Θα προτιμυσα και εγω την ΠΑΕ πιο δυναμικη, αλλα αυτη ειναι η σταση της.
Δεν υπαρχει πλεον θεμα. Τελειωσε. Ερχεται μεγαλη σεζον για τον Πσιχταρα μας.
Θα σου απαντούσα ότι πρέπει να ζήσεις 10 ζωές για να πας στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, που έχω πάει εγώ, αν δεν το μετάνιωνες και το έγραφες.paok apo epilogi έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 17:51Special 4 έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 17:25Δεν είναι καθόλου στα παπάρια μας θέματα που άπτονται των προσωπικών δεδομένων του παίκτη, ιδίως με τον τρόπο που γίνεται βορά από επώνυμα πρόσωπα, αλλά και δευτερευόντως από ανώνυμα.
Είναι συκοφαντική δυσφήμιση, αυτό που γίνεται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ.
Θα σου εγραφα
Και εσενα τι σε νοιαζει ο ΠΑΟΚ?...αλλα το μετανιωσα.
οι παικτες που αναφερεις ειχαν "εμπρακτη προστασια" απο τις ομαδες τους σε τι ακριβως;;;fidel έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:17 Παρόμοιες περιπτώσεις
2024 ΜΜπαπε...Ειχε εμπρακτη προστασια απο την Ρεαλ η οχι?
2022 Μπεν Γουαιτ ...Ειχε εμπρακτη προστασια απο την Αρσεναλ η οχι?
2023 Φορτουνης....Ειχε εμπρακτη προστασια απο την Γκει η οχι?
Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενίζουμε...
Μάθε πρώτα να γράφεις το ΠΑΟΚ με κεφαλαία.paok apo epilogi έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:17 Οταν πηγες σε αυτα τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ ησουν με τους παοκτσηδες η με τους αλλους?
Μη Μάκη, μη ! Δεν είσαι σε καλό φεγγάρι πασά μου.Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν τελικά, εκτός από ξένους διαιτητές, χρειαζόμαστε και ξένους δημοσιογράφους
Αν δεν γνωριζεις εχει και ΑΙ να το ψαξεις...μερικα δευτερα θα σου πάρειgervasio artigas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:19οι παικτες που αναφερεις ειχαν "εμπρακτη προστασια" απο τις ομαδες τους σε τι ακριβως;;;fidel έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:17 Παρόμοιες περιπτώσεις
Να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ για τη σωστή ορθογραφίαabc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:24 Ούτε εσύ το γράφεις σωστά...
ΠΑΟΚτσιδες είναι το αυθεντικό
![]()
![]()
![]()
Με την ίδια λογική, στις αισχρές επιθέσεις που υφίστατο ο Μιχαηλίδης δημοσία θέα από δικούς μας ΠΑΟΚάρες (μιας και δε νομίζω ότι είχε μπει κανένα αλλόθρησκο ταγάρι σε διαδικασία να "σουβλίζει" καθημερινά τον Γιάννη για να του τσακίσει την ψυχολογία από φόβο μην εξελιχθεί σε κράμα Νέστα και Κοστακούρτα) θα όφειλε να είχε αντιδράσει πολύ σκληρά ο ... πατερούλης.psykoman έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 17:12Ειναι παραλογο να βγαλει μια ανακοινωση υποστηριξης για δικο της παικτη μια ομαδα;;;;gervasio artigas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 16:56 Η ΕΠΟ επρεπε να το κανει οχι ο ΠΑΟΚ
ας εχετε λιγη λογικη καποιοι
Αν τον "καλυπτε" ο ΠΑΟΚ θα φαινοταν οτι ...ο ΠΑΟΚ τον ωθησε
ΕΛΕΟΣ
Ολα στραβα τα βρισκετε![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο Μακης δεν κρινει την αποφαση του Ντελια...αλλα την επιθεση και τον οχετο που δεχεται ο Ντελιας...
Η ομαδα δεν χρειαζοταν να αναφερθει καν στην εθνικη..αυτο το εκανε ο Μακης...η ομαδας μας ομως θα μπορουσε να γραψει κατι για τον εμετο που κυκλοφορει στα σοσιαλ απο χθες και για την επιθεση που επαναλαμβανω δεχεται ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...
ΑΛλα τι τα γραφω...σου φαινονται παραλογα ολα αυτα
οκ , καταλαβαfidel έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:28Αν δεν γνωριζεις εχει και ΑΙ να το ψαξεις...μερικα δευτερα θα σου πάρειgervasio artigas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:19οι παικτες που αναφερεις ειχαν "εμπρακτη προστασια" απο τις ομαδες τους σε τι ακριβως;;;fidel έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 18:17 Παρόμοιες περιπτώσεις