Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο κουβεντιδης λεει δινουμε 2Μ στην Γάνδη για Τισουνταλι. 31 είναι ποσό να θέλουν; Αντε να παει 2.5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Λογικό ποσό..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Shivaspace έγραψε:[youtube]CmvVpqHFDxE[/youtube]

άψογη τεχνική!!
Παιχταρα μου!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σας ειπα οτι ο Ιβαν εστειλε αλογο στο ματς της Ροστοφ για να παρει τον Τσαλοφ!! Παμε γερα
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

danirifle έγραψε:και που σαι χοντρέ λιμανίσιε, μετά τη φόλα με μπρεθ, γιατί δεν μπαίνεις σφήνα και για τον τσαλόφ, να δω τη μαγκιά σου?
Μην λες τέτοια. Δεν χρειάζονται προκλήσεις
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Δεν τον εχω παρακολουθησει τον παιχτη, ουτε και τον ηξερα πριν μας απασχολησει, αλλα όταν παίρνεις το βασικό 9-10αρο μιας ομαδας του μεγεθους της ΤΣΣΚΑ τοτε ολα τα λογια ειναι περιττα!

Κλεισε να χυσουμε δακρυα χαρας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 00:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Leonardo10 έγραψε:Ο κουβεντιδης λεει δινουμε 2Μ στην Γάνδη για Τισουνταλι. 31 είναι ποσό να θέλουν; Αντε να παει 2.5
Εσύ θα έδινες με 2 εκατομμύρια τον μπαμπα για παράδειγμα?
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αλλο Γάνδη αλλο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει απλά διαφορά υπάρχει τεράστια διαφορά…
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

nunies4 έγραψε:Εντυπωσιακό σίγουρα αν ισχύουν τα 4εκ για παίκτη 31 ετών
Δείχνει ότι κάποιος αποφάσισε να διεκδικήσει το τσαμπιολι με όλες του τις δυνάμεις
Από Ρωσία πληθαίνουν τα άρθρα για οριστική συμφωνία
4 εκατομμύρια για παίκτη που πήραν 750 χιλιάρικα και δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη πριν 3 χρόνια; Δεν νομίζω....Θα μου πεις εδώ οι βαζελοι ζητάνε 30 για τον εκτελεστή πέναλτι Ιωαννίδη που πριν 3 χρόνια ήταν ημιβασικος στον Κομποτιακο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι παίρνουμε τον Τισουντάλι για εξτρέμ ... τα τελευταία χρόνια παίζει πιο πολύ φορ ... επειδή δεν είναι το ίδιο ευκίνητος με πριν ... βέβαια λόγω ποιότητας με την μπάλα έκανε πλάκα σαν φορ γιατί πάντα είχε το γκολ ...

εγώ προσωπικά δεν θα έδινα χρήματα στην Γάνδη πέρα ενός ποσού μέχρι 1,5 σαν μπόνους υπογραφής ... δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει χρήματα για 31χρονους ...

αφού κλείσαμε Τσάλοφ θα προτιμούσαν να έδιναν αυτά τα χρήματα για Μίραντσουκ που παίζει και αριστερά όπως έπαιζε πάντα ο Καντούρι ... αυτός θα ήταν πιο χρήσιμος στα μεγάλα ματς της Ευρώπης απέναντι σε μεγάλους και δυνατούς αντιπάλους ...

Ο τισουντάλι είναι να σε ξεκλειδώνει όλα τα μικρά ματς Ελλάδα ... τώρα εάν ο Τισουντάλι είναι αντικαταστάτης Σαματά τότε ΟΚ ... πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο χρήσιμος ... Βασικός ο Τσάλοφ στα μεγάλα, ο Τισουντάλι στα μικρά, ο Μπράντον game changer σε όλα ... ... καλή φάση ...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Ο κουβεντιδης λεει δινουμε 2Μ στην Γάνδη για Τισουνταλι. 31 είναι ποσό να θέλουν; Αντε να παει 2.5
Εσύ θα έδινες με 2 εκατομμύρια τον μπαμπα για παράδειγμα?
Μα δεν συγκρίνονται τα βιογραφικά και οι παραστάσεις τους!
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ευχαριστώ Ιβάναρε!

Τα έλεγα εγώ να μην ανησυχούμε!

Φαντάζομαι οτι αυτό μπορεί να βολεύει και τον Ιβάν αφού μπορεί να εποφευχθεί μετακίνηση ρευστού εκτός Ρωσίας, ίσως και για ένα μέρος από το συμβόλαιο τού παίκτη (χωρίς να ξέρω).

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις εξελίξεις!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Οι ενδεχόμενες αφίξεις των Τισουνταλι και Τσαλοφ, δίνουν στην ομάδα μας, φοβερό επιθετικό πλουραλισμό. Ο Λουτσέσκου θα έχει να διαχειριστεί υπερόπλα, για κάθε ενδεχόμενο ενός παιχνιδιού.
Μακάρι να κλείσουν άμεσα και οι δύο, που από ότι φαίνεται ο Ρώσος κλείνει και η εκκρεμότητα είναι ο Μαροκινός.
Αναμένω με μεγάλη αγωνία, να έρθει και ο Ταρίκ και ο Φεντορ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Απίστευτο μου φαίνεται. Ονειρικό να κλείσουμε Τσάλοφ!

Στα χαφ μας μένει πλέον η βασική εκρεμότητα. Ιδανικά θα ήθελα:
Μεϊτέ με Μίσιτς να μοιράζονται τη μία θέση του παίκτη που κάνει παιχνίδι (playmaker) με βάθος τον Ζβαμπ
Καμαρά - Μαρίν στη θέση του box to box και πάλι στο βάθος για κάλυψη ο Ζβαμπ.

Σημείωση: δε θωρώ τελευταία λύση τον παικταρά Ζβαμπ, που άνετα ενδεχεται να πάρει χρόνο βασικού και φέτος.

Θεωρώ ότι έτσι ο Τσιγγάρας καλό θα ήταν να πάει δανεικός, δηλαδή τέλει Αυγούστου, όταν και θα καταλήξει το ρόστερ μας, ενώ και ο Οτζόεφ νομίζω ότι φέτος μπορεί να υπογράψει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Δηλαδή τον συμφέρει, ως πρωταθλητής Ελλάδος να το κάνει, παρά να ρισκάρει μια κακή χρονιά φέτος. Εμείς δε νομίζω να κόβουμε φλέβα για τον Οτζόεφ.

Η κρίσιμη θέση στο κέντρο του ΠΑΟΚ φέτος είναι αυτή των Μεϊτέ - Μίσιτς. Εγώ θεωρώ ότι χρειαζόματε και τους δύο ή παρόμοιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:να το γράψω... να μην το γράψω... άντε δεν το γράφω... όχι ρε, θα το γράψω κι ας βγω μ@λ@κας

όχι τισουντάλι για φορ
με τίποτα
μακριά

μόνο πλάγια και πάλι, εάν ήταν στο χέρι μου δε θα τον έφερνα

εύχομαι να μην έρθει, γιατί πιστεύω ότι του χρόνου θα ψάχνουμε να τον ξεφορτωθούμε

Ούτε εγώ τον θέλω τον μαροκινό dani.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”