Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ντινο μην βάζεις τέτοια φωτογραφια τους χαλάς το μυθιστόρημα περί πουλημενου στον βάζελο αγγελου κλπ.κλπ. Μπορεί να έχει πολλά στραβά αλλα ΠΑΟΚ είναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο και θελει οσο και εγώ και εσείς να πετύχει η ομάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Εγώ πάντως αυτό το "πάντα δηλώνει τους παίχτες να εκτίσουν την τημωρία στα αμέσως επόμενα ματς" δε μπορώ έτσι απλά να το καταπιώ.. Άσε που το ότι δε το παραδέχεται και συνήθως βρίσκει μια γελοία δικαιολογία το κάνει ακόμη πιο αστείο.

Δηλαδή είμαστε εμείς σοβαρή Ευρωπαική ομάδα και έχουμε τέτοια κολλήματα; Αν στο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα επέλεγαν τον Κρ.Ρονάλντο να μείνει εκτός "επειδή είναι το επόμενο", θα έλεγαν ΟΚ, ε αφού το λέει ο κόουτς, έτσι αμάσιτο; (και πριν κάποιος πιαστεί απτο όνομα, δε τους εξισώνω..., αλλα ο Κάτσε είναι σίγουρα απο τους σημαντικότερους παίχτες μας και φέτος)

Νοοτροπία πλατανιά χανίων με εκατομμύρια να χαραμίζονται. Είναι ματς 6 βαθμών, 1+ για τα πλέι οφ αλλα νταξ μωρέ, έχουμε βάθος ρόστερ να τον αντικαταστήσουμε :lol: (ίσως ξεκινήσει ο Κλάους βασικός εκεί και σε κανα 2 χρόνια γίνει ο Φιλότιμος 2, the return of the Thermosifon).

Για τίποτα δεν είμαστε, 1 βήμα μπρος, 10 πίσω.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάτω τα χέρια από τον θεσμό του προπονητή, άντε τώρα με τον κάθε άμπαλο που τα βάζει με την ιερή αγελάδα της προπονητικής γνώσης, ΑΑ.

ΥΓ: Και διπλό να πάρει, και 2ος να βγει, πρέπει να φύγει. Δεν μπορώ να τον φανταστώ να έχει "10 Νομπόα" και να καταστρέφει ο ίδιος τα εργαλεία που του δίνει το ίδιο το σαπιοπρωτάθλημα.
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

Σε σοβαρες ευρωπαικες ομαδες, νομιζω οτι αν ενας παιχτης ο οποιος ελειπε τον πιο κρισιμο μηνα της σεζον γιατι εβρισε τον διαιτητη, ξαναετρωγε κιτρινη για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να λειψει αλλες δυο αγωνιστικες (κι ολα αυτα οταν ξερεις οτι σε σφαζουνε με το παραμικρο), θα εξαφανιζοταν γενικως απο την ομαδα. Κι αυτο δεν εχει να κανει με τακτικες αλλα με κατι πολυ απλο και βασικο για το ποδοσφαιρο οργανωμενης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ομαδας. Την πειθαρχια. !!! Και οποτε ειχε πειθαρχια φετος η ομαδα τσακιζε οποιον αντιπαλο μκι αν ειχε. Αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ας ρωτήσουν την παρασκευή οι δημοσιογράφοι τον αγγελο για το θέμα κάτσε .....
Έφυγε και στην Αραβία ο δωνης προπονητής στην αλ χαλίλι :):)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης
Αυτό γουστάρω, αυτό κάνω, και βγάλτε τα λυσσακά σας όλοι.
Η ομάδα είναι δικιά μου, ΕΓΩ βρίσκω τις λύσεις, ΕΓΩ παλεύω με σφεντόνες (άσχετα εάν αφήνω εκτός ο ίδιος τα πιο σύγχρονα όπλα μου), για ΕΜΕΝΑ παίζουν όλοι όπου τους πω και όπως θέλω, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ.

Πια αδιαφορώ για το ποδόσφαιρο. Τα πάντα νοσούν εκεί μέσα.
Προτιμώ να διοχετεύω την ενέργειά μου και την προσοχή μου σε πιο υγιή τμήματα, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπολ.

