paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Εδω δεν εχει πυρσους κατω απο τα καρεκλακια σε καθε ματς ρε η ζαχαρινη σε χαλασε?
Πλακα πλακα αν πουλουσε πυρσους η μπουτικ δεν θα ξεπουλουσε?
Πλακα πλακα αν πουλουσε πυρσους η μπουτικ δεν θα ξεπουλουσε?
Αμ εγώ που πήγα στη μπουτίκ τα Χριστούγεννα με την κόρη μου και φύγαμε με μία μπλούζα δική μου και ένα σακίδιο δικό της σε χρώματα φούξια και πράσινο; Ας είναι. Ο υιός (40 ημερών) τουλάχιστον βγήκε από το Μητέρα με φορμάκι ΠΑΟΚ. Κάτι θα κάνουμε.mbison έγραψε: Πως θα μπολιασω το υιο στο μεγαλειο του ΠΑΟΚ με PFC μπλουζακι?
Έτσι είναιThanix έγραψε:Ναι μιας που έχουμε ξετινάξει τις μπουτίκ και δεν προλαβαίνουν να πουλάνε μας χάλασε το PFC. Το ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσης προτιμάει να δώσει 20ευρω να πάρει φανέλα φρατζεσκος με χορηγο fivestar από το καρότσι στο πανηγύρι του αγιου μαμα από το να αγοράσει μια φανέλα από την μπουτίκ δεν μας χάλασε...το ότι έβγαλαν λογκο PFC μας χάλασε!
Ακόμα και από θέμα σχεδιου να το δεις πιο εύκολα μπαίνει το PFC από το PAOK FC! Είναι θέμα χώρου και εργονομίας σε μια μπλούζα! Δεν σου χάλασε την επίσημη φανέλα ούτε το όνομα της ομάδας μας!
Να κράζουμε αλλα είπαμε...Φέρε παίχτη να βγάλεις τα λεφτά από την φανέλα φωνάζουμε και το περισσότερο που έχει πουληθεί σε φανέλα είναι του pablo όλα αυτά τα χρονια καμια 15 χιλιάδες φανέλες...
Καλά μη χαζέψουμε τώρα το μεγαλείο του ΠΑΟΚ δεν θα μεταδοθεί με το αν το μπλουζάκι γράφει PAOK FC ή PFC. Άλλωστε αν θες οπαδικά μπλουζάκια υπάρχουν άπειρα στους ΣΦ.
Εκανε κανεις προπαραγγελια φανελα απο το store ;
Προσπαθω να κανω εγγραφη και μου λεει "οι κωδικοι δεν ταιριαζουν" ενω ειναι ιδιοι !!!!
Προσπαθω να κανω εγγραφη και μου λεει "οι κωδικοι δεν ταιριαζουν" ενω ειναι ιδιοι !!!!
με τον Αγγελο προπονητή, είχα αγοράσει κομποσχοίνια και σταυρουδάκια απ'το κόκκινο σπίτι! Τώρα τα έχουμε ακόμα;

Στη μπουτίκ του μπάσκετ τα διαρκείας έχουν 15% έκπτωση. Εκεί στο ποδόσφαιρο ρε παιδιά που τα προϊόντα είναι πιο ακριβά κάντε κάτι ανάλογο. Σ'ολο το κόσμο γίνεται αυτό...
πριν 3 χρόνια (ίσως και παραπάνω;) σταμάτησε η έκπτωση 10% στους κατόχους διαρκείας στην μπουτίκ. Μια χρονιά (επί Ζαγοράκη;) υπήρχε και ένα βιβλιαράκι με εκπτωτικά κουπόνια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Καλό είναι να γίνονται τέτοιες ενέργειες πάντως, άντε Τζακ όρμα!
Καλό είναι να γίνονται τέτοιες ενέργειες πάντως, άντε Τζακ όρμα!
Βεβαια πλέον κάθε τεταρτη έχει προσφορες 50% και σχεδόν κάθε μερα έχει προσφορες....
όντως. Τσίμπησα δύο φορές παπούτσια για το μικρό
btw τώρα που γυρνάμε σε macron, τα παπούτσια θα συνεχίσουν να είναι nike

btw τώρα που γυρνάμε σε macron, τα παπούτσια θα συνεχίσουν να είναι nike

- pirate_salonica
Μάλλον θα την κάνουν γιατί η Macron δε βγάζει παπούτσια απ'όσο ξέρω...
ναι. τη λευκή ακόμα δεν την έχουν σε παραγγελία...
και φυσικά, περιμένω και τα παιδικά...

και φυσικά, περιμένω και τα παιδικά...