Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
renegade έγραψε:Ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρονται στον ΠΑΟΚ?
Έχω διαβάσει καμια δεκαριά ονόματα που πρώτη φορά τα ακούω.
Υγ πόσοι τσαρλιδες υπάρχουν?
Και θα ακούσεις αρκετούς ακόμα..
Στην αναμπουμπουλα ο λύκος χαίρεται..
Συνειδητή επιλογή είναι να έχουμε μπάτζετ μεγαλύτερο από τα έσοδα.
Αλλά υπάρχει διαφορά να έχεις 30 εκατομμύρια έσοδα από το να έχεις 60
Αλλά υπάρχει διαφορά να έχεις 30 εκατομμύρια έσοδα από το να έχεις 60
Οι περισσοτεροι ειμαστε ασχετοι από οικονομικα και μπορει να λεμε αρλουμπες. Πασο. Ο ΠΑΟΚ μπαινει μεσα καθε χρονο. Δεκτο.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: απο ολες τις ομαδες ανα τον κοσμο, που οι μεγαλομετοχοι τους τα χώνουν γερα, μονο ο ΠΑΟΚ δεν αποτελει κερδοφορα εταιρια και αναγκάζεται ο μεγαλομετοχος του να βαζει απο την τσεπη του;
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: απο ολες τις ομαδες ανα τον κοσμο, που οι μεγαλομετοχοι τους τα χώνουν γερα, μονο ο ΠΑΟΚ δεν αποτελει κερδοφορα εταιρια και αναγκάζεται ο μεγαλομετοχος του να βαζει απο την τσεπη του;
-
Special 4 έγραψε:Έχει ο ΠΑΟΚ έσοδα 30 εκ ευρώ ?
40 εκατομμύρια τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 40 εκ ευρώ έσοδα?
50 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 50 εκ ευρώ έσοδα ?
60 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ έσοδα 60+ εκ ευρώ από πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, τηλεοπτικά, διαρκείας, Ευρώπη κλπ ?
Ο ΠΑΟΚ είναι πάλι μέσα (σύμφωνα με τις διαρροές), έχει έλλειψη ρευστότητας και ΠΑΛΙ χρειάζεται ΑΜΚ
Ε, θα μου πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί?
Με αυτό το μοντέλο λειτουργίας, ούτε ο ΠΑΟΚ θα είναι ποτέ αυτάρκης, αλλά και 100 εκατομμύρια ευρώ να είναι τα έσοδα, ΠΑΛΙ τα έξοδα θα είναι 110 εκατομμύρια ευρώ και ΠΑΛΙ θα χρειάζεται 10 εκατομμύρια ευρώ ΑΜΚ
Ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά και είμαι χαζός ή κάτι δεν γίνεται σωστά
Ή γίνονται όλα σωστά και εγώ απλά παριστάνω τον χαζό ότι δεν το καταλαβαίνω
Γιατρέ μου, τι γίνεται?
(Για τρελογιατρό η κατάσταση στον ΠΑΟΚ ή και όχι)
"Και τι εισαι εσυ να πουμε λογιστης εισαι να πουμε;"

Πραγματικα η μερα της μαρμοτας με τα εσοδα-εξοδα-ΑΜΚ
Luigi Vampa έγραψε:Με την διαφορά ότι στην αεκ τον Μπαγιεβιτς τον ήθελαν. Εμείς τον Λουτσεσκου στην πλειοψηφία μας τον έχουμε απαξιώσει.
Luigi αυτή η διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο.
Για πότε θα σπείρει το ποκ τη διχόνοια και την εσωστρέφεια ούτε που θα το καταλάβουμε. Όταν ο άλλος έχει το θράσος να βγαίνει ανυπόστατα και να λέει πως ο Ρασβαν ουσιαστικά εκβιάζει τη διοίκηση φαντάσου τι θα γίνει σε περίπτωση κλοπής. Δεν έχει γίνει αντιληπτό το πόσο αδίστακτοι και χωρίς έλεος λειτουργούν.
Ως τώρα λέγεται συχνά πυκνά πως ο Ρασβαν είναι ασπίδα και κυματοθραυστης της διοίκησης.
Η αλήθεια όμως είναι λίγο διαφορετική. Στην ουσία ο Ρασβάν είναι ασπίδα του ΠΑΟΚ απέναντι στο ποκ.
Εύχομαι να μην έρθει η στιγμή να το διαπιστωσουμε με το λάθος τρόπο.
