Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να το παιζω εξυπνος,ειχα γραψει οτι το μονο που θελω απο εσενα ειναι να βαζεις τους καλυτερους,εχω την αισθηση οτι τελικα δεν το κανεις.
Εχει δειξει οτι εινα συντηρητικός και νομιζω θελει να ποντάρει στην εμπειρία αλλα ο Μαλεζάς δεν τον δικαιώνει πέραν αποτελέσματος
Ο γλυκος δημερα τον δικαίωσε παντως
Ο γλυκος δημερα τον δικαίωσε παντως
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μενα για σημερα. Είσαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής...δεν ξερω εάν πρέπει να μείνεις για πρώτος ή όχι, αλλά είσαι κανονικος...
- hasio_john
Για μένα έβαλε τους καλύτερους. Μήπως να ψηφίσουμε για να δώσουμε ενδεκάδα στον Ιβιτς?obanebane έγραψε:Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να το παιζω εξυπνος,ειχα γραψει οτι το μονο που θελω απο εσενα ειναι να βαζεις τους καλυτερους,εχω την αισθηση οτι τελικα δεν το κανεις.
- abc_o_ karpouzas
gpaok έγραψε:Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μενα για σημερα. Είσαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής...δεν ξερω εάν πρέπει να μείνεις για πρώτος ή όχι, αλλά είσαι κανονικος...
πατα λιγο φρενο μεγαλε
- PAOK_Antarctica
Ωραία διαχείριση του παιχνιδιού σήμερα, μπράβο γι'αυτό.
Δεν ξέρω βέβαια ποια θα ήταν η εικόνα της άμυνάς μας με Χ'Ισαία αντί για Μαλεζά...
Δεν ξέρω βέβαια ποια θα ήταν η εικόνα της άμυνάς μας με Χ'Ισαία αντί για Μαλεζά...
KOSTAS54 έγραψε:Για μένα έβαλε τους καλύτερους. Μήπως να ψηφίσουμε για να δώσουμε ενδεκάδα στον Ιβιτς?obanebane έγραψε:Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να το παιζω εξυπνος,ειχα γραψει οτι το μονο που θελω απο εσενα ειναι να βαζεις τους καλυτερους,εχω την αισθηση οτι τελικα δεν το κανεις.
Φιλε Κωστα δε νομιζω οτι πρεπει να παρω την αδεια σου για να γραψω τη γνωμη μου,πες τη δικη σου και ολα καλα.
γιατι τον στελιο βλανταν μου δεξι στοπερ γιατι??μονο αυτο το παραπονο εχω απο σενα...
δυο ματς και ο τζιμπουρ και ο μπεργκ χαζο τον εκαναν...
δυο ματς και ο τζιμπουρ και ο μπεργκ χαζο τον εκαναν...
- Δημητρης17
Ρε το τσιμπησαμε το ποντακι και παμε γι αλλα!!! Αυτος ο Στραματσονι προπονητης ειναι η βασταρουχας;;;
- Kostas_Peraia4
Οπως ειχα πει παλαιοτερα ο Ιβιτς ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσαμε να κανουμε για υπηρεσιακο προπονητη αυτη την στιγμη.Πηρε ενα τσιρκο με σφραγιδα Τουντορ και παρουσιαζει μια ομαδα με καποιες τουλαχιστον δυνατοτητες.
Απο κει και περα οποιος λεει για παραμονη του χρονου στην ομαδα λεει γελοιοτητες.Ο Ιβιτς μπορει να ειναι ο επομενος Γκουαρντιολα η μπορει και οχι,αλλα το πειραμα αυτο δεν θα γινει στην πλατη του ΠΑΟΚ.Ο Ιβιτς του χρονου θα παει σε καποιον Πανιωνιο,Παναιτωλικο μετα Παρτιζαν και μολις δειξει δειγματα γραφης θα μπορεσει να επιστρεψει σαν μονιμος προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλα μονον τοτε...
Οποτε τα περι μονιμου μην τα λετε ΟΥΤΕ για αστειο
Απο κει και περα οποιος λεει για παραμονη του χρονου στην ομαδα λεει γελοιοτητες.Ο Ιβιτς μπορει να ειναι ο επομενος Γκουαρντιολα η μπορει και οχι,αλλα το πειραμα αυτο δεν θα γινει στην πλατη του ΠΑΟΚ.Ο Ιβιτς του χρονου θα παει σε καποιον Πανιωνιο,Παναιτωλικο μετα Παρτιζαν και μολις δειξει δειγματα γραφης θα μπορεσει να επιστρεψει σαν μονιμος προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλα μονον τοτε...
Οποτε τα περι μονιμου μην τα λετε ΟΥΤΕ για αστειο
Μπράβο ρε Βλάντο.
Μπράβο γιατί απλά με τόσους ΜΕΤΡΙΟΥΣ, άλλους ΒΛΑΚΕΣ και ΤΟΣΗ γκαντεμιά, το πας μια χαρά το παραμύθι.
Μακάρι να είχες να στηριχθείς και ΚΑΠΟΥ.
Μπράβο γιατί απλά με τόσους ΜΕΤΡΙΟΥΣ, άλλους ΒΛΑΚΕΣ και ΤΟΣΗ γκαντεμιά, το πας μια χαρά το παραμύθι.
Μακάρι να είχες να στηριχθείς και ΚΑΠΟΥ.
δεν θεωρω οτι η ομαδα εχει μονο μετριους,βλάκες κτλ.
κατα τα άλλα,
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ σήμερα.
κατα τα άλλα,
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ σήμερα.

πολυ σωστος σημερα! δε ρισκαρες βεβαια καθολου αλλα κλαιν! ο σκοπος αγειαζει τα μεσα