Μην το λες. Μετά το κυπελλάκι υπήρξε μια περίοδος ... νιρβάνας! Δεν πολυάργησε, βέβαια, να ... επαναυτοχειριαστεί ο Cobain!pilotos έγραψε:Πόσο ΑΜΠΑΛΟΣ είσαι;Sekeris4 έγραψε:3 μερες ρεπό λεει![]()
![]()
![]()
Μα πόσο;;;
Απορώ με την ανοχή των mod, μαζί σου.
Μια φορά κάτι θετικό δεν έχεις πει.
Σε δέρνουν σπίτι; Και βγάζεις την μιρλα σου εδώ μέσα;
Προφανώς, δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά. Συνέχισε την γκρίνια.
Βγες και στα ραδια να κάνεις καριέρα, έχεις όλα τα φόντα.
SM-G935F
Aleksandar Stanojevic
- navigator11
Re: Aleksandar Stanojevic
Δεν υπάρχουν α και β ποιότητας φίλε... Εγώ παραδεχομαι ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΟΜΩΣ αν είναι μόνιμα στην μιρλα και δεν βρίσκει ποτέ κάτι καλό δείχνει ότι έχει θέμα είναι προκατηλλειμενος..... Τι δεν καταλαβαίνεις.... Και εδώ υπάρχουν πολλοί που λένε και τα στραβά και τα καλά όπως τα καταλαβαίνει ο καθένας, και αυτό είναι το σωστόNotorious4 έγραψε:Δεν πειράζει εσείς οι οπαδοί ΑΑ ποιότητας στηρίξτε τον τυφλά.Θα περάσουν 1-2 μήνες και θα δούμε το έργο του κυρίου.Αλλα ξέχασα πρέπει να κάτσει 2-3 χρόνια.eorptol1 έγραψε:Κανονικά....Dimg4 έγραψε: οπαδοι απο τα λιντλ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
- aspromaura ioannina
Υποθετω οτι δεν εχεις δει (και) τα προηγουμενα σχολια του, γι αυτο λες αυτα που λες. Προπονητης μυρωδιας, ομαδα εκτρωμα μερικα μονο απο τα λεγομενα του.Rizla έγραψε:Δεν φταιει ο Σεκερις και κανενας Σεκερις που εφαγες ντορτι απο τον Αγιαξ Γ.
Μοντς υπαρχουν και ξερουν πολυ καλα την δουλεια τους.
Δεν πιστευω επισης οτι ειναι στην αρμοδιοτητα μας να πουμε σε καποιον mod πως θα λειτουργησει
και ποιον να τιμωρησει ή όχι.
Εξηγησε μου σε παρακαλω τον λογο που απαγορευει τις υποδειξεις μας στους mods; Το forum δεν διεπεται απο ιεραρχικες σχεσεις. Εδω μεσα θαρρω ειμαστε ολοι ισοι και εχουμε ισα δικαιωματα και ελευθερια λογου. Δεν ειναι ΄΄οι mods και ολοι οι αλλοι΄΄.
Για το ντορτι δεν σχολιαζω καν, ειναι αναξιο σχολιασμου το αποτελεσμα ενος φιλικου προετοιμασιας κατα τη γνωμη μου.
ΦΙΛΙΚΑ

- Notorious4
Συγγνώμη αλλά Εγώ δεν βλέπω κατι θετικό να επισημάνω μέχρι στιγμής.Δεν υπάρχουν α και β ποιότητας φίλε... Εγώ παραδεχομαι ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΟΜΩΣ αν είναι μόνιμα στην μιρλα και δεν βρίσκει ποτέ κάτι καλό δείχνει ότι έχει θέμα είναι προκατηλλειμενος..... Τι δεν καταλαβαίνεις.... Και εδώ υπάρχουν πολλοί που λένε και τα στραβά και τα καλά όπως τα καταλαβαίνει ο καθένας, και αυτό είναι το σωστό
Μόλις ήρθε δήλωσε ότι έχει δει όλους τους αγώνες της ομάδος και άλλαξε το σύστημα σε 442 ενώ και ο πιο αμπαλος ξέρει ότι το ροστερ δεν μπορεί να το υποστηριξει.
Η ομάδα είχε 0% πρόοδο και αποφάσισε να γυρίσει στο παλιό σύστημα που δείχνει πόσο καλά ήξερε την ομάδα.Μεχρι στιγμής η εικόνα της ομάδας μας είναι μετριοκακη ενώ και η φυσιογνωμία του δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν προπονητή αφού είναι χαχανουλης.
Επειδη χρησιμοποιησε εν τη ρυμη του γραπτου λόγου καποιους χαρακτηρισμους πιπερατουςaspromaura ioannina έγραψε:Υποθετω οτι δεν εχεις δει (και) τα προηγουμενα σχολια του, γι αυτο λες αυτα που λες. Προπονητης μυρωδιας, ομαδα εκτρωμα μερικα μονο απο τα λεγομενα του.Rizla έγραψε:Δεν φταιει ο Σεκερις και κανενας Σεκερις που εφαγες ντορτι απο τον Αγιαξ Γ.
