ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από simba »

Καλο ταξιδι αδερφε..
Τα λογια ειναι λιγα, αυτα που αφησες πολλα..
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

RIP
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

πρωτη φορα στεναχωριεμαι τοσο πολυ για ανθρωπο που γνωριζα τοσο λιγο.. ανεξιτηλα χαραγμενος στις καρδιες μας Oli.. Καλη αναπαυση!!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Δεν σε ηξερα απο κοντσ αδερφε ολι και δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα ξαναδω την απιστευτη πενα σου. Να σε εχει ο θεος καλα και να αναπαυσει την ψυχη σου!
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Δεν τον ήξερα τον Oli αλλά τον παρακολουθούσα συνέχεια από εδώ μέσα. Ήταν πάντα μια φωνή λογικής και συνέπειας από αυτές που όσο περνάει ο καιρός σβήνουν. Υπήρχαν φορές που διαφώνησα μαζί του αλλά η ηθική των γραπτών του έσβηνε κάθε μου αμφιβολία. Πραγματικά δε ξέρω τι να ευχηθώ και πόσο όλοι μας πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορεί από εκεί πάνω να μας βλέπει. Ας πιστέψω έστω και για λίγο σε αυτήν την παρηγοριά. Σε ευχαριστούμε για τις ώρες που βυθιστήκαμε στα γραπτά σου. Το ευχαριστώ μας και οι καλές γνώμες όλων των συνοπαδών μας είναι μια διαρκής ανάσταση για σένα. Καλό κουράγιο στους συγγενείς του άγνωστου-οικείου μας Oli.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δίχως μοίρα, δίχως ήλιο κι ουρανό...

[youtube]7GgkDjf96Bw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Καλό κουράγιο στην οικογένειά του Olivares που μπορεί να μην τον γνώρισα αλλά όπως οι περισσότεροι, τα γραφόμενα του εδώ ταυτίζονταν πάντα με το μεγαλύτερο κομμάτι της μεγάλης φαμίλιας του ΠΑΟΚ...
Καλή αντάμωση Oli...

Αδράξτε τη μέρα αδέρφια!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παγωμαρα!!!!
λιγες μερες μετα τις ευχες για τα γενεθλια σου!!!
τιμη μου που σε γνωριζα αδερφε και θα εχω τις λιγες συναντησεις μας στο μυαλο, αλλα πολυ περισσοτερο τα γραπτα σου....
εφυγε ενα κομματι της ψυχης του ΠΑΟΚμανια και της οικογενειας του ΠΑΟΚ γενικοτερα...
επειδη ειμαι σοκαρισμενος και δε θα μπορεσω να αποδωσω αυτα που θα ηθελα να σου πω σωστα,δε γραφω κατι αλλο..αλλωστε τοσες σελιδες με συλληπητηρια για το χαμο σου, στο φορουμ τα λενε ολα..
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

επειδη δεν μπορω να γραψω κατι δικο μου "δανειζομαι" κατι...
Lakistuta έγραψε:Παγωμαρα!!!!
εφυγε ενα κομματι της ψυχης του ΠΑΟΚμανια και της οικογενειας του ΠΑΟΚ γενικοτερα...
επειδη ειμαι σοκαρισμενος και δε θα μπορεσω να αποδωσω αυτα που θα ηθελα να σου πω σωστα,δε γραφω κατι αλλο..αλλωστε τοσες σελιδες με συλληπητηρια για το χαμο σου, στο φορουμ τα λενε ολα..

καλο σου ταξιδι...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κι εγώ τον διάβαζα με προσοχή κι ενδιαφέρον τον Olivares. Δεν έγραφε ούτε για να βγάλει τα κόμπλεξ του, ούτε για να προκαλέσει, ούτε για να κάνει τον έξυπνο. Δυστυχώς τα διάφορα forum (με την ανωνυμία που αυτά προσφέρουν) έχουν γεμίσει από κάθε λογής προβληματικά άτομα που βγάζουν τα απωθημένα τους. Τα γραπτά του Olivares έδιναν νόημα και περιεχόμενο στο δικό μας forum. Θα μας λείψει.
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

καλό ταξίδι Περουβιανέ...

Εδώ και 5-6 χρόνια που διαβάζω το φόρουμ ήσουν ο άνθρωπος που περίμενα να γράψει με μεγαλύτερη προσμονή...

Θα μας λείψεις..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μήπως, λέω μήπως, έστω με αφορμή αυτο το άσχημο νέο να αναρωτηθούμε αν όντως αυτα που μας χωρίζουνε σε αυτόν το κόσμο ειναι λιγότερα απο αυτα που μας ενώνουν και να επανέλθουν όσοι τα βροντηξανε στο παρελθόν;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τώρα το πήρα είδηση.
Κρίμα το παλικάρι, συλληπητήρια.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Καλό παραδεισο στη καλυτερη πένα..
ο Θεός να αναπαυσει την ψυχή του
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και κάτι ακόμα Κώστα μου. Ο θάνατός σου (τι λέω ρε γαμώτο, τι λέω;;;;) κατάφερε και έφερε πάλι στο φόρουμ αγαπημένους φίλους που εμφανίζονται πλέον σπάνια στο paokmania. Όπως κι εγώ. Ανθρώπους όμως που χωρίς να το ξέρουν, είναι συνδεδεμένοι όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, αλλά και εξαιτίας της ανθρωπιάς και της ζεστασιάς που βγάζουν από την ψυχή τους κάποιοι άνθρωποι που γνωριστήκαμε εδώ μέσα από το 2008 και πλέον πορευόμαστε μαζί. Μετά από καιρό είδα σημειώματα από παιδιά που δεν τα λέμε πια συχνά. Κι αυτό είναι έργο δικό σου Κώστα. Που μας έφερες πάλι πίσω εδώ, στο σπίτι μας. Γιατί στα δύσκολα, όλοι το σπίτι τους αναζητούν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”