Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...

Δημοσίευση από kostasff »

Πιάνεσαι για δύο? :)
άλλοι 4.
Ας "σηκώσουν και οι υπόλοιποι το χέρι για να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ ... το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικέφαλου...

novito έγραψε:axl4 και γω αυτό έχω κατά νου, γιατί βλέπω ότι σε 2-3 τόπικ λέμε παραπλήσια πράγματα, με αποτέλεσμα να χανόμαστε και να μπερδευόμαστε μόνο... είναι που ναι ταναπού η κατάστασή στην ΚΑΕ, μην είναι και στο φόρουμ.... (μακάρι να ταν τ αντίθετο βασικά.....)

Δεν αξίζει ένα τόπικ ο τίγρης? Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα "Ζαγοράκης", ένα "Μαζί σου σκύλε! (Στήριξη στον Ζαγοράκη)" άλλο "Ζήσης Βρίζας", άλλο "συνεντευξη τυπου βρυζα 30/10" και πάει λέγοντας. Το ότι συζητάμε παρόμοια πράγματα είναι ότι ένα είναι το αιώνιο πρόβλημα του μπάσκετ. Ανοίγουμε ένα τόπικ για έναν αγώνα ή για κάποιον παίκτη και καταλήγουμε να συζητάμε το ίδιο πράγμα.
Ας κλειδωθούν όλα και να μείνει μόνο ένα, "Μπασκετ ΠΑΟΚ" και εκεί να κλαίμε τον πόνο μας........
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει..
Ο καθένας, είναι δικαίωμα του να πράξει όπως νοιώθει ότι είναι σωστό..

Κανείς δεν εμοδίζει κανέναν να έχει την προσωπική του άποψη σε κάτι. Το ζητούμενο είναι ότι εδώ και 2-3 χρόνια βισκομαστε κυριολεκτικά στην ανυπαρξία και τον πάτο και το μόνο που μας σώζει από το νακάνουμε παρέα τη γριά στην Α2 είμαστε εμείς, ο λαός του ΠΑΟΚ!!

Στην ΑΜΚ του ποδοσφαίρου μαζέψαμε 2 μύρια για την πλάκα. Για το μπάσκετ 500 χιλιάδες δεν μπορούμε???
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τα μαζεύουμε άνετα αλλά σε ποιον θα τα δώσουμε? Στον Μπάνε με κλειστά τα μάτια. Στους άλλους?????????????????? Δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε θέλω λεφτά..

gash04 έγραψε:Εικόνα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΙΣΟΒΕΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θέλω να έχω παιδιά σαν κι αυτά και να τα πληρωνω ότι τους αξίζει...
Τα υπόλοιπα χρήματα ας πάνε στην κάλυψη των χρεών!!
Άβαταρ μέλους
crank

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από crank »

Johnys έγραψε:Όχι εσύ το πήρες λάθος αυτό που έγραψα φιλε crank και εγώ υπέρ του μπάνε είμαι απλά θέλω ότι και εάν γίνει να είναι αξιοπρεπής γιατί εδώ και χρονια ξεφτιλίζετε το ιστορικό τμήμα του basket.
Ότι γίνεται εδώ και καιρό και για την ανάδειξη διοίκησις πρωτοδικείου.
Ο εξευτελισμός συνεχίζεται το ακούτε "κύριε" κατσαρή?

Τοτε απλως παρεξηγησα την απαντηση σου φιλε Johnys.
Εστω και κατοπιν διευκρινησεων συμφωνησαμε παντως.

kostasff έγραψε:Η εποχή προστάζει να τα χώνουμε στον Κατσαρη αλλά πιστεύω πως δεν ενεργεί μόνος του. Και το κυριότερο είναι πως κάποιοι τον στήριξαν και τον στηρίζουν...

Η εποχη προσταζει παρα πολλα πραγματα και ευτυχως υπαρχουν ορισμενοι ανθρωποι οι οποιοι αντιστεκονται,ειδικοτερα απεναντι σε οσους ασελγουν/ασελγησαν στο τμημα μπασκετ του ΠΑΟΚ.
Σαφως και ο Κατσαρης δεν ενεργει αυτεξουσια και σαφεστατα στηριζεται απο ανθρωπους που ειτε δεν γνωριζουν ειτε γνωριζουν και με τις ενεργειες τους βλαπτουν το ενδεξοτερο τμημα του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

