28.Evgen Shakhov
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Re: 28.Evgen Shakhov
Μπράβο χρειαζόσουν ένα διάστημα προσαρμογής που δε το δίνουμε συνήθως , σήμερα ήσουν κορυφαίος χίλια μπράβο .
-
- Mr Ξερόλας 2019
pilotos έγραψε:Αν έβαζες γκολ θα ήσουν και φορ, αλλά δεν είσαι... Δείξε ψυχή ρε, θα στείλω τον παπά να σε κάνει ευχέλαιο !!!
Παρόλα αυτά, το μποξ του μποξ, σε πόσα δευτερόλεπτα το έχει;
SM-G935F
Παντως πολλα χλμ.Θα σε εβαζα μβπ,αλλα τελικα υπερισχυσε το Θωρηκτο,εχασες και γκολ που θα κλειδωνες το παιχνιδι.
Σκυλιασες πραγματικα,συνεχισε ετσι παληκαρε.
Για όσους βλέπουν και δεν κοιτάζουν μόνο.desperando έγραψε:Τι παικτουρα είσαι εσύ ρε παλικάρι μου
- GettaRobott
Σε 3 φάσεις ήσουν μέσα στο γκολ ,θα έρθει και αυτό .Πολυ δουλεια και αθόρυβη δουλεια στο κέντρο .Προσαρμόζεται πάντως σιγα σιγα στην Ελλάδα που ως ουκρανος ειναι δύσκολο.
To παληκάρι το ξεκλείδωσε ο χορός στο πρωτοχρονιάτικο γλέντι της ομάδας.
Είναι ολοφάνερο...
Μπράβο του. Θα έρθει και το γκολ.
Είναι ολοφάνερο...

Μπράβο του. Θα έρθει και το γκολ.
- zarathustra79
Πολλοί στέκονται στις ευκαιρίες που χάθηκαν, εγώ θα σταθώ στο γεγονός οτι αν στην εντεκάδα ξεκινούσε ο canas αντι για τον ουκρανο πιθανότατα να μην είχε συμβεί καμία από αυτές τις φάσεις. Άντε ίσως το πρώτο το ψηλοκρεμαστό.
- buffalobill4
Ευτυχως που διαβαζω σχολια εδω μέσα και ερχομαι στα ισα μου. Γιατι δε γίνεται να σε βλεπω σε ενα ματς εκπληκτικο που απλα εχασες πολλα και ολοι οι διπλα μου να σε σκυλοβριζουν κ να σε βλεπουν παλτο ολκης. Τρομερος χθες
-
Χθες εκανε ματσαρα. Το καλυτερο του παιχνιδι στον ΠΑΟΚ ισως. Μακαρι να συνεχισει ετσι!
Βεβαια την ωρα του αγωνα με τρελανε λιγο με τις χαμενες ευκαιριες
, αλλα και μονο που ηταν εκει και μονο που το 8αρι μας επιτελους πατησε περιοχη αρκει. Θα τα βαλει και τα γκολ.
Βεβαια την ωρα του αγωνα με τρελανε λιγο με τις χαμενες ευκαιριες

Χθες τον έβριζα κι εγώ να πω την αλήθεια. Αλλα δεν γίνετε ρε παιδιά να μην τον βρίζεις την ώρα του αγώνα όταν χάνει τα άχαστα. Όπως επίσης πίστευα ότι δεν γλιτώνει και την δεύτερη κίτρινη.
Γενικά πάντως αποδεικνύει και μ αυτό το παιχνίδι ότι μπορεί να μην έχει καμια σχέση με την θέση δέκα αλλα είναι ένα παρα πολύ καλο οχτάρι.
Γενικά πάντως αποδεικνύει και μ αυτό το παιχνίδι ότι μπορεί να μην έχει καμια σχέση με την θέση δέκα αλλα είναι ένα παρα πολύ καλο οχτάρι.
- sourmenetes
- Moderator
Το γκολ ειναι θεμα ψυχολογιας.ολη η ομαδα εχει ψυχολογικο θεμα στο γκολ πλεον.εδω ο μπισεσβαρ σχεδον μονος του βρηκε κατι πουλια απο πολυ κοντινη αποσταση.
Το ζητημα θελει χρονο για να λυθει και τα γρηγορα γκολ θα βοηθησουν σ αυτο.
Το ζητημα θελει χρονο για να λυθει και τα γρηγορα γκολ θα βοηθησουν σ αυτο.
Εκπληκτικός εχθές και αν έβαζε και γκολ θα ήταν MVP.Τρομερά χαρακτηριστικά, οχτάρι από τα λίγα.Μπράβο.
- hasio_john
Εντάξει πάνω στον άγχος της ροής του αγώνα όλοι μέσα μας (και έξω μας :p ) μπορεί να είπαμε "" έλεος ρε Σάκχοφ "" με την συνοδεία των απαραίτητων Ελληνικών κοσμητικών επιθέτων, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να θεώρησε κάποιος μέσα του πως είναι παλτό! ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είναι και απλά ατύχησε σε σημείο κατσικοποδαριάς. Ή τέλος πάντων κόλλησε και αυτός την γνωστή ... ίωση του ΠΑΟΚ που πρέπει να κάνεις 20 σουτ για να βάλεις ένα!buffalobill4 έγραψε:Ευτυχως που διαβαζω σχολια εδω μέσα και ερχομαι στα ισα μου. Γιατι δε γίνεται να σε βλεπω σε ενα ματς εκπληκτικο που απλα εχασες πολλα και ολοι οι διπλα μου να σε σκυλοβριζουν κ να σε βλεπουν παλτο ολκης. Τρομερος χθες

- anekfrastos
Από το καλοκαίρι έγραφα ότι είναι ο μόνος αμ χαφ που βλέπει μπροστά κ δίνει τη μπάλα με τη μία ξεκλειδώνοντας την ανάπτυξη από το κέντρο. Είχα αργότερα τις αμφιβολίες μου όταν έδειχνε να μην έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση αλλά τελευταία δείχνει ότι βρήκε και την ενέργεια και την ψυχολογία και "βγάζει τα άλογα στο δρόμο". Ξεγελά κάπως το βαρύ κορμί του (για αμ χαφ) αλλά έχει σωστές τοποθετήσεις και διασκελισμό και το καλύπτει.
Εργο Ιβιτς.
Εργο Ιβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Δευ 30 Ιαν 2017, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.