Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Φεύγει και ο κρασιτς; άρα πραγματικά η Φενέρ ξεπουλήσει, όχι γιατί μερικοί εδώ βγάλαν ων προβληματικό τον stoch
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
κάπου το πήρε το μάτι μου αλλα τώρα δε το βρίσκω.. και έλεγε για ενδιαφέρον τζένοα... δεν τον λες όμως δεκάρι...xaxaxaxaxa
μια χαρά είναι ο Νίνης, απλά να μην παίζει ποτέ στα άκρα, στον άξονα την θέση την έχει, πόσες ασιστ είχε στον Σισε;; 23 ετών και σκασμένος να αποδείξει την αξία του και να πάει μπουντιαλ (αν με το καλό προκριθούμε, μακάρι), οπότε αν δεν κάτσει η πιο μπαμ μεταγραφή, για plan B που είπε ένας συνοπαδός παραπάνω δεν με χαλάει καθόλου
- cristiano4
αρκει να ερθει και καποιος αμυντικος βεβαια....απο το τπτ δεν με χαλαει και εννοειται θα μας βοηθησει αν ειναι καλα,με προυποθεση βεβαια μια λογικη ρητρα αγοράς εφοσον επανελθει σε καλη κατασταση και να πληρωσουμε ενα μερος του συμβολαιου....απο την στιγμη ομως που η ΠΑΕ το διαψευδει δεν υπαρχει λογος συζητησης αν και πιστευω ψαχτηκαν καποια στιγμη...πολλα θα κριθουν απο την αποφαση αυριο γιατι θα μιλαμε με ενα + 6 το λιγοτερο μυρια απο Ευρώπη
Δεν είναι καιρός να κάνουμε και μια 2η κανονική μεταγραφή μπροστά;; Σαν πολλοί δανεικοί μαζεύτηκαν... εκτός κι αν είναι περίπτωση Ροζίτσκυ ή Κράνιτσαρ οπότε είναι απόλυτα λογικό να έρθει δανεικός.
Ειδικότερα σχετικά με το Νίνη ( και κάθε ανάλογη περίπτωση ), αν δεν τον αγοράσεις κοψοχρονιά τώρα, που είναι ανύπαρκτος και σε πτώση, υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσεις σε καλύτερη τιμή αν κάνει μια καλή σεζόν ως δανεικός φέτος;;;
Ειδικότερα σχετικά με το Νίνη ( και κάθε ανάλογη περίπτωση ), αν δεν τον αγοράσεις κοψοχρονιά τώρα, που είναι ανύπαρκτος και σε πτώση, υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσεις σε καλύτερη τιμή αν κάνει μια καλή σεζόν ως δανεικός φέτος;;;
βέβαια δεν έχει άδικο και ο Χίτμαν. Σίγουρα όχι στο επίπεδο των "ονομάτων" που θέλουμε (και πιστεύουμε πλέον και ειδικά μετά την έλευση Στόχ) για μπαμ μπουμ μπαμ.........
εκτός αν έχει καμιά καλή ρήτρα από πίσω (1-1,5 μύρια μάξιμουμ). άλλωστε 500 χιλιάρικα τον είχαν πάρει, κοψοχρονιά. και να πεις ότι έπαιξε αμαν και τί....
εκτός αν έχει καμιά καλή ρήτρα από πίσω (1-1,5 μύρια μάξιμουμ). άλλωστε 500 χιλιάρικα τον είχαν πάρει, κοψοχρονιά. και να πεις ότι έπαιξε αμαν και τί....
εγώ βλέπω να παίρνουμε ibricic, τον χαμσικ των φτωχών....
και εναλλακτική bakkal....
θα θέλουν πάνω απο 800 συμβολαιο;;;;;;
Για άμυνα , σίγουρα το ματς με την ξανθη θα κρίνει πολλά σε αυτό το θέμα.....
θα θέλουν πάνω απο 800 συμβολαιο;;;;;;
- ace79grpaok
Όλα θα κριθούν απο την απόφαση.ο ιμπρισιτς είναι παικτουρα και ο μπακαλ το ίδιο ,Γιάτι εμένα με έχει κολλήσει ο κρανιτσαρ δεν ξέρω.K_geo έγραψε:εγώ βλέπω να παίρνουμε ibricic, τον χαμσικ των φτωχών....![]()
θα θέλουν πάνω απο 800 συμβολαιο;;;;;;![]()
![]()
η Πάρμα παίρνει Μποζίνοφ ελεύθερο απο Σπόρτινγκ Λισ.
Ο Μποζίνοφ είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν και στο παρελθόν στη Πάρμα, άν δεν κάνω λάθος.
Ο Μποζίνοφ είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν και στο παρελθόν στη Πάρμα, άν δεν κάνω λάθος.
πρώτη ανάγκη σέντερ μπακ.
μετά δεκάρι
το ρόστερ είναι ήδη υπεραρκετό για μία διοργάνωση (πρωτάθλημα)
η λογική λέει ότι περιμένουμε να μπούμε στους ομίλους ευρωπαικής διοργάνωσης για να κάνουμε τις επόμενες μεταγραφές
αν δεν περάσουμε σε ομίλους είτε γιουρόπα είτε τσουλου, πολλοί δε θα δουν χορτάρι όλη τη χρονιά και αυτό είναι ψιλοπροβληματάκι
μετά δεκάρι
το ρόστερ είναι ήδη υπεραρκετό για μία διοργάνωση (πρωτάθλημα)
η λογική λέει ότι περιμένουμε να μπούμε στους ομίλους ευρωπαικής διοργάνωσης για να κάνουμε τις επόμενες μεταγραφές
αν δεν περάσουμε σε ομίλους είτε γιουρόπα είτε τσουλου, πολλοί δε θα δουν χορτάρι όλη τη χρονιά και αυτό είναι ψιλοπροβληματάκι
- sourmenetes
- Moderator
Οι μεταγραφες ληγουν 31..Ετσι δεν ειναι??\
Και μετα μου φαινεται μεχρι 15 σεπτεμβρη ειναι οι ελευθεροι..
Σωστο αυτο που λεει ο dani.
Αναλογα ποια διοργανωση θα παρθουν και παιχτες.Παιζουν και οι ελευθεροι βεβαια.
Και μετα μου φαινεται μεχρι 15 σεπτεμβρη ειναι οι ελευθεροι..
Σωστο αυτο που λεει ο dani.
Αναλογα ποια διοργανωση θα παρθουν και παιχτες.Παιζουν και οι ελευθεροι βεβαια.