Θέλω να προσπαθήσω να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά όταν κάνω την ερώτηση " αν μείνει κάνα μήνα έξω ο τζιολης τότε ποιος" δυστυχώς δεν βρίσκω απάντηση. και μην μου απαντήσει κανείς ο κάτσε,ο Τσαλδάρης ή ο ουσερο γιατί κανείς τους δεν είναι τέτοιου είδους αμυντικό χαφbuffalobill4 έγραψε:Αποστολε, δε γινεται ρε φιλε να διαφωνουμε σε ολα ρε. Μιλαμε εχουμε εντελως διαφορετικη φιλοσσοφια.![]()
Αν ημασταν η Σιτυ θα μπορουσαμε να εχουμε το Μαδουρο για μπακ απ του Τζιολη (γιατι και με τα στατιστιστικα του, αυτο ειναι).
Αυτο που εχει αποφασιστει και βλεπω να γινεται ειναι η κατηγοροιοποιηση των μισθων στην ομαδα φετος. Σε μια τετοια ομαδα δε χωραει ουτε ο ΜΑδουρο (τον οποιο θεωρω καλο παιχτη παρεμπιπτοντως) ουτε ο Μαρτενς.
8.Hedwiges Maduro
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 8.Hedwiges Maduro
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν giapas θα το βρεις πιο εύκολα τον Ιούλιο. Τώρα, δύσκολα, εκτός κι αν πρόκειται για ευκαιρία. Δεν αρκεί να είναι ανασταλτικό χαφ, αλλά πλήρες αμυντικό χαφ.
Αν δεν αποκτηθει κι αλλος χαφ,η βασικη μας τριαδα λογικα θα ειναι Τζιωλης,Κατσε,Ουσερο και οι αντιστοιχες αλλαγες τους Μαντουρο,Τζανδαρης,Γκολασα.Οχι και ασχημα,αλλα σιγουρα μπορουμε να εχουμε και ποιοτικοτερους παικτες και κυριως με διαφρετικα χαρακτηριστικα..Το καλοκαιρι ελπιζω αυτα,με την ανεση των χρηματων του Τσαμπιονς Λιγκ.buffalobill4 έγραψε:Αν ανακοινωθει ο Ουσερο, ο Μαδουρο πιστευω θα αποχωρησει.
Θα υπαρχουν Τζιολης Κατσε Τζανδαρης Ουσερο Γκολασα. Το κεντρο ειναι γεματο. Συν τοις αλλοις ο Μαδουρο ουτως η αλλως ειναι παιχτης ιδιος με τον Τζιολη που κοστιζει πολυ περισσοτερο απο αυτον αλλα και παιζει σε πολυ λιγοτερα ματς απο τον πρωτο. Δε λεω οτι κοροιδευει οπως ο Μαρτενς, απλα μιλαμε για υπερπολυτελεια να τον εχεις στο ροστερ με τοσα λεφτα και τοσες λιγες συμμετοχες απο τη στιγμη που οταν γυρισει ο Τζιολης ολοι ξερουμε ποιος θα παιζει.
Στο δια ταυτα, θα εχεις το Τζιολη για να ελεγχει το τεμπο και τον Ουσερο να τρεχει και να μαρκαρει εχοντας ομως τη δυνατοτητα να προωθησει και το παιχνιδι. Θα εχεις το Γκολασα να σου δινει πινελιες ποιοτητας στο κεντρο και τον βιονικο Κατσε να τρεχει για τα εξτρεμ. Ο Τζανδαρης που ειναι καλος παιχτης θα περιορισει λιγο τις συμμετοχες του καθως δε γινεται να περιμενεις σταθεροτητα και ουσια σε ολα τα ματς απο εναν παιχτη που μεχρι περσι επαιζε Β εθνικη.
- buffalobill4
despe, αν ο Μαδουρο επαιρνε 250 χιλιαρικα δε θα το συζητουσαμε. Θα εμενε ντε φακτο. Απλως, επειδη παιρνει αρκετα παραπανω, το συζητανε να τον στειλουνε.
Η λογικη του πλανου, θα πληρωνω οσο αξιζουν ειναι σε πληρη εφαρμογη απο το καλοκαιρι.
Και κατι ακομα. Συμφωνω με τη λογικη της υπρξης δυο παιχτων ανα θεση. Αυτοι ομως δεν πρεπει να ειναι των ιδιων χαρακτηριστικων ποσο μαλλον των ιδιων (ή και περισσοτερων) χρηματων. Πανω σε αυτη τη λογικη παντως δε χωρανε ουτε ο Σπυροπουλος ουτε ο Τζαβελλας.
