Razvan Lucescu III
-
Re: Razvan Lucescu III
Από τον σβαμπ 10 φορες. Γιατί όχι; Δηλαδή θες να μου πεις θα βρεις λογική στην ανανέωση σβαμπ που είναι οριακά παλαίμαχος;
- navigator11
Κάποιοι διαβάζω ότι γελάνε με προσωπολατρείες κλπ. Σαφώς και δεν έχουν να δίνουν λογαριασμό σε κάνεναν για το πότε έχουν τη δυνατότητα να επανεμφανίζονται στο φόρουμ και για το τι θα γράφουν. Εξίσου όμως αστείο φαντάζει και το ότι βρίσκουν ενοχλητικό το να σχολιάζεται και το δικό τους pattern.
Θέματα υγείας, προσωπικές υποχρεώσεις και ζωή κλπ μπαίνουν σε δεύτερη προτεραιότητα, όταν υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα. Δεκτό, οκ.
Θέματα υγείας, προσωπικές υποχρεώσεις και ζωή κλπ μπαίνουν σε δεύτερη προτεραιότητα, όταν υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα. Δεκτό, οκ.
ΡΆΖΒΑΝ σε πιστεύουμε πολλοι για τις προπονητικές σου δυνατότητες κοίταξε την τετάρτη να ρεφάρεις και να φέρεις την πρόκριση στην ομάδα.Αν θα αποτύχεις η ομάδα μπαίνει σε επικύνδυνους ατραπούς με την πιθανότητα αν παίζει ετσι στα πλευόφ να βγεί τέταρτη. Τό τέταρτή και χωρίς τελικό κυπέλλου θα σημαίνει να γλύφουμε τον Βαζελοσπόρ να πάρει το κύπελλό απο την γειτονιά...Αυτο θα συνεπάγετε αν το πάρει η γειτονιά ότι πάει η Ευρώπη. Κρούω σε εσένα και όλη την ομάδα απο τώρα τον κίνδυνο, και σε παρακαλώ να φέρεις πρόκριση και την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Ο Πρόεδρος έκανε το χρέος του, ο Λαο΄ς με την συμπεριφορά του το ίδιο , τώρα την τετάρτη πέφτει σε εσένα και την ομάδα. Συνέλθετε είστε ο Π.Α.Ο.Κ !!! Τέσσερα γράμματα για όλους μας ιερά και με βαριά κληρονομιά.
Υ.Γ. Βάλε και τον Τζίμα στο παιχνίδι ,αφου βλέπεις οτι δεν τραβά ο Τανζανός...
Υ.Γ. Βάλε και τον Τζίμα στο παιχνίδι ,αφου βλέπεις οτι δεν τραβά ο Τανζανός...
εφόσον ανανέωσε πρέπει να παραμείνει μέχρι τέλους. Σημασία έχει η συνέχεια, περισσότερη από 2-3 αποτελέσματα σε ντέρμπι. Η ομάδα οφείλει να αποκτήσει μια ταυτότητα, ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας και όχι να αλλάζει πλέυση κάθε 3 ή 6 μήνες. Οι γαβροβάζελοι θα αλλάξουν πάνω από 50% τα ρόστερ και την λειτουργία τους το καλοκαίρι. Μοιραία θα μείνουν πίσω, όσο και να ξοδέψουν.
Δεν είναι τώρα η ώρα για αναζήτηση ευθυνών. Έχουμε παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να πάμε τελικό.
Razvan Lucescu III
Βαριεμαι να κάθομαι να ψάχνω τα λιγοστά σχόλια που έκανα στο διάστημα που δεν ήμουν τόσο ενεργός.navigator11 έγραψε:Κάποιοι διαβάζω ότι γελάνε με προσωπολατρείες κλπ. Σαφώς και δεν έχουν να δίνουν λογαριασμό σε κάνεναν για το πότε έχουν τη δυνατότητα να επανεμφανίζονται στο φόρουμ και για το τι θα γράφουν. Εξίσου όμως αστείο φαντάζει και το ότι βρίσκουν ενοχλητικό το να σχολιάζεται και το δικό τους pattern.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών ήταν αποθεωτικα τόσο για τους παίκτες όσο και για την ομάδα (με εξαίρεση τον Σαματα, εκεί έχω σκάσει ναι).
Ακόμα και χθες στην ανθρωποφαγία που επιτελεστη από mod κατά του περιουσιακού στοιχείου του ΠΑΟΚ και μόλις 20χρονου Κουλιερακη συνέστησα υπομονή και προσοχή.
