11.Miroslav Stoch

Άβαταρ μέλους
Othin

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από Othin »

paokovios1974 έγραψε:Κι ομως οσο το σκεφτομαι ο μονος τροπος για να παρεις σε πολυ λογικη τιμη των Στοχ ειναι να κανει τετοιες εμφανισεις και οι Τουρκοι στο τελος να νομιζουν οτι μας πιανουν κοροιδα δινοντας των ας πουμε με μισο χαρτι,με εμφανισεις οπως με σαλκε θα σου ζητουσαν 5 χαρτια ενω τωρα θα τον παρεις κοψοχρονια,εγω ειλικρινα πλεον αυτο πιστευω οτι γινεται οσο ακραιο και αν φαινεται,μην ξεχνατε οτι ο Ιβαν ειναι λατρης του πνευματικου παιχνιδιου του Σκακι οπου νουμερο ενα τακτικη ειναι η τακτικη της παραπλανησης
Αυτό αδερφέ προϋποθέτει συμπαιγνία Ιβάν-παίκτη εναντίον της Φενέρ, ώστε να φύγει από τη μέση το οικονομικό πρόσκομμα των Τούρκων, που εμποδίζει την πραγματοποίηση της υποτιθέμενης αμοιβαίας επιθυμίας των δύο ανδρών για ένταξη του Στοχ στον ΠΑΟΚ.

Εκτός αυτού, δεν βρίσκω και πολύ πιθανόν κάποιος να μπορεί να παίξει καλύτερα επί κάμποσα ματς, αλλά να υστερεί εσκεμμένα. Γιατί ένας παίκτης να θέλει να ρίξει την χρηματιστηριακή του αξία επί έναν χρόνο? Γιατί να μην διεκδικήσει μεταγραφή, μέσω υπεραξίας του, αλλά να προτιμήσει να το κάνει μέσω υποτίμησης της αξίας του? Και σε τι διαπραγματευτική θέση θα βρίσκεται, ακόμα κι έναντι του ΠΑΟΚ, ύστερα από έναν χρόνο μειωμένης απόδοσης?

Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω την εκδοχή σου, αλλά φοβάμαι πως εκφράζει απλώς επιθυμία και όχι την πραγματικότητα. Πραγματικά όμως θα μου άρεσε να είναι ή να αποδειχθεί αληθινή ;) :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λογικα εσυ ζητησες να μεινεις εκτος αποστολης αφου μετα απο σαββατοβραδο... 3 το μεσημερι ματς? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dimg4 έγραψε:Λογικα εσυ ζητησες να μεινεις εκτος αποστολης αφου μετα απο σαββατοβραδο... 3 το μεσημερι ματς? :lol: :lol:
Και τί να έκανε σαββατόβραδο στην Τρίπολη; :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Othin έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Κι ομως οσο το σκεφτομαι ο μονος τροπος για να παρεις σε πολυ λογικη τιμη των Στοχ ειναι να κανει τετοιες εμφανισεις και οι Τουρκοι στο τελος να νομιζουν οτι μας πιανουν κοροιδα δινοντας των ας πουμε με μισο χαρτι,με εμφανισεις οπως με σαλκε θα σου ζητουσαν 5 χαρτια ενω τωρα θα τον παρεις κοψοχρονια,εγω ειλικρινα πλεον αυτο πιστευω οτι γινεται οσο ακραιο και αν φαινεται,μην ξεχνατε οτι ο Ιβαν ειναι λατρης του πνευματικου παιχνιδιου του Σκακι οπου νουμερο ενα τακτικη ειναι η τακτικη της παραπλανησης
Αυτό αδερφέ προϋποθέτει συμπαιγνία Ιβάν-παίκτη εναντίον της Φενέρ, ώστε να φύγει από τη μέση το οικονομικό πρόσκομμα των Τούρκων, που εμποδίζει την πραγματοποίηση της υποτιθέμενης αμοιβαίας επιθυμίας των δύο ανδρών για ένταξη του Στοχ στον ΠΑΟΚ.

Εκτός αυτού, δεν βρίσκω και πολύ πιθανόν κάποιος να μπορεί να παίξει καλύτερα επί κάμποσα ματς, αλλά να υστερεί εσκεμμένα. Γιατί ένας παίκτης να θέλει να ρίξει την χρηματιστηριακή του αξία επί έναν χρόνο? Γιατί να μην διεκδικήσει μεταγραφή, μέσω υπεραξίας του, αλλά να προτιμήσει να το κάνει μέσω υποτίμησης της αξίας του? Και σε τι διαπραγματευτική θέση θα βρίσκεται, ακόμα κι έναντι του ΠΑΟΚ, ύστερα από έναν χρόνο μειωμένης απόδοσης?

Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω την εκδοχή σου, αλλά φοβάμαι πως εκφράζει απλώς επιθυμία και όχι την πραγματικότητα. Πραγματικά όμως θα μου άρεσε να είναι ή να αποδειχθεί αληθινή ;) :)
Ενταξει εγω να δεχθω οτι με την λογικη που παραθετεις αποκλειεται η εκδοχη μου...ΑΛΛΑ αν αυτη τη στιγμη διαπραγματευτουμε την αγορα του θα ξεκινησουμε απο τα 4,5 μυρια που ειναι η ρητρα?Σε συνδυασμο με το οτι η τουρκοι ηδη δεν τον υπολογιζουν ως υπεραριθμο ξενο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με 1 - 1,3 εκ. τον φέρνεις για πλάκα.Γνώμη μου.Του κάνεις κι ένα συμβόλαιο 7 - 8 κατοστάρικα και τέλος.Εξακολουθώ να πιστεύω στην αξία του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω προτιμω να δοθουν αυτα τα λεφτα και λιγα ακομα για να ερθει ο αντρας της βασως το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν παίζει το σενάριο αυτό,συμφωνώ μαζί σου.Θέλει;
Η Βάσω.Του Αντρα(ε) ποιός τη μαμεί τη γνώμη σε τέτοια θέματα;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

όσο και νατον παω ας μην ξεχναμε ότι έχει ήδη 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του μέχρι τώρα. ας γίνει καλά και καλοδεχούμενος ειναι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα ειναι παλι μαζι μας πλοηγε.
Ολα συνωμοτουν υπερ της επιστροφης του,πανω που αρχισε να κανει σουπερ παιχνιδια στη γερμανια τραυματιστηκε και αυτοματως επεσε η τιμη του.
Ερχετε λαιμαι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα

Ελπίζω μόνο η σαβουρντίασή σου να μην είναι κολλητική.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την Πέμπτη θα βγάζεις μάτια...

(όσο ζω ελπίζω...)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε:Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα ειναι παλι μαζι μας πλοηγε.
Ολα συνωμοτουν υπερ της επιστροφης του,πανω που αρχισε να κανει σουπερ παιχνιδια στη γερμανια τραυματιστηκε και αυτοματως επεσε η τιμη του.
Ερχετε λαιμαι. :opaokara:

εξαλλου κπς ετσι εμεινε και αρχικα... :opaokara:

κατα τα αλλα στοχ σε εβαλε με τον πεθαμενο την πεμπτη και πετουσες αετο.....
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Την Πέμπτη θα βγάζεις μάτια...

(όσο ζω ελπίζω...)
Μακάρι ρε Απόστολε μακάρι, χρειάζεται ενα μεγάλο παιχνίδι και αυτό της Πέμπτης είναι η ευκαιρία του για restart

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περιμένω να σκοράρεις κιόλας!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για κατι τέτοια παιχνίδια ζουν οι μεγάλοι παίκτες.Ηρθε η ώρα να δείξεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”