Η λογικη του πλανου, θα πληρωνω οσο αξιζουν ειναι σε πληρη εφαρμογη απο το καλοκαιρι.
Και κατι ακομα. Συμφωνω με τη λογικη της υπρξης δυο παιχτων ανα θεση. Αυτοι ομως δεν πρεπει να ειναι των ιδιων χαρακτηριστικων ποσο μαλλον των ιδιων (ή και περισσοτερων) χρηματων. Πανω σε αυτη τη λογικη παντως δε χωρανε ουτε ο Σπυροπουλος ουτε ο Τζαβελλας.
- desperando
- Επικοινωνία:
Και πες ότι παίρνε δύο κατοστάρικα πάνω από την πραγματική του αξία, με το να τον στείλεις τώρα μπορεί να σου στοιχίσει πολύ πάνω απ'αυτά τα δύο κατοστάρικα.
αξίζει όλο αυτο το ρισκο?
μπορούμε όλα αυτά να τα δούμε από το καλοκαίρι.
μέχρι τότε ας ελπίσουμε να είναι υγιής και να μπορεί να βοηθήσει την ομαδα
αξίζει όλο αυτο το ρισκο?
μπορούμε όλα αυτά να τα δούμε από το καλοκαίρι.
μέχρι τότε ας ελπίσουμε να είναι υγιής και να μπορεί να βοηθήσει την ομαδα
Αν πάμε σε τριάδα αλά φιορεντινα με λίμπερο Τζιόλη και Μαντούρο 6αρι μπορούν και μαζι αλλά ειναι το μονο σύστημα αυτό που κουμπώνουν .. Μέχρι το καλοκαίρι να μείνει έχει τεχνικά στοιχεία καλα που λείπουν
-
Παίδες, καλή χρονιά , χρόνια πολλά και όσο δυνατόν τα καλυτέρα εύχομαι, σε όλους.
Έχω πει σε αυτό εδώ το topic, ότι από μπάλα δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνω και πολλά. Με βάση αυτό και χωρίς ίχνος ειρωνείας, ήθελα να ρωτήσω να μου πει κάποιος που καταλαβαίνει περισσότερα, από πού και έως πού ο Τζιώλης θεωρείτε ίδιου τύπου παίκτης με τον Maduro? Το μόνο κοινό που βλέπω εγώ, είναι ότι έχουν παρόμοιο σωματότυπο και ότι και οι 2 δεν έχουν την τρομερή ταχύτητα, αν και νομίζω ότι ο Τζιώλης είναι λίγο ταχύτερος.
Κατά τα άλλα, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να θεωρούν κάποιοι τον Maduro ως ΑΛΛΑΓΗ του Τζιώλη. Ο ένας κάνει πράγματα που ΚΑΝΕΝΑ 6αρι μας δεν μπορεί και δεν ΞΕΡΕΙ να κάνει (MADURO) και ο άλλος είναι ένας αξιοπρεπής αμυντικός μέσος που αν πεις ότι φεύγει από την ομάδα, έ, δεν τον αναπληρώνεις και δύσκολα. Επίσης, να πούμε και ότι ο ένας έχει (είχε) πάρει αγωνιστικό ρυθμό (Τζιώλης) και ο άλλος όχι.
Τέλος, από αυτά που έχω δει, μου φαίνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό ο ένας να παίρνει περισσότερα λεφτά από τον άλλον, βάση ποιότητας και μόνον. Τι περιμένουμε δλδ? Ο χ,ψ παίκτης τύπου Maduro να παίζει στον ΠΑΟΚ για 50 χιλιάρικα παραπάνω από τον Τζιώλη? Δεν νομίζω ότι είμαστε σαν πρωτάθλημα/ομάδα εκεί ακόμα….
Έχω πει σε αυτό εδώ το topic, ότι από μπάλα δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνω και πολλά. Με βάση αυτό και χωρίς ίχνος ειρωνείας, ήθελα να ρωτήσω να μου πει κάποιος που καταλαβαίνει περισσότερα, από πού και έως πού ο Τζιώλης θεωρείτε ίδιου τύπου παίκτης με τον Maduro? Το μόνο κοινό που βλέπω εγώ, είναι ότι έχουν παρόμοιο σωματότυπο και ότι και οι 2 δεν έχουν την τρομερή ταχύτητα, αν και νομίζω ότι ο Τζιώλης είναι λίγο ταχύτερος.
