Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τοσκίτσης: Μονίμως ρωτάει μαλακίες! Μονίμως προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα! Τι φυτά είστε ρε πούστη μου
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Νομίζω ο Ζαΐρης ήταν , αλλά ίσως κάνω λάθος
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλυτερα να το ληξουν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Patron έγραψε:Καλυτερα να το ληξουν

Ισχυει εχει αρχισει να επαναλαμβανεται η δουλεια. Αντε παιδια σιγα σιγα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

pagotatzis έγραψε:Επίσης τα χώνει στην διοίκηση και καλά κάνει
Όταν λέει νόμιζα θα ξεκινούσα φέτος καλύτερα αλά δεν ξεκινήσαμε από το 0 αλλά από το -5

αυτο καταλαβες ε??
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα οτι πιο αχρειαστο ηταν και πως θα μπορουσε να ειναι κατι διαφορετικο...Κουραζει παντως η ολη φαση με το καλοκαιρι. Να επιστρεψουμε στο 1980 και τα 12ετη συμβολαια δεν γινεται οποτε ας το παρει αποφαση και αυτος και ας βοηθησει με δικη του συμμετοχη.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Να ευχαριστήσω θερμά τα χανούμια που τον έστειλαν 23 μέρες εκτός ομάδας!!!

Του έδωσαν την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί και να συνειδητοποιήσει το μερίδιο της ευθύνης του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους και αυτός βγήκε αντρίκια και ανέλαβε τη δική του, έφερε και προ ευθυνών και τους παίκτες.

Οι υπάλληλοι δεν μπορούν να φέρουν προ των ευθυνών τον εργοδότη τους :mrgreen: .

Όσα συζητάμε εδω μέσα απο την αρχή της σεζόν όλα ισχύουν.

Σήμανε ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

PAOKevolution έγραψε:Τοσκίτσης: Μονίμως ρωτάει μαλακίες! Μονίμως προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα! Τι φυτά είστε ρε πούστη μου
Ο Τοσκίτσης δεν μπορεί να κάνει μια πρόταση με υποκείμενο-ρήμα αντικείμενο, τι περίμενες να ρωτήσει; :lol:
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

van rooy έγραψε:Να ευχαριστήσω θερμά τα χανούμια που τον έστειλαν 23 μέρες εκτός ομάδας!!!

Του έδωσαν την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί και να συνειδητοποιήσει το μερίδιο της ευθύνης του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους και αυτός βγήκε αντρίκια και ανέλαβε τη δική του, έφερε και προ ευθυνών και τους παίκτες.

Οι υπάλληλοι δεν μπορούν να φέρουν προ των ευθυνών τον εργοδότη τους :mrgreen: .

Όσα συζητάμε εδω μέσα απο την αρχή της σεζόν όλα ισχύουν.

Σήμανε ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Εικόνα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

van rooy

Μάλλον έχεις δίκιο. Βλέπoντας την ομάδα από τα ορεινά μερικούς αγώνες, άλλαξε το perspective του Ράζβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Παρ 15 Νοέμ 2024, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχω ακούσει, ούτε και πολυψήνομαι να βάλω μετά να ακούσω τη συνέντευξη. Μια μόνο ερώτηση έχω. Αυτό περί ... 0 πέρυσι και -5 φέτος το καλοκαίρι ειπώθηκε προφανώς αλλά όντως ειπώθηκε όπως παρουσιάστηκε από κάποιους συμφορουμίτες παραπάνω; Δε θέλω βιαστικά να σχολιάσω.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

john4serres έγραψε:Πόλεμος από την Αθήνα, αδικία, τιμωρία στον ίδιο.
Τα γνωστά..
Μια συνεντευξη που ειπε πολλα αλλα τιποτα.
Μπηχτη στην διοικηση χωρις να ηρεμησει την κατασταση, ναι μεν φταιω αλλα φταινε οι παικτες απο σημερα, ο Θυμιανης συγνωμη που δεν παιζει, η αθηνα φταιει που με τιμωρησε αλλα κι εγω ξερω οτι ειμαι νευρικος.

Αυτος δεν ειναι ο ενωτικος Ρασβαν που ξεραμε, αυτος ηταν ενας ναρκισσος Ρασβαν που αποποιηθηκε τις ευθυνες και εριξε λαδι στη φωτια.
Οχι Ρασβαν, εσυ εχεις τις ευθυνες να επαναφερεις την ομαδα στις ραγες. Εισαι ο πιο πετυχημενος προπονητης μας εβερ, ομως πρεπει καθε χρονο να το δειχνεις.
Θεωρω οτι το καλοκαιρι χαιρεταει μετα την αρνηση να απαντησει για την διοικηση.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αφησε αιχμές για τη διοίκηση, λέγοντας ότι πέρσι ξεκίνησε απο το μηδέν φτάνοντας στον τίτλο. Φέτος περίμενε να ξεκινήσει απο το 4, ξεκίνησε όμως απο το -5. Προφανώς αναφέρεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αν έχουμε καταλάβει σωστά.

Στην ερώτηση όμως πώς είναι η συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν οι μεταγραφές ήταν δική του επιλογή,είπε: «Δει ότι απαντάει σε όλα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Είπε πως φέτος μετά τον τίτλο νόμιζε πως δεν ξεκινάμε από το μηδέν όπως πέρσι. Τελικά διαπίστωσε ότι ξεκινήσαμε από το -5
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Πραγματικα οτι πιο αχρειαστο ηταν και πως θα μπορουσε να ειναι κατι διαφορετικο...Κουραζει παντως η ολη φαση με το καλοκαιρι. Να επιστρεψουμε στο 1980 και τα 12ετη συμβολαια δεν γινεται οποτε ας το παρει αποφαση και αυτος και ας βοηθησει με δικη του συμμετοχη.

Εντάξει το να ντυνεις μια άποψη του προπονητή με μια υπεβολη φίλε δεν είναι ωραίο.
Δεν νομίζω ότι ζητάει 12ετη συμβόλαια,ζητάει να έχει τον κύριο λόγο στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις. Αποφασεις που βλέπω μέρες να του χρεώνουν αλλά όπως είπε κατά λέξη " δεν είχα ευθύνη στις μεταγραφες ". Επισης προτείνω οποίος δεν ακουσε να τον ακούσετε γτ η μετάφραση δεν ήταν επαρκής σήμερα.no hard feelings φίλε,συμβαίνει

Τεσπα,ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα ότι και να έγινε είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι μπορεί με όποιον έχει αλλά σίγουρα ένα προπονητή που πλέον δείχνει ψιλοσκασμενος και δεν θέλει άλλο να παιζει τον πολλαπλό ρόλο πού τον αποδιδουν κάθε φορά που γίνεται στραβή εγώ τον είδα.

Επίσης,εμένα μου δείχνει ότι ακόμα και να πετύχει αν του χρόνου το καλοκαίρι είναι ίδιο το σκεπτικό δεν θα είναι εδω.

Αλλά όπως ζήτησε ας επικεντρωθουμε στο τώρα και ας δούμε αν θα βρει λύση στα προβλήματα τα τακτικά τα οποία ο ίδιος ειναι υποχρεωμένος να λύσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”