ΥΓ. Σιγά τον Κάτσε, έχουμε Παπατζον αφού. Να δω όταν πει ο Τζιώλης οτι πονάει πάλι ποιος θα παίξει. Α!ναι, Κλάους.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

ntalipaok έγραψε:Σε σοβαρες ευρωπαικες ομαδες, νομιζω οτι αν ενας παιχτης ο οποιος ελειπε τον πιο κρισιμο μηνα της σεζον γιατι εβρισε τον διαιτητη, ξαναετρωγε κιτρινη για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να λειψει αλλες δυο αγωνιστικες (κι ολα αυτα οταν ξερεις οτι σε σφαζουνε με το παραμικρο), θα εξαφανιζοταν γενικως απο την ομαδα. Κι αυτο δεν εχει να κανει με τακτικες αλλα με κατι πολυ απλο και βασικο για το ποδοσφαιρο οργανωμενης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ομαδας. Την πειθαρχια. !!! Και οποτε ειχε πειθαρχια φετος η ομαδα τσακιζε οποιον αντιπαλο μκι αν ειχε. Αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε.
Ναι φίλε ο Μπαλοτέλι που κάνει 15 καραγκιοζιλίκια ανα αγώνα ή ο άλλος που δαγκώνει αγώνα παρα αγώνα παίζουν σε κάτι ευρωπαικά χωριά... :lol: (2 παραδείγματα απο τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ) Και στηρίζονται ΠΟΛΥ απο αυτά τα χωριά.

Μανία να φάμε τα παιδιά μας ε; Όλοι οι άλλοι στηρίζουν τα αστήριχτα και εμείς τα βάζουμε με τον Κάτσε...

Αυτά τα περιμένω απο αλλόθρησκους για να πω την αλήθεια και χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, όχι απο ΠΑΟΚτσήδες. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ntalipaok έγραψε:Σε σοβαρες ευρωπαικες ομαδες, νομιζω οτι αν ενας παιχτης ο οποιος ελειπε τον πιο κρισιμο μηνα της σεζον γιατι εβρισε τον διαιτητη, ξαναετρωγε κιτρινη για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να λειψει αλλες δυο αγωνιστικες (κι ολα αυτα οταν ξερεις οτι σε σφαζουνε με το παραμικρο), θα εξαφανιζοταν γενικως απο την ομαδα. Κι αυτο δεν εχει να κανει με τακτικες αλλα με κατι πολυ απλο και βασικο για το ποδοσφαιρο οργανωμενης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ομαδας. Την πειθαρχια. !!! Και οποτε ειχε πειθαρχια φετος η ομαδα τσακιζε οποιον αντιπαλο μκι αν ειχε. Αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε.
Όσο φταίει ο ΑΑ που τον αφήνει εκτός με ζελα, τόσο φταίει και ο Kaceγια την ανόητη κάρτα που πήρε σε μια φάση που δεν είχε αρχικά ούτε καν συμμετοχή!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Α τώρα φταιει ο Κάτσε :lol: :lol: :lol: :lol: . Ειναι φοβερό αυτο που συμβαίνει με τον Αναστασιαδη. Δε φταιει ποτε και για τίποτα. Πάντα κάποιος άλλος φταιει. Πάντα κάποιος τον πολεμάει.

Το να λέμε οτι δεν ειναι Παοκτσης ο Αγγελος ειναι εντελώς άκυρο. Αλλα το προβλημα δεν ειναι η ομαδα που υποστηρίζει το προβλημα ειναι οτι δε κανει για ΠΑΟΚ. Μακάρι να ήταν καλός προπονητής και ας υποστήριζε οτι ομαδα ήθελε. Πρεπει να να σταματήσουμε να έχουμε ως πρωτο κριτήριο για προπονητες ποδοσφαιριστές και παράγοντες το αν ειναι Παοκτσιδες ή όχι...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Trilofiotis έγραψε:...
Αυτά τα περιμένω απο αλλόθρησκους για να πω την αλήθεια και χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, όχι απο ΠΑΟΚτσήδες. :nairepaok:
Φίλε chrisg4, αν εννοείς αυτό, δεν αναφερόμουν στον ΑΑ. Πολλά είναι, αντιΠΑΟΚτσής όμως σίγουρα όχι.

Αναφερόμουν σε σχόλια φίλων εδω μέσα που σπέυδουν να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ τον Κάτσε επειδη ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ έχει νεύρα, ενώ στον ΑΑ δίνουν πάντα το αλλάθητο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Φίλε μάλλον δεν ξέρεις σε ποιον απαντάς ή διαβάζεις αποσπασματικά εδώ μέσα!!!

