Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
PAOKhead

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από PAOKhead »

Φαουλ ημιχρονο ηταν 18-7, τελικο δεν ξερω. Καποιος πιο πανω ειχε γραψει οτι ηταν 31-12
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Σε ολα τα χαβουζοσαιτ εχουν κανει το ασπρο μαυρο ηδη. Και τα φυτα ολου του βρωμο-ποκ σιγονταρουν. Νυφιτσες κ τρωκτικα. Ολοι εχθροι, οπως παντα. Ελπιζω να το πηρες πρεφα ιβαν. Υγ. Δεν πεφτουν οι στροφες με τιποτα. Θα σκασω

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό που ζούμε 20 χρόνια τώρα. Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν.
Μήπως και πέρυσι δεν είχαμε σφαγές; Και πρόπερσι; Και δεν ξέρω πόσα χρόνια τώρα;
Τι περιμένετε να αλλάξει και πως;
Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγκληματική οργάνωση με τις πλάτες των κυβερνήσεων.
Το ξαναγράφω και με μπολντ, μπας και καταλάβετε πόσο σοβαρό είναι: Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγκληματική οργάνωση με τις πλάτες των κυβερνήσεων.
Και πόσο μάταιο είναι να πιστεύετε ότι θα κάνουμε επανάσταση και θα αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;
Σας αρέσει ρε μάγκες να βλέπεται χειρουργεία με λιμά; Χειρουργεία με λιβαδιές και γριές; Χειρουργεία με κόκκινους, πράσινους και κίτρινους;
Εμένα όχι. Το βαρέθηκα. Βλέπω το ίδιο 20 χρόνια. Και δεν πρόκειται να αλλάξει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Τόσο απλά. Το παιχνίδει είναι πολιτικό και οικονομικό.
Και βαρέθηκα το "ακόμα ένα χρόνο υπομονή".
Πραγματικά, δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ να κάνει ο Ιβάν ένα καλό ντιλ με τους Σέρβους ή τους Βούλγαρους και να παίξουμε σε άλλο πρωτάθλημα. Και μια χαρά συνάλλαγμα θα έρθει στην πόλη μας και εκδρομούλες θα κάνουμε αφού δεν θα παίζει απαγόρευση μετακινήσεων και θα έχουμε και καλύτερες πιθανότητες για τσουλού σε ένα καθαρότερο πρωτάθλημα.
Και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι τους. Ας συνεχίζει ο γάβρος να αγοράζει πρωταθλήματα, να συνεχίζουν οι θυγατρικές του να σκύβουν και ας τρώνε και κανένα ξεροκόματο ο λαθρέμπορας με τον τουίτερ.
Να προσπαθήσω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα που είναι προϊόν υπόγειας συναλλαγής; Ας το κρατήσουν όπως το κρατάνε τόσα χρόνια.
Και πρωτάθλημα με την αξία μου να πάρω εδώ, θα κάνω 30-40 χρόνια να το ξαναδώ.
Και ΔΕΝ θέλω πρωτάθλημα που πήρα με άσβερκους και καμμένα μαγαζιά.
Άμα νομίζει ο Πόντιος ότι θα δούμε επιτέλους ΚΑΘΑΡΗ μπάλα, ας πάρει την ομάδα σε άλλο πρωτάθλημα. Ή μάλλον, ας την πάρει σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ γιατί αυτό που βλέπουμε εδώ δεν είναι κάτι τέτοιο. Δεν το πλησιάζει καν.
Ας παίζω ντέρμπι με Παρτιζάν, ερυθρό αστέρα ή Τσεσεκά Σόφιας.

Η ταπεινή, αιρετική και τραβηγμένη άποψή μου.
Ξέρω ότι ΔΕΝ αρέσει αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 03 Μαρ 2016, 01:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

σελοφαν
31-12 τα φαουλ συμφωνα με το soccerway.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σε καμια χωρα σε ενα παιχνιδι μεταξυ δυο ποδοσφαιρικων ομαδων, ακομα και η μια ομαδα να εχει αθλητες της παλης για ποδοσφαιριστες, δεν ειναι τα φαουλ 31-12....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

john4serres έγραψε:σελοφαν
31-12 τα φαουλ συμφωνα με το soccerway.
Ευχαριστώ και τους δυό σας. Φύλλο αγώνα κανείς; Δεν είναι περίεργο αυτό;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

κουράγιο στις οικογένειες των παιδιών που συνελήφθησαν απόψε, ειδικά αν είναι και ανήλικα τόσο χειρότερο.