kostasff έγραψε:Τελικά και εμείς είμαστε μόνο φιλοσοφία και μπλα-μπλα. Έφυγα το Σάββατο για τριήμερο με τα ίδια λόγια: Να κάνουμε κάτι σαν Paokmania. Σήμερα, Δευτέρα βράδυ, λέμε πάλι τα ίδια. Να πάνε 5 άτομα κλπ.
Θα κάνουμε κάτι τελικά ή μόνο θα μοιρολογούμε? Ποιοι 5 μπορούν να αναλάβουν την εκπροσώπηση του φόρουμ να σηκώσουν το χέρι........
Να δηλώσουν εδώ μέσα ότι έχουν την διάθεση, την θέληση και τον χρόνο για να το κάνουν. Τα πράγματα σε λίγο να είναι μη αναστρέψιμα (αν δεν είναι ήδη) Πιστεύω πως όσο ο Μπάνε δεν δηλώνει ότι τελείωσε από τον ΠΑΟΚ όλα παίζουν (εκτός κι αν το έκανε και δεν το έμαθα) Νομίζω πως ο Τίγρης περιμένει από τον λαό του ΠΑΟΚ πρωτοβουλίες. Μέρος αυτού του λαού είμαστε κι εμείς. Θα κάνουμε κάτι ή όχι? Μας θεωρώ συνυπεύθυνους. Την απάθεια των οργανωμένων την επαναλαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι. Εκτός κι αν θεωρούμε "αντίσταση" το γράψιμο κάποιων ποστ.

Από ότι φαίνεται στα λόγια θα μείνουμε.Η ομάδα θα κάνει άλλη μια χρονια στο πάτο και θα συνεχίσει να ξεφτιλίζεται,το παλατάκι θα είναι άδειο και όλοι θα ασχολούνται με το ποδόσφαιρο,αυτή είναι η πικρή αλήθεια δυστυχώς.
Κρίμα για αυτό το ιστορικό σωματείο που μας έδωσε τόσες χαρες.
Κρίμα για τι συμπεριφορά σε αυτό το τεράστιο αθλητή Μπάνε Πρέλεβιτς που σε προσφορα (ως αθλητής του ΠΑΟΚ) ο Ζαγοράκης είναι μηδαμινός μπροστά του.
Αυτοί είμαστε δυστυχώς πανηγυρτζήδες... :?:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ο Μπάνε είχε τα παπάρια να βγει κ να δώσει Συνέντευξη, για να γνωρίζει ο κόσμος τι παίζει...
Είπε ότι υπάρχουν χρήματα κ σχέδιο.. Εγώ... Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα γιατί πολλοί Σύνδεσμοι λένε πως δεν έχει μια κ δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και και και...
Δεν πιστεύω ο Μπάνε να βγεί κ να πει κάτι στο οποίο δεν είναι σίγουρος... Να βγεί δλδ κ να πεί ψέμματα πως έχει άτομα απο πίσω... Δεν παίζει με την καμία αυτό το ενδεχώμενο... Τον άνθρωπο τον σταμάτησαν απο την δουλειά του κ τον έφεραν να βοηθήσει κ τώρα τον διώχνουν...
Τέτοια κοροιδεία δεν αρμόζει σε εμάς...
Προτείνω να ξαναβγεί το τόπικ κ να βάλουμε υπογραφές για τον Μπάνε...
Να γίνει κάτι ρε παιδί μου... Να δούνε ότι δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτήν την διοίκηση.. Είμαστε ο ΠΑΟΚ ή δεν είμαστε;;;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Λες να μην το ξέρουν ότι θέλουμε τον Μπάνε; Στα παπάρια τους όμως...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ακριβώς!

Επίσης ας απολαύσουμε τώρα το ταξίδι προς την Α2 μιας και όλοι μας συνησφέραμε τα μέγιστα για τον σκοπό αυτόν.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καλύτερα ένα φριχτό τέλος, παρά μια φρίκη χωρίς τέλος....
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Παρόλο που κάποιοι διέδωσαν ότι σήμερα έχει ραντεβού ο Μπάνε με τον ΑΣ το ραντεβού θα γίνει αύριο....

υπομονή παιδιά να δούμε τί θα γίνει
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

άντε, υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν. ελπίζω η ευθιξία -λέξη άγνωστη στους νεοέλληνες- να αποκαταστήσει την πρέπουσα τάξη των πραγμάτων.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

A ξέχασα more ο κατσαρής θα δώσει λύση στο μπάσκετ,τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος.
Καληνύχτα σε εμενα και καληνύχτα ΠΑΟΚ λοιπόν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”