Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
nasos66

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από nasos66 »

Αν και με εχει χαλασει σε πολλα και όχι μονο αγωνιστικα,οπως το τροπο που κοβει παιχτες και ισως χαλαει καριέρες,και λεω για τη συμπεριφορα του με τον Ολσεν που τον εστειλε ενώ θα μπορουσε να δωσει παιχνίδια και στο Μελισσα και να παει με αυτους μεχρι το τελος της χρονιας,εστειλε τον Ολσεν,εκανε το Μελισσα 3ο και εκθεσε τον Αρνεσεν για την επιλογή του.Ο Αντωνης απλα ατυχος,ο Μπερμπατοφ δεν κανει για φορ και στη ψιλοξεφτηλα στο τελος της καριερας του,και αλλα που θα μπορουσα να γραψω,αλλα παρ όλα αυτά ριχνω το φταιξιμο πιο πολύ στο Σαββιδη που τους εχει καπελωση ολους και εχει βαλει τα χερια του και εχει βγαλει τα ματια του,με παρα πολους τροπους.Το πιο κακο είναι ότι με το να ανακατευεται με το τροπο που το κανει δεν βγαινει καθαρα ποιος φταιει ποσο και γιατι,ουτε και τι θα γινοταν αν δεν πειραζε το προτζεκτ.
Για τον Τουντορ,αν και είμαι υπερ του προτζεκτ και της στήριξης με εχει κανει να μη θελω να γραψω κατι καλο.

Θα γραψω όμως κατι που ειδα απλα για τους φιλους που παρακολουθουν το τοπικ,για να εχουν μια επιπλέον οπτικη.

Ο Τουντορ πρεπει να εχει χασει τα αποδυτήρια.
Στην αρχη του παιχνιδιού τον δειχνει η καμερα να γυρναει και να λεει για τον Κιτσιου που δεν εδωσε τη μπαλα στον Σαμπο.Και γιαυτο νομιζω και τον εκανε αλλαγη στο ημιχρονο.
Και η γνωμη μου είναι ότι και ο Κιτσιου αλλα και αλλοι παιχτες παιζουνε αναρχα,και καπως για τη παρτη τους.
Αν μεινει ο Τουντορ μεχρι το τελος της χρονιας,για να παει καλα η χρονια κατά τη γνωμη μου, θα πρεπει να παρουν τη κατασταση στα χερι τους καποιοι παιχτες όπως ο Κλαους,ο Τζιωλης, και ο Τζαβελας.Διαφορετικα θα εκτεθούνε ολοι.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο τζαβελλας... μάλιστα.
Όσο για σένα κ Τούντορ, αρχίζω να σε σέβομαι και να σε εκτιμώ από χθες το βράδυ. Διότι καταφερνεις να είσαι ακόμη προπονητής του ΠΑΟΚ. Πόσο δούλεμα τους έχεις ρίξει και εσύ εκεί. Χαλάλι, αυτό είναι ταλέντο.
ΥΓ:Περιμένω να κωλοτουμπιασω στα π.ο
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

τσιριγώτης έγραψε:Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο τζαβελλας... μάλιστα.
Όσο για σένα κ Τούντορ, αρχίζω να σε σέβομαι και να σε εκτιμώ από χθες το βράδυ. Διότι καταφερνεις να είσαι ακόμη προπονητής του ΠΑΟΚ. Πόσο δούλεμα τους έχεις ρίξει και εσύ εκεί. Χαλάλι, αυτό είναι ταλέντο.
Ρε φιλε αν μου επιτρεπεις,στη φαση που είναι η ομαδα,και μεσα στη Λεωφορο ποιος θα πρεπει να βγη μπροστα,και πως θα παει από εδώ και περα,θα μεινουνε εξω και από τα πλει οφ?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια..41 ματς δεν εχεις καταφερει να βρεις κορμο...αυτο δεν εχει ξαναγινει πουθενα...εχεις καψει τους περισσοτερους παιχτες με τη διαχειριση σου...εχεις καταφερει να πληρωνουμε 3 μυρια σε σεντερ φορ και να μην εχουμε σεντερ φορ..ποσο πια να σε στηριξουμε...ποσο γαμω την αμαρια μου..εισαι απο τους λιγους αν οχι ο μοναδικος που ειχε ΕΞΑΡΧΗΣ τετοια στηριξη απο τον κοσμο..ελεος πια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

θελετε σοβαρα να κατσουμε να συζητησουμε για το περιφημο δευτερο σε κοστος ροστερ μας και σε συνδιασμο με τους τραυματισμους να εξετασουμε τις επιλογες του?(Τι εχω παθει σημερα και τον υπερασπιζομαι?)
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

