Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Makis44

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Makis44 »

Παραδειγμα ανεφερα για να σου δειξω τι αξιας παικτη μπορεις να βρεις με τοσο μεγαλο συμβολαιο..........Μην πουλας ειρωνια γιατι μου ειναι και εμενα πολυ ευκολο να πραξω αναλογως.........Αστοχο το υστερογραφο σου.........
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

μα δεν πουλάω ειρωνεία ρε μάκη...
σ λέω...δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε...
αλλά ο κοντός βάζει 10+ γκολ τον χρόνο[όταν οι 3 επιθετικοί σου όλοι μαζι έχουν λιγότερα]...
σ λέω οτι είναι κάθε χρόνο σχεδόν στην λίστα της ουέφα στο τσάμπιονς λίγκ κυρίως με τους σημαντικότερους παίχτες σε συνεισφορά...

και το υστερόγραφο δεν καταλαβαίνω γτ είναι άστοχο...
κανένας απο τους παίχτες της αεκ44 δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι...
ο κοντός δεν υπογράφει και μένει ελεύθερος...
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

OK σορρυ......Αναφερω τους παικτες αυτους οχι για να τους παρουμε αλλα για να σου πω οτι με αυτο το συμβολαιο βρισκεις τουλαχιστον ισαξιους.........Δεν μπορουμε να παρουμε τους συγκεκριμενους γιατι εχουν συμβολαιο οπως λες πολυ σωστα........Παικτες που μενουν ελευθεροι το καλοκαιρι αντιστοιχης αξιας δεν υπαρχουν σε κανενα πρωταθλημα του κοσμου για να παμε να τους διεκδικησουμε????Γιατι μου φαινεται οτι καποιοι πιστευουν οτι το συμβολαιο αυτο ειναι και μικρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: για την αξια του Σαλπι.......Πιστευω προσωπικα οτι μπορει να βρει η ομαδα εναν παικτη που μενει ελευθερος το καλοκαιρι σε αυτα τα λεφτα και να κανει πραγματικα τη διαφορα...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis44 την Τρί 19 Ιαν 2010, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Realcon έγραψε:
city_boy έγραψε:
Realcon έγραψε:Αδελφέ απάντησα ειλικρινά. Τώρα βγες εσύ και πες ότι και να σου δίνανε 500,000 ευρώ κάθε χρόνο εσύ θα συνέχιζες να παίζεις στον ΠΑΟΚ.
Γιατί αυτό λέω, δεν λέω ότι θα άλλαζα ομάδα ως φίλαθλος, να εξηγούμαστε.

Για εκατοστη φορα,δεν ειναι μου δινουν 500.000 η παιζω τσαμπα ειναι παιρνω 700.000 χιλιαρικα το χρονο η παιρνω 1.200.000.Η παιρνω παρα πολλα λεφτα η παιρνω παρα παρα πολλα λεφτα.Αιντε

1)αν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουν τετοιες αποψεις τοτε η νεα γενια ΠΑΟΚτσιδων πως θα γαλουχηθει?περιμενετε εσεις που κουβαλατε τετοιες αποψεις να δειτε μικρα παιδια να γινονται ΠΑΟΚ?

2)με ολο το συμπαθειο χωρις να θελω να σε προσβαλλω.Αν αυτος που εχει για αβαταρ τον Θεο ξεπουλιεται για τα λεφτα,αυτος που εχει για αβαταρ τον διαβολο τι κανει?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αφήνει ανοιχτό το φόρουμ για να δει πόσο χαμηλά μπορούμε να φτάσουμε με αυτή την συζήτηση ή με τις ρίψεις αντικειμένων μεταξύ αδελφών ή με συνθήματα υπερ παίχτη άλλης ομάδας.

Συνεχίστε την συζήτηση κι άλλο ενδιαφέρον έχει...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΔΗΛΩΣΗ:
Σε τούτο το τόπικ εγώ προσωπικά θα ξαναμπώ μόνο εάν και εφόσον ο Σάλπι υπογράψει στον ΠΑΟΚ.
Μέχρι τότε θα τηρώ σιγή ασυρμάτου...

:pano:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τα παιδια των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ,city boy,θα γινουν ΠΑΟΚΤΣΙΑΚΙΑ ετσι κι αλλιως.Τα υπολοιπα,για να γινουν,πρεπει να ξαναγινουμε μεγαλη ομαδα(κατι που αρχιζει να συμβαινει).Και οι μεγαλες ομαδες γινονται με μεγαλους παικτες.Εαν θεωρεις πως ο συγκεκριμενος δεν ειναι,τοτε παω πασο!Α!!!Αυριο παιζουμε εναν πολυ κρισιμο αγωνα!!Μηπως πρεπει να συγκεντρωθουμε σ'αυτο???
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

[b]Αυριο εχουμε αγωνα στις Σερρες ..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

DimisK έγραψε:ΔΗΛΩΣΗ:
Σε τούτο το τόπικ εγώ προσωπικά θα ξαναμπώ μόνο εάν και εφόσον ο Σάλπι υπογράψει στον ΠΑΟΚ.
Μέχρι τότε θα τηρώ σιγή ασυρμάτου...

