29.Róbert Mak
- john4serres
Re: 11.Róbert Mak
ξεκιναει βασικος στο Ισπανια-Σλοβακια 21.45
λογικα μπροστα μονος του και οχι στα ακρα
λογικα μπροστα μονος του και οχι στα ακρα
Παίζει κανένα λινκ για το Ισπανία-Σλοβακία ? (ξέρω .. περισότερο οφ-τόπκ δεν γίνεται
)

Τεράστια ευκαιρία ,έκλεψε μπάλα από Ραμος, σουτ λίγο έξω
Επόμενη φάση γκολ η Ισπανία
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Επόμενη φάση γκολ η Ισπανία
-
-
Σου πείραξαμε τον παίχτη; βάλε τα κλάματαAzrael έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Τραγικά αρνητικός και εκνευριστικος
σαν εσενα!
- GiorgosAtha
Λογικό... όπως έβγαλε και τον Hamtsik.pilotos έγραψε:Έχει βγει στο β, μην τον ψάχνετε
Το match "κλειδί" για τους Σλοβάκους είναι το επόμενο με τους Ουκρανούς -νομίζω-.
Τους θέλει -αφού τους θεωρεί αναγκαίους- ξεκούραστους εκεί. Αφού το σημερινό παιχνίδι τελείωσε σχεδον από την στιγμή που φάγαν το πρώτο.
Λεςblack death έγραψε:Μόνο με Σάμπο γυρνάει το ματς.

Μολις μπηκε...Για να τον δουμε σε μη αγχωτικο περιβαλλον....
εχει δικαιο σαν σεντερ φορ δεν μπορεις να τον κρινεις .....παντως εισαι ετοιμος να πυροβολησεις να ισοπεδωσεις να απαξιωσεις ,οποιοδηποτε παικτη του ΠΑΟΚ με την παραμικρη ευκαιρια, χαλαρωσετσιριγώτης έγραψε:Σου πείραξαμε τον παίχτη; βάλε τα κλάματαAzrael έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Τραγικά αρνητικός και εκνευριστικος
σαν εσενα!
-
Τι να δεις... Η κατοχή είναι κάπου 80-20. Στο οικογενειακό διπλό ζορίζονται περισσότερο οι Ισπανοί. Ευτυχώς που έβγαλε και το Μακ να ξεκουραστεί λίγο.simba έγραψε:Λεςblack death έγραψε:Μόνο με Σάμπο γυρνάει το ματς.![]()
Ε, ελεγα μηπως και χαλαρωσουν λιγο οι Ισπανοι, αλλα αυτοι ουτε απτη μανα τους δε χανουν τη μπαλα..black death έγραψε:Τι να δεις... Η κατοχή είναι κάπου 80-20. Στο οικογενειακό διπλό ζορίζονται περισσότερο οι Ισπανοί. Ευτυχώς που έβγαλε και το Μακ να ξεκουραστεί λίγο.simba έγραψε:Λεςblack death έγραψε:Μόνο με Σάμπο γυρνάει το ματς.![]()
Να ξεκουραστει για Ουκρανια βασικα..Αλλα ρε συ Μακ, καντο λιγο ψηλα και απ'την αλλη γωνια, ν'αυξησεις το κασε σου μισο μυριο..Κολλαει ρε γμτ στα δυσκολα..Αντε να διδαχθει λιγο ψυχραιμια και τελειωματα απο Ντιμιταρ

Έχει ξεκινήσει πολυ παραγωγικά την χρονιά αφού μετράει ήδη 7 goals και 2 assists
Δεν τον βλέπω να βγαίνει από την ενδεκάδα ακόμα και όταν θα μπει σε αυτήν ο Μπερμπατοφ..
Ειτε full back στην θέση του Λέοβατς, είτε ως εξτρέμ αν υπάρξει αλλαγη συστήματος, είτε περιφερειακός επιθετικός σε ματς που θα παίζουμε στην κόντρα ο Σλοβάκος θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να εξελιχθεί με κάθε τρόπο από τον Τούντορα!

Δεν τον βλέπω να βγαίνει από την ενδεκάδα ακόμα και όταν θα μπει σε αυτήν ο Μπερμπατοφ..
Ειτε full back στην θέση του Λέοβατς, είτε ως εξτρέμ αν υπάρξει αλλαγη συστήματος, είτε περιφερειακός επιθετικός σε ματς που θα παίζουμε στην κόντρα ο Σλοβάκος θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να εξελιχθεί με κάθε τρόπο από τον Τούντορα!