βασικό κορμό με 200 τραυματισμούς, ούτε ο κοπερφιλντ δεν θα το καταφέρει... :redcard:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για τους τραυματισμούς ποιος φταίει;Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

nasos66 έγραψε:
Ρε φιλε αν μου επιτρεπεις,στη φαση που είναι η ομαδα,και μεσα στη Λεωφορο ποιος θα πρεπει να βγη μπροστα,και πως θα παει από εδώ και περα,θα μεινουνε εξω και από τα πλει οφ?
Δεν το ειρωνικά φίλε. Απλώς μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι ο τζαβελλας μπορεί να γίνει leader, ή ο τζιολης όπως λες, ο οποίος με το που είδε πως έχασε θέση βασικού την κοπανησε προς Τουρκία μεριά. Για τον Κλαους δεν. .μου θυμίζει βασιλειαδη, πολύ λαικισμος δηλαδή και τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω οτι μπορει κανειςOdi ,ισως μονο καποιο μελος με εμπειρια και γνωσεις πανω στο αντικειμενο να μπορουσε να κανει απλα μια εκτιμηση.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

τσιριγώτης έγραψε:
nasos66 έγραψε:
Δεν το ειρωνικά φίλε. Απλώς μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι ο τζαβελλας μπορεί να γίνει leader, ή ο τζιολης όπως λες, ο οποίος με το που είδε πως έχασε θέση βασικού την κοπανησε προς Τουρκία μεριά. Για τον Κλαους δεν. .μου θυμίζει βασιλειαδη, πολύ λαικισμος δηλαδή και τίποτα παραπάνω.
Μεσες ακρες καπως ετσι είναι,οπως τα λες, αλλα δε βλεπω και τιποτα αλλο για να βγη η χρονια.Θα πρεπει να συμφωνησουνε ότι θα παιξουνε ολοι απλα, και για την ομαδα για να πετυχουνε κατι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Odi έγραψε:Για τους τραυματισμούς ποιος φταίει;Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;
Εδώ δεν ξέρουν αυτοί, εμείς θα ξέρουμε;
Το..... Ψάχνουν...
Σε λίγο θα παίζει η κ11

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σε ένα δύο ματσάκια θα σε φάνε και σε μια βδομάδα μετά τον Άρνεσεν και μέχρι το Σεπτέμβριο θα φύγει και ο εργοδότης σου .... και μετά θα αναλάβουν οι μπαλαδόροι προπονητές της κερκίδας με αρχηγό τον κάθε τυχοδιώκτη "επενδυτή" που θα πάρει κοψοχρονιά ξεχρεωμένο μαγαζί γωνία...

Έρμε ΠΑΟΚ είσαι πραγματικά η ομάδα που αξίζει στο λαό σου!!!! :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ είμαι εναντίον του σταθερού κορμού με την έννοια των 14-15 παικτών που παίζουν σε κάθε αγωνιστική και τους υπόλοιπους να μπαίνουν κάθε 5-6 αγωνιστικές όντες εκτός κλίματος ομάδας.
Καλώς ή κακώς κάθε χρόνο δίνουμε 60 αγώνες και ένας τόσο μεγάλος αριθμός αγώνων δεν βγαίνει με 15 παίκτες, αλλά με 22+. Εάν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες γίνεται εύκολα κατανοητό ότι το rotation θα πρέπει να γίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές ώστε να μην μένει παίκτης ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί δεν θα μπορέσει να μπει στο κλίμα της ομάδας όταν κληθεί να παίξει.
Δεν κατηγορώ τον ΙΤ που χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες. Πολύ καλά κάνει. Άλλωστε όλοι αποτελούν κεφάλαιο της ομάδας και οφείλουμε να τους αξιοποιούμε. Το αντίθετο: Τον κατηγορώ που δεν τους βάζει πιο συχνά, ώστε να βρουν ρυθμό και να μην ζορίζονται τόσο πολύ οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε:Σε ένα δύο ματσάκια θα σε φάνε και σε μια βδομάδα μετά τον Άρνεσεν και μέχρι το Σεπτέμβριο θα φύγει και ο εργοδότης σου .... και μετά θα αναλάβουν οι μπαλαδόροι προπονητές της κερκίδας με αρχηγό τον κάθε τυχοδιώκτη "επενδυτή" που θα πάρει κοψοχρονιά ξεχρεωμένο μαγαζί γωνία...

Έρμε ΠΑΟΚ είσαι πραγματικά η ομάδα που αξίζει στο λαό σου!!!! :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Για να το ξαναχρεωσει ;).Ετσι κινειται το χρημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:
Odi έγραψε:Για τους τραυματισμούς ποιος φταίει;Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;
Εδώ δεν ξέρουν αυτοί, εμείς θα ξέρουμε;
Το..... Ψάχνουν...
Σε λίγο θα παίζει η κ11

SM-G920F

Παίζει μπαλάρα η Κ11, τους έχω δει. Αν έπαιζε η over 20 αυτή τη μπάλα, θα κάναμε sold-out στα διαρκείας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”