Υγ. Προφανώς ο Ράσβαν δε θα μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Όμως το πότε και με ποιο τρόπο θα συμβεί έχει μεγάλη σημασία.
Αλλο να φύγει τιμωμενος με την αίσθηση ενός κλεισίματος κύκλου και άλλο ως λαφυρο στα χέρια του εχθρού.
-
Πως να μην έχεις υπερβολικά έξοδα όταν τον κάθε μέτριο παίκτη τον κάνεις συμβόλαιο με δίπλα και τριπλά λεφτά από ότι έπαιρνε πριν.
Πχ ο τέρματος των Σερρών ο Πενια και τόσοι άλλοι.
Αυτάρκεια και πίτσες μπλε.
Αν ήταν ο ουσουφουπου θα λέγαμε αμέσως για πλυντήριο.
Τα τελευταία τρία χρόνια το ίδιο πλάνο πωλήσεων όλων των ασημικων και αναπλήρωση με στοιχήματα που κοντεύουν στην σύνταξη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπρώξιμο με το ζόρι να φύγει ο Ντελιας.
Μαζεύτηκαν πολλά και χοντρά.
Πχ ο τέρματος των Σερρών ο Πενια και τόσοι άλλοι.
Αυτάρκεια και πίτσες μπλε.
Αν ήταν ο ουσουφουπου θα λέγαμε αμέσως για πλυντήριο.
Τα τελευταία τρία χρόνια το ίδιο πλάνο πωλήσεων όλων των ασημικων και αναπλήρωση με στοιχήματα που κοντεύουν στην σύνταξη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπρώξιμο με το ζόρι να φύγει ο Ντελιας.
Μαζεύτηκαν πολλά και χοντρά.
- Kabamaru11
Απο πριν τον πολεμο ειχε αρχισει να κλεινει την κανουλα,ο πολεμος ηταν ο παπας των κεφαλαιων,μια χαρα τα σπρωχνει στις υπολοιπες επιχειρησεις του....Η αληθεια ειναι πως αρχισε να μην ασχολειται με την ομαδα με το που πηρε το λιμανι.
Τον μνιαου λεγαμε καβουρια,αλλα ο Ιβαν το εχει τερματησει,εχοντας κ τρελες πωλησεις.
Ας φυγει ο Λουτσε,ας παει οπου θελει,αλλα απο εδω κ στο εξης κ ο Ιβαν θα κρινεται αυστηρα.
Εχω ξενερωσει φουλ.
Υ.Γ. τους αγαπω κ τους 2 (Λουτσε,Ιβαν),αλλα να παν να
γ@μηθουν αν βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα,μονο ΠΑΟΚ!
Τον μνιαου λεγαμε καβουρια,αλλα ο Ιβαν το εχει τερματησει,εχοντας κ τρελες πωλησεις.
Ας φυγει ο Λουτσε,ας παει οπου θελει,αλλα απο εδω κ στο εξης κ ο Ιβαν θα κρινεται αυστηρα.
Εχω ξενερωσει φουλ.
Υ.Γ. τους αγαπω κ τους 2 (Λουτσε,Ιβαν),αλλα να παν να
γ@μηθουν αν βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα,μονο ΠΑΟΚ!
-
Βασικά χεστηκε και ο Ιβαν και ο Γιώργος και ο Λουτσε τι γράφεται στα σοσιαλ και εδώ μέσα.
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Μπράβο kabamaru
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Μπράβο kabamaru
Δυο μερες δεν ασχοληθηκα και μπηκα σημερα να διαβασω και απο οτι καταλαβαινω θα σωθουμε μονο με θαυμα του χρονου.
Περα απο την αναμενομενη βορειοελλαδιτικη καταστροφολογια, αν η ομαδα δεν αποκτησει εναν τεχνικο διευθυντη που θα κανει κουμαντο και θα ειναι ο ΜΟΝΟΣ που θα μιλαει με τον ιδιοκτητη, παντα θα ειμαστε σε μια μονιμη ανοργανωσια που θα κοστιζει χρημα. Αυτο ειναι κακο του κεφαλιου του Σαββιδη.
