Έχεις κανέναν εσύ φίλε που να εμπιστεύεσαι??Δεν μπορεί να είναι όλοι ΑΡΔ..goran 64 έγραψε:proedros έγραψε:Εγώ προσωπικά για ειδήσεις εμπιστεύομαι τον Μήλιο...![]()
![]()
![]()
Μετά από κείνο το κατάπτυστο ΑΡΔθρο του για τον Άρνεσεν όταν έφυγε, ενώ όταν ερχόταν πανηγύριζε έξαλλα και "πολλώ εν βοή", για μένα προσωπικά είναι εξ ίσου αναξιόπιστος με τον πόλκα κι όλους τους "νότιους" ΑΡΔ!!!!
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
18 μερες εχει ακομα.joshua έγραψε:To μονο σιγουρο ειναι πως πλεον εχουμε αργησει.Αν υποθεσουμε πως θελουμε 3-4 παικτες θα πρεπει να ανακοινωθουν καποιοι ακομα και την ιδια μερα,διαφορετικα ζοριζει.
"Δάνειο εσωτερικής μορφής" ονομάζεται αυτό αδερφέ και δεν είναι το πρώτο του χοντρο-έμπορα στον πρώην γιατρό του πουστόγ@υρου (επί πολλά έτη μάλιστα) και νυν Πρόεδρο του νιόνιου...nico4 έγραψε:Σύμφωνα με το ψοντρα που λέει ο Χασιος ο γκέι πλήρωσε τη ρήτρα 400χιλ στον Πανιώνιο για να πάρει τον Ιρανό και να τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη.
Σε κανέναν δεν δημιουργήθηκε η απορία ποιος είναι τόσο μ@λ@κ@ς ώστε να πληρώσει τη ρήτρα ενός παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε έξι μήνες για να τον αφήσει στην ομάδα του, ενώ μπορεί να τον πάρει τζάμπα;
Ποιο πουσογ@υροπρόβατο θέλεις-περιμένεις να απορήσει-μιλήσει λοιπόν, όταν "μέσα στα μυαλά έχουνε σκατά"?
- Sick Bastard
6 για τον καθένα που χρειαζόμαστε.barlow4 έγραψε:18 μερες εχει ακομα.joshua έγραψε:To μονο σιγουρο ειναι πως πλεον εχουμε αργησει.Αν υποθεσουμε πως θελουμε 3-4 παικτες θα πρεπει να ανακοινωθουν καποιοι ακομα και την ιδια μερα,διαφορετικα ζοριζει.
Άπλες.
Η άλλη λεπτομέρεια είναι ότι αποχαιρέτησα την Θεσσαλονίκη πριν 26 χρόνια. Οπότε η διαφορά της λέξης πλειστηριασμού και πλυστηριασμού είναι αυτή τη στιγμή μηδενική. Πώς λέμε τρένο και τραίνο ...
Σου το γραψα και δεν το πρόσεξες...Μόνο Μίνο και Σταμπουλή (δεν βγαίνουν συχνά "στην δημοσιά" σε έγραψα), αλλά μέχρι κι αυτοί, παρ ότι γνήσιοι, πέφτουν πολλές φορές θύματα επικοινωνιακών τακτικών της Π.Α.Ε., οπότε "τα φίλτρα μας πρέπει να είναι συνέχεια σε λειτουργία και πάντα να τα κρατάμε καθαρά"...proedros έγραψε:Έχεις κανέναν εσύ φίλε που να εμπιστεύεσαι??Δεν μπορεί να είναι όλοι ΑΡΔ..goran 64 έγραψε:proedros έγραψε:Εγώ προσωπικά για ειδήσεις εμπιστεύομαι τον Μήλιο...![]()
![]()
![]()
Μετά από κείνο το κατάπτυστο ΑΡΔθρο του για τον Άρνεσεν όταν έφυγε, ενώ όταν ερχόταν πανηγύριζε έξαλλα και "πολλώ εν βοή", για μένα προσωπικά είναι εξ ίσου αναξιόπιστος με τον πόλκα κι όλους τους "νότιους" ΑΡΔ!!!!
- hasio_john
Ποιος θα έχει συνέχεια λέτε??