Όλα αυτά δεν μετράνε διότι κάποιοι έχουν ονειρώξεις με τον στρατηγό. Μπορεί να πεις 1000 καλά, μόλις τολμήσεις και ψελλίσεις έστω και μια υποψία κριτικής για τον Ραζβαν αρχίζουν να βγαίνουν τα ΠΑΟΚμετρα.
Ποτέ μπήκες, ποτέ βγήκες, ποσά σχόλια έχεις, γιατί δεν έγραφες αυτά που θέλαμε.
Εδώ να δεις γέλια navi.
- Amsterdamer_87
Φετος του φερανε παιχταραδες,δικαιολογιες και συγχωροχαρτια δεν γινεται να υπαρχουν..
-
Ρε αδερφέ John, απο το δύσκολο χθεσινο βράδυ έχουν γραφτεί εκατοντάδες σχόλια στο νήμα. Αρκετά απο αυτά δεν αποτελούσαν κριτική αλλα χιλιοειπωμένα κλισέ τύπου "πάλι μπήκαμε χεσμένοι", "εμμονικός ραζβαν με κολλήματα" (αλήθεια τι εμμονικό έκανε χθες;), "έχουμε εγκλωβιστεί με αυτον τον προπονητή" για να μην αναφέρω τα γνωστά "μπούλο", "παραιτήσου" κλπ
Δεν νομίζω πως κανείς τον αγιοποίησε η του αφαίρεσε την οποιαδήποτε ευθύνη για το χθεσινό αγώνα. Κάποιοι απαντήσαμε και προσπαθήσαμε να φέρουμε λογική πάνω στις υπερβολές που γραφόντουσαν. Εαν υπάρχουν όντως σχόλια που δείχνουν όπως λες προσωπολατρία δείξτα μου να πω κάνω λάθος.
Εσύ έγραψες συγκεκριμένα οτι σου προκαλεί γέλιο αυτή η προσωπολατρία που ουδέποτε απέδειξες οτι υπάρχει.
Εδώ παραπάνω γράφει ο Amsterdam οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί ήρθαν παικταράδες. Πείτε μου τι απο τα παρακάτω είναι λάθος:
1. Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ, κάτι που έχει επισημανθεί πολύ πριν αρχίσουν οι γκελες (βλέπε φορ, μεσοεπιθετικό, CB, RB)
2. Ο ΠΑΟΚ έχει το λιγότερο ακριβό ρόστερ των Big-4, και το μικρότερο ποσοτικά σε παίκτες
3. Τον Ιούλιο δεν μας υπολόγιζε κανείς για πρωτάθλημα, και μόνο σίγουρη δεν ήταν η είσοδος στους ομίλους
4. Η πορεία εως τώρα (μέσα και στους 3 στόχους τέλη φεβρουαρίου - overperform) είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημα του Ραζβάν όπως και η εικόνα στο χορτάρι, όπου η καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα αποτελούσε κοινή παραδοχή
Δεν νομίζω πως κανείς τον αγιοποίησε η του αφαίρεσε την οποιαδήποτε ευθύνη για το χθεσινό αγώνα. Κάποιοι απαντήσαμε και προσπαθήσαμε να φέρουμε λογική πάνω στις υπερβολές που γραφόντουσαν. Εαν υπάρχουν όντως σχόλια που δείχνουν όπως λες προσωπολατρία δείξτα μου να πω κάνω λάθος.
Εσύ έγραψες συγκεκριμένα οτι σου προκαλεί γέλιο αυτή η προσωπολατρία που ουδέποτε απέδειξες οτι υπάρχει.