Όταν ένας παίκτης σε ένα μικρό διάστημα τρώει δεύτερη κίτρινη για παράπτωμα που δεν έχει σχέση με το παιχνίδι - τί δουλειά είχε εκεί να ζητάει τα ρέστα- τότε φέρει μερίδιο ευθύνης!! Αυτό είναι γεγονός ανεξαρτήτως προπονητή... εκεί πας γυρεύοντας!!

Όταν είδα το ματσ μάλιστα, έψαχνα μήπως ήταν προσχεδιασμένη η κίτρινη :? :? :?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:Απαραδεκτοι να χαρακτηριζετε τον προπονητη του ΠΑΟΚ στημενο υπερ του βαζελου...
Ειναι παγια εντολη του η συγκεκριμενη θεωρια..
Σκαλωμα,οτι να ναι το δεχομαι...
Στημενος ΠΟΤΕ!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!
Οποιος το συνεχισει θα φευγει κυριοι...
Μπορειτε να κατηγορησετε,να πειτε ξεροκεφαλο,να πειτε ανικανο αλλα αυτο που αναφερθηκε προσβαλλει τα παντα...
γιατι το 2004 τι εκανε στην τουμπα με βαζελο απο 1-0 σε 1-2 με τον ολισαντεμπε και τον βοκολο να κοιταει ,βεβαια η ομας δεν την βοηθησε τωτε η παναγια και δεν εννοω τιποτα κακο
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Σίγουρα δε το διαβάζω το φόρουμ ως βιβλίο, προφανώς και διαβάζω αποσπασματικά :P.

Δε διαφωνώ πάνω στο ότι ήταν χαζή η κίτρινη και αχρείαστη, προφανώς και ήταν.

Απο εκεί και πέρα ούτε εγώ, ούτε εσύ ήμασταν στο χορτάρι για να ακούμε τι ειπώθηκε κατα τη διάρκεια του αγώνα ή πόσα κλωτσίδια έφαγε εκτος φάσης ο Κάτσε. Στο κάτω κάτω μια κίτρινη ήταν, δε σκότωσε και κανένα.

Το ότι ο προπονητής ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΗΡΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ να αφήσει τον Κάτσε εκτός με το λαγό, είναι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον σιγά σιγά είναι κάτω απο πολλά πράγματα απότι φαίνεται..

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί να ακούγονται εκφράσεις όπως:
Σε σοβαρες ευρωπαικες ομαδες, νομιζω οτι αν ενας παιχτης ο οποιος ελειπε τον πιο κρισιμο μηνα της σεζον γιατι εβρισε τον διαιτητη, ξαναετρωγε κιτρινη για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να λειψει αλλες δυο αγωνιστικες (κι ολα αυτα οταν ξερεις οτι σε σφαζουνε με το παραμικρο), θα εξαφανιζοταν γενικως απο την ομαδα.
Επικίνδυνο μέγα ψέμα, με καμια επαφή με την πραγματικότητα.
Αν δεν βάλει μυαλό θα παραμείνει ένας καλούτσικος παίκτης.
Επίσης αυτό χρειάζεται μετά απο 1 στραβή; Ή είναι ρεαλιστικό στο ελάχιστο;

Γιατί να τρώμε τους παίχτες μας και να δημιουργούμε κλίμα;

Ο Κάτσε ΕΙΔΙΚΑ στο ματς με τον λαγό είναι αναντικατάστατος, λόγω του ότι αυτοί παίζουν καλα λόγω φυσικής κατάστασης και τρεξιμάτων. Ποιος θα τρέχει; Ο Παπαγιαννό πάλι; Ο Τσανδάρης ξαφνικά θα αναστηθεί και θα μπορεί να βάλει και τα πόδια στη φωτιά; Ο Κλάους...;

Ας λείψει μωρέ ο Κάτσε απο ένα ακόμα ματς και αν φάμε πάλι κανα τρίμπαλο, θα βούμε πάλι οποιονδήποτε εκτός του προπονητή να φταίει..

ΥΓ: Όποιος μιλάει για στημένο προπονητή, κοιμάται όρθιος. Κολλημένο ναι, στημένο με την καμια.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mόνον αν ξεκινησει ο Τσανδάρης έχει λογικη του ΑΑ να αφησει εκτος τον Κατσε.
Ας τα βρουν μεχρι τοτε στην ανανεωση να τελειωνουμε.
Θα κατεβουμε με παραιτημενο προπονητη, παραιτημενο ΤΔ, ας μην κατεβουμε και με μη ανανεωμενο παικτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”