Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Dark_Shadow
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Τι πλευ μεικερ με εμπειρία στην ευρωλίγκα και στην Ελλάδα;Πως θα τον πληρώσουμε;Μήπως αναφέρεται σε εκείνον τον παλιό του άρη του πήγε 40 και πάιζει ακόμα μπάσκετ;Πέρσυ ήταν αεκ,. 

εγω θα θελα 2 3 καλους νεαρους αλλα πραγματικα ταλεντα..εκει να πανε τα οποια λεφτα..ετσι κι αλλιως στοχος δεν υπαρχει....
ρε παιδια το ομορφοπαιδο ο τσακαλιδης που ειναι?εχε 3 χρονια να ακουστει..
41 ποντους το ......γατακι οπως το λεγαμε περσυ ο κριστμας εναντιον του γαυρου και μαλιστα με 8 3ποντα (και δεν ειναι η πρωτη φορα αυτη που βαζει 30αρες φετος)...αυτο για ολους μας που πιστευαμε οτι δεν δεν ειναι σουτερ....και πως το πιστευαμε αυτο; φυσικα απο τον ευνουχισμο που επαθε ο ανθρωπος απο το μπασκετ που αναγκαστηκε να παιζει....οπου πηγε πριν απο εμας εβαζε 20αρες με καλα σουτ απο μακρια και φετος στο ρεθυμνο ο ανθρωπος ειναι μια ομαδα μονος του.....και η πλακα ειναι οτι παρακαλουσε να παιζει ξανα στον ΠΑΟΚ το καλοκαιρι....
- PaOkArAsIrAkLiO
Αυτός ο Καραποστόλου της Καβάλας πόσα να θέλει για να έρθει; Ο άνθρωπος ξέρει να σουτάρει, τέλος!
Μου είχε πει ότι υπήρχε ενδιαφέρον επί δρόσου αλλά προτιμησαμε (και καλά κάναμε εκείνη την εποχή) τον κυρίτση.
Σίγουρα θα τον βόλευε να έρθει θεσσαλονίκη.
Σίγουρα θα τον βόλευε να έρθει θεσσαλονίκη.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ ξέρετε τι θα ήθελα; Νέους παίχτες. Μάντζαρης-Σλούκας-Παππάς (βασικός)- Λιάπης-Κωττάς-Δήμας (έτσι δεν λένε αυτό το νεαρό παιδί του Άρη), Γιαννόπουλος ίσως Μπόγρης και ναι Καλλές (είναι τουλάχιστον νέος και Έλληνας) Αυτούς μπορώ να τους δω στον ΠΑΟΚ με δύο καλούς ξένους (Μάλντροου-Κρίστμας ίσως-Γκίντενς)
- PaOkArAsIrAkLiO
Φαίνεται να αντέχει πάντως. Ούτως ή άλλως για ένα χρόνο μένουν οι περισσότεροι οπότε νομίζω πως θα ήταν καλή λύση.palok έγραψε:να θυμίσω οτι είναι 34...