Εδώ παραπάνω γράφει ο Amsterdam οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί ήρθαν παικταράδες. Πείτε μου τι απο τα παρακάτω είναι λάθος:
1. Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ, κάτι που έχει επισημανθεί πολύ πριν αρχίσουν οι γκελες (βλέπε φορ, μεσοεπιθετικό, CB, RB)
2. Ο ΠΑΟΚ έχει το λιγότερο ακριβό ρόστερ των Big-4, και το μικρότερο ποσοτικά σε παίκτες
3. Τον Ιούλιο δεν μας υπολόγιζε κανείς για πρωτάθλημα, και μόνο σίγουρη δεν ήταν η είσοδος στους ομίλους
4. Η πορεία εως τώρα (μέσα και στους 3 στόχους τέλη φεβρουαρίου - overperform) είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημα του Ραζβάν όπως και η εικόνα στο χορτάρι, όπου η καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα αποτελούσε κοινή παραδοχή
Ο Λουτσεσκου απτην μια παιρνει το μαξιμουμ απτους παικτες,απτην αλλη δεν εχει κυνισμο να τους ξεσκαρταρει οταν πρεπει και φορτωνομαστε μετριους με ανανεωσεις για να αιωρειτε και μια δικαιολογια τοσο μπορουν τοσο παιζουν.Leonardo10 έγραψε:Κοιτά μην ζητήσεις καμία ανανέωση σβαμπ και πέσω από τον 4ο. Μπήκε χθες στο 75 και ήταν ποιο κουρασμένος από τους άλλους
Την προηγουμενη διετια ετσι την πατησαμε
- PAOK - 1926-
Σορυ για το οφτοπικ..τι κανουν αυτες οι ψυχες ;εξαιρετικα παιδια ολοι καθως τοτε στο τσατ τους καναμε τους αρδ ρομπα αρκετες φορεςPaokPatraG4 έγραψε:Είπα την άποψη μου ελπίζω τεκμηριωμένη για την κατάσταση με τον Λουτσεσκου κ τα ντέρμπι μπορεί να μην είναι δεκτή από από πολλούς εδώ μέσα και εκεί έξω αλλά αυτή είναι....Είδαν ότι μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες τον ανανέωσαν....Τέλος....Όσον αφορά τον λαό του ΠΑΟΚ προφανώς κ έχει επηρεαστεί πολύ από ΑΡΔ με το να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση στις ήττες....Κ δεν λέω να γίνονται Ντου κ λοιπές βλακείες....Απλά χάνουμε κ δεν υπάρχει κανενός είδους αντίδραση.... Τεσπά....Η άποψη είναι αυτή μπορεί μερικές φορές να γράφω υπερβολικα λόγω στεναχώριας μου με τον ΠΑΟΚ αλλά δες από πότε είμαι μέλος στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ κ θα καταλάβεις ότι δεν είμαι κανένας χτεσινός που χρησιμοποιεί το G4 έτσι απλά....Έκανα κ εκπομπή με Agio Kostas Peraia Piloto κ άλλα παληκάρια στο chat του τότε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εάν δεν κάνω λάθος....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποια προσβολή; Σε ρώτησα κάποια πράγματα, έχεις απάντηση;PaokPatraG4 έγραψε:Συνεχίζεις να με προσβάλλεις αλλά οκ....Αρκεί που είσαι εσύ ΠΑΟΚ κ είναι δικός σου ο ΠΑΟΚ.... Συγνώμη δεν θα ξαναπώ τπτ για τον δικό σου ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚΑΡΧΗ!!!!
Δεν ήξερα ότι το να είσαι ΠΑΟΚ είναι προνόμιο για λίγους....

Alex, για να μην το κουράζουμε άλλο ρε συ το όλο θέμα είναι θέμα φιλοσοφίας.alexgarcia6 έγραψε:Ρε αδερφέ John, απο το δύσκολο χθεσινο βράδυ έχουν γραφτεί εκατοντάδες σχόλια στο νήμα. Αρκετά απο αυτά δεν αποτελούσαν κριτική αλλα χιλιοειπωμένα κλισέ τύπου "πάλι μπήκαμε χεσμένοι", "εμμονικός ραζβαν με κολλήματα" (αλήθεια τι εμμονικό έκανε χθες;), "έχουμε εγκλωβιστεί με αυτον τον προπονητή" για να μην αναφέρω τα γνωστά "μπούλο", "παραιτήσου" κλπ
Μετά από έναν διασυρμό θα γραφτούν και υπερβολές. Πράγματα με τα οποία κι εγώ μπορεί να διαφωνώ. Και μπορεί να βρουν ευκαιρία και 2-3 στημένοι να ξεσπαθώσουν.
Όμως είναι ως ενός σημείου φυσιολογική αντίδραση. Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μεγάλες και οι απαιτήσεις, μεγάλη και η γκρίνια όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες ανά τω κοσμώ.
Αυτό που εγώ δεν μπορώ είναι 3-4 εδώ μεσα που το παίζουν διαχρονικα ΠΑΟΚαρχες. Δεν γουστάρω να βλέπω συνοπαδους να πατρονάρουν συνοπαδους. Ούτε το δικαίωμα έχουν, ούτε κάποιος τους έδωσε αυτή την δικαιοδοσία.
Αυτό είναι όλο και εκεί πήγαινε το σχόλιο περί προσωπολατρίας.
