Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Είναι όντως καλύτερη... Για τους 300 που διαδήλωσαν κατά του Γούμενου και έσωσαν τον Π.Α.Ο.Κ. και έχουν δικαίωμα λόγου στα του Π.Α.Ο.Κ.! Όλοι οι άλλοι στην κόλαση! 

απο την παρασκευη πιστευω θα νιωσουμε περισσοτερο ασφαλεις αλλα και περηφανοι για το νεο προεδρο μας
ο ανθρωπος τα εχει 400 ,καμια σχεση με προηγουμενους προεδρους μας
ο ανθρωπος τα εχει 400 ,καμια σχεση με προηγουμενους προεδρους μας
θερμη παρακληση οταν θα μιλατε για εκεινη την καταληψη στην οποια καποιοι περασαν παρα πολυ δυσκολες ωρες(δεν ξερετε ποσοι απο αυτους εχασαν τις δουλειες τους) να μιλατε με μεγαλυτερο σεβασμο και κατανοηση απο τη στιγμη κιολας που οπως φαινεται δεν εχετε ιδεα(οχι με την κακη εννοια) και ουτε τη ζησατε απο κοντα...δικαιουμαστε ολοι αποψεων αλλα καποια γεγονοτα ουτε αμφισβητουνται ουτε θα τα αλλαξουμε ξαφνικα...αυτο και συγνωμη για το οφ τοπικ...
στα του τοπικ τωρα βλεπω εναν αδικαιολογητα μεγαλο ενθουσιασμο τον οποιο δεν κατανοω...νταξ ρε παιδια θα μιλησει ο ανθρωπος πως κανετε ετσι...τα εργα μενουν και εκει κρινεται και θα κρινεται ο ιβαν ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
παντως καποια πραγματα που ακουγονται δεξια και αριστερα για κατι προτασεις σε πρωην πολιτικα προσωπα δεν ηχουν καθολου καλα στα αυτια μου...ο ΠΑΟΚ ο,τι κανει πρεπει να το κανει με τη μαγκια του...αν ειναι να γινω γαυρος στη θεση του γαυρου να μου λειπει να τα βρασω τα πρωταθληματα...με διαφανεια και μαγκια ετσι ειναι μαθημενος ο ΠΑΟΚτσης...οι φουστιες ειναι σε αλλων το dna...τελος παντων περιμενουμε και βλεπουμε... :ugeek:
στα του τοπικ τωρα βλεπω εναν αδικαιολογητα μεγαλο ενθουσιασμο τον οποιο δεν κατανοω...νταξ ρε παιδια θα μιλησει ο ανθρωπος πως κανετε ετσι...τα εργα μενουν και εκει κρινεται και θα κρινεται ο ιβαν ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
παντως καποια πραγματα που ακουγονται δεξια και αριστερα για κατι προτασεις σε πρωην πολιτικα προσωπα δεν ηχουν καθολου καλα στα αυτια μου...ο ΠΑΟΚ ο,τι κανει πρεπει να το κανει με τη μαγκια του...αν ειναι να γινω γαυρος στη θεση του γαυρου να μου λειπει να τα βρασω τα πρωταθληματα...με διαφανεια και μαγκια ετσι ειναι μαθημενος ο ΠΑΟΚτσης...οι φουστιες ειναι σε αλλων το dna...τελος παντων περιμενουμε και βλεπουμε... :ugeek:
Δυσκολεύομαι να συλλάβω την έννοια μαγκιά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Πιο εύκολα καταλαβαίνω έννοιες όπως επιχειρηματικό πλάνο , επένδυση , ανταποδωτικά οφέλη , σωστή διαχείριση, κοινό συμφέρον, απώτερος σκοπός.