Δεν πιστευω επισης οτι ειναι στην αρμοδιοτητα μας να πουμε σε καποιον mod πως θα λειτουργησει
Εξηγησε μου σε παρακαλω τον λογο που απαγορευει τις υποδειξεις μας στους mods; Το forum δεν διεπεται απο ιεραρχικες σχεσεις. Εδω μεσα θαρρω ειμαστε ολοι ισοι και εχουμε ισα δικαιωματα και ελευθερια λογου. Δεν ειναι ΄΄οι mods και ολοι οι αλλοι΄΄.
Για το ντορτι δεν σχολιαζω καν, ειναι αναξιο σχολιασμου το αποτελεσμα ενος φιλικου προετοιμασιας κατα τη γνωμη μου.
ΦΙΛΙΚΑ
πρέπει να επέμβουν οι mods; Εχουν υπάρξει και πολύ χειρότερα εδω μέσα.
Πιστευω ακράδαντα πως τα παιδια εδώ ξέρουν την δουλεία τους και το ποτε θα παρεμβουν.
Προφανώς εσύ δεν έχεις την ίδια άποψη.
Εξάλλου υπάρχει και το κομβίο της αναφοράς.
Ειπε οτι αυτος θαα προσαρμοστει στην ομαδα και οχι η ομαδα σ αυτον. Ειδε οτι το συστημα δεν ταιριαζει και το αλλαξε. Που ειναι το κακο δηλαδη; 3 φιλικα και τον βγαλαμε αχρηστο κι αυτον.
- navigator11
Αφήστε ήσυχο τον Ιάσονα! Μέχρι και σιγκνατσουρ μετέβαλε. Δεν ξέρω αν έγινε αυτοβούλως, βέβαια, πάντως άλλαξε. Εν πάση περιπτώσει, έχει προκληθεί άσχημα από τα ρεπά των παικτών. Όλη μέρα στο σέρβις τελεοράσεων, βίντεοζ κλπ, ε λογικό είναι, κολατίστηκε, έγραψε 2 κουβέντες παραπάνω ...
Νοθου, είπε ψέματα ο ... Αλεχαχανδρος! Αφού ήξερε ήδη, εφόσον παρακολούθησε ψηφιακώς τα παιχνίδια της ομάδας, οτι δεεννν! Τώρα, με τις δοκιμές αυτές, οι παίχτες αποαφομοίωσαν ένα μέρος του συστήματος, που έπαιζαν πέρυσι, και αφομοίωσαν κάτι λίγο από το 442. Άντε να τους γυρίσεις τώρα στα fuctory settings! Τσάμπα κούραση.
Κι αυτές τις δηλώσεις τις έκανε εκ του πονηρού ο Σέρβος, να καλύψει τον κώλο του. Βλέπει ότι καταρρέει το οικοδόμημα και θέλει να αποσείσει τις ευθύνες από πάνω του!
Γενικώς, πέφτει δούλεμα από όλους. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον ευχαριστήθηκαν εκεί στην παε τις 7 κεκλεισμένων, αν δηλαδή δεν τις επιδίωξαν κιόλας.
Νοθου, είπε ψέματα ο ... Αλεχαχανδρος! Αφού ήξερε ήδη, εφόσον παρακολούθησε ψηφιακώς τα παιχνίδια της ομάδας, οτι δεεννν! Τώρα, με τις δοκιμές αυτές, οι παίχτες αποαφομοίωσαν ένα μέρος του συστήματος, που έπαιζαν πέρυσι, και αφομοίωσαν κάτι λίγο από το 442. Άντε να τους γυρίσεις τώρα στα fuctory settings! Τσάμπα κούραση.
Κι αυτές τις δηλώσεις τις έκανε εκ του πονηρού ο Σέρβος, να καλύψει τον κώλο του. Βλέπει ότι καταρρέει το οικοδόμημα και θέλει να αποσείσει τις ευθύνες από πάνω του!
Γενικώς, πέφτει δούλεμα από όλους. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον ευχαριστήθηκαν εκεί στην παε τις 7 κεκλεισμένων, αν δηλαδή δεν τις επιδίωξαν κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 16 Ιούλ 2017, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δηλαδή εγώ που θα λέω το χειμώνα γιατί δεν επέμεινε στο 442 και τώρα έχουμε εγκλωβιστεί στο περσινό προβλέψιμο σύστημα δε θα είμαι γκρινιάρης;Notorious4 έγραψε:Συγγνώμη αλλά Εγώ δεν βλέπω κατι θετικό να επισημάνω μέχρι στιγμής.Δεν υπάρχουν α και β ποιότητας φίλε... Εγώ παραδεχομαι ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΟΜΩΣ αν είναι μόνιμα στην μιρλα και δεν βρίσκει ποτέ κάτι καλό δείχνει ότι έχει θέμα είναι προκατηλλειμενος..... Τι δεν καταλαβαίνεις.... Και εδώ υπάρχουν πολλοί που λένε και τα στραβά και τα καλά όπως τα καταλαβαίνει ο καθένας, και αυτό είναι το σωστό
Μόλις ήρθε δήλωσε ότι έχει δει όλους τους αγώνες της ομάδος και άλλαξε το σύστημα σε 442 ενώ και ο πιο αμπαλος ξέρει ότι το ροστερ δεν μπορεί να το υποστηριξει.
