Κινο; τζοκερ; το εφαγε παντωςsimba έγραψε:τον λοττο λεει
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- Notorious4
- episimos73
Τον ρωτάει στο ξεκάρφωτο το λαμογιο ο δημοσιογράφος της ερτ ενώ προηγείται το ματς με αεκ, αν μπορούν να ανακόψουν την πορεία του ΠΑΟΚ και λέει εκεί θα κάνουμε το κάτι παραπάνω..... Έτσι είπεtrouman έγραψε:Αυτό υπάρχει κάπου να το ακούσουμε να το πιστέψουμε και να το διαδώσουμε;eorptol1 έγραψε:Παντελίδης είπε στην ερτ ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω ο αστέρας με τον ΠΑΟΚ και εμείς ας ασχολούμαστε με γλυκο λουτσεσκου κλπ
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
-
john4serres
ωραιο γκολ και γενικα ωραιο ποδοσφαιρο ο ατρομητος οποτε θελησει
-
Dimg4
Βασιλακακης η Κοντε το καλοκαιρι για μας ειναι μια χαρα μπακ απ
Αλλη μια βραδυά πορνό χαρίζει ο ψευτοπρωταθλητής. Τραγική άμυνα. Το έχει παρατήσει η ΕΟ. Τελικά η Αεκ είχε πιο εύκολη κλήρωση από εμάς στο κύπελλο

Υγ: Ο Ντάουντα εχει physical, αλλά είναι χασογκόλης και άμπαλος παίκτης
Υγ: Ο Ντάουντα εχει physical, αλλά είναι χασογκόλης και άμπαλος παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 11 Φεβ 2018, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έπρεπε να το φάνε από ώρα, αν πάει έτσι θα φάνε 4
ΥΓ. Αυτό αξίζει να το έχουμε σε βιντεάκι, ότι θα κάνουν το κάτι παραπάνω με εμάς η τριπολιτσιώται
ΥΓ. Αυτό αξίζει να το έχουμε σε βιντεάκι, ότι θα κάνουν το κάτι παραπάνω με εμάς η τριπολιτσιώται
Ο μελλισανιδης θα πάει αύριο κεδ η ένταξη διευθετηθηκαν τα θέματα
Για ποιο τάκλιν μιλάς φίλε??Δεν πέφτει ο παίκτης για να έχει άλλοθι...Η μπάλα βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του...Για ποιο λόγο ο παίκτης να έχει το χέρι πάνω από το κεφάλι μπορείς να μου πεις??Παλαιολόγος έγραψε:σοβαρα τωρα;
στην μια φαση ειναι σε εκταση το χερι (δεν δοθηκε)
στην αλλη ακουμπαει η μπαλα πρωτα το σωμα του αμυντικου,που εχει εμφανη προθεση να κοψει με τακλιν την μπαλα
και κανει και προσπαθεια να το μαζεψει
και σφυριζεται
ποιο πεναλντι βλεπεις στην δευτερη φαση;
εχεις διαβασει τους κανονισμους;
-
Dimg4
- sourmenetes
- Moderator
Οταν προσπαθησε να βγει μπροστα ο αστερας ηταν πιο ανοιχτος.λογικο να βγει η αεκ πιο ευκολα.proedros έγραψε:Είδες δηλ. να κουράστηκε μετά το 60 και να γύρισαν πίσω και να έπαιζαν πασούλες?Τις πιο πολλές ευκαιρίες τις έκανε το διάστημα 70-90...Νομίζω κάνουν καταπληκτική διαχείρηση καθόλη την διάρκεια του αγώνα..sourmenetes έγραψε:Μεχρι 60 ετρεξε η αεκ..μετα το γκολ δε νομιζω οτι ετρεξε.proedros έγραψε:Καθόλου κωλόφαρδη δεν ήταν...Αν ήταν θα κέρδιζε με 5-0...Εγώ ξέρω πως την Τετάρτη είχαν ματς ζωής και θανάτου με τον γαύρο και σήμερα τρέχαν όλοι σαν σκυλιά...Οι του Αστέρα δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα γιατί τα είχαν φτύσει...Τι τους δίνουν εκεί κάτω και έχουν τέτοια φυσική κατάσταση πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...
Τι να πω, μπορεί να μου φάνηκε έτσι ίσως και από τους παίκτες του Αστέρα που στο τελευταίο 20λεπτο έπεφταν σαν ψοφίμια..
- ΑποστόληςΑ
Βλέπω μια τεράστια ηττοπάθεια κάποιων για την ομάδα μας και δεν ξέρω πού να την αποδώσω.
Η ΑΕΚ την Πέμπτη 15/2 παίζει στο ΟΑΚΑ με Δυναμό Κιέβου
Η ΑΕΚ αν και κουρασμένη μπορεί να κερδίσει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18/2. Δεν ποντάρουμε εκεί.
Η ΑΕΚ στις 22/2 παίζει στο Κίεβο.
Στις 25/2 παίζει στον Ατρόμητο κι εμείς με γαύρο. Μπορεί να χάσει δύο βαθμούς
Στις 4/3 έχουμε Αστέρας - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πανιώνιος.
Στις 11/3 παίζουμε με ΑΕΚ.
Ακόμη και εάν δεν κερδίσουμε στην Τρίπολη κερδίζοντας την ΑΕΚ πάμε στο +5. Γειά σας!
Η ΑΕΚ την Πέμπτη 15/2 παίζει στο ΟΑΚΑ με Δυναμό Κιέβου
Η ΑΕΚ αν και κουρασμένη μπορεί να κερδίσει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18/2. Δεν ποντάρουμε εκεί.
Η ΑΕΚ στις 22/2 παίζει στο Κίεβο.
Στις 25/2 παίζει στον Ατρόμητο κι εμείς με γαύρο. Μπορεί να χάσει δύο βαθμούς
Στις 4/3 έχουμε Αστέρας - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πανιώνιος.
Στις 11/3 παίζουμε με ΑΕΚ.
Ακόμη και εάν δεν κερδίσουμε στην Τρίπολη κερδίζοντας την ΑΕΚ πάμε στο +5. Γειά σας!