Πιο εύκολα καταλαβαίνω έννοιες όπως επιχειρηματικό πλάνο , επένδυση , ανταποδωτικά οφέλη , σωστή διαχείριση, κοινό συμφέρον, απώτερος σκοπός.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.NearlyGod έγραψε:Κακά ξεμπερδέματα θα έχουμε με τον Ρωσο και της γραφικότητες του
Ειδομεν
Βλεπεις,ειναι η πρωτη φορα που εμφανιζετε καποιος στην ομαδα μας,βαζει 12 εκ. ευρω-4 δις δραχμουλες,δηλαδη-και καποιοι δεν μπορουν να το συνειδητοποιησουν.Ειναι η πρωτη φορα που καταλαβαινουν πως δεν τους παιρνει για πολλα-πολλα.....και υπαρχει σοβαρο το ενδεχομενο να εχουν κακα ξεμπερδεματα.
Το τι θα μας βγει ο Σαββιδης δεν το ξερω.Εκεινο που ξερω ειναι πως καποιοι εχουν,ηδη,στραβωσει με την παρτη του γιατι εχει σε μεγαλη εκτιμηση το Ζαγορακη.Μεχρι στιγμης,παντως,ΜΟΝΟ καλο εχει κανει στην ομαδα μας.
ΥΓ.Το...οποιος καει απο το χυλο,φυσαει και το γιαουρτι,αποτελει μια δικαιολογια για την οποια επιφυλακτικοτητα προς το προσωπο του.....αλλα μεχρι εκει.
Εγω,παντως,αυτον τον μεγαλο ενθουσιασμο που αναφερεις,δεν τον εχω δει....πλην ελαχιστων.Δεν γνωριζω την ηλικια σου αλλα εαν θυμασαι πως ειχαμε υποδεχθει τον Μπατατουδη,θα καταλαβεις αμεσως πως αυτο που λες,δεν υπαρχει.Sera4 έγραψε:
Οσο για τη μαγκια που αναφερεις.....δεν πιστευω πως αισθανθηκες πολυ μαγκας,οταν,προπερσι,πηγες στο Χαριλαου σαν προβατο στη σφαγη.....Οταν ο Ζαγορακης εκανε την υπερτατη μαλακια και εφερε τον Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ,δεν φανταζομαι πως οραματιζοταν μια ασπρομαυρη παραγκα....Να εξασφαλισει το 50-50 ηθελε γιατι ηξερε τι θα παθει....οπως και το επαθε.
Ο Λυσσαριδης,παντως,ειναι απο τους ελαχιστους που εμπλεξε με τα σκατα-ποδοσφαιρο-και δεν εχει βρωμισει.Ή τουλαχιστον,δεν εχει ακουστει τιποτα για το ατομο του και ολοι μιλανε για εναν εντιμο ανθρωπο.
Ναι αλλά αυτή η αναφορά συνέχεια στους 300 οι οποίοι πρέπει μονο αυτοι να έχουν άποψη και μόνο αυτοι να συναντήσουν τον σαββιδη και ολοι οι άλλοι να πάνε να ......που το κοπαναει συνέχεια ο Antifa και πολλές φορές χωρις να υπάρχει λόγος ,ειναι τελείως λάθοςSera4 έγραψε:θερμη παρακληση οταν θα μιλατε για εκεινη την καταληψη στην οποια καποιοι περασαν παρα πολυ δυσκολες ωρες(δεν ξερετε ποσοι απο αυτους εχασαν τις δουλειες τους) να μιλατε με μεγαλυτερο σεβασμο και κατανοηση απο τη στιγμη κιολας που οπως φαινεται δεν εχετε ιδεα(οχι με την κακη εννοια) και ουτε τη ζησατε απο κοντα...δικαιουμαστε ολοι αποψεων αλλα καποια γεγονοτα ουτε αμφισβητουνται ουτε θα τα αλλαξουμε ξαφνικα...αυτο και συγνωμη για το οφ τοπικ...
