άλλοι 4.
Ας "σηκώσουν και οι υπόλοιποι το χέρι για να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.
novito έγραψε:axl4 και γω αυτό έχω κατά νου, γιατί βλέπω ότι σε 2-3 τόπικ λέμε παραπλήσια πράγματα, με αποτέλεσμα να χανόμαστε και να μπερδευόμαστε μόνο... είναι που ναι ταναπού η κατάστασή στην ΚΑΕ, μην είναι και στο φόρουμ.... (μακάρι να ταν τ αντίθετο βασικά.....)
Johnys έγραψε:Όχι εσύ το πήρες λάθος αυτό που έγραψα φιλε crank και εγώ υπέρ του μπάνε είμαι απλά θέλω ότι και εάν γίνει να είναι αξιοπρεπής γιατί εδώ και χρονια ξεφτιλίζετε το ιστορικό τμήμα του basket.
Ότι γίνεται εδώ και καιρό και για την ανάδειξη διοίκησις πρωτοδικείου.
Ο εξευτελισμός συνεχίζεται το ακούτε "κύριε" κατσαρή?
kostasff έγραψε:Η εποχή προστάζει να τα χώνουμε στον Κατσαρη αλλά πιστεύω πως δεν ενεργεί μόνος του. Και το κυριότερο είναι πως κάποιοι τον στήριξαν και τον στηρίζουν...
kostasff έγραψε:Τελικά και εμείς είμαστε μόνο φιλοσοφία και μπλα-μπλα. Έφυγα το Σάββατο για τριήμερο με τα ίδια λόγια: Να κάνουμε κάτι σαν Paokmania. Σήμερα, Δευτέρα βράδυ, λέμε πάλι τα ίδια. Να πάνε 5 άτομα κλπ.
Θα κάνουμε κάτι τελικά ή μόνο θα μοιρολογούμε? Ποιοι 5 μπορούν να αναλάβουν την εκπροσώπηση του φόρουμ να σηκώσουν το χέρι........
Να δηλώσουν εδώ μέσα ότι έχουν την διάθεση, την θέληση και τον χρόνο για να το κάνουν. Τα πράγματα σε λίγο να είναι μη αναστρέψιμα (αν δεν είναι ήδη) Πιστεύω πως όσο ο Μπάνε δεν δηλώνει ότι τελείωσε από τον ΠΑΟΚ όλα παίζουν (εκτός κι αν το έκανε και δεν το έμαθα) Νομίζω πως ο Τίγρης περιμένει από τον λαό του ΠΑΟΚ πρωτοβουλίες. Μέρος αυτού του λαού είμαστε κι εμείς. Θα κάνουμε κάτι ή όχι? Μας θεωρώ συνυπεύθυνους. Την απάθεια των οργανωμένων την επαναλαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι. Εκτός κι αν θεωρούμε "αντίσταση" το γράψιμο κάποιων ποστ.