Μα πόσο φελλοί είναι ρε αυτοί οι gay...

Νταβίντ Φουστέρ στην ΕΡΤ: ..... ΌΜως η Ομοσπονδία και η Λίγκα αποφάσισαν αν εφαρμόσουν τους νόμους, να μην επιτρέπουν την είσοδο αντικειμένων στα γήπεδα και σταμάτησαν τα επεισόδια».

ναι ρε γίδι, τα καρεκλάκια τα είχαμε φέρει από το σπίτι μας για να κάνουμε πικ νικ. Τσομπανε

Πάω να κάνω ένα τσιγάρο, μπας και πέσουν οι παλμοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 03 Μαρ 2016, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Εν τω μεταξυ κυκλοφορει μια φωτογραφια η οποια απο την οπτικη γωνια που τραβηχτηκε φαινεται να ακουμπαει η μπαλα στο χερι του Μακ πριν την ανατροπη. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΠΑΛΑ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και μενα στο βιντεο δεν μου φαινεται να ακουμπαει
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δεν είναι μόνο ο αριθμός των φάουλ, ειναι κ το που σφυριχθηκαν για την κάθε ομαδα. Φάουλ μπροστα απ το κέντρο πρεπει να πηραμε 1. Σιχαμενοι, αποβρασματα, κοπροσκυλα, κακο ψοφο να εχετε. Και πουθενα καμια αναφορα. Ολοι μιλανε μονο για το πεναλτι κ μας βγαζουν κ τρελους που για μια φαση ξεσηκωθηκαμε. Αλητες.

PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ κυκλοφορει μια φωτογραφια η οποια απο την οπτικη γωνια που τραβηχτηκε φαινεται να ακουμπαει η μπαλα στο χερι του Μακ πριν την ανατροπη. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΠΑΛΑ!
Ενας φιλος με ενημερωσε οτι κατι τετοιο ειπωθηκε και σε τηλεοπτικη εκπομπη.
Ο Μακ εντωμεταξυ την ωρα που παει να διεκδικησει την μπαλα εχει σταυρωσει τα χερια στο στηθος.

Τι εχουμε να ακουσουμε απο αυριο...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Και τι εμεινε απ ολο αυτο?? Μια προκριση χαθηκε, καποιοι χαλασαν τις ζωες τους, αυτα που γραφονται οτι τους εκθεσαμε κλπ. τα ακουω βερεσε, καρφι δε τους καιγεται. Αν νομιζετε οτι επειδη μπηκαν μεσα 100-200 ατομα ιδρωσε το αυτι κανενος ζειτε σε αλλο κοσμο.

Και γω ανεβασα πιεση με αυτα που εβλεπα, αλλα τι να κανουμε,αυτος ειναι ο γαυρος τον ξερουμε χρονια..ΕΜΕΙΣ τι κανουμε.Τωρα η ομαδα θα τιμωρηθει με -3 η με -6 και ουσιαστικα μια ακομη χρονια παει στα σκουπιδια
Άβαταρ μέλους
farmak76

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ κυκλοφορει μια φωτογραφια η οποια απο την οπτικη γωνια που τραβηχτηκε φαινεται να ακουμπαει η μπαλα στο χερι του Μακ πριν την ανατροπη. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΠΑΛΑ!
Προπαγανδα τρελη σου λεω. Εχω φριξει. Το βιντεο ειναι ξεκαθαρο απο ολες τις καμερες. Και τα φυτα το καταπιαν αμασητο. Και το αναπαραγουν. Μοσχαρια

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Kαι εννοειται οτι η φωτογραφια δεν αναπαραγεται μονο απο βλαμμενους σκατογαυρους αλλα και απο "αντικειμενικους" χανουμοβαζελους!!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αυτο ακριβως σκετη προπαγανδα να μας πεισουν οτι υπαρχει χερι στον Μακ στην φαση του πεναλτι, ρε δεν υπαρχει σωτηρια σαυτον τον τοπο με ολους ξεπουλημενους ΑΡΔ και στην λαιλαπα των ξεφτιλισμενων και υποταγμενων ΜΜΕ στα αφεντικα τους.
Πατα ρε Κιμ το κουμπι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”