Κατά τα άλλα, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να θεωρούν κάποιοι τον Maduro ως ΑΛΛΑΓΗ του Τζιώλη. Ο ένας κάνει πράγματα που ΚΑΝΕΝΑ 6αρι μας δεν μπορεί και δεν ΞΕΡΕΙ να κάνει (MADURO) και ο άλλος είναι ένας αξιοπρεπής αμυντικός μέσος που αν πεις ότι φεύγει από την ομάδα, έ, δεν τον αναπληρώνεις και δύσκολα. Επίσης, να πούμε και ότι ο ένας έχει (είχε) πάρει αγωνιστικό ρυθμό (Τζιώλης) και ο άλλος όχι.
Τέλος, από αυτά που έχω δει, μου φαίνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό ο ένας να παίρνει περισσότερα λεφτά από τον άλλον, βάση ποιότητας και μόνον. Τι περιμένουμε δλδ? Ο χ,ψ παίκτης τύπου Maduro να παίζει στον ΠΑΟΚ για 50 χιλιάρικα παραπάνω από τον Τζιώλη? Δεν νομίζω ότι είμαστε σαν πρωτάθλημα/ομάδα εκεί ακόμα….
- sourmenetes
- Moderator
Καλη χρονια αδελφε...
Ξεκινάω με το κύριο ίδιο χαρακτηριστικό των μαντούρο-τζιολη που είναι η ημερομηνία γέννησής τους.
ίδια μέρα ίδια χρονιά.
Από άποψη ποιότητας ο μαντούρο ναι έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον τζιόλη.Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι από τότε που έφυγε ο τζιόλης από το κέντρο είμαστε υπό το μηδέν.Θες ότι λείπει και ο μακ μαζί?
Το κέντρο είναι ανύπαρκτο γιατί ο τζιόλης κέρδιζε πάρα πολλές μονομαχίες,έχει το κορμί,μετέδιδε ηρεμία και καθοδηγούσε σωστά το παιχνίδι.Επίσης είχε τα παραπάνω τρεξίματα σε σχέση με τον μαντούρο που αρκετές φορές σώζανε αμυντικά.
Ο μαντούρο κάνει άλλα πράγματα.Πιο σωστές και πιο έξυπνες μακρινές πάσες,αυτό κυρίως είδαμε προχθές,και πιο κάθετο παιχνίδι προσπαθεί να παίξει.Το κέντρο προχθές όπως και αρκετά ματς τώρα παραπαίει.Σε αυτό βέβαια δε φταίει ο μαντούρο.Είναι πολύ πεσμένοι οι κάτσε-τζανδάρης και έχουν πάρα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.
Τώρα για το πόσα ματς πήρε ο ένας συνεχόμενα και πόσα θα πάρει ο άλλος είναι άλλο ζήτημα.Ο μαντούρο είχε τραυματισμούς και δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι ότι τον άφηνε ο Αγγελος εκτός ενώ ήταν υγιής.Απεναντίας ο τζιόλης και πέρυσι όλο τον πρώτο γύρο τον έπαιξε χωρίς ανάσα και φέτος σχεδόν τα ίδια.
Μακάρι να μπορέσει να δώσει όσα περισσότερα μπορεί ο μαντούρο,όλοι αυτό θέλουμε.Αναμένουμε συνέχεια.
Ξεκινάω με το κύριο ίδιο χαρακτηριστικό των μαντούρο-τζιολη που είναι η ημερομηνία γέννησής τους.

ίδια μέρα ίδια χρονιά.
Από άποψη ποιότητας ο μαντούρο ναι έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον τζιόλη.Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι από τότε που έφυγε ο τζιόλης από το κέντρο είμαστε υπό το μηδέν.Θες ότι λείπει και ο μακ μαζί?
Το κέντρο είναι ανύπαρκτο γιατί ο τζιόλης κέρδιζε πάρα πολλές μονομαχίες,έχει το κορμί,μετέδιδε ηρεμία και καθοδηγούσε σωστά το παιχνίδι.Επίσης είχε τα παραπάνω τρεξίματα σε σχέση με τον μαντούρο που αρκετές φορές σώζανε αμυντικά.
Ο μαντούρο κάνει άλλα πράγματα.Πιο σωστές και πιο έξυπνες μακρινές πάσες,αυτό κυρίως είδαμε προχθές,και πιο κάθετο παιχνίδι προσπαθεί να παίξει.Το κέντρο προχθές όπως και αρκετά ματς τώρα παραπαίει.Σε αυτό βέβαια δε φταίει ο μαντούρο.Είναι πολύ πεσμένοι οι κάτσε-τζανδάρης και έχουν πάρα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.
