mythos έγραψε:O Nash εχει βγει δυο φορες mvp ενω ο κομπι εχει βγει μια... νομιζω λιγο τον υποτιμησατε τον καναδο

Κοίτα φίλε ο Κόμπε θα μπορούσε άνετα να βγει MVP 5 φορές. Τα τρία πρωταθλήματα του 2000-2002 και του 2009-2010. Απλά στα πρώτα έβγαινε λογικά ο Σακίλ και στα υπόλοιπα μόνο στο ένα ο Κόμπε. Και αν δεν κάνω λάθος στο άλλο ο Λεμπρόν (10 δεν θυμάμαι να σου πω τώρα). Δεν τον υποτιμάω καθόλου μα καθόλου και αν εγκριθεί η επιλογή του ως χρόνια Λιμνάθρωπος (από το 1999 που άρχισαν να καταλαβαίνω τι γίνεται 8-9 χρονών τότε) θα είμαι ευχαριστημένος να έρθει. Απλά έχω ενδοιασμούς. Να έρθει στα 38 του; Να κάνει τι; Ο Κόμπε δεν είναι 25 χρονών να πάρεις ένα βαρύ - πολύπειρο ποίντ γκαρντ να σου βγάζει μαγικές ασίστ για άλει - ουπ και τρίποντα (φέτος η χειρότερη χρονιά στα σουτ τρίων πόντων από τον Κόμπε, ένα παίχτη που παραδοσιακά του πάνε τα μακρινά σουτ και ειδικά στο παρελθόν τα τρίποντα - θυμίζω ρεκόρ τριπόντων σε αγώνα -). Πια ο Μπρίαντ είναι 34-35. Τι να τον κάνεις το γέρο PG; Με 35 βασικό σούτινγκ γκαρντ και 35 σμάλ φόργουοντ (Μέτα - Αρτέρστ) ε; Να παίζεις μόνο για τον Μπάινουμ (που Ο'Νεαλ δεν γίνει ποτέ του και το ξέρει) ή με το 4 τον Μακ Ρόμπερτς αν φύγει ο Πάου (με τις βαλίτσες στο χέρι είναι βασικά.
Θέλω -ουμε ανανέωση ομάδας. Ξεκινόντας από βασικό τον Σέσιονς και κατ επέκταση και στην θέσεις 2-3 . (κάτι πάει να γίνει με τον Σμιθ τον Νάγκετς για αναπληρωματικό του Κόμπε -φοβερή κίνηση θα είναι πάντως αν έρθει).
Μακάρι να πιάσει ο Στίβι πάντως. Και να μας φέρει πρωτάθλημα ή έστω παρουσία σε τελικό.
Φίλε Όλοριν που διαφωνούμε καμιά φορά συμφωνώ σε αυτό που λες. Εντάξει ο Κόμπε 6ος με την καμία Παναγία. Ειδικά στα 22-23 του που πέταγε σαν τον Κάρτερ. Ούτε και οι άλλοι που λες αν έπαιζαν έτσι τότε δεν θα ήταν 6οι παίχτες με τίποτα. Δεν υπάρχουν απλά οι παίχτες προσωπικότητες στην ρακέτα που τότε υπήρχαν. Γενικά πάντως οι υπόλοιποι 6οι του ΝΒΑ και κάποιοι πενταδάτοι στις παραδοσιακά αδύναμες ομάδες (βλέπε Μπελινέλι) ούτε απέξω δεν θα πέρναγαν τότε. Τι να πεις όμως έτσι είναι το ΝΒΑ.