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
φιλε μου μπαφε αλλο το να διεκδικησεις την ισονομια και αλλο να γινεις γαυρος στη θεση του γαυρου...αλλα αν ειναι να επιλεξω προτιμω να με σφαξουν παρα να μπω και εγω στο παρασκηνιο...ο ζαγορακης ουτε και ο ιδιος πιστευω δεν ηξερε τι ηθελε απο την ντροπη του ελληνικου ποδοσφαιρου...mpafos4 έγραψε:Εγω,παντως,αυτον τον μεγαλο ενθουσιασμο που αναφερεις,δεν τον εχω δει....πλην ελαχιστων.Δεν γνωριζω την ηλικια σου αλλα εαν θυμασαι πως ειχαμε υποδεχθει τον Μπατατουδη,θα καταλαβεις αμεσως πως αυτο που λες,δεν υπαρχει.Sera4 έγραψε:
Οσο για τη μαγκια που αναφερεις.....δεν πιστευω πως αισθανθηκες πολυ μαγκας,οταν,προπερσι,πηγες στο Χαριλαου σαν προβατο στη σφαγη.....Οταν ο Ζαγορακης εκανε την υπερτατη μαλακια και εφερε τον Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ,δεν φανταζομαι πως οραματιζοταν μια ασπρομαυρη παραγκα....Να εξασφαλισει το 50-50 ηθελε γιατι ηξερε τι θα παθει....οπως και το επαθε.
Ο Λυσσαριδης,παντως,ειναι απο τους ελαχιστους που εμπλεξε με τα σκατα-ποδοσφαιρο-και δεν εχει βρωμισει.Ή τουλαχιστον,δεν εχει ακουστει τιποτα για το ατομο του και ολοι μιλανε για εναν εντιμο ανθρωπο.
για τον ενθουσιασμο αυτο που λεω ειναι οτι βγαινει και λεει θα μιλησει ο σαββιδης και ξαφνικα καποιοι κανουν λες και θα γινει το 8ο θαυμα του κοσμου...ο ανθρωπος απο τα εργα του κρινεται λεω(θετικα μεχρι στιγμης) και απο αυτα θα συνεχισει να κρινεται τωρα αν θα βγαλει και ενα λογο χεστηκε η φοραδα στο γεντι κουλε ολοι πανω κατω ξερουμε τι θα πει...
για το διοικητικο συμβουλιο ειπα πως περιμενω να το δω για να μιλησω βασιμα...απλα προς το παρον εχω μια αρνητικη αυρα πανω στο θεμα...
εορπτολ αλλο να το προσωπο αλλο το γεγονος...εγω δεν δεχομαι την αμφισβητηση πανω στα γεγονοτα εκεινης της εποχης...
Σίγουρα ο Σαββίδης χαλάει την μανέστρα πολλών εκτός και εντός ΠΑΟΚ..όποιοι και αν είναι αυτοί...
Ο Σαββίδης επιχειρεί να αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο σε πολλούς τομείς..
Μόνο τα πρόσωπα τα οποία ακούγονται ότι συνομιλεί για Προέδρους, αρκεί...
Υπάρχει μια πολιτική χροιά στην περίπτωση Σαββίδη και καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε και μετά να κρίνουμε...
Στην αυριανή συνέντευξη με τους ΑΡΔ συντονιστής θα είναι ο επί σειρά ετών ανταποκριτής του MEGA στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός...αν κάτι λέει αυτό..
Αν όμως μερικοί νομίζουν ότι έβαλε 10εκ ευρώ και θα φέρει την Gazprom με άλλα 4 για να έχει μπούκες, τιμωρίες, πρόστιμα και τα λοιπά, είναι γελασμένοι.,..
Ο Σαββίδης επιχειρεί να αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο σε πολλούς τομείς..
Μόνο τα πρόσωπα τα οποία ακούγονται ότι συνομιλεί για Προέδρους, αρκεί...
Υπάρχει μια πολιτική χροιά στην περίπτωση Σαββίδη και καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε και μετά να κρίνουμε...
Στην αυριανή συνέντευξη με τους ΑΡΔ συντονιστής θα είναι ο επί σειρά ετών ανταποκριτής του MEGA στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός...αν κάτι λέει αυτό..
Αν όμως μερικοί νομίζουν ότι έβαλε 10εκ ευρώ και θα φέρει την Gazprom με άλλα 4 για να έχει μπούκες, τιμωρίες, πρόστιμα και τα λοιπά, είναι γελασμένοι.,..