Εν τω μεταξύ περισσότερο χρησιμοποιούν το ρόστερ ως δικαιολογία όσοι δεν μπορούν τον Λουτσέσκου, παρά αυτοί που τον στηρίζουν.alexgarcia6 έγραψε:Ρε αδερφέ John, απο το δύσκολο χθεσινο βράδυ έχουν γραφτεί εκατοντάδες σχόλια στο νήμα. Αρκετά απο αυτά δεν αποτελούσαν κριτική αλλα χιλιοειπωμένα κλισέ τύπου "πάλι μπήκαμε χεσμένοι", "εμμονικός ραζβαν με κολλήματα" (αλήθεια τι εμμονικό έκανε χθες;), "έχουμε εγκλωβιστεί με αυτον τον προπονητή" για να μην αναφέρω τα γνωστά "μπούλο", "παραιτήσου" κλπ
Επειδή λέει πήγαμε από τον Τέιλορ στον Σάστρε και από τον Ολιβέιρα στον Σαμάττα.
Επειδή από Μιτρίτσα πήγαμε σε Τάισον (που δεν έπαιζε κιόλας), από Μπίσεσβαρ σε ενεργοποίηση Μουργκ και από Κούρτιτς σε Οζντόεφ.
Έγιναν όλα αυτά (και όχι μόνο εννοείται) και ξαφνικά δεν έχει ούτε μισή δικαιολογία αν δεν σηκώσει το πρωτάθλημα.
Δηλαδή αν διώξουν τον Λουτσέσκου, υπάρχουν συνοπαδοί που δεν θα θέλουν καλύτερο φορ από τον Σαμάττα;
Είναι δυνατόν;
https://open.spotify.com/episode/4jZ1IO ... 0EGZJxTxQA
Μαζευτείτε και ακούστε τα λέω ωραία (νταξει και οι άλλοι κάτι κάνουν...)
Μαζευτείτε και ακούστε τα λέω ωραία (νταξει και οι άλλοι κάτι κάνουν...)
Καλά προσπερνάω την μη αναφορά στους υπόλοιπους παιχτες, και πιάνεις αυτά που βολεύουν στο αφηγημα..Blackgr4 έγραψε: Εν τω μεταξύ περισσότερο χρησιμοποιούν το ρόστερ ως δικαιολογία όσοι δεν μπορούν τον Λουτσέσκου, παρά αυτοί που τον στηρίζουν.
Επειδή λέει πήγαμε από τον Τέιλορ στον Σάστρε και από τον Ολιβέιρα στον Σαμάττα.
Επειδή από Μιτρίτσα πήγαμε σε Τάισον (που δεν έπαιζε κιόλας), από Μπίσεσβαρ σε ενεργοποίηση Μουργκ και από Κούρτιτς σε Οζντόεφ.
Έγιναν όλα αυτά (και όχι μόνο εννοείται) και ξαφνικά δεν έχει ούτε μισή δικαιολογία αν δεν σηκώσει το πρωτάθλημα.
Δηλαδή αν διώξουν τον Λουτσέσκου, υπάρχουν συνοπαδοί που δεν θα θέλουν καλύτερο φορ από τον Σαμάττα;
Είναι δυνατόν;
Πάμε στο Σαμάτα..
Τι θα έλεγες αν σου έλεγα οτι ο Λουτσέσκου και σήμερα που μιλάμε γουστάρει τρελά τον Σαμάτα?
Εκεί μήπως γκρεμίζεται η κοσμοθεωρία σου?
Για να δικαιολογείτε τον εαυτό σας, βάζετε λόγια στον Λουτσέσκου που είναι άκρως αντίθετα με αυτά που πιστεύει ο ίδιος..
- Amsterdamer_87
RB ηρθε ο Γιονι ---- Παιχταρας..τι ? οχι ??alexgarcia6 έγραψε: Εδώ παραπάνω γράφει ο Amsterdam οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί ήρθαν παικταράδες. Πείτε μου τι απο τα παρακάτω είναι λάθος:
CB ηρθε ο Εκονγκ (καλυτερος παιχτης στο Κοπα Αφρικα)---Παιχταρας..τι ? οχι ??
Ντεσποτοφ ---- Ο Παιχταρας..τι ? οχι ??
Μειτε ----- Παιχταρας..τι ? οχι ??
Οζντοεφ κι αυτος Παιχταρας..τι ? οχι ??
Μπαμπα ---Παιχταρας..τι ? οχι ??
Ζιλε-Ταισον- Ντελιας- Κοταρσκι Παιχταραδες..τι? οχι??
Βαλε και τους Κετζιορα-Κουλιε-Μιχα-Μπραντον και πες μου εσυ οτι το ροστερ ειναι μαπα..
Και τους εκανε μαγκες ο Ραζβαν !!!
Μηπως τον κανουν μαγκα αυτοι τελικα ??
Ο Μαρκος Αντονιο ????????