και μετά 6άρια Wernbloom + μεταγραφή επιπέδου CL + να'χεις και 5ο να υπάρχει τον Χαρίση(Έλληνας είναι και να δίνει λύσεις με χωριά στην σούπα λίγδα + Κύπελλο)
Τέλος πάντων!