Αυτό αδερφέ προϋποθέτει συμπαιγνία Ιβάν-παίκτη εναντίον της Φενέρ, ώστε να φύγει από τη μέση το οικονομικό πρόσκομμα των Τούρκων, που εμποδίζει την πραγματοποίηση της υποτιθέμενης αμοιβαίας επιθυμίας των δύο ανδρών για ένταξη του Στοχ στον ΠΑΟΚ.paokovios1974 έγραψε:Κι ομως οσο το σκεφτομαι ο μονος τροπος για να παρεις σε πολυ λογικη τιμη των Στοχ ειναι να κανει τετοιες εμφανισεις και οι Τουρκοι στο τελος να νομιζουν οτι μας πιανουν κοροιδα δινοντας των ας πουμε με μισο χαρτι,με εμφανισεις οπως με σαλκε θα σου ζητουσαν 5 χαρτια ενω τωρα θα τον παρεις κοψοχρονια,εγω ειλικρινα πλεον αυτο πιστευω οτι γινεται οσο ακραιο και αν φαινεται,μην ξεχνατε οτι ο Ιβαν ειναι λατρης του πνευματικου παιχνιδιου του Σκακι οπου νουμερο ενα τακτικη ειναι η τακτικη της παραπλανησης
Εκτός αυτού, δεν βρίσκω και πολύ πιθανόν κάποιος να μπορεί να παίξει καλύτερα επί κάμποσα ματς, αλλά να υστερεί εσκεμμένα. Γιατί ένας παίκτης να θέλει να ρίξει την χρηματιστηριακή του αξία επί έναν χρόνο? Γιατί να μην διεκδικήσει μεταγραφή, μέσω υπεραξίας του, αλλά να προτιμήσει να το κάνει μέσω υποτίμησης της αξίας του? Και σε τι διαπραγματευτική θέση θα βρίσκεται, ακόμα κι έναντι του ΠΑΟΚ, ύστερα από έναν χρόνο μειωμένης απόδοσης?
Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω την εκδοχή σου, αλλά φοβάμαι πως εκφράζει απλώς επιθυμία και όχι την πραγματικότητα. Πραγματικά όμως θα μου άρεσε να είναι ή να αποδειχθεί αληθινή