Τώρα για το πόσα ματς πήρε ο ένας συνεχόμενα και πόσα θα πάρει ο άλλος είναι άλλο ζήτημα.Ο μαντούρο είχε τραυματισμούς και δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι ότι τον άφηνε ο Αγγελος εκτός ενώ ήταν υγιής.Απεναντίας ο τζιόλης και πέρυσι όλο τον πρώτο γύρο τον έπαιξε χωρίς ανάσα και φέτος σχεδόν τα ίδια.
Μακάρι να μπορέσει να δώσει όσα περισσότερα μπορεί ο μαντούρο,όλοι αυτό θέλουμε.Αναμένουμε συνέχεια.
θα βαρεθω να το γραφω.
οι τοποθετησεις και η ποδοσφαιρικη τακτικη παιδεια του Μαντουρου δεν υπαρχουν αλλου στο ροστερ μας.
να το γραψω καμια χιλιαρα μπας και το εμπεδώσουμε;;;
οι τοποθετησεις και η ποδοσφαιρικη τακτικη παιδεια του Μαντουρου δεν υπαρχουν αλλου στο ροστερ μας.
να το γραψω καμια χιλιαρα μπας και το εμπεδώσουμε;;;

Ο Μαντούρο φέτος πάντως ρυθμό δεν εχει πιάσει.Ακόμα και ο Νικ Σπυρόπουλος είχε ευκαιρία να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και πήρε πολλές ευκαιρίες.Ο Μαντούρο μυρωδιάς αποκλείεται να έιναι.Στο παιχνίδι δείχνει ότι την ιδρώνει τη φανέλα.Νομίζω ότι φέτος αν πάρει ευκαιρίες θα δικαιώσει πολλούς υποστηρικτές του και θα διαψεύσει πολλές Κασσάνδες.
ΠΑΟΚ είσαι βεβαια και μπορεί να του πληρώσουμε το συμβόλαιο 80% ώστε να πάει δανεικός στη Groningen ή στην Ουτρέχτη...
ΠΑΟΚ είσαι βεβαια και μπορεί να του πληρώσουμε το συμβόλαιο 80% ώστε να πάει δανεικός στη Groningen ή στην Ουτρέχτη...
Ξεκάθαρα ο Μαντούρο ιδρώνει την φανέλα και πάντα δίνει το 100% όσων έχει να δώσει.Μόνο για αδιαφορία δεν μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει.
Τώρα το ότι αυτά που έχει να δώσει είναι δυσανάλογα με την αμοιβή του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Τώρα το ότι αυτά που έχει να δώσει είναι δυσανάλογα με την αμοιβή του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Δεν αρκεί να'σαι φιλότιμος, από ένα σημείο και μετά πρέπει να δείχνεις και ικανότητες.
Πολύ βαρύ κορμί ακόμα και για Ελλάδα, παρά την εμπειρία του.
Από τη στιγμή που ο Τζιώλης έχει γίνει ηγέτης στο κέντρο, ο Μαντούρο είναι αχρείαστος.
Πολύ βαρύ κορμί ακόμα και για Ελλάδα, παρά την εμπειρία του.
Από τη στιγμή που ο Τζιώλης έχει γίνει ηγέτης στο κέντρο, ο Μαντούρο είναι αχρείαστος.
- DarkBishop
Έχεις Τζιόλη, δε θες την αλλαγή του;
Α και δηλαδή αν του μειώνανε τις αποδοχές θα θέλατε να μείνει; Αφού τα λεφτά τα δίνει άλλος, δεν καταλαβαίνω
Α και δηλαδή αν του μειώνανε τις αποδοχές θα θέλατε να μείνει; Αφού τα λεφτά τα δίνει άλλος, δεν καταλαβαίνω
Προτιμώ μία αλλαγή νεότερη και φθηνότερα (ως συμβόλαιο). Πέραν αυτού, επειδή η ταχύτητα είναι το παν πλέον, χωρίς Τζανδάρη-Κάτσε δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε ο Τζιώλης.
Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε quote, αν απαντάμε στο προηγούμενο post!
Roman
Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε quote, αν απαντάμε στο προηγούμενο post!
Roman
- DarkBishop
Κι ο Πίρλο αργότατος είναι και παίζει βασικός στα 50 του. Δεν κολλάει φίλε, αν σε πονάει ο μισθός του Μαντούρο, κάνεις αναπροσαρμογή καη πληρώνεται με βάση τις συμμετοχές και επέκταση βάση συμμετοχών και ξεμπερδεύεις. Απλώς δεν έχεις παίκτη καλύτερό του (μέχρι τώρα) στο ρόστερ.