- aspromaura ioannina
Οχι φιλε μου θεωρω πως κανουν τη δουλεια τους μια χαρα. Διαφορετικα δεν θα απορουσα που δεν βαζουν ''χερι'' στον Sekeris αλλα θα το θεωρουσα φυσιολογικο.Rizla έγραψε:Επειδη χρησιμοποιησε εν τη ρυμη του γραπτου λόγου καποιους χαρακτηρισμους πιπερατουςaspromaura ioannina έγραψε:Υποθετω οτι δεν εχεις δει (και) τα προηγουμενα σχολια του, γι αυτο λες αυτα που λες. Προπονητης μυρωδιας, ομαδα εκτρωμα μερικα μονο απο τα λεγομενα του.Rizla έγραψε:Δεν φταιει ο Σεκερις και κανενας Σεκερις που εφαγες ντορτι απο τον Αγιαξ Γ.
ΦΙΛΙΚΑ
πρέπει να επέμβουν οι mods; Εχουν υπάρξει και πολύ χειρότερα εδω μέσα.
Πιστευω ακράδαντα πως τα παιδια εδώ ξέρουν την δουλεία τους και το ποτε θα παρεμβουν.
Προφανώς εσύ δεν έχεις την ίδια άποψη.
Εξάλλου υπάρχει και το κομβίο της αναφοράς.
Ολοι μας εχουμε γραψει κατα καιρους ηλιθιοτητες και ακυρα σχολια, ομως το συγκεκριμενο μελος καταφερεται με ασχημους χαρακτηρισμους και ειρωνιες εναντιον παιχτων και προπονητη κατ επαναληψη.
Jairo έγραψε:Σνούφ
Απο πού προκύπτει οτι δέν υπάρχουν περιθώρια και υπομονή; Τί εννοείς με περιθώρια; Υπομονή είναι μόνο μιά λέξη. Αλλιώς τί;
Μήν υπερβάλουμε και βάζουμε τρικλοποδιές σε αυτό που αγαπάμε.Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
Οι περισσότεροι φέτος απαιτούν πρωτάθλημα. Ο στοχος ξεκάθαρα είναι αυτός. Ούτε κύπελλο ούτε δεύτερη θέση. Πρωτάθλημα. Δε λέω αν είναι σωστό αυτό λέω ότι αυτό απαιτεί ο κόσμος
- buffalobill4
εχεις απιστευτη τυχη ρε σασα. μεσα σε 4 μονο ματς, ειδες ολα τα αρνητικα που εχει η ομαδα εδω και χρονια ισως.
τα χανει οταν πιεζεται ψηλα
πολυ κακη αντιμετωπιση των στημενων επιθετικων και αμυντικων
κακο τρανζισιον αμυντικο
νωθρη εκκινηση των περισσοτερων αγωνων
επισης βλεπεις οτι η πιεση ειναι τοση, που υπαρχουν και οπαδοι που ζητανε την απομακρυνση σου απο 4 φιλικα (δικαιως-αδικως δεν με ενδιαφερει, ως γεγονος το μεταφερω)
αν εισαι εξυπνος και καλος προπονητης, εχεις παρει ταχυρρυθμα, θα τα διορθωσεις και θα ανταπεξελθεις.
τα χανει οταν πιεζεται ψηλα
πολυ κακη αντιμετωπιση των στημενων επιθετικων και αμυντικων
κακο τρανζισιον αμυντικο
νωθρη εκκινηση των περισσοτερων αγωνων
επισης βλεπεις οτι η πιεση ειναι τοση, που υπαρχουν και οπαδοι που ζητανε την απομακρυνση σου απο 4 φιλικα (δικαιως-αδικως δεν με ενδιαφερει, ως γεγονος το μεταφερω)
αν εισαι εξυπνος και καλος προπονητης, εχεις παρει ταχυρρυθμα, θα τα διορθωσεις και θα ανταπεξελθεις.
Μαθε να ξεχωριζεις πότε τρολάρει καποιος.aspromaura ioannina έγραψε:Υποθετω οτι δεν εχεις δει (και) τα προηγουμενα σχολια του, γι αυτο λες αυτα που λες. Προπονητης μυρωδιας, ομαδα εκτρωμα μερικα μονο απο τα λεγομενα του.Rizla έγραψε:Δεν φταιει ο Σεκερις και κανενας Σεκερις που εφαγες ντορτι απο τον Αγιαξ Γ.
ΦΙΛΙΚΑ
Σωστος ο Μπιλ
Μακαρι να ναι λιγοτερο εγωιστής απο Ίβιτς αλλα ταυτόχρονα αυστηρός με τ κακομαθημένα
Μακαρι να ναι λιγοτερο εγωιστής απο Ίβιτς αλλα ταυτόχρονα αυστηρός με τ κακομαθημένα