Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πάμε να χτίσουμε ομάδα ρε παιδιά σε βάθος χρόνου και παίρνουμε τον 33χρονο Πίντο. Οκ καλός παίκτης αλλά μεγάλος ρε παιδιά. Σε 2 χρόνια πάλι χαφ θα ψάχνουμε. Και του χρόνου τα ίδια λόγω Γκαρσία - Κατσουράνη (και Λάζαρ). Δεν με χαλάει ιδιαίτερα αλλά κρατώ μια σοβαρή επιφύλαξη.
Ο Γκαρσια ηρθε στα 32 στην ελλαδα και επαιξε μπαλαρα στα 33.arrwstos έγραψε:Πάμε να χτίσουμε ομάδα ρε παιδιά σε βάθος χρόνου και παίρνουμε τον 33χρονο Πίντο. Οκ καλός παίκτης αλλά μεγάλος ρε παιδιά. Σε 2 χρόνια πάλι χαφ θα ψάχνουμε. Και του χρόνου τα ίδια λόγω Γκαρσία - Κατσουράνη (και Λάζαρ). Δεν με χαλάει ιδιαίτερα αλλά κρατώ μια σοβαρή επιφύλαξη.
και ποιος σου ειπε οτι παμε να χτίσουμε ομάδα? ο σαββίδης δεν εδειξε να εχει την υπομονή να χτίσει...ο άνθρωπος θέλει άμεσα τίτλους ο κόσμος βαρέθηκε να κάνει υπομονή για να χτιστεί η ομάδα οπότε με αυτό το σκεπτικό εγώ βλέπω λογικές τις κινήσεις 32-33 χρονων παικτών.
Και είσαι σίγουρος xlebouras ότι ο Πίντο έχει την κράση του Γκαρσία? Έστω το πιστεύεις (ποτέ δεν μπορείς να σαι σίγουρος όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο)?
Δε διαφωνώ αλλά απορώ με την ταχύτητα εκείνου που έκανε την ενημέρωση. Ο Usain Bolt της Wikipedia.danirifle έγραψε:Η wikipedia σε αυτά δεν είναι αξιόπιστη ρε παιδιά .
Ελπιζω να την εχει...στην bundesliga επαιζε...οχι στο light φινετσατο ισπανικοarrwstos έγραψε:Και είσαι σίγουρος xlebouras ότι ο Πίντο έχει την κράση του Γκαρσία? Έστω το πιστεύεις (ποτέ δεν μπορείς να σαι σίγουρος όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο)?
Τι να πω xlebouras, μακάρι να 'χεις δίκιο. Lefis κατα τη γνώμη μου οι ομάδες χρειάζονται και επενδύσεις για να έχουν διάρκεια, όχι αγορές αποκλειστικά 33χρονων. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούμε σε πιο νέους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αυτό που με προβληματίζει ότι στα χαφ (δεδομένης της απόκτησης Πίντο) μόνο ο Κάτσε είναι κάτω των 32.
Χρόνια είχα να χαλαρώσω τόσο πολύ σε περίοδο μεταγραφών. Τι χρόνια δηλαδή; :Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα στην τσίτα ήμουνα. Τώρα το απολαμβάνω. Γιατρέ τί έχω;
Καλή διασκέδαση σε όλους. Το χρειαζόμαστε!

Καλή διασκέδαση σε όλους. Το χρειαζόμαστε!

Ακούγοντα δυνατά ονόματα.
Η πράξη θα δείξει.
Καλύτερα να τελειώνουμε νωρίς με μεταγραφές ωστέ να αρχίσει η προετοιμασία και το δέσιμο.
Μακριά απο Σκόνδρα. Σίχαμα και ειδικά μετά το φτύσιμο που του έριξε ο γαύρος και άρχισε τα καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ από εκεί που έλεγε "μαμώ τις μάνες σας, βούλγαροι". ΟΥΣΤ.
Η πράξη θα δείξει.
Καλύτερα να τελειώνουμε νωρίς με μεταγραφές ωστέ να αρχίσει η προετοιμασία και το δέσιμο.
Μακριά απο Σκόνδρα. Σίχαμα και ειδικά μετά το φτύσιμο που του έριξε ο γαύρος και άρχισε τα καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ από εκεί που έλεγε "μαμώ τις μάνες σας, βούλγαροι". ΟΥΣΤ.
Ερώτηση γιατί δεν είμαι και πολύ καλά ενημερωμένος: από που προκύπτει ότι ο Σκόνδρας έλεγε τέτοια πράγματα?
επειδη πολλοι δεν ξερουμε τι σημαινει πιντο, βλεπουμε απλα την ηλικια του και καποια βιντεακια τα οποια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, εκτος αυτου και η ομαδα που επαιξε τελευταια ειναι και αυτη μια μετριοτητα μπορει καποιος να μας εξηγησει τι εστι πιντο?
ποια τα τεχνικα του χαρακτηριστικά? εχει δυναμεις ή θα προστεθει ακόμη ενας παικτης της μεσαιας γραμμης που δεν θα μπορει να βγαλει 90 λεπτο?
ποια τα τεχνικα του χαρακτηριστικά? εχει δυναμεις ή θα προστεθει ακόμη ενας παικτης της μεσαιας γραμμης που δεν θα μπορει να βγαλει 90 λεπτο?
εγω θυμαμε οτι και στο σκουληκαου οταν το καρφωσε στο 90 εβγαλε την φανελα και πανυγηριζε μπροστα στους σουπερμαρκεταδες το βουλγαροι πως το λες οτι το ειπε ? πρωτη φορα το ακουω
Το πε δεν το πε δεν κανει για τον ΠΑΟΚ...ποσο μαλλον για τον ΠΑΟΚ του Στειβφενς.