Έρχεται αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ του Contra.gr για πρωτοκλασάτο άσο της... big 4 που θα προκαλέσει συζήτηση. Σε λίγο οι λεπτομέρειες! (από facebook)
**** Mία είναι η Big 4. Metallica-Megadeth-Slayer-Anthrax

Έρχεται αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ του Contra.gr για πρωτοκλασάτο άσο της... big 4 που θα προκαλέσει συζήτηση. Σε λίγο οι λεπτομέρειες! (από facebook)
**** Mία είναι η Big 4. Metallica-Megadeth-Slayer-Anthrax
- efthimis_paok
Σωστάsic-4 έγραψε:ε οχι και δεν πουλας τρελιτσα... μια χαρα την πουλας την τρελιτσα των αρδ οταν εξυπηρετει τους συλλογισμους σουgoran 64 έγραψε:Κάποιος πριν κάνα 3ήμερο δήλωσε δημόσια "όχι ακόμα", μην ξεχνιόμαστε...
ωραία φάπα η σημερινή, και δε μασάω να το παραδεχτώ
ο παίχτης εμένα μου αρέσει και δε θα αλλάξω γνώμη επειδή μας τον πήρε ο γαύρος
φυσικά και χαλάστηκα και κρίμα που σαν ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα σε κάποια θέματα ο "φτωχός συγγενής"
άμα γράψω "βρε τον φουκ@ρ@ τον ΠΑΟΚ, πως τον καταντήσαν έτσι, να μη μπορεί να πάρει τον ανσαριφαρτ", θα κοπεί?
λίγο εγωισμό να έχεις ιβάν σαββίδη, ανακοινώνεις παιχταρά 2 επίπεδα καλύτερο, άμεσα!
αλλιώς είναι σα να κάνεις πόλεμο με το κατεστημένο, για τα μάτια του κοσμάκη
ο παίχτης εμένα μου αρέσει και δε θα αλλάξω γνώμη επειδή μας τον πήρε ο γαύρος
φυσικά και χαλάστηκα και κρίμα που σαν ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα σε κάποια θέματα ο "φτωχός συγγενής"
άμα γράψω "βρε τον φουκ@ρ@ τον ΠΑΟΚ, πως τον καταντήσαν έτσι, να μη μπορεί να πάρει τον ανσαριφαρτ", θα κοπεί?
λίγο εγωισμό να έχεις ιβάν σαββίδη, ανακοινώνεις παιχταρά 2 επίπεδα καλύτερο, άμεσα!
αλλιώς είναι σα να κάνεις πόλεμο με το κατεστημένο, για τα μάτια του κοσμάκη
- Sick Bastard
Κι εμένα μ αρέσει ο Ανσά.
Αλλά άλλο το ένα κι άλλο η υπερκοστολόγηση επειδή έχουν βρει τον Πόντιο και τον αρμέγουν.
Να πα να γαμηθεί κι ο Ανσά.
Και σιγά τη φάπα.
Αλλά άλλο το ένα κι άλλο η υπερκοστολόγηση επειδή έχουν βρει τον Πόντιο και τον αρμέγουν.
Και σιγά τη φάπα.
Sick Bastard έγραψε:Κι εμένα μ αρέσει ο Ανσά.
Και σιγά τη φάπα.
Συμφωνώ με Sick...Και κανένας εγωισμός δεν χρειάζεται για grande ονόματα και άλλα τέτοια επικοινωνιακά...Sick Bastard έγραψε:Κι εμένα μ αρέσει ο Ανσά.
Και σιγά τη φάπα.
Να φέρει επιτέλους τους παίχτες που έχουν διαλέξει οι Βλάντο-Λιούμπος μόνο χρειάζεται, ΑΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!
- episimos73
Ε ναι ρε παιδιά.barlow4 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Κι εμένα μ αρέσει ο Ανσά.
Και σιγά τη φάπα.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε θα τρελαθω.
Φαπα ο Ανσριφαρντ;
Που οι μισοι και παραπανω εδω, προσευχονταν να μην ερθει σε μας;
Ποτε θα καταλαβουμε οτι ομαδες τυπου Πανιωνιου στην ουσια εχουν δωσει το ελευθερο στον γαυρο να παρει οποτε θελει οποιον θελει απο τις ομαδουλες τους;
Φαπα ο Ανσριφαρντ;
Που οι μισοι και παραπανω εδω, προσευχονταν να μην ερθει σε μας;
Ποτε θα καταλαβουμε οτι ομαδες τυπου Πανιωνιου στην ουσια εχουν δωσει το ελευθερο στον γαυρο να παρει οποτε θελει οποιον θελει απο τις ομαδουλες τους;