Αλλα. Μερικοι απορειτε αν ολες οι ομαδες μπαινουν μεσα. Οχι δεν μπαινουν. Γιατι εχουν γεματα γηπεδα, μεγαλα τηλεοπτικα και δυνατους χορηγους. Και καποια στιγμη θα πρεπει να αναρωτηθουμε αν τελικα δεν ειναι ο ιδιοκτητης που μπορει να κρατησει μια ομαδα στην κορυφη ξοδευοντας, αλλα η πολη στηριζοντας. Και δεν το λεω επικριτικα. Μηπως τοσο μπορουμε. Με δυο-τρια σολντ αουτ τον χρονο, δουλεια δεν γινεται.
Περα απο την αναμενομενη βορειοελλαδιτικη καταστροφολογια, αν η ομαδα δεν αποκτησει εναν τεχνικο διευθυντη που θα κανει κουμαντο και θα ειναι ο ΜΟΝΟΣ που θα μιλαει με τον ιδιοκτητη, παντα θα ειμαστε σε μια μονιμη ανοργανωσια που θα κοστιζει χρημα. Αυτο ειναι κακο του κεφαλιου του Σαββιδη.
Αλλα. Μερικοι απορειτε αν ολες οι ομαδες μπαινουν μεσα. Οχι δεν μπαινουν. Γιατι εχουν γεματα γηπεδα, μεγαλα τηλεοπτικα και δυνατους χορηγους. Και καποια στιγμη θα πρεπει να αναρωτηθουμε αν τελικα δεν ειναι ο ιδιοκτητης που μπορει να κρατησει μια ομαδα στην κορυφη ξοδευοντας, αλλα η πολη στηριζοντας. Και δεν το λεω επικριτικα. Μηπως τοσο μπορουμε. Με δυο-τρια σολντ αουτ τον χρονο, δουλεια δεν γινεται.
Εγώ το βλέπω έτσι:
Ο ΠΑΟΚ διοικείται σαν το χόμπι/καψούρα ενός υπερπλούσιου και κατ΄επέκταση της οικογένειας του. Ότι πουν αυτοί, γίνεται.
Το τεράστιο θετικό είναι η οικονομική ασφάλεια, και αυτό στο ποδόσφαιρο σε ανεβάζει επίπεδο. Αλλά μέχρι ένα σημείο.
Το αρνητικό είναι η δυσλειτουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης.
Θέλω να ελπίζω ότι ο Ιβάν θα ξανακαυλώσει με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική οδός βιώσιμης επιτυχίας.
Ο ΠΑΟΚ διοικείται σαν το χόμπι/καψούρα ενός υπερπλούσιου και κατ΄επέκταση της οικογένειας του. Ότι πουν αυτοί, γίνεται.
Το τεράστιο θετικό είναι η οικονομική ασφάλεια, και αυτό στο ποδόσφαιρο σε ανεβάζει επίπεδο. Αλλά μέχρι ένα σημείο.
Το αρνητικό είναι η δυσλειτουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης.
Θέλω να ελπίζω ότι ο Ιβάν θα ξανακαυλώσει με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική οδός βιώσιμης επιτυχίας.
-
icue έγραψε:Δυο μερες δεν ασχοληθηκα και μπηκα σημερα να διαβασω και απο οτι καταλαβαινω θα σωθουμε μονο με θαυμα του χρονου.
Νταξ we get it παλι ο λαος φταιει που ανεξαρτητως εσοδων η ΠΑΕ μπαινει μεσα καθε χρονο
Δεν καναμε σολνταου και τα σχετικα
6.000 διαρκειας η ζελα ε;... 16.000 εμεις. Λογικα θα εχει καμια χορηγια απο το fly emirates
1. ΠΑΟΚ στο Peak που ειχε ποτε ως brand. Οι περισσοτερες χορηγιες και υψηλοτερα τηλεοπτικα που ειχε ποτε
2. Ρεκορ εσοδων απο μεταγραφες για ελληνικη ομαδα
3. League stage Europa League (8 αγωνες)
4. >16.000 διαρκειας με τις τιμες αυξημενες κατα 30-40% σε σχεση με περσι
Αν καταφερνει η διοικηση να μπαινει μεσα με τα παραπανω τοτε το προβλημα ειναι στη διαχειριση και οχι στον ογκο των εσοδων.. και σε καμια περιπτωση δεν φταιει η "πολη που δεν στηριζει"
Εντελως αστοχο να λεμε οτι "ο ιδιοκτητης την κραταει στην κορυφη" την στιγμη που οι υπολοιποι με τρανοτερο παραδειγμα τον ζελο αλλα και την κουλα (χωρις ευρωπη) επενδυουν πολλαπλασια...
-