- Sick Bastard
Δνε ξέρω τι δεν θέλει, αλλά μη δω καμιά μικροφωνική στην 4, θα σαλτάρω.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλά μου φαίνεται πως οι περίσσοτεροι είστε βαλτοί εδώ μέσα. Δεν ξέρω από ποιον και ποιους και ούτε με νοιάζει. Οι καθαροί που είμαστε εδώ, αυτοί που είναι πραγματικά ΠΑΟΚ και όχι κοκκινοπρασινοσκούφηδες ας στηρίξουμε ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!
ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ! ΠΑΟΚΑΡΑ!
- Sick Bastard
Είπε ο χρήστης που υποστήριξε ότι το περυσινο ΠΑΟΚ-γαύρος ήταν στημένο....
για δε το κανεις το παραπανω πιο λιανα μπας και καταλαβουμε και εμεις????αν και αυτο που αναφερει ο sickbaneprelevic361 έγραψε:Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλά μου φαίνεται πως οι περίσσοτεροι είστε βαλτοί εδώ μέσα. Δεν ξέρω από ποιον και ποιους και ούτε με νοιάζει. Οι καθαροί που είμαστε εδώ, αυτοί που είναι πραγματικά ΠΑΟΚ και όχι κοκκινοπρασινοσκούφηδες ας στηρίξουμε ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!
ειναι σωστο και απο περσι εχεις χασει απεναντι μου....περιμενω διευκρινισεις
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Sick Bastard έγραψε:Είπε ο χρήστης που υποστήριξε ότι το περυσινο ΠΑΟΚ-γαύρος ήταν στημένο....
Πέρισυ κάποιοι έλεγαν ότι το ΠΑΟΚ - Ρουμπίν καλύτερα να κάτσουμε να το στήσουμε για να βάλουμε 200.000 στην τσέπα. Αυτό είναι ώραιο δηλαδή;
Δεν μπαίνω ξανά σε αυτό το τρυπάκι, μπείτε μόνοι σας. Ρίξτε λάσπη στον Σαββίδη όπως ρίξατε στον Ζαγοράκη όπως και στο Μπατά - Γούμενο (αυτοί βέβαια τα χρειάστηκαν, δεν πάυουν όμως να μας έδωσαν 2 Κύπελλα).
Ξενερώστε. Μην ασχολείστε με το μπάσκετ με το βόλει μόνο καθίστε εδώ να βρίζεστε παρέα όλοι μαζί. Έχει βάλει ήδη ο άνρθωπος 12 εκατομύρια και κάποιοι πιο πάνω αρχίζουν να αμφισβητούν και να μειώνουν και να ειρώνευονται και μετά βγάζετε θύτη εμένα. Αυτό λέγεται απροσανατολισμός και είναι τεχνική προπαγάνδας που χρησιμοποιούν οι φίλοι σας οι ΑΡΔ. (ειρωνικά το φίλοι).
Ον τόπικ στηριξη στο ΣΑββίδη. Πίστη και στήριξη. Όχι μαλακίες όπως λέει και ο Μόικαν όχι φωτοβολίδες κροτήδες και άλλα πρόστιμα. ΟΧΙ ΠΙΑ!
Sera4 έγραψε:βλεπω εναν αδικαιολογητα μεγαλο ενθουσιασμο τον οποιο δεν κατανοω..
Eγω παλι βλεπω εναν ενθουσιασμο τον οποιο δικαιολογω....Και τον δικαιολογω απο την αποψη , οτι απο τις εποχες των διαχειριστων-προεδρων με ISO απο το πρωτοδικειο , περναμε - οπως δειχνουν τα πραγματα - σε μια νεα κατασταση , που αν μη τι αλλο , φανταζει πιο "ανετη"....
Ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ , βλεποντας την κατασταση γυρω του ( απο κουλα να πιασεις , που δεν εχει μαντηλι να κλαψει , απο ρουλη 'η απο βαζελο ?) , ενθυμουμενος και την περιοδο των αναγκαστικων ( λογω ΟΥΕΦΑ) και "υπερηφανων "πωλησεων , ειναι λογικο βλεποντας την εισοδο του Σαββιδη , να ενθουσιαζεται.....
Φυσικα θεωρω πραγματικα ανοητο , οποιον νομιζει οτι ο Ιβαν ειδε στον υπνο του την Παναγια του Σουμελα που του ειπε "παρε τον ΠΑΟΚ " και την αλλη μερα ετρεξε να τον παρει.... Παιζονται πολυ πιο σοβαρα παιχνιδια , που ξεφευγουν απο τον χωρο του ελληνικου ποδοσφαιρου....
Απο εκει και περα εγω θεωρω αδικαιολογητη την εκ προτερων καχυποψια ....Αλλο επιφυλακτικος , αλλο καχυποπτος .... Αλλο να περιμενουμε να δουμε τα πεπραγμενα του Ιβαν και αλλο να δουμε πως θα τον διωξουμε και αν θα ειναι δυσκολο....
Οσον αφορα τα προσωπα που θελει να στελεχωσει , καλως 'η κακως αυτος εχει τον πρωτο λογο.... Και μαλιστα βολιδοσκοπηθηκε και ο Φλωριδης ( ο Υπ. Αθλητισμου επι πασοκ , που τον αδειασε ο σημιτης σε ενα βραδυ στην υποθεση της παραγκας και εβαλε τον Κυριο Λιανη )..... Και φυσικα δεν γουσταρω να γινω ΔΕΚΟ , με στημενα πρωταθληματα και σφυριγματα - δεν μας παει αλλωστε τετοια κατασταση- αλλα αν μπορω να ισχυροποιηθω σαν ομαδα με παικτες , με χορηγους , με εσοδα και με μεγαλυτερη προβολη , δεν θα πω οχι....
Και αυτο το "σφαξε με αγα μου να αγιασω " τοσα χρονια , κατανταει κουραστικο.... Και φυσικα , νιωθω ενθουσιασμο οταν ακουω απο τα κρατικα αλλα και απο τα αλλα τα πορνοκαναλα - που λεει και μια ψυχη- οτι υπαρχει το ενδεχομενο να γινει χορηγος της ομαδας η Gazprom ..... Δηλαδη τι πρεπει να κανει ο οπαδος ??? Να πεσει σε βαθυ διαλογισμο 'η να αρχισει να σιχτιρζει που χανεται ο "λαικος χαρακτηρας της ομαδας" ????
Μακαρι αυριο το πρωι να γινοταν ....Και να εβαζε την διαφημιση του ΟΠΑΠ στο μπροστινο μερος του σορτς , στο υψος των @ρχιδιων.... Αν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα , πρεπει να αποκτησεις κυρος , επιχειρηματικο πλανο και να υπαρχει σωστη διαχειριση.... Αν οχι , τοτε μενουμε στο ¨λατερνα - φτωχεια και φιλοτιμο"....
Υ.Γ. Την περιοδο Μπατατουδη - ειδικα τα πρωτα χρονια- μην την εχετε καποιοι ως "κακη"...Sold out , γινονταν επι των ημερων του ....Και μαλιστα επειδη πλησιαζει το παιχνιδι με την κουλα , δεν θα ξεχασω το sold out σε εκεινο το παιχνιδι με το ντεμπουτο του Φρατζεσκου ..... Ασχετα αν τα εκανε σκ@τα στην πορεια ...... Η φανελα με το ονομα του Φρατζεσκου εχει κανει τις περισσοτερες πωλησεις ever.... To " επος του Χαιμπουρι" επι των ημερων του εγινε ...
Υ.Γ2 Οσο δε για την συνεντευξη τυπου καλα κανει και παει στο Βελλιδειο.... ΠΑΟΚ εισαι ...Δεν εισαι ο πλατανιας ....Και διακαναλικη συνεντευξη να εκανε ακομα καλυτερα.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 11 Οκτ 2012, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.