:pano:

κανονικά όλοι αυτό θα έπρεπε να κάνουμε...γτ έχουμε διοίκηση που αποφασίζει...
αλλά κουβέντα να γίνεται ρε ντιμισκιδη :D :D
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μια διαρκης επαναληψη ιδιων αποψεων, τιποτε παραπανω.

Οποιος θελει να ασχολειται με την ομαδα ας βαλει το μυαλουδακι του να σκεφθει πως θα την κανουμε μεγαλυτερη, ας "κατεβασει" ιδεες , ας κανει προτασεις.

Ας γινουμε δημιουργικοι για το καλο το δικο μας και της ομαδας.

Αληθεια, που βρισκεται την δυναμη να αντιπαρατιθεστε για το ιδιο θεμα (υποθετικο?) τοσο καιρο? Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν επρεπε να αποφασισουμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

city_boy έγραψε:Οπως το εχω ξαναπει την συγκριση λαου-επαγγελαματια θα την κοψετε.

Θα πεις εσύ σε μένα τι θα κόψω και τι όχι...?? Ώς τι...?? Πας καλά...?? Αυτή είναι η άποψη μου και τον κώλο σου κάτω να βαράς θα είναι αναρτημένη σε αυτό εδώ το φόρουμ και κάθε φορά που μπαίνεις θα την βλέπεις... Ειδάλλως μπορείς να μην μπαίνεις ή να κλείνεις τα μάτια... Επίσης την εκφράζω κάθε Κύριακή στο γήπεδο και θα συνεχίσω να το κάνω επ'αόριστον...

Είναι δικαίωμά σου να διαφωνείς με κάτι, σαφέστατα δικαίωμά σου να έχεις την δική σου άποψη και να την εκφράζεις, αλλά το να μου πεις τι θα πιστεύω και τι θα λέω και τι δεν θα λέω απλά ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

city_boy και αρη...ο καθένας έχει την άποψη του....μην το κάνετε ταναπου το φόρουμ και αρχίσουν τα σβησίματα...

εκ της διευθύνσεως.. :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Makis44 έγραψε:OK σορρυ......Αναφερω τους παικτες αυτους οχι για να τους παρουμε αλλα για να σου πω οτι με αυτο το συμβολαιο βρισκεις τουλαχιστον ισαξιους.........Δεν μπορουμε να παρουμε τους συγκεκριμενους γιατι εχουν συμβολαιο οπως λες πολυ σωστα........Παικτες που μενουν ελευθεροι το καλοκαιρι αντιστοιχης αξιας δεν υπαρχουν σε κανενα πρωταθλημα του κοσμου για να παμε να τους διεκδικησουμε????Γιατι μου φαινεται οτι καποιοι πιστευουν οτι το συμβολαιο αυτο ειναι και μικρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: για την αξια του Σαλπι.......Πιστευω προσωπικα οτι μπορει να βρει η ομαδα εναν παικτη που μενει ελευθερος το καλοκαιρι σε αυτα τα λεφτα και να κανει πραγματικα τη διαφορα...........

Μάκη έχεις απόλυτο δίκιο... Σίγουρα υπάρχουν σε πολλά πρωταθλήματα ανα την υφήλιο αρκετοί ποδοσφαιριστές καλύτεροι του Σαλπιγγίδη, πιθανότατα ελεύθεροι και με μικρότερο κασέ που σίγουρα θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του προπονητή...
Όμως... Αν η διοίκηση, για οποιονδήποτε λόγο κρίνει αυτή, αποφασίσει να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Σαλπιγγίδη, τι προτείνεις να κάνουμε? Εγώ προσωπικά θα πάω να πάρω το διαρκείας μου, όπως έκανα και φέτος και πέρισυ και πάντα και θα στηρίξω την ομάδα όπως πάντα... Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο όλοι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sidpanos έγραψε:city_boy και αρη...ο καθένας έχει την άποψη του....μην το κάνετε ταναπου το φόρουμ και αρχίσουν τα σβησίματα...

εκ της διευθύνσεως.. :ugeek: :ugeek:

Πάνο έγραψα κάτι επιλήψιμο ή προσβλητικό...?? Κάποια βρισιά ή κάποιον χαρακτηρισμό για οποιονδήποτε...?? Δε νομίζω... Οπότε δεν πιστεύω πως μπορεί να σβηστεί κάτι... ;)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

των φρονίμων μοντερέιτορ τα μυαλά,πριν βριστείτε σας διορθώνουν... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”