Συμφωνουμε.Aureliano Buendia έγραψε: Συμφωνώ απόλυτα για το ότι δεν φταίει ο Παπάζογλου, ούτε τα ρίχνω όλα σε αυτόν. Φταίει το ότι ενώ πέρσι είχαμε 4 επιθετικούς, οι οποίοι σκοράραν αρκετά μάλιστα, κρίναμε πως θέλουμε περαιτέρω ενίσχυση και πήραμε τον Χούτο, ο οποίος δεν έπιασε καθόλου. Το καλοκαίρι, ως δια μαγείας, σε μία υποθετικά και πρακτικά πιο απαιτητική χρονιά, βρεθήκαμε ξάφνου με 3, αντί για 5 που θέλαμε πέρσι, ούτε καν τους απαραίτητους σε κάθε επαγγελματική ομάδα 4. Από αυτούς, ο ένας είχε ήδη να επιδείξει μία κατακόρυφη πτώση στο Β' γύρο και ευπάθεια στους τραυματισμούς (Ζλάταν) και ο άλλος (Παπάζογλου) είχε να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο. Απλούστατα εκφέρω τη γνώμη μου για τον Παπάζογλου, επείδη τον βλέπουμε συχνά στα τελευταία ματς στο αντίστοιχο τόπικ. Υπήρξαν λάθη στο ζήτημα αυτής της θέσης. Δεν κράζω ούτε διοίκηση ούτε Σάντος ούτε κανέναν, απλώς επισημαίνω κάτι οφθαλμοφανές.
Εδω οχι. Εγω βρισκω οτι εχει βελτιωθει και βελτιωνεται με τον καιρο, εσυ οχι. Δεν τρεχει τιποτα, αφου δεν εχουνε προηγηθει μαλαματινες μπορουμε να πουμε οτι διαφωνουμε και κραταει ο καθενας τη γνωμη του.Aureliano Buendia έγραψε: Στα παραπάνω που ισχυρίζεσαι, δεν έχω να αντιτάξω κάτι, γιατί απλούστατα διαφωνούμε και δεν υπάρχει κανείς τρόπος να αποδειχθεί ότι εγώ ή εσύ έχουμε απόλυτο δίκιο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και την εκφέρει και δεν βλέπουμε τα ίδια πράγματα από τον Θανάση στο χορτάρι.
ΠΟΛΥ φυσιολογικοτερο. Τον Αθανασιαδη τον θεωρω ανετα "αχαστη περιπτωση ταλεντου", τον Παπαζογλου οχι. Δεν ξερω πως σκεφτηκαν, αν κανω μια υποθεση, ισως φοβηθηκαν οτι λογω αγωνιστικης απραξιας θα φαει παγκο οπου και να παει η κι οτι ψυχολογικα ηταν ηδη πεσμενος απο το ψυγειο που ειχε φαει απο τον ρουλη και τον κρατησανε εδω. Υποθεση κανω. Παντως αν ειχα να πονταρω μια 500ρου για το ποιος θα βγει παιχταρας απο τους 2, Αθανασιαδης δαγκωτο, δε συζηταμε. Αν ηταν στο χερι μου το αγροτικο θα το εκανε ο Παπαζογλου.Aureliano Buendia έγραψε: Δεν μου απαντάς πάντως σε αυτό που λέω για τον δανεισμό. Δεν θα σου φαινόταν φυσιολογικότερο να δόθει δανεικός για να βρει πατήματα ο παροπλισμένος εδώ και πολύ καιρό Παπάζογλου από τον Αθανασιάδη? Όσο για τις λέξεις που έχεις με κεφαλαία, όντως υπερέβαλα και εγώ λιγάκι σκοπίμως, χωρίς επ' ουδενί όμως να αναφέρομαι σε σένα. Απλώς, μέσα από τις απόψεις που γράφονται και ακούγονται για τον Παπάζογλου εισπράττω από πολλούς μία αβάσιμη βεβαιότητα πως πρόκειται για άχαστη περίπτωση ταλέντου, χωρίς να έχουν επαρκή δείγματα γραφής. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι καθόλου σε εσένα προσωπικά. Όσο για το ελάχιστο ρίσκο, λόγω μη καταβολής χρημάτων, συμφωνώ απόλυτα. Στον Λιάκο δεν κάθησαν πάντως 2-3 γκολάκια... Με ελάχιστες συμμετοχές, παστέλωσε 5 στην κανονική διάρκεια, 2 στα paly off και έχει ήδη ματώσει 6 με τους Φενταγίν...
Οντως για αυτο που λες για τον Αναστασακο εχεις δικιο οτι παει καλα φετος. Δεν τα ειχα μετρησει αλλα αν λες οτι εχει 6 κιολας ειναι πολυ καλα.
Αλλα οπως μαθαμε απο την περιπτωση Κουτσιανικουλη (αφου ξοδεψαμε κοντα 2 χαρτια), το οτι καποιος τα παστελωνει παιζοντας σε μικροτερης δυναμικης ομαδας δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι γκολτζης, αφου δεν αντιμετωπιζει το ιδιο κλειστους αντιπαλους καποιος που παιζει με τον ΠΑΟΚ και καποιος που παιζει με τον Ατρομητο.